2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Doktoruma sordum çalışabilirlik raporu ne zaman veriyorsunuz iş yerime vereceğim diye.32 .haftam bitince verecekmiş. bazısı 31. hafta bitince diyor anlamadım gitti

vay vay.evet cemredenizde kağıda çizip yap dedi de becerebilir miyim bilmem
zaten şu durumda ona 30 lirada vermem ya o da ayrı
artık öyle süs püs masrafını kaldırdım.
acillere harcıyorum=(
ayy eşlerimiz sağ olsun zaten,benim yazlıkları da o çıkarttı kışlıkları vakumlu hurçlara koyup kaldırdı falan
bu mevsimde onun ellerinden öper artık.
başka yardım edenim yok ki ne anne ne kv.biz bize yetiyoruz şükürler olsun...

Ben hemen hemen hergun öğürüyorum..!
Hala midem bulanıyor
Özellikle eğilip kalkıp iş yaparken

yalnız olmadıgıma sevindim açıkçası ilk aylarda bile bulantım olmamıştı nerden çıktı bilmiyorum 2 gündür ara ara bulanıyor allah seninde benimde bizim gibilerinde yardımcısı olsun

yalnız olmadıgıma sevindim açıkçası ilk aylarda bile bulantım olmamıştı nerden çıktı bilmiyorum 2 gündür ara ara bulanıyor allah seninde benimde bizim gibilerinde yardımcısı olsun

dikkat ettim de özellikle bulaşık makinesini boşaltırken daha çok oluyor denizin dediği gibi bir de bende hem bulantı hem mide yanması genzime kadar kurtulamadım o yanmadan bir türlü bir de yemek borusu aside dayanıklı olmadığından kalıcı hasar bırakabilirmiş

Son düzenleme:
Doktoruma sordum çalışabilirlik raporu ne zaman veriyorsunuz iş yerime vereceğim diye.32 .haftam bitince verecekmiş. bazısı 31. hafta bitince diyor anlamadım gitti

canım çalışır raporu 32+0'da alabiliyorsun. Eğer zamanın yoksa o haftanın içerisinde herhangi bir gün de alabilirsin. Kanun çok açık doğumdan önceki sekiz hafta diyor. 40+0'dan sekiz haftayı çıkarırsan 32+0'ı buluyorsun zaten kafan karışmasın hiç. Ama 32. haftayı kaçırırsan çalışabilir raporundan önceki kısmı aktaramazsın aklında bulunsun.

Becerirsin canım merak etme:) Zaten keçeler baya büyük tanesi 1 liradan aldım bir beyaz bir pembe yetti. arttı bile fazlasıyla.. Arada ilk denemelerim güzel olmadı mesela tekrar yapmama rağmen arttı. :) Zaten durumumuz olsa bile daha ucuza mal edeceğimi bile bile vermekte istemem açıkçası o kadar para boştan yere.

Bizde kışlıklarımızı vakumlu huçlara koyduk dün D Benim annem bana geldikçe yapıyo sağolsun. Evlerimiz yakın değil. Geçen geldiğinde perdelerimi yıkayıp astı. Evi temizledi. Annem yokken de eşimden var ne varsa. Bizde k.valide olayı falan yok. Eşim ailesiyle görüşmüyor. Görüşürken de hiç faydaları yoktu zararları vardı o da ayrı tabii DD

yazlıklarımızı dicektim canım bi önceki mesajda

Eğer eşim iş bulamazsa en geç 25 Aralık ta doğum yapmam lazım
çünkü 99 gün sonra SGK haklarımız düşüyormuş.

inşallah 3 aya kadar iş bulur=((

kızlar bel ağrılarınız ne durumda? yatınca geçiyormu?
hiç olmazdı artık başladı. bir de uyku hali ve halsizlik var. yemeği zor yaptım. hep yatmak istiyorum.
ne zaman gelecek bu son ayların enerjisi :?

ben çok ayakta durduğumda belim çok ağrıyo sağ bacağıma dehşet vuruyo sancısı topallıyorum hatta galiba fıtık var bende:44:

o uyku hali halsizlik ilk başlardaki o durum bana da geldi çok uykum oluyo sabah 12 de uyanıyorum gözlerim yanıyo uykusuzluktan düşünün yani bide baş ağrım oluyo doktoruma sormadım ama...

bende de kabuklanma vardı. garmastan ve lanolin verdi dr.3 . günde geçti.günde 1 er defa sürdüm 2 sinden de canım.

bende söyleyim bari bu gittiğimde... bana normal herhalde böyle olması gerekiyormuş gibi geldi sonra bi kaç kişiye danıştım emzirirken çok çekersin şimdi çatlamasın kabuklanmasın dediler benim ilk tecrübem olduğu için ne normal ne değil anlayamıyorum bu sefer gittiğimde unutmayımda söyleyim bari bende hiç bişiyi söylemiyomuşum yaaa gerçi 5 dk durup çıkıyorum içeride ssk gibi hiç bişi anlamıyorum ki

normalde 32.haftanın sonuna doğuru veriliyormuş

benim dr ben sezeryan isteyince bebeği 1 hafta önceden alacağım için 31.in sonunda iznini başlatacam dedi

Eğer eşim iş bulamazsa en geç 25 Aralık ta doğum yapmam lazım
çünkü 99 gün sonra SGK haklarımız düşüyormuş.

inşallah 3 aya kadar iş bulur=((

tatlım inşallah bulur da o hesabı yapmana gerek kalmaz ama bildiğim kadarıyla acil giden hastaya güvencesi olup olmamamasına bakmadan müdahale etmek zorundalar diye biliyorum,sgk bitmiş olsa ben sancılandım diye acile gitsen ücretsiz sana bakacaklar

canım bu keçeleri nerden alıyosunuz nette bir site buldum o da 12 tl istiyor kapıda ödeme ücreti üüüüüüf

Son düzenleme:
canım bu keçeleri nerden alıyosunuz nette bir site buldum o da 12 tl istiyor kapıda ödeme ücreti üüüüüüf

Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara'da samanpazarı diye bi yer var. Oradan aldım ben resim dosyası büyüklüğünde keçeler. tanesi 1 liraydı. Beyaz kısmı için daha ince olanını aldım. Pembe kısmı için biraz daha kalın aldım.

Ben Adana dayım canım ya nette 2 tl buranın da yabancısıyım annemler izmirde ordan baktırcam olmadı

Canım inşallah hayırlısıyla istediği gibi mutlu olabileceği bir iş bulur eşin :26:
inşallah cancağızlarım=(
ama acile gitsen de güvenmiyorum ben onlara sömürürler hepsi.
inşallah dediğiniz gibi bu hesapları yapmaya fırsat olmaz.
morali çok bozuk
sıkıntıdan evin balkonlarını boyuyor
devamlı hadi dışarı çıkalım.dışarda yiyelim oğlumuza bir şeyler alalım diyoo=(
eksiklik hissetmiim diye.
üstünde ki sorumluluk öyle bir yük yaptı ki sırtına, yüzünü kaldıramıyor garibim=(
kıyamam yaaa....

Canım daha iyi bir fırsat çıkar inşallah karşınıza.. Rabbim yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…