güle güle kullan canım, bebeğin sağlıkla kullansın cicilerini. toplu almıyorum ben fiyat şişmesin diye, her hafta birkaç parça birşey alıyorum, gerçi sağolsun miniğimin babaannesi benden hevesli, o kıyafet işini hallediyor ben de bebeğin bakımı için birkaç parça bişey almak istiyorum. biberon alacaktım dr brown kolik önleyici vardı, 27 tl kararsız kaldım, içinde bir aparatı var acaba kullanışlımıdır diye bide emzik ne almak lazım acaba, insallah emziğe ve biberona ihtiyac kalmaz, liste uzun yaaaaaaa
canım naptın geldimi eşin? kavuştunuzmuuuuu?
okadar detay var ve ben okadar acemiyimki bazen gözüm korkuyor, ikinci minikte tecrübeli olacağım insallah:) aslında bende istemiyorum biberon emzik ama tedbir açısından alayım diyorum, araştırdım da avent ten çok memnun herkes, park yatak fikri mantıklı zaten oda almayı düşünmüyoruz.Canim cok fazla seyler almaya gerek yok inan bazilari fuzili oluyor onemli olan hastane cikisi bebege sana. Hastanede giyebileceginnkiyafet ic camasiri gogus ped emzik ben ecrine hic vermedim annem 4 aylikken tutturdu ama ecrin 9 aylikken biakyi damakli emzik tirnak makasin alt acma. Bezi banyo kuvetin kendine muhakkak gogus ucu kremi emzirme sutyenin ve evdeki hijyrn emin ol gerisi 8.9 aylikken basliyor. Ihtiyaclarbende boyle benim ben park yatakla buyutecegim cok rahat ecrinden kalan kraft marca biz simdi ecrine oda alicaz kiyafet helen giden birkiyor bacim
gerçekten çok sevindim gözünaydın, yarın tedavimi yapan dr da randevum var, uzun zaman sonra miniğimi göreceğim 4 boyutlu çok heyecanlıyım oyüzden geçen kontrolde yüzünü göstermedi yaklaşık 1,5 aydır hasretim kuzucuğumun yüzüne, biraz daha şekle girmiştir artık, bakalım kime benziyorGeldi canim cok sukur biraz ecrinden dolayi rahatladim ama evde alismisim ya tek yasamaya biraz zorlaniyorum simi evin cerceveleri badana perdeleri degisecek bir anonce havalar iyice sogumadan basliyim neyaptin hastaneye gittinmi. Bebek nasil ben cok ozledim kizimi haftaya giderim insallah
Selam kızlar;
Aral hasta sabaha kdr ateş içindeydi
Bu sabah saglık Ocağı'na aile hekimine götürdü babası
Alerji olmuş sürekli burnu akıyor ve öksuruyordu ztn iki gundurde
Gözünün altında sivilceye benzer bişey çıkıyordu krem sürüyordum kırmızıydı
Göz cevresi dün gece baya ateşlenince nöbet tuttuk başında
Sabah'ta alerji olduğu ortaya çıktı işte.
Okula yollamadım yanımda kuzum..
Herkes iyidir inşallah...
Selam kızlar;
kızlar 2 paket prima premium care 1 numara,1 pakette 2 numara aldım bide unibaby 12li ıslak mendil aldım 12 paket var içinde başlangıç için idare eder bi süre heralde dimi?
çayda 2 kutu humana still tea bide rezene aldım.naturpy milk tea çok iyiymiş ama bulamadım internetten bakıcam onu:44:
granül sabunmu eneeee bende ondan almıştım çokmu kötüüü :||
bugün bide sıvı deterjan aldım bitane bitkiselmiş.dalin sıvıya baktım iğrenç kokuyodu
Günaydın kızlar benim 5 ekimde kontrole gitmem lazım ama ben istanbuldayim ve doktorumun istanbul da olduğumdan haberi yok . 22 ekimde falan gidicem acaba bebeğim icin bi sıkıntı olur mu stres oldum şimdi
güle güle kullan canım, bebeğin sağlıkla kullansın cicilerini. toplu almıyorum ben fiyat şişmesin diye, her hafta birkaç parça birşey alıyorum, gerçi sağolsun miniğimin babaannesi benden hevesli, o kıyafet işini hallediyor ben de bebeğin bakımı için birkaç parça bişey almak istiyorum. biberon alacaktım dr brown kolik önleyici vardı, 27 tl kararsız kaldım, içinde bir aparatı var acaba kullanışlımıdır diye bide emzik ne almak lazım acaba, insallah emziğe ve biberona ihtiyac kalmaz, liste uzun yaaaaaaa
güle güle kullansın bebişin cnm ikisi de güzel nevresim takımı pahalı ama biraz sanki gerçi taç ın ürünü . bi tane daha yedek alınabilir uygun fiyata
Gunaydin bacilarrr kizlar ben surekli adet agrisi cekiyorum. Sizler nasilsiniz kiz gizemm eylul hanim gule gule kullansim saglikla yasasin massallahhh cokta guzel almissjm annesi
Selam kızlar;
Kızlar bende haftasonu kızım için bişiler yaptım.. Biraz acemi işi oldu ama napıyım internette çok pahalıydı...:26::26:
Bu sıfır maliyetli tütümüz :) Tüller söz bohçasından kalma tüller.. İncilerse evden eski kolyelerden birinin :))) evde bi don lastiği ile işlem tamam
Eki Görüntüle 818099
Bu da toplamda 5 tl'ye mal olan anne-bebek tacı ve baba broşumuz.. Bu set için internette 30 tl istiyorlardı:26::26:
Burda sadece keçeleri, saç bantlarını ve nazar boncuğu stickerlarını aldım.. Çiçekler yine evdeki nikah şekerlerinden kalanlar :)))
Eki Görüntüle 818103
Evet hazırlar gibi olmadı belki ama en azından masraflı olmadı.. O parayla başka bi ihtiyacını alırım kuzumun
canım ben de ıslak mendil unibaby aldım. dün ayşe öner in semineri vardı hastanemizde ona katıldık bebeğim olacak semineriydi. evdeyken pamuk- su kullanın diyor. dışarısı için de tabiki ıslak mendil. çayları doğumdan önce başlayacakmısın içmeye yoksa doğumdan sonramı? çaylar hakkında hiçbir fikrim yok daha hangisi iyi gelir nerden alınır vs..
dalin evet iğrenç kokuyo herkes buna kanaat getirmiş :) hacı şakir in laavantalısı da kötü kokuyormuş. dalan roxy çok tavsiye ediliyor. ben ondan alıcam.
canım madem kendi doktoruna gidemiyorsun istanbulda doktor mu yok :) gidiver birtanesine haftan ilerlemiş bir nst ye gir. sıkıntıların varsa söyle. bu haftalarda erken doğum çok sık görülürmüş. doktorun da gelmedin diye kızmasın istanbulda olduğunu ara söyle burda bir doktora gittim bir sıkıntı yok diye de bilgilendir bence.
dr brown, avent ve chicco nun biberonlarının hepsi çok iyi canım birisini alabilirsin gönül rahatlığı ile. emzik de avent yada chicco. ben biberonu da emziği de chicco aldım. ikisini de kauçuk uç aldım daha sağlıklı. silikon şeffaf olanları tercih etmedim. kauçuk daha doğal ve yurtdışında hep onlar kullanılıyor. ama fazla yatırım yapma emziğe de biberona da belki sırf anne sütü alıcak ve ilk 6 ay hiç biberon almicak. emzik de istersen en lüksünü al emmez se emmez. 1 tane al ikisinden de eğer beğenmezse değiştirirsin.
günaydın kızlarrr , cumartesi akşamı kontrolümüz vardı, prensesimin kilosu 1650 olmuşşş,
yerim ben onu yer yer
Kızlar bende haftasonu kızım için bişiler yaptım.. Biraz acemi işi oldu ama napıyım internette çok pahalıydı...:26::26:
Bu sıfır maliyetli tütümüz :) Tüller söz bohçasından kalma tüller.. İncilerse evden eski kolyelerden birinin :))) evde bi don lastiği ile işlem tamam
Eki Görüntüle 818099
Bu da toplamda 5 tl'ye mal olan anne-bebek tacı ve baba broşumuz.. Bu set için internette 30 tl istiyorlardı:26::26:
Burda sadece keçeleri, saç bantlarını ve nazar boncuğu stickerlarını aldım.. Çiçekler yine evdeki nikah şekerlerinden kalanlar :)))
Eki Görüntüle 818103
Evet hazırlar gibi olmadı belki ama en azından masraflı olmadı.. O parayla başka bi ihtiyacını alırım kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?