Doktoruma sordum çalışabilirlik raporu ne zaman veriyorsunuz iş yerime vereceğim diye.32 .haftam bitince verecekmiş. bazısı 31. hafta bitince diyor anlamadım gitti
Canım kesimi kolay.. Önce çizgisiz bir kağıda bulutları çizdim. Pembe kısımlar için büyük, beyaz kısımlar için küçük.. Sonra onları kestim. Keçelerin üstüne koyup etrafından kalemle geçtim. Sonrada keçeleri kestim. Harfleri de direk keçenin üzerine çizip kestim. Onlarda kolay ama minik oldukları için biraz uğraştırıcı. Saç bantlarının içinde satılırken kendinden karton kalıp oluyor ya. O karton kalıpları hiç çıkarmadan keçeyi üstüne hizalayıp arkasından bantları keçeye iple teğelledim. Sonrada kalıpları çıkardım. :))) süslemeside sana kalmış işte :)))
Kışlıklara gelecek olursak... offf çıkar yıka kurut yerleştir.. Tükendim ama sağolsun eşim çok yardım etti.
Ben hemen hemen hergun öğürüyorum..!
Hala midem bulanıyor
Özellikle eğilip kalkıp iş yaparken
yalnız olmadıgıma sevindim açıkçası ilk aylarda bile bulantım olmamıştı nerden çıktı bilmiyorum 2 gündür ara ara bulanıyor allah seninde benimde bizim gibilerinde yardımcısı olsun
Doktoruma sordum çalışabilirlik raporu ne zaman veriyorsunuz iş yerime vereceğim diye.32 .haftam bitince verecekmiş. bazısı 31. hafta bitince diyor anlamadım gitti
vay vay.evet cemredenizde kağıda çizip yap dedi de becerebilir miyim bilmem
zaten şu durumda ona 30 lirada vermem ya o da ayrı
artık öyle süs püs masrafını kaldırdım.
acillere harcıyorum=(
ayy eşlerimiz sağ olsun zaten,benim yazlıkları da o çıkarttı kışlıkları vakumlu hurçlara koyup kaldırdı falan
bu mevsimde onun ellerinden öper artık.
başka yardım edenim yok ki ne anne ne kv.biz bize yetiyoruz şükürler olsun...
vay vay.evet cemredenizde kağıda çizip yap dedi de becerebilir miyim bilmem
zaten şu durumda ona 30 lirada vermem ya o da ayrı
artık öyle süs püs masrafını kaldırdım.
acillere harcıyorum=(
ayy eşlerimiz sağ olsun zaten,benim yazlıkları da o çıkarttı kışlıkları vakumlu hurçlara koyup kaldırdı falan
bu mevsimde onun ellerinden öper artık.
başka yardım edenim yok ki ne anne ne kv.biz bize yetiyoruz şükürler olsun...
kızlar bel ağrılarınız ne durumda? yatınca geçiyormu?
hiç olmazdı artık başladı. bir de uyku hali ve halsizlik var. yemeği zor yaptım. hep yatmak istiyorum.
ne zaman gelecek bu son ayların enerjisi :?
bende de kabuklanma vardı. garmastan ve lanolin verdi dr.3 . günde geçti.günde 1 er defa sürdüm 2 sinden de canım.
Eğer eşim iş bulamazsa en geç 25 Aralık ta doğum yapmam lazım
çünkü 99 gün sonra SGK haklarımız düşüyormuş.
inşallah 3 aya kadar iş bulur=((
Eğer eşim iş bulamazsa en geç 25 Aralık ta doğum yapmam lazım
çünkü 99 gün sonra SGK haklarımız düşüyormuş.
inşallah 3 aya kadar iş bulur=((
Becerirsin canım merak etme:) Zaten keçeler baya büyük tanesi 1 liradan aldım bir beyaz bir pembe yetti. arttı bile fazlasıyla.. Arada ilk denemelerim güzel olmadı mesela tekrar yapmama rağmen arttı. :) Zaten durumumuz olsa bile daha ucuza mal edeceğimi bile bile vermekte istemem açıkçası o kadar para boştan yere.
Bizde kışlıklarımızı vakumlu huçlara koyduk dünD Benim annem bana geldikçe yapıyo sağolsun. Evlerimiz yakın değil. Geçen geldiğinde perdelerimi yıkayıp astı. Evi temizledi. Annem yokken de eşimden var ne varsa. Bizde k.valide olayı falan yok. Eşim ailesiyle görüşmüyor. Görüşürken de hiç faydaları yoktu zararları vardı o da ayrı tabii DD
canım bu keçeleri nerden alıyosunuz nette bir site buldum o da 12 tl istiyor kapıda ödeme ücreti üüüüüüf
Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara'da samanpazarı diye bi yer var. Oradan aldım ben resim dosyası büyüklüğünde keçeler. tanesi 1 liraydı. Beyaz kısmı için daha ince olanını aldım. Pembe kısmı için biraz daha kalın aldım.
tatlım inşallah bulur da o hesabı yapmana gerek kalmaz ama bildiğim kadarıyla acil giden hastaya güvencesi olup olmamamasına bakmadan müdahale etmek zorundalar diye biliyorum,sgk bitmiş olsa ben sancılandım diye acile gitsen ücretsiz sana bakacaklar
inşallah cancağızlarım=(Canım inşallah hayırlısıyla istediği gibi mutlu olabileceği bir iş bulur eşin :26:
Ben Adana dayım canım ya nette 2 tl buranın da yabancısıyım annemler izmirde ordan baktırcam olmadı
inşallah cancağızlarım=(
ama acile gitsen de güvenmiyorum ben onlara sömürürler hepsi.
inşallah dediğiniz gibi bu hesapları yapmaya fırsat olmaz.
morali çok bozuk
sıkıntıdan evin balkonlarını boyuyor
devamlı hadi dışarı çıkalım.dışarda yiyelim oğlumuza bir şeyler alalım diyoo=(
eksiklik hissetmiim diye.
üstünde ki sorumluluk öyle bir yük yaptı ki sırtına, yüzünü kaldıramıyor garibim=(
kıyamam yaaa....
Tuhafiye tarzı bi yer varsa yakınlarınızda bakabilirsin canım vardır belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?