2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

çalışan annelerin ortak sıkıntısı işde ben kraftınkını aldım arkadaşımın önerisiyle hatta ilk aldığım ürünlerden biriydi 3-4 aylık hamileyken filan almıştım

Kraft Göğüs Pompası (Elektirikli Pilli) GittiGidiyor'da 94927493

Canim en emzik ve biberonda wee kullandim be yine set seklinde wee aldim bakalim annesi kime benzicek valla ecrin dogdugunda babasina benziyordu 3 aylik olunca ayni ablam oldu yani esmer cocuk birden sarardi saglikli olsunlar bebemm

gunaydin guzel haberlerle dolu olsun haftaniz.
benim canim cok sikkin ayaga kalkar kalkmaz karnim sertlesiyor kasiliyor cumartesiden beri. doktoruma msj attim bikac tavsiyede bulundu ilik banyo yatak vs. agri sanci yok ama cok sinir bozucu. carsamba randevum var yarina mi alsam diye dusunuyorum. ne normal ne tehlikeli nasil ayirt edicem bilmiyorum ne zormus hamilelik

Canlar instanbul avrupa yakasinda badanaci ariyorum bilginizee cok is var cok cemredenizim
Cok gecmis olsun suan ayrica salgin varmis migde bulantisi kusma ishalll. Yazilar yayinliyorlar sifa diliyorum. Kuzuna

maşallah canım bizim tarihlerimiz aynı bende c.tesi gittim doktora.benim kızım 1252 daha.biraz kilo alsın istiyorum bende.sen neler yiyorsun?

canm doktorum bana ilk basta bi liste vermişti ona uydum hep , 1 gün sebze , 1 gün et, bir gün bakliyat, bir gün balık , sadece bir gün hamur işi, pirinç pilavı yasak , günde 3 dilim ekmek , ara öğünlerdede meyve yiyorum , bulgur pilavı daha sağlıklı , her gün sütümü içiyorum ama son bir aydır bir tatlı kşığı nesquık karıştırıyorum yoksa gitmiyor artık süt :) 1 kase yoğurt ,
her gün bir maden suyu içiyorum bide canm

canım benimde ihtiyacım var , bende medelanın elektrikli pilli olanını alıcam

merhaba kızlar epeydir yazamıyordum ama ara ara sizi takip ediyorum maşallah iyisiniz hepimizde tatlı telaşlar var alışverişler hazırlıklar bizde cumartesi çıkıcaz alışverişe kızlar bende aşırı halsizlik var sizdede varmı sürekli yatmak istiyorum doktorum günde 40 dakika yürümelisin dedi ama çabuk yoruluyorum çıkmak canbım istemiyor onun dışında çok bi sıkıntım yok çok şükür

kızlaaaaarrr dün bir yığın ütü yaptım snrada annemler geldi evde dikilecek kumaşlarım vardı onlara baktık galiba hamile elbisesini diktireceğim... öyle daha hesaplıya geliyor gibi geldi...

bide bebek çamaşır detarjanım geldi :) eşim hacı şakir almış 19 tl mi ne 1600 gr kokusuda hoşuma gitmedi annemlerde dalan roxy almış o 800 gr ama 5.50 fiyatı :) iki paket almışlar sabunda bereket :)

bakalım ben hangisinden memnun kalacağım :)

cemre bu arada geçmiş olsun arala

yeni cici alanlarda güle güle kullansın inş.

kızlar bişi sorcam bebek için çanta aldık ya? o çantanın dezenfektesini nasıl yaptınız? makineye atıp yıkasammı acaba diye düşünüyorum ben kahverengi benimkisi boya verir diye endişeleniyorum da biraz :) alırken sormak hiç aklıma gelmedi ya ne kadar saftriğim şaşkınlığıma denk geldi

bence gayet güzel olmuşlar ellerine sağlık

Sağol canım.. Daha güzelleri senin olsun...

Sağol canım.. Evet işte insan düşününce neden o kadar para veriyim ki diyor.. Daha gerekli ihtiyaçları için kullanırız değil mi? Eminim seninkide tamamlandığında çok güzel olacak

kızlar ben bebek deterjanımı daha almadım araştırıyorum enwey ürününü duyan kullanan varmı tamamen bitkiselmiş arkadaşım satıyor ve öneriyor ondanmı alsamki

sultancım tebrik ederim çok güzel olmuş ellerine sağlık bende severim kendim bişeyler yapmayı hem çok zevkli oluyor hemde uyguna geliyor ben abajur yapıcam mavi yapınca eklerim

sultancım tebrik ederim çok güzel olmuş ellerine sağlık bende severim kendim bişeyler yapmayı hem çok zevkli oluyor hemde uyguna geliyor ben abajur yapıcam mavi yapınca eklerim

Sağol canım evet çok zevkli gerçekten :))
Abajur biraz daha marifet ister heralde o kadarı beni aşar :)) Yaptığında eklersin canım merakla bekliyorum

Bence bekle.. Her zmn alabilirsin
Ya sütün olmazsa bazen az oldugunda da sagılmıyor çunku.

Sultan bayıldım cnm ne kdr guzel olmuşlar maşallah elinden geliyor

Hasene dogurucan kız diktir bi an evvel kuşitom
Valla bnm göbek aldı başını gidioooo yağ sürdüm şimdi
Eşim dalga gecio :)

Kızlar aral şükür ki daha iyi Allah razı olsun hepinizden
Yanımda kuzum hâli yok hiç

aynen güzelim bende gittim ordan artırdığımı düşündüğüm 10 tl ile civilden bu altın yastığını aldım

kız baktım piyasa çok pahalı kayınvalidemde 50 tl para verdi hamile elbisesi alayım diye artık 2-3 tane alırım netten birz baktım ama hiç güzel modelde yok... kız benim göbüşüm çok yokki 7.ayımız bitti ama karşı komşum yeni anlamış hamile olduğumu geçen hasta hamilemisin diye soruyodu :) bende akşamları saf zeytinyağı sürüyorum gündüzleri vazelin meme uçlarımada süreüyorum ama bu kabuklanmayı çok hafif önledi olan kabuklar gitmedi hala ne yapmalıyım ya:26: aralda iyiymiş sevindim iyi iyi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…