2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar cok sağolun. Aral cok halsizdi tüm gün
Öksürük burun akıntısı bitmedi aksam üzeri ateşi cıktı
Şurup verdim sonra duşa soktum. Bugün Veli toplantısı vardı
Koşa koşa ona gittim babaannesine bıraktım onu öylece
Buzlukta mantı makarnam vardı yapıp yedirmiş
Toplantı guzel gecti eşimde yetişti izin almış işten
Cok masraflı bu özel okullar yaaa off battık kızlar biz bu sene
306 tl sadece kitaplar 100 küsürde eşofmanlar tutuyormuş
Her cuma da kantin gunü yapıyorlarmış
Okulun kantininden 3 tl ye istedikleri şeyi alacaklarmış
Teyyy teyyyyy

Bacım bu iş böyle sürmez ben sana diyeyim..!
Senin eşinde ablamın boşandığı kocasını görüyorum
O da cok sorumsuzdu.. Uçan kuşa borcu vardı ama ablamı her üzüşünde
Gidip tria pahalı saatler fln alırdı yine birinden borç alıp tabi..
Sen sana hediye aldığında konuşuyormusun
Ben sadece düzgün bir iş ve sorumluluklarının bilincinde
Bir koca istiyorum diye?
Şimdi tek tabancasınız hersey daha kolay
Ama bebek dogunca çokkkk değişecek durum
Cocuk büyük sorumluluk
Bakımı maması bezi hersey para ..!
Allahım kocana güç kuvvet versinde işine sarılsın
Allah çalışana rızkını verir..

deniz canım çok geçmiş olsun..okula başlamak demek hastalıkların başlaması demek( ana okulları öyle oluyor canım ya masraf masraf...
bu sırada biri yaren003 dü sanrım ağrılardan bahsetmiş benımde bu haftalarda çok ağrım var..karnım yenı yenı büyüyo sanırım onun ağrısı diyorum...
yolculuğa çıkmak isteyenlere de tavsiye etmiyorum haftasonu 2 saatlik bir uçak yolculuğu yaptım ağrım arttıkça arttı...

Ay karnım çıkmadı diyorlar nasıl kıskanıyorum
Bnmki şuan böyleeee

Cok mu şişmişim yaaa :26:

Gunaydin bacilarrr kizlar ben surekli adet agrisi cekiyorum. Sizler nasilsiniz kiz gizemm eylul hanim gule gule kullansim saglikla yasasin massallahhh cokta guzel almissjm annesi

canım çok teşekkürler aminnn :))

deniziimm geçmiş olsunn hayatım salgın yemin ediyorum ben bi süre evden çıkmicam herkes grip daha tam iyileşemedim zaten.daha iyimi simdii?

canım doktorlar humana öneriyomuş diye duydum iyiymişde görmüşken aldım eczanelerdede var internettede var bebek mağazalarında da var rahatça bulursun yani :)

ben lansinoh ikili elektrikli aldım canım..bilmiyorum şimdi iyimi kötümü ama :))

canım Allah razı olsun teşekkürler :)

Ay karnım çıkmadı diyorlar nasıl kıskanıyorum
Bnmki şuan böyleeee

Cok mu şişmişim yaaa :26:

fıstıkkk gibisinnnn :)
benimde karnım senin gibi daha yayık tabi bide popomda büyüükkk

bende aynen öyleydim işte şimdi tekrar uykuya düşkünlük oldu... hiç bişi yapasım gelmiyor halim yok sanki bi tuhafım ne bileyim işte... :) Allah kolaylık versin hepimize

kızlar elbise diktireyim diyorum ama doğumdan sonrada kullanabileceğim bi model olsun şık olsun istiyorum tesettürlü hamişlere uygun bişi zira ben tesettürlüyüm varmı hoşunuza giden bi site model bakayım da diktireyim yaaa googleye sordum görsellerden bişi çıkmadı anacııııımmm

Bu nasıl göbek kısmı bol gibi geldi bana

Buda panço gibi istersen daha uzun yaptırırsın popoyu kapatır iyice canım
Sonrada giyersin bunu

Günaydın kiLar dun yarim saat icinde faranjit oldum hapşırmayla geldi yarım uicknde oldu olan doktorumla konustum dun istanbul da olduğumu haber verdim 22 ekimde gelsem kkurmj dedim olur bi problem yk dedi. Yarjn saat sonra da grip oldum gekrar aradim böyle boyle dedim gülüyo ben sana ne diyorum istanbul sana yaramiyo gidince hasta kliyosun dedi strepsils verdi ve tamol ic agrin icin dedi din gece horon oynadim yatakta sabaha kadar yutkunmak ne mümkün mahvoldum simdi daha iyiyimse bogazim kulaklarim kasiniyo cok fena :2:

bende zaten reflü oldugu için yanmayı hiç saymıyorum 10 gündür yanmada hat safhada ne yesem alev alev yanıyo mahvoluyorumda ona alılşkınımodan ses etmedim demekki biyerde okudum kadınlar arasında bebek saçlanıyo diolarmış bu duruma ama bebek buyudugu için mideye baskı yapıyomus buda mide yanması ve bulantıya sebep oluyomuş haftaya kontrol var doktora sorcam bakalım ne dicek

Herkese günaydın.
Bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan var mı arkadaşlar ? Ben 30.haftama girdim. İstanbuldan karabüğe gitmeyi düşünüyoruz.
6 saat falan sürüyor.Tehlikesi var mıdır acaba bu yolculuğun. Bu haftasonu doktora soracağım gerçi ama size de sorayım dedim.

Günaydın
Mdaa cnm gecmiş olsun. Valla dikkat etsek bile oluyor
Müthiş bi salgın var..

Fairy cim valla bilemiyorum ki bu durumuna bağlı
Eğer bir ağrın sızın tehliken yoksa git bence..
6 saat yol bişey değilde orda da dikkat et cok gezmek artık bize yaramıyor canım

Canım doktoruna sorman gerekiyor. Eğer bir tehliken yoksa neden olmasın, elbette gidebilirsin.

Bu yaz benim kadar yolculuk yapan var mıydı acaba ?

19 haftalıkken uçakla Antalya 'dan , Hatay a gittik. Sonra Hatay dan özel araba ile Trabzona gittik. Yaklaşık 18 saat sürdü Yolculugumda çok rahat geçti.

Sonra 2 hafta sonra tekrar Hatay a araba ile döndük.

Hatay 'dan uçakla Ankara ya gittik. Sonra tekrar Ankara dan Antalya ya uçakla geri döndük. Ve böylece tatil tamamlandı.

Trabzon daki tatilde dağ, tepe dolandım durdum. Yaylalara çıktık. Allah ın izniyle hiçbirşey olmadı.

Ama bünyeden bünyeye fark eder. Benim baya aksiyonlu oldu tatilim.

Eşim Cuma günü Konya ya gidelim dedi. Ama benim gözüm yemedi busaatten sonra. 6 saat sürüyor Antalyadan Konya. Otobüs yolculugunu sevmiyorum. Şöforler ne denli dikkatli olabilir ki. Eğer kendi arabanızla gidecekseniz yavaş yavaş gidersiniz. 2 saatte birde durmuştuk yolda. Yürüdüm 10-15 dakka. Oturmadım sürekli. Araba da ikende ayaklarımı oynattım. Yukarda tutmaya çalıştım. Çok rahattı. Annemler benden fazla yorulmuştu.

merhaba canm bu 32+0 dediğin 31+7 mi oluyo ben hiç anlayamadım b konuyu. yarın doktora gitcez doktorun hesabına göre 31+7 benim hesabıma görede 32. haftama daha girmemiş oluyorum..??kafam karıştı.

evet canım 7 gün bir hafta olduğu için 31+7 ile 32+0 aynı şey oluyor.

Günaydın kızlarr..

evet canım 7 gün bir hafta olduğu için 31+7 ile 32+0 aynı şey oluyor.

slm serap sanırım memursun. sana bişey sormak istiyorum. ben 30+7 de bu ctesi rapor alcam 1 haftalık.
yani 31+6 ya kadar oluyor. sonra bayram tatili başlıyor. yani 33. hafta bayram tatili olacak. ben çalışabilir raporunu nasıl alabilirim acaba?? baya karışık olmuş

Teşekkürler inci61 hakikaten sen bayağı dolaşmıştın hatırladım :) Doktora soracağım inşallah.Kendi arabamızla gideceğiz. İnşallah sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:

Yatmak bile yaramıyor Deniz uyuyamıyorum geceleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…