2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım benim siz iyiki varsınız herkesten çok yanımda hissediyorum sizi inan :)

hatundaki beceriye bak ben hayatta yapamam harika görünüyo denizimmm :)

Ancak akıl verirler zaten iyi demişsin oghhhhh benim kaynana beğenmemiş oğlumun adını Ali ismini bile istemioooo eşinin adı olduğu halde:)

ooohhh iyi olmuş eşine valla içimin yağları eridiiii

alışverişten geldik şimdi modokodan odamızı aldık 30 ekimde gelicekk :))
sonra hello baby'e geçtik ordanda aldıklarımm;ana kucağı,hastane terliğim,odaya halı,ıslak mendiller bezler süt artırıcı çaylar bide küvetimiz :) bi perde kaldı bide kendi yatak odamıza beşik alıcaz..hafifledim valla kuş gibi :)

Son düzenleme:

Güle güle kullansın bebişin tatlım hayırlı olsun :)

hahhaaa demi ama :)))) hala inat vazgeçmiyooo... o kadar olaydan sonra geçer diyordum ama yok anacım!!!!

Allahımm canım neler neler istiyor ama yapmaya üşeniyorum yaa nasıl oldum ben bölee :)

herkese iyi pazarlar kızlar. sizinle bir tecrübemi paylaşayım. arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendi çamaşırlarımı yıkarken yumuşatıcı gözüne sirke koydum. bildiğiniz üzüm sirkesi. beyaz çamaşırlarda denedim. ön yıkamalı programda yıkadım ve çıktılar. hiç sirke kokmuyor ve yumuşatıcıdan daha yumuşak yapıyor. sirke kirecin de başdüşmanı olduğu için makine açısından da sağlıklı. ayrıca kıyafetlerde deterjan kalıntısı da kalmıyor. verneller biliyosunuz mis gibi kokuyor ama durulama suyunda kalıyor. aklınızda bulunsun. bir bidon sirke aldım artık çamaşırlarıma yumuşatıcı yerine sirke koyucam. ayrıca bulaşık makinasının parlatıcı gözüne de çoook uzun zamandan beri sirke koyuyorum çok da memnunum. en azından güzel durulandığı ve kalıntıları temizliediğini düşünüyorum.

deterjan olarak da şuan var ama bitince şu televizyonlarda geçen sene gülben ergen in programında çıkan erkan şamcı denen adamın verdiği doğal deterjan tarifini denemeyi düşünüyorum. karbonat, çamaşır sodası ve eczanelerde satılan borax diye bir toz.

gelelim bebek deterjanına avm ye gittik ebebek e girdik rossman a girdik tüm sıvı bebek deterjanlarını kokladım :d dalin, baby me falan filan hepsi iğrenç kokuyor hiç beğenmedim.
dalan roxy almayı düşünüyorum. yumuşatıcı da tabisi kullanmicam. sirke koyucam :)

bu arada kızlar geçen hafta yaşadığım düzenli sancılar ve kasılmalardan sonra çok şükür şimdi geçti ama hala iğne ve ilaç kullanıyorum. bu haftasonu gidip bebek odamızı sipariş edecektik fakat vazgeçtim. bir korku geldi bana. 32. haftayı tamamlayana kadar beklemeyi uygun gördüm. birşey olursa sonra kendimi affetmem. odasını istanbuldan eyüp den alacağız ben gebze de oturuyorum burdan oraya yolculuk yapmaya bile çekindim. zaten ilk doğduğunda odasında yatamicak ben sadece kıyafetleri yerine yerleşsin diye istiyordum. ama vazgeçtim doğuma da yetişmek zorunda değil. koşturacak enerjim yok. bebeğe bişey olur korkumda var. hevesimle yapamicam korkumdan. belki doğuma yakın veririm siparişini. 40 mevlütüne yetişir. odamıza süslü beşik alıcaz bambudan beğendim. kıyafetlerine de kendi dolabımda yer açarım kuzumun.
hiçbirşey onun sağlıklı doğmasından önemli değil. ve vaktinde saatinde doğmasından tabi. size de tavsiyem kendinizi alışverişlere temizliklere fazla kaptırıp yorulmayın çok ayakta kalmayın fazla yürüyüş yapmayın erkenden açılmanız olmasın hiç de anlaşılmayan birşeymiş farkına bile varamayabilirsiniz Allah korusun. temizlikleri bile düşünmüyorum şuan hepsi birkaç günde hallolacak şeyler. Rabbim hepimize 38 haftaları göstersin.

Ercelf merhaba daha önceden yazmıştım ama sanırım alıntılar artık gitmiyor sağlıklı bir şekilde göremedin sen de...kasılmalar için çok çok geçmiş olsun öncelikle..insanı çok strese soktuğunu biliyorum..kaç tane düzenli kasılma nedeniyle geceyi acilde geçirdim geçtiğimz haftlarda biliyorum..Allah o korkuyu ve stresi kimsenin içine salmasın..kullandığın iğneler nelerdir ya da ilaçlar sorabilir miyim eğer sakıncası yoksa..nidilat mı kullanıyorsun..kaç saatte bir? sahi bana doktor her defasında serum verdi ya da magnezyum önerdi..

İyi akşamlar kızlar. Sizlere bebeğimin tahmini dogum tarihi konusunda danışmak istiyorum. Hamile kaldığım zaman adet düzensizliğim vardı. Hamile kalmadan onceki son aylarda Yaklaşık 5-7 günlük gecikmem oluyordu. Hamile kaldıktan sonra ilk kontrolümde doktor kese boyunun son adet tarihiyle uyumlu olmadıgını söyledi. Benim Sat'ım 13 Mart iken 26 Mart olarak kaydetti. Yani 13 günlük bir gecikme oluyor ve tahmini dogum tarihi 31 aralik olarak hesaplandı.

Ancak sonrasında her ay gittiğim kontrollerde bebeğin ölçümlerine göre ultrasonun yaptıgı hesaplarda tahmini dogum tarihini 20-22 aralik olarak veriyor. Hiç bir ölçümde daha ileri bir tarih çıkmadı.

Sizce kendimi daha erken tarihlere mı hazırlamalıyım? Doktorun bu tarihi öne çekme ihtimali var mıdır? Bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşir mısınız?

Allaha şükür iyiyiz biz canım, sen de iyisindir umarım. Az kaldı vaktimiz, azıcık daha dayanalım:) Bebişin nasıl?

Canım sanki bunları ben yazmışım gibi hissettim. Çünkü durumumuz tamamen aynı. Benimde doktor SAT ımla uyumlu olmadıgı için 24 mart olarak kaydetti. Benimde hamle kalmadan önce 3-4 ay adetim düzensizdi. Sanırım oralarda hatlar karıştı. :) SAT ım normalde 7 Marttı.

doktorum, ilk usg ölçümlerini dikkate alıyoruz dedi.Çok daha sağlıklı sonuç veriyormuş.Banada Aralığın son haftası ; en geç 1-2 ocak dedi.

Muhtemelen seninde aralığın son haftalarında olacak dogumun.

Son düzenleme:
Çoook güzeller, güle güle kullanın Gizemcim. Bebek arabası da aldınız mı?
Denokids'in ürünlerine bayılıyorum. Bizim odada boşluk dikdörtgen şeklinde kalıyor, o yüzden bu halılardan alamadım
Odasını nasıl bir model sipariş ettiniz? Biz daha önce bahsettiğim oda takımının siparişini verdik. 4-5 kasımda gelecek ama
Bir de hastane terliğini merak ediyorum. Benim aldığım beyaz süslü pofidik bir terlik vardı, onu evde giysem de hastane mi başka alsam diyorum, bilemedim.
Dün çok gergindim ya, sabaha kadar uyuyamadım Bugün kendime geldim neyse ki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…