2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
merhabaa
kızlar herkese mutlu haftalar
haftasonu kaplıcadaydık annemlerin yanına gidip geldik
azcık tadını çıkardım havuzun ama yetmediiii
onlar sen kal bu hafta, bizle dönersin dediler ama havuzdan enfeksiyon falan kaparsam çok pişman olcam diye döndüm korktum kalmaya
çünkü kalırsam hiç çıkmicaktım havuzdan
geçen sene baya hasta olmuştum ordayken
neyse
yeni ciciler alanlar güle güle kullansınlar oda takımları da hayırlı olsun
hastalara da allah acil şifalar versin, aralımıza daa
benim de evi süpürmem lazım, nüfus müdürlüğüne gitmem lazım ama hiç halim yok yaa nedir bu halsizlik...
herkese kolay gelsin görüşürüs sonraa

amınn saolasın inş hepimiznki güle güle kullanır. ya toplu almamıştım hiç bi iki gördükçe lamıştım iç zıbın çıtlı body falanda gitmişken eşimle o da heveslendi bende lazım bunlar diye aldık emzik biberon avent demişti herkes. aventin 260ml anne gögsüne benzeyen kolik önleyici biberon alacaktım ordaki kız ama yenidoğan 125ml veriyoruz dedi bende diyorum e beni emeceke başta :)) inşallah tabi sütüm olursa sonra öyle deyince alalım dedi eşimde 2sinide aldık. emzik de ne biliyim alıyım dursun dedim hani güya bide ben çıkamazsam sonra rastgele almasın eşim diye. liste uzun masraflı markalı şeyler pahalı baya tabi
ben şunları aldım
Philips Avent Natural Biberon 260ml. PP - e-bebek.com
Philips Avent %0 BPA Biberon 125ml. PP - e-bebek.com
Philips Avent Emzik Free Flow (0/6 Ay) 2`li - e-bebek.com

aldım burda uygun fiyatlar diğer yerlere göre bugün 30tl üzerine de kargo bedavaymışş. burda mağzası var ben mağzadan sorarak aldım bunları canım.

canım 1 günden bişey olmaz ama çarşamba muhakka git doktoruna. bir de sertleşip gevşemelerin zamanını tut. düzenli olarak 5 dk da bir yada 10 dk da bir geliyorsa. yani düzenli ise geldiği saat hiç iyi değil. ihmal etme.
ama normal de olabilir rahim doğuma hazırlanıyormuş. benim de sertleşiyor geriliyor artık alıştım sadece düzensiz olmalı.

Kızlar komik bi soru olabilir ama hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz??

Ben hiç farketmedim. Belki de hıçkırıyor ama ben anlamıyorum :26::26::26:

niye komik olsun sorun canım
bende ne sorular soruyorum brda teyy teeeeeyyy
artı bende bilmiyordum nasıl bir şey olduğu.sayende öğrendim=)

kızlar bel ağrılarınız ne durumda? yatınca geçiyormu?
hiç olmazdı artık başladı. bir de uyku hali ve halsizlik var. yemeği zor yaptım. hep yatmak istiyorum.
ne zaman gelecek bu son ayların enerjisi :?

kızlar selam ,
haftasonum o kadar koşturmacalı geçti ki geberdim yorgunluktan ... Cumartesi günü gecelik emzirme atleti külot ve büyük beden normal atlet ile lohusa tacımı aldım :) üstümden büyük bir yük kalktı. bebeğimin beşiği de kuruldu Pazar günü .. Ama yenisini alamadık biz de eltimin çocuğununkini verdiler onu kullanacağım .. içime hiç sinmiyor ama odalar çok pahalı bizim oğlan 3-4 yaşına gelince evin de kredi borcu bitince mis gibi bir oda yaptıracağım inşallah kuzucuğuma ...
Denizcim geçmiş olsun Aral daha iyidir umarım .
Gizemcim aldıklarına bayıldım :) fıstık Eylül güzel sağlıklı günler geçirsin inşallah o mis cicilerde :)
hasta olan hamişlerimize hepinize geçmiş olsun . benim de felaket sırt ve bel ağrılarım oluyor . 11 kilo aldım toplamda 15 ile bitirsem iyidir diyorum ama bütün deneyimli anneler asıl şimdi kilo alacaksın diyor artık hareket etmek yatmak kalkmak bile çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

kızlar bel ağrılarınız ne durumda? yatınca geçiyormu?
hiç olmazdı artık başladı. bir de uyku hali ve halsizlik var. yemeği zor yaptım. hep yatmak istiyorum.
ne zaman gelecek bu son ayların enerjisi :?

Benimde çok ağrıyor canım.. Bir an önce ekim ayının bitmesini bekliyorum. Ekim sonu doğum iznine ayrılcam kısmetse..
Dün kızımında kendimin de hastane çantalarımızı hazırladım. Daha erken ama ne olacağı belli olmaz diye. Eşimle birlikte yazlıkları kaldırıp kışlıklarımızı çıkardık yerleştirdik. Gece kramplardan ve ağrılardan uyuyamadım. Sonuç : uykusuz bir iş günü:26::26::26:

sultan kız aferin maşalah nasıl yaptın ya kolay kesiliyor mu
ben aacktım valla hatta buraya foto atmıştım öneri olsun diye 30 lia diyordu.
uğraşabilir miyim acep?
benim sol kalçam feci ağrıyo
dün akam yürürken kıt etti bir şey aha fıtık attı dedim o denli yani.
bacağıma vuruyor ama bakalım neler olacak
bir de aldığım 8 kilodan ötürü topuklarım çok acıyooo=(((
kaldırmıyor ayaklar...
Ben almadım canım
belki sütüm gelmez diye
gelirse alırım ihtiyaç olursa.şu an ona para yatırmak istemiyorum elimde kalmasın
nasılsa her gün her yerde bulabileceğim bir ürün diye
ama alan çok arkadaş var.
ahhh ahhhh bana da önerdi de uyamıorum ki
sadık kalabiliyorsan ne mutlu sana helal olsun valla hamişcim..
ayyy daha o safha var di miiiii
yazlıklar kalkcak kalın kalın tüylü tüylü yer kaplayan kışlıklar yerleştirilecek poffffffffff

çalışanlar için daha zordur eminim Allah yardımcın olsun canım biran önce ayrıl doğum iznine öyle kullanmayım son ana kadar çalışayım bebekle daha çok vakit geçiririm diye düşünme senin de doğum öncesi dinlenmen şart hem vücudun kaldıramayabilir erken doğum fln hep risk bu zamanlarda dikkat et. doğum iznine çık dinlen güzelce rahatla da hazırlıklarını yaparsın.
benim bel ağrım yatınca geçiyor. ama sancı çıktı ya geçen hafta nst de o yüzden tedirginim. normal olan herşeye anormalmiş gibi bakıyorum kendimi dinliyorum. gerçi ilaçla ve iğneyle durdurdu doktorum hala da kullanıyorum 32. haftanın sonuna kadar da kullanıcam ilaçlar önler heralde..Allaha emanet miniklerimiz.
bizim cicilerimiz de anneanne de daha eve getirmedik bayramdan sonra gelecek beraber yapıcaz evde olsaydı ben de bu sancılar ve erken doğum riskinden dolayı bikaç parça yıkayıp hazırlicaktım çanta ama ben gebze deyim annem istanbul da. risk çıkınca erteledik hazırlıkları.

bende de kabuklanma vardı. garmastan ve lanolin verdi dr.3 . günde geçti.günde 1 er defa sürdüm 2 sinden de canım.
ooo kimler gelmiş de gitmiş bile naber fıstıkım=))
dr bana 7. aydan sonra kaplıcaları,sıcak su ve çok soğuk suyunu yasaklamıştı.
sen girdin demek sıkıntı olmayabiliyormuş=)

Selam,

Gebelik şekerim yüksek çıktı maalesef. Avrupa yakası için önereceğiniz bir diyetisyen var mı acaba muayene ücreti de uygun olan?

Ben Fulya'daki Avrupa Florence Nightingale Hastanesi'ne gidiyordum, pat diye kapattılar hastaneyi, çağlayana taşımışlar ve fiyatlar da uçmuş, çok zor durumda kaldım, daha doktorumla konuşmadım ama doğum ücreti falan da 2-3 katına çıkmış diyorlar, bütün planlar alt üst oldu doktorumu bırakmak zorunda kalırsam eğer güveneceğim bir doktor bulmam gerekecek, memnun olduğunuz doktorunuzu bana önerebilir misiniz?
Bir de benimle aynı durumda olan varsa yazabilir mi nasıl bir yol izlediniz?
Herkese bol sağlık ve huzurlu hamilelik dilerim.

Canım kesimi kolay.. Önce çizgisiz bir kağıda bulutları çizdim. Pembe kısımlar için büyük, beyaz kısımlar için küçük.. Sonra onları kestim. Keçelerin üstüne koyup etrafından kalemle geçtim. Sonrada keçeleri kestim. Harfleri de direk keçenin üzerine çizip kestim. Onlarda kolay ama minik oldukları için biraz uğraştırıcı. Saç bantlarının içinde satılırken kendinden karton kalıp oluyor ya. O karton kalıpları hiç çıkarmadan keçeyi üstüne hizalayıp arkasından bantları keçeye iple teğelledim. Sonrada kalıpları çıkardım. :))) süslemeside sana kalmış işte :)))

Kışlıklara gelecek olursak... offf çıkar yıka kurut yerleştir.. Tükendim ama sağolsun eşim çok yardım etti.

:altın yastığı cok hoşmuşşş. Bizim yok

Ercelf bnm sırtım kukum belim hep ağrıyor
Hele hele bu aylarda artık cok normal sakın endişe etme

Canım benim 32. haftam ekim sonu doluyor. Uzatmıcam zaten dolar dolmaz çıkıcam izne inşallah. Benim de geçen haftasonu nst'de sancılarım çıktı. Hastaneye yatırdılar aynı senin gibi ilaç,iğne,serumlarla durdular. Dediğin gibi Allah'a emanet kuzular.
Bende dün ağır ağır yaptım işte eşimle birlikte hazırladık daha doğrusu. O olmasa bende yapamazdım.

cemrecim yavruna geçmiş olsun biran önce iyileşsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…