- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
artık bukadar göbek norml yanibiz hem yavrularımız büyüsün kilo alsın istiyoruz hemde karnımız büyümesin istiyoruz ben artık göbeğimin tadını çıkartmaya çalışıyorum kızım geldikten sonra zaten sıkı yönetim ilan edecek zayıflarım gider o göbek
arkadaşın bebeğini öptüm bebekten bulaştımahvoldum dün gece zaten uykular haram
gizo sen nerelerdesin dün yoktun sanırım??canım günaydın geçmiş olsun ben hala faranjitle savaşıyorum şükür azaldı bikaç tavsiye verebilirim daha çabuk geçer uzman oldum faranjitte
bal karabiber limon,sütle nişastayı muhallebi gibi pişirmek çok iyi geliyo,sıkılmış portakal suyu içtim ertesi gün geçti benimki epeyce,bide strepsils değil bepanthane pastil mucize gibi bişey :)
benım de kafam karışıktı bu konuda ama ben 31+2.3.4 günlerden birinde alıcam yani 32. haftanın içinde
Öyle de işte insan düşünmeden üzülmeden edemiyor inan kafam o kadar karışık ki üzülmek de istemiyorum çocuğuma zarar vermek de ama elde olmuyor işte...
Kızlar hayirlisiyla sag salim sağlıklica doğursak başka birşey istemiyom yaa
Eşimde kesinlikle sezeryan düşünme diyo ....
Off
canım son aya kadar kullanabilmek istiyorsan göğüs altından bol,kızlar elbise diktireyim diyorum ama doğumdan sonrada kullanabileceğim bi model olsun şık olsun istiyorum tesettürlü hamişlere uygun bişizira ben tesettürlüyüm varmı hoşunuza giden bi site model bakayım da diktireyim yaaa googleye sordum görsellerden bişi çıkmadı anacııııımmm
canım çok geçmiş olsun geçen soramadım mdaacım ben de baktım da soğanlıkta rahat ve azcık yüksek bi model istiyorum hangi mağazadan aldın canım ayakkabını?Günaydın kiLar dun yarim saat icinde faranjit oldum hapşırmayla geldi yarım uicknde oldu olan doktorumla konustum dun istanbul da olduğumu haber verdim 22 ekimde gelsem kkurmj dedim olur bi problem yk dedi. Yarjn saat sonra da grip oldum gekrar aradim böyle boyle dedim gülüyo ben sana ne diyorum istanbul sana yaramiyo gidince hasta kliyosun dedistrepsils verdi ve tamol ic agrin icin dedi din gece horon oynadim yatakta sabaha kadar yutkunmak ne mümkün mahvoldum simdi daha iyiyimse bogazim kulaklarim kasiniyo cok fena :2:
bizde de eşim ankaraya gitcek görümcemlerle arabaylaHerkese günaydın.
Bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan var mı arkadaşlar ? Ben 30.haftama girdim. İstanbuldan karabüğe gitmeyi düşünüyoruz.
6 saat falan sürüyor.Tehlikesi var mıdır acaba bu yolculuğun. Bu haftasonu doktora soracağım gerçi ama size de sorayım dedim.
özlem aklına kötü kötü şeyler getirmeHerkese gunaydin kızlarEki Görüntüle 819262
Dün bildiğimniz üzre kan uyuşmazligi için fakülteye gittim sabah 8de gittik dr tekrar indirekt coombs istedi detayli olarak oda pozitif çikti çok büyük bi ihtimalle iğneden kaynakli dedi orda bi değer vardi bi dahaki ayni testi yaptığımızda o değerin düşmesi gerekiyormus düşerse iğneden dolayiymis pozitiflik düşmezse bebeğim su toplayıp olebilirmis:26:
allah korusun on gün sonra tekrar gideceğim bakalım değern düşmesi tek umudum kızlar eve geldiğimde saat 5ti yoruldum öldüm abi de hastanenin ortami pisikolojim bozdu eve geldim nasıl doğum yapacağım nerde doğum yapacağım sezeryan mi olacak diye düşünüp düşünüp ağlamaya başladım bi de o yorgunluk ve psikolojinin üstüne kaynanamin anlayışsizligi eklenince tam bi travma oldu
tamam cnm çok saol. ewt ne hikmetse ben hastaneleride tatil yaptım bayramda:)) peki son bir soru daha 32+1,2,3.. bunlardan birinde alıyorum çaışabilir raporunu değil mi??
deniz canım çok geçmiş olsun..okula başlamak demek hastalıkların başlaması demek( ana okulları öyle oluyor canım ya masraf masraf...
bu sırada biri yaren003 dü sanrım ağrılardan bahsetmiş benımde bu haftalarda çok ağrım var..karnım yenı yenı büyüyo sanırım onun ağrısı diyorum...
yolculuğa çıkmak isteyenlere de tavsiye etmiyorumhaftasonu 2 saatlik bir uçak yolculuğu yaptım ağrım arttıkça arttı...
benım de kafam karışıktı bu konuda ama ben 31+2.3.4 günlerden birinde alıcam yani 32. haftanın içinde
Tüh geçmiş olsun.Kızlar başıma iş açtımokulda öğrencim ayağıma tekme attı tırnağım çok kanadı sargıda şu an acıyor bi de kan sulamdırıcı alıyorum düşermiş tırnak ooooof
Bizde bayramda Ankara'ya gideceğiz diye plan yaptık ama dr a soracağım gene26.haftadan sonra uçak yolculuğunu çok fazla önermiyorlar diye biliyorum
bir de kızlar yaz aylarındaki ,10lu haftalardaki yolculuklara güvenip ben rahat geçiriyorum diye bu saatten sonra yola çıkmak bana çok cesaretli bir davranış gibi geliyor,o zamanki halimizle şu an çok farklıyız,ki ben günden güne bile değişip zorlandığımı hissediyorum.
kocamannn bayram tatilinde gidecek yerlerimiz olmasına rağmen ,biryere çıkmak bana çok riskli geliyor
Kızlar başıma iş açtımokulda öğrencim ayağıma tekme attı tırnağım çok kanadı sargıda şu an acıyor bi de kan sulamdırıcı alıyorum düşermiş tırnak ooooof
canım son aya kadar kullanabilmek istiyorsan göğüs altından bol,
doğumdan sonra da kulanabilmek istiyorsan mutlaka göğüse kadar düğmeli diktir ki emzirebilesin
ben de çiziyorum arada model falan, dikiş biliyorum.
canım çok geçmiş olsun geçen soramadım mdaacım ben de baktım da soğanlıkta rahat ve azcık yüksek bi model istiyorum hangi mağazadan aldın canım ayakkabını?
bizde de eşim ankaraya gitcek görümcemlerle arabayla
6saati geçiyo molalarla
bana sen çıkma yolculuğa diyo da bayramda da ayrı ayrı bi tuhaf olcak
ben de sorcam haftaya cuma randevum
senin dr.un ne dicek bakalım...
özlem aklına kötü kötü şeyler getirme
bak herşey kontrol altında
inşallah bi sıkıntı olmaz
ayrıca dr sezeryan derse eşinin karışma gibi bi lüksü olamaz
keyfi bi durum değil ki bu
CEMREDENİZ çok fit görünüyosun kuşum
sadece top gibi bi göbek ne güzel maşallah
26.haftadan sonra uçak yolculuğunu çok fazla önermiyorlar diye biliyorum
bir de kızlar yaz aylarındaki ,10lu haftalardaki yolculuklara güvenip ben rahat geçiriyorum diye bu saatten sonra yola çıkmak bana çok cesaretli bir davranış gibi geliyor,o zamanki halimizle şu an çok farklıyız,ki ben günden güne bile değişip zorlandığımı hissediyorum.
kocamannn bayram tatilinde gidecek yerlerimiz olmasına rağmen ,biryere çıkmak bana çok riskli geliyor
Kızlar başıma iş açtımokulda öğrencim ayağıma tekme attı tırnağım çok kanadı sargıda şu an acıyor bi de kan sulamdırıcı alıyorum düşermiş tırnak ooooof
ooo kimler gelmiş de gitmiş bile naber fıstıkım=))
dr bana 7. aydan sonra kaplıcaları,sıcak su ve çok soğuk suyunu yasaklamıştı.
sen girdin demek sıkıntı olmayabiliyormuş=)
Bizde bayramda Ankara'ya gideceğiz diye plan yaptık ama dr a soracağım gene
benim dr çok rahat kesin izin verir gibime geliyor ama sağlık durumuma ödemime falan bakar da söyler tabii.
Ankara en fazla5 saat falan zaten.yol da sarsıntılı değil
ama daha uzak mesafeler için tartışılır bu yolculuk meselesi.
mdaa geçmiş olsun kuzucum ya.herkes hasta
bende dün 4-5 kere hapşurunca korktum ama sabah kalktığımda bir şey yoktu.
toz falan kaçtı herhalde=))
gizo sen nerelerdesin dün yoktun sanırım??
ya sana bir şey dicem
sen halını orada mağazadan hemen aldın mı yoksa onlar sana göndercek mi?
bana cumartesi gelecek dediler
ama erken geldi dün akşam geldiler
halı kolie paketli ama üzerinde bir sürüüüüüüüüüüüü pas lekesi çıktı.
eğer sana da kargoyla gelecekse muhakkak adam gitmeden kontrol et kuzu.
ben şimdi aradım fabrikayı kargo yapın yenisini gönderelim dedi ama bi dünya uğraş geldi mi gitti mi diye.
ondan sana da diiiimm didim fıstık
evet papoşumm gittim kaplıcaya
dr çok sıcak olmadıkça girebilirsin demişti
4 adet ayrı ayrı havuz vardı
biri aşırı sıcak biri çok soğuktu onlara girmedim, ılık olanlara girdim en büyüğü de onlardı zaten
sen ankaraya kime gidiyon kuşum?
benim kvler orda
kp de bayadır rahatsız eşimin bayramda gitmesi gerekiyo artık
ama ben kararsızım ankaranın içi değil ilçesindeler orası da molalarla 7 saati bulur kararsızım :26:
Bizde bayramda Ankara'ya gideceğiz diye plan yaptık ama dr a soracağım gene
benim dr çok rahat kesin izin verir gibime geliyor ama sağlık durumuma ödemime falan bakar da söyler tabii.
Ankara en fazla5 saat falan zaten.yol da sarsıntılı değil
ama daha uzak mesafeler için tartışılır bu yolculuk meselesi.
Ben Adana dayım canım ya nette 2 tl buranın da yabancısıyım annemler izmirde ordan baktırcam olmadı
hımm iyi o zaman fıstığımcanım ben ordan aldım modokodan sonra hello baby'e gittik ya orasıda denokids'in satış noktasıymış ben ordan aldım geldim evde yani şuan halıı :)
ee kargoyla gerimi gönderceksin şimdi ay ne saçmalık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?