2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Tuhafiye tarzı bi yer varsa yakınlarınızda bakabilirsin canım vardır belki..

İnşallah tez zamanda yoluna girer bu pürüzler

bizde de evin işleri hamile kaldığımdan beri eşimde. ben toplasan 2-3 kez süpürmüşümdür evi. hep o yaptı. hala da o yapıyor. ev temizliğini özledim inan. erkeklerin yaptığı da bizimkine benzemiyor. ama idare ediyoruz işte. yine de Allah razı olsun hiç kadın tutmadım hep o yaptı buna şükür :)

bende ilk aylarda uyku vardı 4.5.6. aylarda iyiydim enerjiktim. şimdi yine uyku yapıyor başımı kaldıramıyorum halsizlik merdiven çıkmada zorlukk vs.. ama olur heralde bukadarı da.çok ayakta durmamaya çalış.

kızlar göğüslerden bahsetmişsiniz. benimkilerin pembe kısımları kahverengi oldu. uçlarında kabuklanma yok da sanki delik var ve yağ bezesi gibi sarı tomurcuklar var ucunda. normal mi sizce? doktora sorayım bari.

kızlar göğüslerden bahsetmişsiniz. benimkilerin pembe kısımları kahverengi oldu. uçlarında kabuklanma yok da sanki delik var ve yağ bezesi gibi sarı tomurcuklar var ucunda. normal mi sizce? doktora sorayım bari.
aynen canım normalmiş bu, bende kabuklanma da oluyor, üstelik kahverengi kısmın dışında göğsümün altlarında delikler oluştu, büyüdüğü içinmiş çatlama alametleri yani, üstelik öyle bir sızı oluyorki, şimdiden göğüs kalkanı araştırıyorum, şimdiden böyle sızlıyor minikleri besleyince ne olur kimbilir

benim zaten büyüktü göğüslerim ergenliğimde de biraz çatlamıştı oyüzden hiç çatlamadı kaşıntı da yok uçları hariç biyerde. sadece uçlarında bir iki sarı beze gibi bişey var sanki kabuğu kaldırsam kalkacak ve altında delik gibi. süt kanalları gelişiyor sanırım. birşey kullanmamı önerecek mi bakalım.
ağrılar için masaj yaparsın gerekirse süt geliyor da ondan sızlıyordur. hiç korkma. kalkan fln al tabi lansinoh iyi geliyor diyolar ondan kullan doktoruna soruğ. eğer yanlardan doğru sızlama olursa da emzirirken sıcak suyla fln sıvazlayarak uca doğru masaj yapmak gerekiyormuş çok iyi geliyormuş. seminerde öğrendim

merhaba canm bu 32+0 dediğin 31+7 mi oluyo ben hiç anlayamadım b konuyu. yarın doktora gitcez doktorun hesabına göre 31+7 benim hesabıma görede 32. haftama daha girmemiş oluyorum..??kafam karıştı.

mrbb kızlarr su haftalara kadar agrım yoktu ama feci şekilde ara ara kasık agrılarım girdi sizde yasıyo musunuz bu durumu bu haftalarda

Iyi akşamlar kızlar kurban bayraminda 32 haftalik hamile oluyorum 6 saatlik yola gitmemin sakincasi olur mu sizce ???

canım benimde midem berbat durumdaydı artık yemek yemek işkence olmuştu yanma ağrı dayanılmaz hale geldi şurup felanda çok kısa etki yapıyordu doktor bana bir ilaç verdi baştan kullanmadım ama artık daanamayınca kullanayım dedim normalde her sabah aç karnına bir tane alınıyor ama ben dün sabah aldım bu gün almadığım halde midem çok ii sende dayanamıyorsan doktoruna bir danış istersen ....

cemrecim aralada çok geçmişler olsun yeni cici alanlarada hayırlı olsun benimde dolap geldi bu gün sildim içini kıafetleri öylesine koydum en kısa zamanda ıkayıp yerleştircem ama gidip gidip bakıyorum çok güzel bir duygu:)

kızlar slm ya yazmıştım ben alışveriş yaptım dün aldıklarımı yazmıştım phılıps avent biberon aldım natural 260 ml pp, bide 125ml %0 BPA PP olanı aldım arkadaşla almıştık onunda aynı dönemde bugün dedi bana cam almamışız biz diye siz cam mı aldınız cam mı almak lazımdı e bebekten almıştık bilemedim o öyle deyince değişsemmi camlarda epey pahalı imiş meğer ???

Ben özellikle cam aldım eventte cam yok sanırım yoktu aldığım yerde dr brwns aldım bende hem memeleri her aya uygun bulunuyo büyüdükçe değiştiricem biborun kullanışlı baya..

Denizim çoooook geçmiş olsun canım okul başladımı hastalıklarda peşinden geliyor inşallah
Biran önce sağlığına kavuşur ve birdaha hastalanmaz..

Kızlar herifim bana hediye almış kalbimi çok kırmıştı gerçi hediye ile kanmıyacağımı biliyor
Hala kızgınım ama jesti hoşuma gitti
Ama ben bunu beğenmedim sizce değiştiriyimmi?
Gerçekten zümrüt ve yakutmuşş inanasım gelmedi
geri versem eşim çoku kızarkii?
Bebeğime bişey alırım o parayla

Kızzz bu yüzük mu???
Ne kdr vermiş peki taşları orijinal seeeee
Ya bu yoklukta neden almış kiiii
Yani bi çiçek bile alıp bi özür dilese yeterdi bence
Cokk guzel ama orası ayrı...

geçmiş olsun annesi,Allah şifalar versin.

Kızzz bu yüzük mu???
Ne kdr vermiş peki taşları orijinal seeeee
Ya bu yoklukta neden almış kiiii
Yani bi çiçek bile alıp bi özür dilese yeterdi bence
Cokk guzel ama orası ayrı...

Evet canım yüzük
Orjinalmiş ne kadar verdiğini sormadım..
Ah denizim ahh sorma benim eşim öle işte harvurup harman savurmayı seviyor..
Dünyanın parasını harcadı kendine..
Benim 20 bileziğim vardı hepsini bozdurmuştu
Sana çok güzel bişey alıcam mahcubum diyodu bunu almş.
Sürekli çeçek alıyor canım eşim ayda 1 buket alır kesin.
Anlamadığı sey sorumsuzluklarına kızdığım
Hiç bişey istemiyorum ondan sorumluluk sahibi olsun
Su borçlardan kurtarsın düzgün rutin b işi olsun
Yarın yurt dışına çıkıcak yine evde yanlız kalıcam
Vicdanını hafiletmeye çalışıyor geri vericm ama alırsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…