2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

mdaa geçmiş olsun kuzucum ya.herkes hasta
bende dün 4-5 kere hapşurunca korktum ama sabah kalktığımda bir şey yoktu.
toz falan kaçtı herhalde=))
gizo sen nerelerdesin dün yoktun sanırım??
ya sana bir şey dicem
sen halını orada mağazadan hemen aldın mı yoksa onlar sana göndercek mi?
bana cumartesi gelecek dediler
ama erken geldi dün akşam geldiler
halı kolie paketli ama üzerinde bir sürüüüüüüüüüüüü pas lekesi çıktı.
eğer sana da kargoyla gelecekse muhakkak adam gitmeden kontrol et kuzu.
ben şimdi aradım fabrikayı kargo yapın yenisini gönderelim dedi ama bi dünya uğraş geldi mi gitti mi diye.
ondan sana da diiiimm didim fıstık

benım de kafam karışıktı bu konuda ama ben 31+2.3.4 günlerden birinde alıcam yani 32. haftanın içinde

ya benim kafam çok karışık.şöyle ki sabah8 den 5 e kadar oturmak beni çok zorluyor. keşke hareketli bir işim olsa diyorum. kaburgalarımı oyuyor benim minnak. odadaki beyler çıkınca odada dolaşıyorum ya da onlar varken ayakta camın önünde duruyorum. o yüzden önümüzdeki hafta normal rapor kullanıp işe gelmemekti fikrim.32nin içinde oluyorum yani o zaman. sonra bayramda 33. haftamdayım. 32+1,2 falan oluyor bayramda. o zaman da gidip çalışabilir raporumu alsamda bayram dönüşü kuruma versem diye düşünmüştüm. baya karışık ya . öle işte melekcim.

özlem üzülme bol bol dua edelim hepimiz için. inanın ben hep ediyorum. kesinlikle zor bir durum ama içimden bir ses her şey iyi olacak diyor. ne güzel ki kontrol altındasın. eşin karar veremez doğum şekline şu durumda. aslında hiçbir durumda eşlerin kararı değil. ya senin kararın olmalı ya da doktorun verdiği karar olmalı olacak olan. eğer bebeğinle senin için sezeryan sağlıklıysa sezeryan olursun. bunları düşünmek için erken zaten. bak haftaya herşey normal olacak inş. boşa üzüldüğünü görceksin. burdan birlikte paylaşacağız mutluluğunu inş.. pozitif düşün iyilerle karşılaş cnm.

canım son aya kadar kullanabilmek istiyorsan göğüs altından bol,
doğumdan sonra da kulanabilmek istiyorsan mutlaka göğüse kadar düğmeli diktir ki emzirebilesin
ben de çiziyorum arada model falan, dikiş biliyorum.

canım çok geçmiş olsun geçen soramadım mdaacım ben de baktım da soğanlıkta rahat ve azcık yüksek bi model istiyorum hangi mağazadan aldın canım ayakkabını?

bizde de eşim ankaraya gitcek görümcemlerle arabayla
6saati geçiyo molalarla
bana sen çıkma yolculuğa diyo da bayramda da ayrı ayrı bi tuhaf olcak
ben de sorcam haftaya cuma randevum
senin dr.un ne dicek bakalım...

özlem aklına kötü kötü şeyler getirme
bak herşey kontrol altında
inşallah bi sıkıntı olmaz
ayrıca dr sezeryan derse eşinin karışma gibi bi lüksü olamaz
keyfi bi durum değil ki bu

CEMREDENİZ çok fit görünüyosun kuşum
sadece top gibi bi göbek ne güzel maşallah

Son düzenleme:
Kızlar başıma iş açtım okulda öğrencim ayağıma tekme attı tırnağım çok kanadı sargıda şu an acıyor bi de kan sulamdırıcı alıyorum düşermiş tırnak ooooof

tamam cnm çok saol. ewt ne hikmetse ben hastaneleride tatil yaptım bayramda:)) peki son bir soru daha 32+1,2,3.. bunlardan birinde alıyorum çaışabilir raporunu değil mi??

evet canım mutlaka 32+'larda olmalı. yoksa önceki haftalarını aktarmazlar. mesela 33+1'de aldın diyelim. 1 hafta eksik aktarırlar doğum sonrasına.

26.haftadan sonra uçak yolculuğunu çok fazla önermiyorlar diye biliyorum
bir de kızlar yaz aylarındaki ,10lu haftalardaki yolculuklara güvenip ben rahat geçiriyorum diye bu saatten sonra yola çıkmak bana çok cesaretli bir davranış gibi geliyor,o zamanki halimizle şu an çok farklıyız,ki ben günden güne bile değişip zorlandığımı hissediyorum.
kocamannn bayram tatilinde gidecek yerlerimiz olmasına rağmen ,biryere çıkmak bana çok riskli geliyor

benım de kafam karışıktı bu konuda ama ben 31+2.3.4 günlerden birinde alıcam yani 32. haftanın içinde

canım 31+'larda alman zaten mümkün değil. kanun diyorki doğumdan önceki sekiz hafta. doğum normalde 40. haftada olacak. sekiz haftayı çıkarsan 32+0 yapıyor. sen 31+'larda zaten çalışmak zorundasın doktor özellikle çalışamayacağını belirtmediği sürece. ama 31+'larda doktorun seni 32 gibi gösterip çalışabilir rapaoru verirse başka tabi. :)

Kızlar başıma iş açtım okulda öğrencim ayağıma tekme attı tırnağım çok kanadı sargıda şu an acıyor bi de kan sulamdırıcı alıyorum düşermiş tırnak ooooof
Tüh geçmiş olsun.
Allah beterinden korusun canım
atarsa atsın çıkıyor nasılsa tekrar
çok ağrın sızın olmaz umarım=(
Bizde bayramda Ankara'ya gideceğiz diye plan yaptık ama dr a soracağım gene
benim dr çok rahat kesin izin verir gibime geliyor ama sağlık durumuma ödemime falan bakar da söyler tabii.
Ankara en fazla5 saat falan zaten.yol da sarsıntılı değil
ama daha uzak mesafeler için tartışılır bu yolculuk meselesi.

öğrencin tekme mi attı
bak sen yaramaza çok kızdım

hayat ayakkabı adı galiba canım markası estii ayakkabının çok rahat ettim tavsiye ederim 2 ay giymek için ütopik paralar vemek istemedim 50 liraya aldım ama indirimdeydi

benim de haftaya antalyada eğitimim vardı. gitmek istemediğim için doktora seyahat etmesi sakıncalıdır diye bir rapor yazdırdım. doktor 36. haftaya kadar uçağa binebileceğimi ama çok önemli bişey olmadığı sürece tavsiye etmediğini, artık son dönemlere girdiğimi söyledi ve bahsettiğim raporu verdi bana. raporda erken doğum eylemi tespit edildiğinden seyahat etmesi sakıncalıdır yazıyor. gitmemek için bahene bulayım derken başıma gelmez inşallah

oooffff canım ya çok acır çok geçmiş olsun nasıl dayandın hamile halinle oyy oyy karnım acıdı resmen düşününce

ooo kimler gelmiş de gitmiş bile naber fıstıkım=))
dr bana 7. aydan sonra kaplıcaları,sıcak su ve çok soğuk suyunu yasaklamıştı.
sen girdin demek sıkıntı olmayabiliyormuş=)

evet papoşumm gittim kaplıcaya
dr çok sıcak olmadıkça girebilirsin demişti
4 adet ayrı ayrı havuz vardı
biri aşırı sıcak biri çok soğuktu onlara girmedim, ılık olanlara girdim en büyüğü de onlardı zaten

sen ankaraya kime gidiyon kuşum?
benim kvler orda
kp de bayadır rahatsız eşimin bayramda gitmesi gerekiyo artık
ama ben kararsızım ankaranın içi değil ilçesindeler orası da molalarla 7 saati bulur kararsızım :26:

canım ben ordan aldım modokodan sonra hello baby'e gittik ya orasıda denokids'in satış noktasıymış ben ordan aldım geldim evde yani şuan halıı :)
ee kargoyla gerimi gönderceksin şimdi ay ne saçmalık ya

ooo o zaman iyi. ılık su normal hem güzel de gelir.Dr um hklıymış demek.iyi yapmışsın kuzucum sıcağa girmemekle.
biz hemen hemen her bayram oray gideriz.
Çünkü ist da sadece babaannem dedem ve annem var.Ben bayramda çok sıkılıyorum.Hep eşimin tarafını dolaşmaktan poff
herkes ankarada (anne tarafı-baba tarafıyla görüşmediğim için)tolanır
kuzenler teyzeler süper olur=)
o yüzden gidecektik ama 9 gün değil
arife çıkıp son gün döneceğiz bakalım Allah kısmet ederse.

İlçe uzak olabilir.Bizimkiler BATIKENT'te.Ankara'nın tam girişi olduğu için rahat oluyor.
Geçi 1 saat farketmez.
Druna sor izin verirse sende gitmek istersen git canım.Bayramda eşini yalnız bırakma

canım biz de geçen ramazan bayramında ankaraya gittik. o zaman 5 aylıktım. dediğin gibi istanbuldan 5 saat sürüyor arabayla ama inan biz 9 saatte gittik. 2 saatte bir 15-20 dkika mola verdik yürüdüm. ama gittiğimde ayaklarım davul gibi olmuştu, hayatımda hiç öyle görmemiştim ayaklarımı o zaman tatil 4 gündü, şimdi ise 9 gün herkes bayramda istanbuldan kaçar yollar kapanır. ona göre gidin aman diyim..

Ben Adana dayım canım ya nette 2 tl buranın da yabancısıyım annemler izmirde ordan baktırcam olmadı

Aaa canım adanadaysan sana bi yer tarif edeyim belki bakarsın. Hatta mutlaka bak :)

Çarşıda küçük saat durağı var bilirsin belki. Orda inince melek girmez sokağı var orada da metin tuhafiye diye bi dükkan var. Orada iğneden ipliğe, düğmeden kurdelaya aklına hayaline gelmeyecek süsler püsler tüller var. Adam modayı yakından takip ediyor. Uygulamayı neye ne kadar gideceğini falan biliyor.

Günaydın kızlar.
Cemredeniz canım karnına bayıldım maşallah. Benimkini görseniz hiç yok gibi :) Yayvan bir karnım var. Kız bebiş benimkisi.

Kızların daha yayvan erkeklerin ise sivri bir karın oldukları kanısı doğru mu oluyor bu durumda

canım ben ordan aldım modokodan sonra hello baby'e gittik ya orasıda denokids'in satış noktasıymış ben ordan aldım geldim evde yani şuan halıı :)
ee kargoyla gerimi gönderceksin şimdi ay ne saçmalık ya
hımm iyi o zaman fıstığım
evet .neyse ki biz gelip alalım falan demediler gizo.yoksa kim bilir ne zaman gelirlerdi.
Bi de başta sinir oldum.mağaza fabrikaya atıyo suçu ,fabrika mağazaya.
o oradan değiştireceksiniz diyo diğeri diğer taraftan sinir getirdiler sabah sabah.
En sonunda fabrika tamam dedi.Bence mağazayla alakası yok sonuçta ürün kapalı kutu ve yapım hatası yani.

Bakalım yenisi ne zaman gelir.
Onun peşinde koş bi de...

Neyse aksilik bu olsun yeter ki=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…