2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ay karnım çıkmadı diyorlar nasıl kıskanıyorum
Bnmki şuan böyleeee

Cok mu şişmişim yaaa :26:

artık bukadar göbek norml yani biz hem yavrularımız büyüsün kilo alsın istiyoruz hemde karnımız büyümesin istiyoruz ben artık göbeğimin tadını çıkartmaya çalışıyorum kızım geldikten sonra zaten sıkı yönetim ilan edecek zayıflarım gider o göbek

arkadaşın bebeğini öptüm bebekten bulaştı mahvoldum dün gece zaten uykular haram

Yatmak bile yaramıyor Deniz uyuyamıyorum geceleri :)

Ahhh ahh sorma arkadaşım. Bende geceleri zor geçiriyorum olsun bunada şükür
Oram ağrıyor sırtım ağrıyor
Bnm uzun yolculugu hiççç gözüm kesmiyor
Bayramda istanbula aileme bile nasıl gidicem diye düşünüyorum

evet canım memurum. çalışabilir raporunu mutlaka 32. haftanın içinde al. bayram tatilinde de alabilirsin hastaneden. biz 9 gün tatiliz ama hastane 9 gün boyunca kapalı olmaz nasılsa. hiç değilse ctesi verirler raporu sana.

yalnız değiliz hiçbirimiz ne sağ taraf rahat ettiriyor ne de sol dönerken kuku kemiklerim nasıl ağrıyor uyuyomuyum yoksa yatakta yastıkla kavga mı ediyorum belli değil

yalnız değiliz hiçbirimiz ne sağ taraf rahat ettiriyor ne de sol dönerken kuku kemiklerim nasıl ağrıyor uyuyomuyum yoksa yatakta yastıkla kavga mı ediyorum belli değil

Aynennnnn dönerken cok agrıyorrr
Dr um ayaklarının altınada yastık koy dedi
Koca yatak yastıktan geçilmiyor ztn.! Adama yer kalmadı valla

Herkese gunaydin kızlar
Dün bildiğimniz üzre kan uyuşmazligi için fakülteye gittim sabah 8de gittik dr tekrar indirekt coombs istedi detayli olarak oda pozitif çikti çok büyük bi ihtimalle iğneden kaynakli dedi orda bi değer vardi bi dahaki ayni testi yaptığımızda o değerin düşmesi gerekiyormus düşerse iğneden dolayiymis pozitiflik düşmezse bebeğim su toplayıp olebilirmis:26:
allah korusun on gün sonra tekrar gideceğim bakalım değern düşmesi tek umudum kızlar eve geldiğimde saat 5ti yoruldum öldüm abi de hastanenin ortami pisikolojim bozdu eve geldim nasıl doğum yapacağım nerde doğum yapacağım sezeryan mi olacak diye düşünüp düşünüp ağlamaya başladım bi de o yorgunluk ve psikolojinin üstüne kaynanamin anlayışsizligi eklenince tam bi travma oldu

Allah korusun öyle bi duruma izin vermezler zaten canım kontrol atındasın sonuçta öngörülen bi durumda göz göre göre seni böyle bi kadere terk etmezler yani . kesinleşirse anlattıgın duruö sezeryanla alırlar hemen bebeği değil mi ? bildiğimden değil ama öyle olur herhalde

tamam cnm çok saol. ewt ne hikmetse ben hastaneleride tatil yaptım bayramda:)) peki son bir soru daha 32+1,2,3.. bunlardan birinde alıyorum çaışabilir raporunu değil mi??

Öyle de işte insan düşünmeden üzülmeden edemiyor inan kafam o kadar karışık ki üzülmek de istemiyorum çocuğuma zarar vermek de ama elde olmuyor işte...
Kızlar hayirlisiyla sag salim sağlıklica doğursak başka birşey istemiyom yaa
Eşimde kesinlikle sezeryan düşünme diyo ....
Off

tamam cnm çok saol. ewt ne hikmetse ben hastaneleride tatil yaptım bayramda:)) peki son bir soru daha 32+1,2,3.. bunlardan birinde alıyorum çaışabilir raporunu değil mi??

benım de kafam karışıktı bu konuda ama ben 31+2.3.4 günlerden birinde alıcam yani 32. haftanın içinde

doktorun en iyisini bilir canım bebeğin için gerekirse sezeryanda olucaksın tabiki sende istemezsin ameliyat olmak ama derdin dermanı buysa eğer elimiz mahkum

ayy özlemcim allah korusun ya bebeğine sağlık versin rabbim. hemen salma kendiniii olumluyu düşün herşey iyi olsun inşallah canım

Agresifmelek ve mdaa amin sağolun kızlar derdimi paylastnz sizlerden başka kimsem yok bunlari anlatacağım kızlar hepinizden allah razi olsun dualarıznizi eksik etmeyin...:26:

Agresifmelek ve mdaa amin sağolun kızlar derdimi paylastnz sizlerden başka kimsem yok bunlari anlatacağım kızlar hepinizden allah razi olsun dualarıznizi eksik etmeyin...:26:

bizi bizden iyi kim anlarr . Allah yardımcımız olsun hep birbirimize dua edelım sağlıkla kurtulalım hepimiz ben de ağırlaştığımı hissediyorum artık.

Ay karnım çıkmadı diyorlar nasıl kıskanıyorum
Bnmki şuan böyleeee

Cok mu şişmişim yaaa :26:

canım bence çok güzel gözüküyorsun mşl nazar değmesin gayet formundasın benim karnım pek büyümedi sadece mideme doğru bir bütünleşme oldu bel ountum gitti o kadar bende böyle karnım şişsede kendimi hamile gibi hissetsem diyorum :)

bende kendime kumaş aldım tembellik yapması bırakırsam kendime dize kadar elbise dikicem triko tarzı likralı kumaş aldım kafamda modelide belirledim ama hala dikime geçemedim :)

canım günaydın geçmiş olsun ben hala faranjitle savaşıyorum şükür azaldı bikaç tavsiye verebilirim daha çabuk geçer uzman oldum faranjitte

bal karabiber limon,sütle nişastayı muhallebi gibi pişirmek çok iyi geliyo,sıkılmış portakal suyu içtim ertesi gün geçti benimki epeyce,bide strepsils değil bepanthane pastil mucize gibi bişey :)

günaydın kızlaar..
bol kabuslu bi gece geçirdim etkisinden çıkamıyorum çok kötüydü gece uyandım tekrar yattım bi süre oturup rüya devam etti ya reklama girmiş gibi uuff sabah uyandımki sırıksıklam olmuşum terlemişim stresten:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…