aynen güzelim bende gittim ordan artırdığımı düşündüğüm 10 tl ile civilden bu altın yastığını aldım
Eki Görüntüle 818279
Çok güzel canım güzel günlerde kulllanın inşallah :))
Bol bol altını olsun paşanın :))
aynen güzelim bende gittim ordan artırdığımı düşündüğüm 10 tl ile civilden bu altın yastığını aldım
Eki Görüntüle 818279
güle güle kullan canım, bebeğin sağlıkla kullansın cicilerini. toplu almıyorum ben fiyat şişmesin diye, her hafta birkaç parça birşey alıyorum, gerçi sağolsun miniğimin babaannesi benden hevesli, o kıyafet işini hallediyor ben de bebeğin bakımı için birkaç parça bişey almak istiyorum. biberon alacaktım dr brown kolik önleyici vardı, 27 tl kararsız kaldım, içinde bir aparatı var acaba kullanışlımıdır diye bide emzik ne almak lazım acaba, insallah emziğe ve biberona ihtiyac kalmaz, liste uzun yaaaaaaa
gunaydin guzel haberlerle dolu olsun haftaniz.
benim canim cok sikkin ayaga kalkar kalkmaz karnim sertlesiyor kasiliyor cumartesiden beri. doktoruma msj attim bikac tavsiyede bulundu ilik banyo yatak vs. agri sanci yok ama cok sinir bozucu. carsamba randevum var yarina mi alsam diye dusunuyorum. ne normal ne tehlikeli nasil ayirt edicem bilmiyorum ne zormus hamilelik
canım eğer ağrıların geçmeyip hep devam ediyorsa yada ağrı çekerken kasılma da oluyorsa bir doktoruna danış istersen.
Evet canim sanci ve krampta var bakalim bu hafta ici gorunecgim ins hersey yolundadir
kramplara magnezyum iyi geliyor canım. bana verdi doktorum aynı zamanda rahim kasılmalarını da önlüyor eğer kullanmıyorsan söyle etkili bişey versin.bende sancı olmuyor ama bel ağrısı var. ama o da kasılma zamanı değil normal zamanda oluyor. çözmeye çalışıyorum. sürekli istirahatteyim.
Kızlar komik bi soru olabilir ama hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz??
Ben hiç farketmedim. Belki de hıçkırıyor ama ben anlamıyorum :26::26::26:
2 tane biberron avent bi 125 lik bi 260 lık kolik öneleyici
2 li emzik
granül dalin sabun ve yumuşatıcı
braun ateşölçer
baby me gögüs pedi
bebedor biberon temizleyici
bebedor tırnak seti
bibaby banyo havlusu
prima premium bez :)
banyo sungeri
onlük
zıbın
yazlık tulum
bide em zirme özellikli südyen
QUOTE]
güle güle kullan canım cicileri
sağlıkla huzurla inşallah güzel günlerde
her şey çok pahalı ve korkunç detay var
bak ben sen yazınca fark ettim hala almadım banyo süngeri
migrosta beğendim bi tane onu alcam.biraz pahalı ama doğal süngermiş 25 tl idi offf.
tekrar geçmiş olsun kuzucuğa yaa.Selam kızlar;
Aral hasta sabaha kdr ateş içindeydi
Bu sabah saglık Ocağı'na aile hekimine götürdü babası
Alerji olmuş sürekli burnu akıyor ve öksuruyordu ztn iki gundurde
Gözünün altında sivilceye benzer bişey çıkıyordu krem sürüyordum kırmızıydı
Göz cevresi dün gece baya ateşlenince nöbet tuttuk başında
Sabah'ta alerji olduğu ortaya çıktı işte.
Okula yollamadım yanımda kuzum..
Herkes iyidir inşallah...
yazık nerden kaptı kim bilir.
dr ilaç verdiyse toparlar bence...kıyamam yavruu yaaa
kızlar bel ağrılarınız ne durumda? yatınca geçiyormu?
hiç olmazdı artık başladı. bir de uyku hali ve halsizlik var. yemeği zor yaptım. hep yatmak istiyorum.
ne zaman gelecek bu son ayların enerjisi :?
Kızlar bende haftasonu kızım için bişiler yaptım.. Biraz acemi işi oldu ama napıyım internette çok pahalıydı...:26::26:
Bu sıfır maliyetli tütümüz :) Tüller söz bohçasından kalma tüller.. İncilerse evden eski kolyelerden birinin :))) evde bi don lastiği ile işlem tamam
Bu da toplamda 5 tl'ye mal olan anne-bebek tacı ve baba broşumuz.. Bu set için internette 30 tl istiyorlardı:26::26:Burda sadece keçeleri, saç bantlarını ve nazar boncuğu stickerlarını aldım.. Çiçekler yine evdeki nikah şekerlerinden kalanlar :))
Evet hazırlar gibi olmadı belki ama en azından masraflı olmadı.. O parayla başka bi ihtiyacını alırım kuzumun
benim sol kalçam feci ağrıyoKızlar sizlerde de bel ağrıları başladı mı? sürekli olmuyor ama bazen çok ağrıyor yatınca geçiyor. normal mi?
karnımdaki sertleşmeler de geçti ama akşamları 1-2 sefer oluyor yine. ama bu kasılma mı yoksa karnım büyüdüğü için olan gerilme mi anlayamıyorum ???
Ben almadım canımkızlar göğüs pompası aldınızmı?çalıştığım için belli bir zamandan sonra lazım olacak.sütüm olursa biraz biriktiririm diyorum işe başlayana kadar.ama sütüm olmazsalansinoh elektrikli hoşuma gitti ama emin değilim.ne yapayım sizce
ahhh ahhhh bana da önerdi de uyamıorum ki
canm doktorum bana ilk basta bi liste vermişti ona uydum hep , 1 gün sebze , 1 gün et, bir gün bakliyat, bir gün balık , sadece bir gün hamur işi, pirinç pilavı yasak , günde 3 dilim ekmek , ara öğünlerdede meyve yiyorum , bulgur pilavı daha sağlıklı , her gün sütümü içiyorum ama son bir aydır bir tatlı kşığı nesquık karıştırıyorum yoksa gitmiyor artık süt :) 1 kase yoğurt ,
her gün bir maden suyu içiyorum bide canm
ayyy daha o safha var di miiiiiBenimde çok ağrıyor canım.. Bir an önce ekim ayının bitmesini bekliyorum. Ekim sonu doğum iznine ayrılcam kısmetse..
Dün kızımında kendimin de hastane çantalarımızı hazırladım. Daha erken ama ne olacağı belli olmaz diye. Eşimle birlikte yazlıkları kaldırıp kışlıklarımızı çıkardık yerleştirdik. Gece kramplardan ve ağrılardan uyuyamadım. Sonuç : uykusuz bir iş günü:26::26::26:
Benimde çok ağrıyor canım.. Bir an önce ekim ayının bitmesini bekliyorum. Ekim sonu doğum iznine ayrılcam kısmetse..
Dün kızımında kendimin de hastane çantalarımızı hazırladım. Daha erken ama ne olacağı belli olmaz diye. Eşimle birlikte yazlıkları kaldırıp kışlıklarımızı çıkardık yerleştirdik. Gece kramplardan ve ağrılardan uyuyamadım. Sonuç : uykusuz bir iş günü:26::26::26:
bende de kabuklanma vardı. garmastan ve lanolin verdi dr.3 . günde geçti.günde 1 er defa sürdüm 2 sinden de canım.kız baktım piyasa çok pahalı kayınvalidemde 50 tl para verdi hamile elbisesi alayım diye artık 2-3 tane alırımnetten birz baktım ama hiç güzel modelde yok... kız benim göbüşüm çok yokki 7.ayımız bitti ama karşı komşum yeni anlamış hamile olduğumu geçen hasta hamilemisin diye soruyodu :) bende akşamları saf zeytinyağı sürüyorum gündüzleri vazelin meme uçlarımada süreüyorum ama bu kabuklanmayı çok hafif önledi olan kabuklar gitmedi hala ne yapmalıyım ya:26: aralda iyiymiş sevindim iyi iyi çok şükür
ooo kimler gelmiş de gitmiş bile naber fıstıkım=))merhabaa
kızlar herkese mutlu haftalar
haftasonu kaplıcadaydık annemlerin yanına gidip geldik
azcık tadını çıkardım havuzunama yetmediiii
onlar sen kal bu hafta, bizle dönersin dediler ama havuzdan enfeksiyon falan kaparsam çok pişman olcam diye döndüm korktum kalmaya
çünkü kalırsam hiç çıkmicaktım havuzdan
geçen sene baya hasta olmuştum ordayken
neyse
yeni ciciler alanlar güle güle kullansınlaroda takımları da hayırlı olsun
hastalara da allah acil şifalar versin, aralımıza daa
benim de evi süpürmem lazım, nüfus müdürlüğüne gitmem lazım ama hiç halim yok yaanedir bu halsizlik...
herkese kolay gelsin görüşürüs sonraa
sultan kız aferin maşalah nasıl yaptın ya kolay kesiliyor mu
ben aacktım valla hatta buraya foto atmıştım öneri olsun diye 30 lia diyordu.
uğraşabilir miyim acep?
benim sol kalçam feci ağrıyo
dün akam yürürken kıt etti bir şey aha fıtık attı dedim o denli yani.
bacağıma vuruyor ama bakalım neler olacak
bir de aldığım 8 kilodan ötürü topuklarım çok acıyooo=(((
kaldırmıyor ayaklar...
Ben almadım canım
belki sütüm gelmez diye
gelirse alırım ihtiyaç olursa.şu an ona para yatırmak istemiyorum elimde kalmasın
nasılsa her gün her yerde bulabileceğim bir ürün diye
ama alan çok arkadaş var.
ahhh ahhhh bana da önerdi de uyamıorum ki
sadık kalabiliyorsan ne mutlu sana helal olsun valla hamişcim..
ayyy daha o safha var di miiiii
yazlıklar kalkcak kalın kalın tüylü tüylü yer kaplayan kışlıklar yerleştirilecek poffffffffff
çalışanlar için daha zordur eminim Allah yardımcın olsun canım biran önce ayrıl doğum iznine öyle kullanmayım son ana kadar çalışayım bebekle daha çok vakit geçiririm diye düşünme senin de doğum öncesi dinlenmen şart hem vücudun kaldıramayabilir erken doğum fln hep risk bu zamanlarda dikkat et. doğum iznine çık dinlen güzelce rahatla da hazırlıklarını yaparsın.
benim bel ağrım yatınca geçiyor. ama sancı çıktı ya geçen hafta nst de o yüzden tedirginim. normal olan herşeye anormalmiş gibi bakıyorum kendimi dinliyorum. gerçi ilaçla ve iğneyle durdurdu doktorum hala da kullanıyorum 32. haftanın sonuna kadar da kullanıcam ilaçlar önler heralde..Allaha emanet miniklerimiz.
bizim cicilerimiz de anneanne de daha eve getirmedik bayramdan sonra gelecek beraber yapıcaz evde olsaydı ben de bu sancılar ve erken doğum riskinden dolayı bikaç parça yıkayıp hazırlicaktım çanta ama ben gebze deyim annem istanbul da. risk çıkınca erteledik hazırlıkları.
kızlar benim gittiğim hastanede normal doğum 1200 TL sezeryan 1400 TLymiş
Selam kızlar;
Aral hasta sabaha kdr ateş içindeydi
Bu sabah saglık Ocağı'na aile hekimine götürdü babası
Alerji olmuş sürekli burnu akıyor ve öksuruyordu ztn iki gundurde
Gözünün altında sivilceye benzer bişey çıkıyordu krem sürüyordum kırmızıydı
Göz cevresi dün gece baya ateşlenince nöbet tuttuk başında
Sabah'ta alerji olduğu ortaya çıktı işte.
Okula yollamadım yanımda kuzum..
Herkes iyidir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?