Günaydın
Mdaa cnm gecmiş olsun. Valla dikkat etsek bile oluyor
Müthiş bi salgın var..
Fairy cim valla bilemiyorum ki bu durumuna bağlı
Eğer bir ağrın sızın tehliken yoksa git bence..
6 saat yol bişey değilde orda da dikkat et cok gezmek artık bize yaramıyor canım
Yatmak bile yaramıyor Deniz uyuyamıyorum geceleri :)
Günaydın kızlarr..
slm serap sanırım memursun. sana bişey sormak istiyorum. ben 30+7 de bu ctesi rapor alcam 1 haftalık.
yani 31+6 ya kadar oluyor. sonra bayram tatili başlıyor. yani 33. hafta bayram tatili olacak. ben çalışabilir raporunu nasıl alabilirim acaba?? baya karışık olmuş
Ahhh ahh sorma arkadaşım. Bende geceleri zor geçiriyorum olsun bunada şükür
Oram ağrıyor sırtım ağrıyor
Bnm uzun yolculugu hiççç gözüm kesmiyor
Bayramda istanbula aileme bile nasıl gidicem diye düşünüyorum
yalnız değiliz hiçbirimiz ne sağ taraf rahat ettiriyor ne de sol dönerken kuku kemiklerim nasıl ağrıyoruyuyomuyum yoksa yatakta yastıkla kavga mı ediyorum belli değil
Herkese gunaydin kızlarEki Görüntüle 819262
Dün bildiğimniz üzre kan uyuşmazligi için fakülteye gittim sabah 8de gittik dr tekrar indirekt coombs istedi detayli olarak oda pozitif çikti çok büyük bi ihtimalle iğneden kaynakli dedi orda bi değer vardi bi dahaki ayni testi yaptığımızda o değerin düşmesi gerekiyormus düşerse iğneden dolayiymis pozitiflik düşmezse bebeğim su toplayıp olebilirmis:26:
allah korusun on gün sonra tekrar gideceğim bakalım değern düşmesi tek umudum kızlar eve geldiğimde saat 5ti yoruldum öldüm abi de hastanenin ortami pisikolojim bozdu eve geldim nasıl doğum yapacağım nerde doğum yapacağım sezeryan mi olacak diye düşünüp düşünüp ağlamaya başladım bi de o yorgunluk ve psikolojinin üstüne kaynanamin anlayışsizligi eklenince tam bi travma oldu
evet canım memurum. çalışabilir raporunu mutlaka 32. haftanın içinde al. bayram tatilinde de alabilirsin hastaneden. biz 9 gün tatiliz ama hastane 9 gün boyunca kapalı olmaz nasılsa. hiç değilse ctesi verirler raporu sana.
tamam cnm çok saol. ewt ne hikmetse ben hastaneleride tatil yaptım bayramda:)) peki son bir soru daha 32+1,2,3.. bunlardan birinde alıyorum çaışabilir raporunu değil mi??
Öyle de işte insan düşünmeden üzülmeden edemiyor inan kafam o kadar karışık ki üzülmek de istemiyorum çocuğuma zarar vermek de ama elde olmuyor işte...
Kızlar hayirlisiyla sag salim sağlıklica doğursak başka birşey istemiyom yaa
Eşimde kesinlikle sezeryan düşünme diyo ....
Off
Öyle de işte insan düşünmeden üzülmeden edemiyor inan kafam o kadar karışık ki üzülmek de istemiyorum çocuğuma zarar vermek de ama elde olmuyor işte...
Kızlar hayirlisiyla sag salim sağlıklica doğursak başka birşey istemiyom yaa
Eşimde kesinlikle sezeryan düşünme diyo ....
Off
Agresifmelek ve mdaa amin sağolun kızlar derdimi paylastnz sizlerden başka kimsem yok bunlari anlatacağım kızlar hepinizden allah razi olsun dualarıznizi eksik etmeyin...:26:
kızlar elbise diktireyim diyorum ama doğumdan sonrada kullanabileceğim bi model olsun şık olsun istiyorum tesettürlü hamişlere uygun bişizira ben tesettürlüyüm varmı hoşunuza giden bi site model bakayım da diktireyim yaaa googleye sordum görsellerden bişi çıkmadı anacııııımmm
Günaydın kiLar dun yarim saat icinde faranjit oldum hapşırmayla geldi yarım uicknde oldu olan doktorumla konustum dun istanbul da olduğumu haber verdim 22 ekimde gelsem kkurmj dedim olur bi problem yk dedi. Yarjn saat sonra da grip oldum gekrar aradim böyle boyle dedim gülüyo ben sana ne diyorum istanbul sana yaramiyo gidince hasta kliyosun dedistrepsils verdi ve tamol ic agrin icin dedi din gece horon oynadim yatakta sabaha kadar yutkunmak ne mümkün mahvoldum simdi daha iyiyimse bogazim kulaklarim kasiniyo cok fena :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?