kızlar göğüs pompası aldınızmı?çalıştığım için belli bir zamandan sonra lazım olacak.sütüm olursa biraz biriktiririm diyorum işe başlayana kadar.ama sütüm olmazsalansinoh elektrikli hoşuma gitti ama emin değilim.ne yapayım sizce
gerçekten çok sevindim gözünaydın, yarın tedavimi yapan dr da randevum var, uzun zaman sonra miniğimi göreceğim 4 boyutlu çok heyecanlıyım oyüzden geçen kontrolde yüzünü göstermedi yaklaşık 1,5 aydır hasretim kuzucuğumun yüzüne, biraz daha şekle girmiştir artık, bakalım kime benziyor
canım eğer ağrıların geçmeyip hep devam ediyorsa yada ağrı çekerken kasılma da oluyorsa bir doktoruna danış istersen.
Evet canim sanci ve krampta var bakalim bu hafta ici gorunecgim ins hersey yolundadir
mrb arkadaşlar bu haftalarda bulantı yaşayanınız varmı bende iki gündür var alam veremiyorum
maşallah canım bizim tarihlerimiz aynı bende c.tesi gittim doktora.benim kızım 1252 daha.biraz kilo alsın istiyorum bende.sen neler yiyorsun?
kızlar göğüs pompası aldınızmı?çalıştığım için belli bir zamandan sonra lazım olacak.sütüm olursa biraz biriktiririm diyorum işe başlayana kadar.ama sütüm olmazsalansinoh elektrikli hoşuma gitti ama emin değilim.ne yapayım sizce
bence gayet güzel olmuşlar ellerine sağlık
çok güzel olmuşş canım güle güle kullanın,bende lohusa tacı işini 1,49 tl ye çiçekli bir taç alarak kapattım gibi,tacın kendısı çıplak demiri görünüyor alacağım pijama takımına uygun renkte kurdelaya sarıp 30-35 tlye sattıkları lohusa tacı gelecek max.2 tlye
Sağol canım.. Daha güzelleri senin olsun...
Sağol canım.. Evet işte insan düşününce neden o kadar para veriyim ki diyor.. Daha gerekli ihtiyaçları için kullanırız değil mi? Eminim seninkide tamamlandığında çok güzel olacak
sultancım tebrik ederim çok güzel olmuş ellerine sağlık bende severim kendim bişeyler yapmayı hem çok zevkli oluyor hemde uyguna geliyor ben abajur yapıcam mavi yapınca eklerim
mrb arkadaşlar bu haftalarda bulantı yaşayanınız varmı bende iki gündür var alam veremiyorum
Sağol canım.. Daha güzelleri senin olsun...
Sağol canım.. Evet işte insan düşününce neden o kadar para veriyim ki diyor.. Daha gerekli ihtiyaçları için kullanırız değil mi? Eminim seninkide tamamlandığında çok güzel olacak
Hasene dogurucan kız diktir bi an evvel kuşitom
Valla bnm göbek aldı başını gidioooo yağ sürdüm şimdi
Eşim dalga gecio :)
Kızlar aral şükür ki daha iyi Allah razı olsun hepinizden
Yanımda kuzum hâli yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?