2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
O zaman tamam:) Sorması ayıp ne kadara aldınız odasını?

4500 dedi 3900'e aldık canımcımm.ama modokoda tek bi mağazada 4000 altı fiyat görmedim bizim yatak odasına bu kadar para vermemiştik evlenirken
yatak gelince bakarım artık olmadı değişirim şiltesini yaza doğru biraz büyüyünce yatıcak zaten onda.işbirin bebek şilteleri çok iyiymiş sen oraya bak ama.

gizos canim aldiklarin cok guzel iyi gunlerde kullan modoko nasildi gidicem ama bu gunlerde hic halim yok gitmeye.nasil bir model aldiniz ne kadara aldiniz canim.esim direk cilekten alim diyo ama benim bi modoko yapasim var.haliyi cok begendim
Bu sirada kadina iyi soylemisssin.:))

Ben de 2 yıl önce almıştım doğumda giyersem diye, niye aldıysam
Bunun beyazı, üzerinde gri fiyonk var saten kurdeleden. Şimdi çok pullu göründü gözüme, yenisini alayım bari

Eklentiler

• $TW-Sparkles-pembe-29.90-TL-1024x762.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 35

saol kuşumm :)
çileğe bi bakın ama çok kalitesiz baya kötü geldi bize canım bi bakın sizde tabi fikriniz olur..eşin dolaşmamak için kolaya kaçıyo bence
modoko 9.sokakta bütün mağazalara girdik.en uygun bulduğumuz 3600 dedi nakite indirim var dedi %10-12 civarı.biz nazar bebe diye bi mağazadan aldık 4500'den 3900'e indi nakit diye indi bu kadarıda.çok güzel ama uyku seti şiltesi dahil içime sindi.bi bakın bence :)

Son düzenleme:
Baya yüksekmiş fiyatlar. Gerçi kalitesine göre de değişir. 1750'ye de avangard tarzı oda bulduk ama uyduruktu malzemesi. 4000'e çok şık kaliteli takımlar vardı. Hele bi mağazaya bayıldık ama 9000'di fiyatı
Bizim yatak İşbir, çok memnunum, sanırım kuzuya da oradan bakacağız.

valla terliklerinize bayıldım ve çok heves ettiiiiimmmmmmm

ya bebek yatağı yarı ortopedik olur dediler bana da bi yatak verdiler çok dandik geldi ne yapsak bilemedim.bebek için bunlar sağlıklı dedi adam

sağlıklısı sağlıksızı hangisi nasıl bilelim?
bizim aldığımız odanın da içinde iç yatak ve uyku seti vardı.

turkuaz seneler önce nasıl da aklına geldi de aldın vay be=))
benim hiç aklımda yoktu gelmezdi de böyle şeyler..

Ay ne bileyim sanki bebek düşünüyormuşuz gibi Ortada bebek fikri bile yokken aldım öyle. Bi de o zaman gözüme güzel görünmüştü, şimdi beğenmedim.

Markası var mı yatağın? İnsan anlamıyor ki bakmakla.

Nazar bebeyi duydum canim benimde modokoyu gezesim var aslinda:)bu sirada sen iylestin dimi ...eylul hanim saglikli mutlu gunlerde kullansin.bu sira benim bogazlarim kotu ogrencilere bagirmaktan kendimi toparlayamiyorum

yüksekti canım ama yüksek olması kaliteli olduğunu gösteriyomu kullandıkça bakıcaz :)
ay bizde biyerde baktık 7200dü eşimde diyoki gel pazarlık yaparız sanki adam 3000 birden incek gel delimisin dedim

Çilek o istediği paraları haketmiyor kalite olarak. Bu paraya buradan alacağıma İkea'dan alırım daha iyi demiştim baktığımda.

valla hiç markasına bakmak aklıma gelmedi=//
benim yatağımda yatsan.çok memnunum.acaba oradan mı baksam.pahalıdır ama olsun bebişlerin sağlıklı yatması lazım.

1 yaşında sonra yatağı büyütürüm başından o çekmeceyi çıkartırım
şimdi alırsam seneye tekrar almam gerekecek ama???
bilemedim..

yüksekti canım ama yüksek olması kaliteli olduğunu gösteriyomu kullandıkça bakıcaz :)
ay bizde biyerde baktık 7200dü eşimde diyoki gel pazarlık yaparız sanki adam 3000 birden incek gel delimisin dedim
Bakarken bile anlaşılıyor canım ya, bazıları resmen plastik gibiydi. Hatta çekmecesi kapanmayan dolabı koymuşlar teşhir diye.
Bir mağaza vardı, mobilyalar büyük olduğu için bakamadık ama kadın tekstilleri kendi dikiyormuş, bayıldım, satıyor olsa parasına bakmadan alacaktım

80x140 di mi sizinki? 1 yaş yatağı büyütmek için erken değil mi? Düşmez mi yataktan?

80x140 di mi sizinki? 1 yaş yatağı büyütmek için erken değil mi? Düşmez mi yataktan?

evet canm 80*130 sanırım
yatağın kenarına o kenarlıklardan alırım diye düşündüm.
Ya gittm baktım marka falan yazmıor üstünde
bir oturdum üstüne sanki tahta var!!bu neeeee..bu mu normal yaaaa?
bunda rahat yatar mı çocuk ya.resmen karton var gibi kırılıyor yatak.

Gizem Nazar Bebenin sitesine baktım da Hello Kitty odası var, yoksa onu mu aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…