- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
O zaman tamam:) Sorması ayıp ne kadara aldınız odasını?
Çok güzelmiş. Güle güle giy:)
alışverişten geldik şimdi modokodan odamızı aldık 30 ekimde gelicekk :))
sonra hello baby'e geçtik ordanda aldıklarımm;ana kucağı,hastane terliğim,odaya halı,ıslak mendiller bezler süt artırıcı çaylar bide küvetimiz :) bi perde kaldı bide kendi yatak odamıza beşik alıcaz..hafifledim valla kuş gibi :)
Eki Görüntüle 817465 Eki Görüntüle 817479 Eki Görüntüle 817480
Eki Görüntüle 817498 Eki Görüntüle 817499
gizos canim aldiklarin cok guzel iyi gunlerde kullan modoko nasildi gidicem ama bu gunlerde hic halim yok gitmeye.nasil bir model aldiniz ne kadara aldiniz canim.esim direk cilekten alim diyo ama benim bi modoko yapasim var.haliyi cok begendim
Bu sirada kadina iyi soylemisssin.:))
Baya yüksekmiş fiyatlar. Gerçi kalitesine göre de değişir. 1750'ye de avangard tarzı oda bulduk ama uyduruktu malzemesi. 4000'e çok şık kaliteli takımlar vardı. Hele bi mağazaya bayıldık ama 9000'di fiyatı4500 dedi 3900'e aldık canımcımm.ama modokoda tek bi mağazada 4000 altı fiyat görmedim bizim yatak odasına bu kadar para vermemiştik evlenirken
yatak gelince bakarım artık olmadı değişirim şiltesini yaza doğru biraz büyüyünce yatıcak zaten onda.işbirin bebek şilteleri çok iyiymiş sen oraya bak ama.
Ben de 2 yıl önce almıştım doğumda giyersem diye, niye aldıysam
Bunun beyazı, üzerinde gri fiyonk var saten kurdeleden. Şimdi çok pullu göründü gözüme, yenisini alayım bari
Bence güzel canım, rahat da oluyor.içlerinde en iyisiydi mecbur kaldım çok bayıla bayıla almadım ama napiyim yani hastanede idare etsin yeter :)
Ay ne bileyim sanki bebek düşünüyormuşuz gibivalla terliklerinize bayıldım ve çok heves ettiiiiimmmmmmm
ya bebek yatağı yarı ortopedik olur dediler bana da bi yatak verdiler çok dandik geldi ne yapsak bilemedim.bebek için bunlar sağlıklı dedi adam
sağlıklısı sağlıksızı hangisi nasıl bilelim?
bizim aldığımız odanın da içinde iç yatak ve uyku seti vardı.
turkuaz seneler önce nasıl da aklına geldi de aldın vay be=))
benim hiç aklımda yoktu gelmezdi de böyle şeyler..
saol kuşumm :)
çileğe bi bakın ama çok kalitesiz baya kötü geldi bize canım bi bakın sizde tabi fikriniz olur..eşin dolaşmamak için kolaya kaçıyo bence
modoko 9.sokakta bütün mağazalara girdik.en uygun bulduğumuz 3600 dedi nakite indirim var dedi %10-12 civarı.biz nazar bebe diye bi mağazadan aldık 4500'den 3900'e indi nakit diye indi bu kadarıda.çok güzel ama uyku seti şiltesi dahil içime sindi.bi bakın bence :)
Baya yüksekmiş fiyatlar. Gerçi kalitesine göre de değişir. 1750'ye de avangard tarzı oda bulduk ama uyduruktu malzemesi. 4000'e çok şık kaliteli takımlar vardı. Hele bi mağazaya bayıldık ama 9000'di fiyatı
Bizim yatak İşbir, çok memnunum, sanırım kuzuya da oradan bakacağız.
Cidden mi? Adamlar koleksiyondan bile kaldırmışlarAaaa ben çok beğendimmm gel değiş tokuş yapalımmmm
Çilek o istediği paraları haketmiyor kalite olarak. Bu paraya buradan alacağıma İkea'dan alırım daha iyi demiştim baktığımda.saol kuşumm :)
çileğe bi bakın ama çok kalitesiz baya kötü geldi bize canım bi bakın sizde tabi fikriniz olur..eşin dolaşmamak için kolaya kaçıyo bence
modoko 9.sokakta bütün mağazalara girdik.en uygun bulduğumuz 3600 dedi nakite indirim var dedi %10-12 civarı.biz nazar bebe diye bi mağazadan aldık 4500'den 3900'e indi nakit diye indi bu kadarıda.çok güzel ama uyku seti şiltesi dahil içime sindi.bi bakın bence :)
Ay ne bileyim sanki bebek düşünüyormuşuz gibiOrtada bebek fikri bile yokken aldım öyle. Bi de o zaman gözüme güzel görünmüştü, şimdi beğenmedim.
Markası var mı yatağın? İnsan anlamıyor ki bakmakla.
Bakarken bile anlaşılıyor canım ya, bazıları resmen plastik gibiydi. Hatta çekmecesi kapanmayan dolabı koymuşlar teşhir diye.yüksekti canım ama yüksek olması kaliteli olduğunu gösteriyomu kullandıkça bakıcaz :)
ay bizde biyerde baktık 7200dü eşimde diyoki gel pazarlık yaparız sanki adam 3000 birden incek gel delimisin dedim
80x140 di mi sizinki? 1 yaş yatağı büyütmek için erken değil mi? Düşmez mi yataktan?valla hiç markasına bakmak aklıma gelmedi=//
benim yatağımda yatsan.çok memnunum.acaba oradan mı baksam.pahalıdır ama olsun bebişlerin sağlıklı yatması lazım.
1 yaşında sonra yatağı büyütürüm başından o çekmeceyi çıkartırım
şimdi alırsam seneye tekrar almam gerekecek ama???
bilemedim..
80x140 di mi sizinki? 1 yaş yatağı büyütmek için erken değil mi? Düşmez mi yataktan?
Gizem Nazar Bebenin sitesine baktım da Hello Kitty odası var, yoksa onu mu aldınız?yüksekti canım ama yüksek olması kaliteli olduğunu gösteriyomu kullandıkça bakıcaz :)
ay bizde biyerde baktık 7200dü eşimde diyoki gel pazarlık yaparız sanki adam 3000 birden incek gel delimisin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?