2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Hiç belli olmaz ki bu işler. Hastanede bir kadın görmüştüm, 41. haftasındaymış, ne zaman doğuracağım ben diye geziyordu:) Benim mesela 38 veya 39'da olacak sezaryen olacağı için. Her şey yolunda giderken bile daha erken gelebilir sancın. Bence hepimiz 32'den sonra hazır olmalıyız doğuma.

Canım cevabin icin tesekkurler. Acaba senin ultrason ölçümlerinde bebeğin kilosuna göre çıkan tarih doktorun verdigi tahmini dogum tarihiyle uyumlu mu? Çünkü benim asıl kafamı karıştıran her seferinde 20-22 aralik gibi tarihlerin cikmasi.

Sizi durumunuzu çok bilmiyorum ama ultrasonda çıkan tarihler kiloya göre hesaplanıyor galiba. Önemli olan döllenme zamanı diyor doktorlar. Doktorun ilk verdiği tarih daha doğru olabilir bu durumda.

Evet canım zaten son haftalarda beklemek gerekiyor. Fikrinizi istemem biraz da ne zaman izne çıkmaya karar verebilmek icin ve benimle benzer durumdakilerin nasıl bir yol izleyeceklerini öğrenmek. Çünkü son üç hafta izne çıkıyim desem ve bebeğin 40 haftası tahmin edilenden 2 hafta önce olacaksa işyerinde sancilanarak doguma gitme ihtimalim cok yüksek :S

Acaba doktorların sonradan bu tarihi one çekmeleri mümkün mü? Dogum iznine bu yeni tarihle cikilabilir mi?

Canım rica ederim. Ultrasyon kagıdında değişiyor. 1 ocakta çıkıyor, 15 ocakta. doktora sordum ve ilk hamile kaldıgımızdaki ultrasyon ölçümleri dogru sonucu veriyormuş.bunlara takılma dedi. Fazla kafanı bulandırma canım. Doktorunla bir dahaki randevunda bu konuyu sor. O seni aydınlatacaktır. Benimde bir dahaki randevum bayramdan sonra. Bakalım usg de ne çıkıyor tahmini dogum tarihi merak ettim.

Benim doktorum ultrason tarihini dikkate almıyor, haftayı ve doğum tarihini hep son adet tarihine göre düşünüyoruz. Sen bu konuyu doktorunla bir konuş.

Benim doktorum ultrason tarihini dikkate almıyor, haftayı ve doğum tarihini hep son adet tarihine göre düşünüyoruz. Sen bu konuyu doktorunla bir konuş.

Canım benim de keske öyle hesaplansa. O zaman tarihi 18 aralik oluyor. Dogum iznim de daha önce başlayabilir o zaman. Aradaki 13 günlük fark hamileligin son zamanlarında ise giderken hiç de anımsayacak gibi değil. Ben bir dahaki kontrolümde bu konuyu kesin olarak bir görüşeyim.

kızlar Allah yardımcınız olsun herkesin imtihanı başka işte sabrın sonu selamet Allah hayırlı kapılar açsın inş. ikinizede kolaylıklar versin...

Canım çok sağ ol.Sabırla bekliyoruz
Rabbim bir kapı açacak bize.İnanıyorum..
Ahh ahhh
bugün yaşadıklarımı anlatsam....
herkes düşüncesiz herkes
Allah kimseye muhtaç etmesin
oğlumun herşyini ben aldım ben yaptım
herkes bizde yapcaz etcez dur etme dur yapma demekle yetinsin herkes lafta
kimseye yaptırıp ağzına laf verdiremem
ben10 binlik malzeme alırım onlar 10 liraya body alır biz yapık olur biliyorum.
İstemez eksik kalsın gizo.gücümüz yettiğince....
Canımmm verdin mi siparişi hadi hayrlı olsun ne zaman geliyor
üstünden yük kalkmıştır...
lake yi mi aldın
bebek odası bebek eşyası denilince 4 katına çıkıyor fiyatlar resmen!!! uyuz oluyorum sömür allah sömür
Hamile kıyafeti deme 44 beden de yarı yarıya daha uygun.

canım sayfalar hızla ilerliyor aslında alıntı yaptığında bana geliyor uyarı ama belki de gözden kaçırdım yoksa asla cevaplamadan geçmem. sana da çok geçmiş olsun canım. ben de 3 kez nst ye girdim 5 gün içinde. evet canım nidilat başladı doktorum hemen. 8 saatte bir içmeye başladım. aynı gün proluton depot haftalık iğne ye başladı. ertesi gün nst de sancılar düzensiz ve 2 taneydi. ilk çıkan nst ise 20 dk içerisinde tam 5 kez 4 dakikada bir 30-40 şiddetinde sancılar çıkmıştı. doktorumun düzenli olması hiç hoşuna gitmemişti. alttan açıklık kontrolüm yapıldı çok şükür açılma yok. ilaçlardan sonraki ilk nst de 2 tane sancı çıktı 20 dk içerisinde ve 20 lerde idi şiddeti ama düzenli aralıklarla değildi.
2 gün sonra tekrar çağırdı bu arada tabi ben nidilatı düzenli olarak içtim 8 saatte bir. bana serum vermedi. serumda bildiğin su dedi ve gece bile kalkıp 1.5 lt su içmemi söyledi. başucuma şişeleri dizdim ve dediğini yaptım. bol su kasılmalara da iyi geliyormuş. bana da magnezyum verdi suda çözülen toz şeklinde magnezyum diasporal. devletin ödemediği bir ilaç daha etkiliymiş diye onu aldık. kasılmalar da magnezyum eksikliğinden oluyormuş. son nst de hiç sancı çıkmadı. doktorum çok sevindi. zaten karnımın sertleşmesi de geçti rahatladım.
şimdilik bu şekilde devam ediyoruz haftalık iğneyi 32. haftayı doldurana kadar yaptırıcak sanırım. yarın aricam doktorumu nidilat ın dozunu azaltacağını söyledi.önümüzdeki cumartesi de kontrolüm var.
Allah vakti saati geldiğinde doğum nasip etsin hepimize canım. bu arada bebeğimin hareketleri çok iyi çok şükür.

kaça aldın canım

henüz almadım canım 380 tl ama fiyatı. demonte olup parçalara ayrılabiliyor.

Ne doğru söylemişsin
Asla kimseye bir şey beğendiremezsin
Hep onlar daha iyisini yapar.Ama bir türlü ben göremedim o ayrı
herkes bi kulp bulur takar
uyuz olurum bi de o kulağıma gelirse!!!
Kuzuumm kıyamam..
Mihrabat korusunda ki düğünü beğenmeyen adam hiç bir düğünü beğenmez.
Tek sözüm bu olsun onlara...Haylimdi ord evlenmek.Keşke düğününe gelseydim=)
sana gelirsem izlet videoyu.
Mihrabat korusunda düğün yaaaa..Daha nesini beğenmiyorlar!!!!
Deniz kıyamam hepimiz bazen kafamızı dinlemek istiyouz gerçekten
Araba gürültüsü bile sinirimizi bozabiliyor.
Sende odaya geç kapını kapat belki anlarlar.

Evet canım, lakeye karar verdik. 4-5 kasımda gelecekmiş. 20 günde kokusu çıkarmış. Tam doğuma denk geliyor, ucu ucuna.
Ya bu pijamaların çoğunun beli lastikli sadece, pantolon gibi kumaş kısmı yok. Hamile deyince hemen uçursunlar fiyatları. Bir de ilgilenmiyorlar, en çok ona kızıyorum. Bebek tülüne bile adam 500 lira dedi küçücük yere. Dün belim de tutunca iyice sinir bastı.

Ya evet bi de o var, herşeyi almayın bize de bırakın. Milleti beklersek çocuk okula başlayacak.

Canımmm güle güle kullan=)
deno kids i kim söyledi san acaba=pPpPP
Çok yaşasın o öneren inşallah çocuklarıyla eşiyle di miii=))

O arabaya baktın mı nasıl çok dandik?
kuzumun bambu beşiği...
ercelf güle güle kullan arkadaşım çok ciciymiş
Sirke konusunuda ilk defa duydum denemeye değer
ayrıca roxy süper bi deterjan beni arakadaşı ondan kulanıyor ben hacı şakir aldım ama leş gibi kokuyo
bir daha ki sefere bende roxy alacağım

evet yaa biz yapacaktık niye yaptınız derler
onların keyfini mi beklicez
Ayy bugün eşim görümceme dedi kiii"Hayret nasıl geldini BEN SİZİ DOĞUMA BEKLİYORDUM"
hahhahah ohh iyi oldu ama anlayana tabii

valla ben bebek alışverişinde pijama alışverişinde çok anslıydım birebir biri ilgilendi çok ilgililerdi.
Çok kalabalık da değildi onu iyi atlattım. Bi ara koycam pijamalarımı bendeee

teşekkür ederim canım henüz almadık ama model bu yeri yurdu belli. ben sancılanınca korktum herşeyden 32. den sonra alıcaz inşallah. herşey 1 günde olur yeterki para olsun. bebek odasını da doğuma yetiştirmekten vazgeçtim kendim de yorulucam doğumdan sonra bile gelse 40 mevlütüne kadar yetiştiririm.
hacı şakir i kuzenim de kötü kokuyo demişti dimekki doğruymuş. ben de roxy e karar verdim ayrıca sıvı deterjanlarda illaki katkılır üstelik ilaç gibi kokuyolardı. yumuşatıcıya da hiç gerek yok. sirke ile dezenfekte etmeni tavsiye ederim.

:)) İyi demiş

Benim hatam cumartesi çıkmak oldu. Ama eşim ancak müsait oldu. Netten seçtim ben de bugün, hafta içi bir ara gidip alacağım. Ne kadara aldın? Ben bir tane tüllü süslü olanlardan alıp diğerlerini normal almayı düşünüyorum. Hatta belki LCW'den L beden alıveririm.

Madem öyle bende koyayım bu a bizim halımız=)
perşembe günü vedik siparişi cumartesi gelecek=))
tül perdelerimizde cumartesi gelcek çok heyecanlııı
bi avizesi kaldı o da beklesin birazz..

ayy berbat kokuyor sorma lavanta bilmem neliymiş bööögghhhh
aynen öyle para olunca herşeyin 2 günlük işi var en fazla....
lcw güzel mi hiç bakmadım
dediğin gibi hepsi lastikli hamş pantolonu gibi değil
biri çok kokoş sabahlık takımlı 3 lü set,biri normal pijama,piri normal gecelik
lohusa takımı 150,pijama 45 gecelik KOM marka ama beden olmadığı için adam pazarlıkla 25 e verdi=))
hehehehe.Ama geceliğim pembe.sanırsın kız anasıyım.olsun ne olacak off

bardakçı başıııııı))
o uğur böcekliyi de oylamaya sun bence o da güzeldi hamarat hamişşş..
ellerine sağlık.

Gayet iyi canım, Bi daha gidip alıcı gözüyle bakmak lazım:) En azından evde giyeceğimi oradan alacağım.
Düşündüğüm gibi almışsın sen de. Pembe olsun ne olacak:)
Fotolarını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…