Tuhafiye tarzı bi yer varsa yakınlarınızda bakabilirsin canım vardır belki..
inşallah cancağızlarım=(
ama acile gitsen de güvenmiyorum ben onlara sömürürler hepsi.
inşallah dediğiniz gibi bu hesapları yapmaya fırsat olmaz.
morali çok bozuk
sıkıntıdan evin balkonlarını boyuyor
devamlı hadi dışarı çıkalım.dışarda yiyelim oğlumuza bir şeyler alalım diyoo=(
eksiklik hissetmiim diye.
üstünde ki sorumluluk öyle bir yük yaptı ki sırtına, yüzünü kaldıramıyor garibim=(
kıyamam yaaa....
Canım benim 32. haftam ekim sonu doluyor. Uzatmıcam zaten dolar dolmaz çıkıcam izne inşallah. Benim de geçen haftasonu nst'de sancılarım çıktı. Hastaneye yatırdılar aynı senin gibi ilaç,iğne,serumlarla durdular. Dediğin gibi Allah'a emanet kuzular.
Bende dün ağır ağır yaptım işte eşimle birlikte hazırladık daha doğrusu. O olmasa bende yapamazdım.
ben çok ayakta durduğumda belim çok ağrıyo sağ bacağıma dehşet vuruyo sancısı topallıyorum hatta galiba fıtık var bende:44:
o uyku hali halsizlik ilk başlardaki o durum bana da geldi çok uykum oluyo sabah 12 de uyanıyorum gözlerim yanıyo uykusuzluktan düşünün yanibide baş ağrım oluyo doktoruma sormadım ama...
bende söyleyim bari bu gittiğimde... bana normal herhalde böyle olması gerekiyormuş gibi geldi sonra bi kaç kişiye danıştım emzirirken çok çekersin şimdi çatlamasın kabuklanmasın dediler benim ilk tecrübem olduğu için ne normal ne değil anlayamıyorumbu sefer gittiğimde unutmayımda söyleyim bari bende hiç bişiyi söylemiyomuşum yaaa gerçi 5 dk durup çıkıyorum içeride ssk gibi hiç bişi anlamıyorum ki
aynen canım normalmiş bu, bende kabuklanma da oluyor, üstelik kahverengi kısmın dışında göğsümün altlarında delikler oluştu, büyüdüğü içinmiş çatlama alametleri yani, üstelik öyle bir sızı oluyorki, şimdiden göğüs kalkanı araştırıyorum, şimdiden böyle sızlıyor minikleri besleyince ne olur kimbilirkızlar göğüslerden bahsetmişsiniz. benimkilerin pembe kısımları kahverengi oldu. uçlarında kabuklanma yok da sanki delik var ve yağ bezesi gibi sarı tomurcuklar var ucunda. normal mi sizce? doktora sorayım bari.
aynen canım normalmiş bu, bende kabuklanma da oluyor, üstelik kahverengi kısmın dışında göğsümün altlarında delikler oluştu, büyüdüğü içinmiş çatlama alametleri yani, üstelik öyle bir sızı oluyorki, şimdiden göğüs kalkanı araştırıyorum, şimdiden böyle sızlıyor minikleri besleyince ne olur kimbilir
canım çalışır raporu 32+0'da alabiliyorsun. Eğer zamanın yoksa o haftanın içerisinde herhangi bir gün de alabilirsin. Kanun çok açık doğumdan önceki sekiz hafta diyor. 40+0'dan sekiz haftayı çıkarırsan 32+0'ı buluyorsun zaten kafan karışmasın hiç. Ama 32. haftayı kaçırırsan çalışabilir raporundan önceki kısmı aktaramazsın aklında bulunsun.
mrbb kızlarr su haftalara kadar agrım yoktu ama feci şekilde ara ara kasık agrılarım girdi sizde yasıyo musunuz bu durumu bu haftalarda
dikkat ettim de özellikle bulaşık makinesini boşaltırken daha çok oluyor denizin dediği gibi bir de bende hem bulantı hem mide yanması genzime kadarkurtulamadım o yanmadan bir türlü bir de yemek borusu aside dayanıklı olmadığından kalıcı hasar bırakabilirmiş
kızlar slm ya yazmıştım ben alışveriş yaptım dün aldıklarımı yazmıştım phılıps avent biberon aldım natural 260 ml pp, bide 125ml %0 BPA PP olanı aldım arkadaşla almıştık onunda aynı dönemde bugün dedi bana cam almamışız biz diye siz cam mı aldınız cam mı almak lazımdı e bebekten almıştık bilemedim o öyle deyince değişsemmi camlarda epey pahalı imiş meğer ???
Eki Görüntüle 818690
Kızlar herifim bana hediye almış kalbimi çok kırmıştı gerçi hediye ile kanmıyacağımı biliyor
Hala kızgınım ama jesti hoşuma gitti
Ama ben bunu beğenmedim sizce değiştiriyimmi?
Gerçekten zümrüt ve yakutmuşş inanasım gelmedi
geri versem eşim çoku kızarkii?
Bebeğime bişey alırım o parayla
geçmiş olsun annesi,Allah şifalar versin.Selam kızlar;
Aral hasta sabaha kdr ateş içindeydi
Bu sabah saglık Ocağı'na aile hekimine götürdü babası
Alerji olmuş sürekli burnu akıyor ve öksuruyordu ztn iki gundurde
Gözünün altında sivilceye benzer bişey çıkıyordu krem sürüyordum kırmızıydı
Göz cevresi dün gece baya ateşlenince nöbet tuttuk başında
Sabah'ta alerji olduğu ortaya çıktı işte.
Okula yollamadım yanımda kuzum..
Herkes iyidir inşallah...
Kızzz bu yüzük mu???
Ne kdr vermiş peki taşları orijinal seeeee
Ya bu yoklukta neden almış kiiii
Yani bi çiçek bile alıp bi özür dilese yeterdi bence
Cokk guzel ama orası ayrı...
Kızlar roxy miydi neydi ondan aldım ben
Guzel olan oydu dimiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?