bende soğuk soğuk dikiyorum kafama yararlı ama
Gunaydınnnnnnn
İyi pazarlar efemmmmmm
Kızlar yazılanları okudum şimdi teldeyim burdan yazmiyim uzun uzun
Malum klavye sapıtıyyor yok çöl yazıyo yok çük yazıyooo
Gizommm sen yalnız değilsin keşke yanında olsam yaa(
Lohusa bardağı süsledim bi kaç çeşit var ama içime bu sindi
Evdeki kadehlerimle sunucam gelenlere
Ancak akıl verirler zaten iyi demişsin oghhhhh benim kaynana beğenmemiş oğlumun adını Ali ismini bile istemioooo eşinin adı olduğu halde:)
alışverişten geldik şimdi modokodan odamızı aldık 30 ekimde gelicekk :))
sonra hello baby'e geçtik ordanda aldıklarımm;ana kucağı,hastane terliğim,odaya halı,ıslak mendiller bezler süt artırıcı çaylar bide küvetimiz :) bi perde kaldı bide kendi yatak odamıza beşik alıcaz..hafifledim valla kuş gibi :)
Eki Görüntüle 817465 Eki Görüntüle 817479 Eki Görüntüle 817480
Güle güle kullansın bebişin tatlım hayırlı olsun :)
canım benim siz iyiki varsınız herkesten çok yanımda hissediyorum sizi inan :)
hatundaki beceriye bak ben hayatta yapamam harika görünüyo denizimmm :)
ooohhh iyi olmuş eşine valla içimin yağları eridiiii
Güle güle kullansın bebişin tatlım hayırlı olsun :)
halıyı çok beğendim güle güle kullanınn
daha bende halı bakıcam
bu arada kızlar geçen hafta yaşadığım düzenli sancılar ve kasılmalardan sonra çok şükür şimdi geçti ama hala iğne ve ilaç kullanıyorum. bu haftasonu gidip bebek odamızı sipariş edecektik fakat vazgeçtim. bir korku geldi bana. 32. haftayı tamamlayana kadar beklemeyi uygun gördüm. birşey olursa sonra kendimi affetmem. odasını istanbuldan eyüp den alacağız ben gebze de oturuyorum burdan oraya yolculuk yapmaya bile çekindim. zaten ilk doğduğunda odasında yatamicak ben sadece kıyafetleri yerine yerleşsin diye istiyordum. ama vazgeçtim doğuma da yetişmek zorunda değil. koşturacak enerjim yok. bebeğe bişey olur korkumda var. hevesimle yapamicam korkumdan. belki doğuma yakın veririm siparişini. 40 mevlütüne yetişir. odamıza süslü beşik alıcaz bambudan beğendim. kıyafetlerine de kendi dolabımda yer açarım kuzumun.
hiçbirşey onun sağlıklı doğmasından önemli değil. ve vaktinde saatinde doğmasından tabi. size de tavsiyem kendinizi alışverişlere temizliklere fazla kaptırıp yorulmayın çok ayakta kalmayın fazla yürüyüş yapmayın erkenden açılmanız olmasın hiç de anlaşılmayan birşeymiş farkına bile varamayabilirsiniz Allah korusun. temizlikleri bile düşünmüyorum şuan hepsi birkaç günde hallolacak şeyler. Rabbim hepimize 38 haftaları göstersin.
Selaaaam teyzoşumun prensesi nasılll kızlar??
Allaha şükür iyiyiz biz canım, sen de iyisindir umarım. Az kaldı vaktimiz, azıcık daha dayanalım:) Bebişin nasıl?nasılsınız iyimisiniz kızlar ...
Ben diyorum ki gözümü açsam kapasam vakit gelmiş olsa doğursam ...Kızımla başbaşa kalsamAnnem gitti k.validemler geldi ...Yalnız kalmak istiyorum açııkcası Pek giremiyorum hepiniz Allah'a emanet olun ...Rabbim bebeklerimizi koruyup bize bağışlasın inş.
İyi akşamlar kızlar. Sizlere bebeğimin tahmini dogum tarihi konusunda danışmak istiyorum. Hamile kaldığım zaman adet düzensizliğim vardı. Hamile kalmadan onceki son aylarda Yaklaşık 5-7 günlük gecikmem oluyordu. Hamile kaldıktan sonra ilk kontrolümde doktor kese boyunun son adet tarihiyle uyumlu olmadıgını söyledi. Benim Sat'ım 13 Mart iken 26 Mart olarak kaydetti. Yani 13 günlük bir gecikme oluyor ve tahmini dogum tarihi 31 aralik olarak hesaplandı.
Ancak sonrasında her ay gittiğim kontrollerde bebeğin ölçümlerine göre ultrasonun yaptıgı hesaplarda tahmini dogum tarihini 20-22 aralik olarak veriyor. Hiç bir ölçümde daha ileri bir tarih çıkmadı.
Sizce kendimi daha erken tarihlere mı hazırlamalıyım? Doktorun bu tarihi öne çekme ihtimali var mıdır? Bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşir mısınız?
Çoook güzeller, güle güle kullanın Gizemcim. Bebek arabası da aldınız mı?alışverişten geldik şimdi modokodan odamızı aldık 30 ekimde gelicekk :))
sonra hello baby'e geçtik ordanda aldıklarımm;ana kucağı,hastane terliğim,odaya halı,ıslak mendiller bezler süt artırıcı çaylar bide küvetimiz :) bi perde kaldı bide kendi yatak odamıza beşik alıcaz..hafifledim valla kuş gibi :)
Eki Görüntüle 817465 Eki Görüntüle 817479 Eki Görüntüle 817480
Eki Görüntüle 817498 Eki Görüntüle 817499
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?