hımm iyi o zaman fıstığım
evet .neyse ki biz gelip alalım falan demediler gizo.yoksa kim bilir ne zaman gelirlerdi.
Bi de başta sinir oldum.mağaza fabrikaya atıyo suçu ,fabrika mağazaya.
o oradan değiştireceksiniz diyo diğeri diğer taraftan sinir getirdiler sabah sabah.
En sonunda fabrika tamam dedi.Bence mağazayla alakası yok sonuçta ürün kapalı kutu ve yapım hatası yani.
Bakalım yenisi ne zaman gelir.
Onun peşinde koş bi de...
Neyse aksilik bu olsun yeter ki=)
çok haklısın canımcanım biz de geçen ramazan bayramında ankaraya gittik. o zaman 5 aylıktım. dediğin gibi istanbuldan 5 saat sürüyor arabayla ama inan biz 9 saatte gittik. 2 saatte bir 15-20 dkika mola verdik yürüdüm. ama gittiğimde ayaklarım davul gibi olmuştu, hayatımda hiç öyle görmemiştim ayaklarımıo zaman tatil 4 gündü, şimdi ise 9 gün herkes bayramda istanbuldan kaçar yollar kapanır. ona göre gidin aman diyim..
kargoyu ara gelsin alsınlar evden sen sakın taşıyım falan deme
ya benim kafam çok karışık.şöyle ki sabah8 den 5 e kadar oturmak beni çok zorluyor. keşke hareketli bir işim olsa diyorum. kaburgalarımı oyuyor benim minnak. odadaki beyler çıkınca odada dolaşıyorum ya da onlar varken ayakta camın önünde duruyorum. o yüzden önümüzdeki hafta normal rapor kullanıp işe gelmemekti fikrim.32nin içinde oluyorum yani o zaman. sonra bayramda 33. haftamdayım. 32+1,2 falan oluyor bayramda. o zaman da gidip çalışabilir raporumu alsamda bayram dönüşü kuruma versem diye düşünmüştüm. baya karışık ya . öle işte melekcim..
evet canım mutlaka 32+'larda olmalı. yoksa önceki haftalarını aktarmazlar. mesela 33+1'de aldın diyelim. 1 hafta eksik aktarırlar doğum sonrasına.
öfff çıldıriciiim daha çok varmışşş bu durumda çalışamaz raporunu da 38e girince mı alıyoruzz işyerınde doğurmayalım daa baktık olmuyor gider bozdururz raporu ne yapalım bebeişime daha çok vakıt harcamak istıyoruumm çalışayım diyorum ama gözümde de büyüyor vallahiicanım 31+'larda alman zaten mümkün değil. kanun diyorki doğumdan önceki sekiz hafta. doğum normalde 40. haftada olacak. sekiz haftayı çıkarsan 32+0 yapıyor. sen 31+'larda zaten çalışmak zorundasın doktor özellikle çalışamayacağını belirtmediği sürece. ama 31+'larda doktorun seni 32 gibi gösterip çalışabilir rapaoru verirse başka tabi. :)
Herkese gunaydin kızlarEki Görüntüle 819262
Dün bildiğimniz üzre kan uyuşmazligi için fakülteye gittim sabah 8de gittik dr tekrar indirekt coombs istedi detayli olarak oda pozitif çikti çok büyük bi ihtimalle iğneden kaynakli dedi orda bi değer vardi bi dahaki ayni testi yaptığımızda o değerin düşmesi gerekiyormus düşerse iğneden dolayiymis pozitiflik düşmezse bebeğim su toplayıp olebilirmis:26:
allah korusun on gün sonra tekrar gideceğim bakalım değern düşmesi tek umudum kızlar eve geldiğimde saat 5ti yoruldum öldüm abi de hastanenin ortami pisikolojim bozdu eve geldim nasıl doğum yapacağım nerde doğum yapacağım sezeryan mi olacak diye düşünüp düşünüp ağlamaya başladım bi de o yorgunluk ve psikolojinin üstüne kaynanamin anlayışsizligi eklenince tam bi travma oldu
Kızlar başıma iş açtımokulda öğrencim ayağıma tekme attı tırnağım çok kanadı sargıda şu an acıyor bi de kan sulamdırıcı alıyorum düşermiş tırnak ooooof
Günaydın kiLar dun yarim saat icinde faranjit oldum hapşırmayla geldi yarım uicknde oldu olan doktorumla konustum dun istanbul da olduğumu haber verdim 22 ekimde gelsem kkurmj dedim olur bi problem yk dedi. Yarjn saat sonra da grip oldum gekrar aradim böyle boyle dedim gülüyo ben sana ne diyorum istanbul sana yaramiyo gidince hasta kliyosun dedistrepsils verdi ve tamol ic agrin icin dedi din gece horon oynadim yatakta sabaha kadar yutkunmak ne mümkün mahvoldum simdi daha iyiyimse bogazim kulaklarim kasiniyo cok fena :2:
bi tane panço alıcam zaten Allah nasip ederse güzelmiş modeli saolasın güzelim uğraşmışsın :)Buda panço gibi istersen daha uzun yaptırırsın popoyu kapatır iyice canım
Sonrada giyersin bunu
göbüş kısmı bol da çok klasik bişi bu canooooBu nasıl göbek kısmı bol gibi geldi bana
Aynennnnn dönerken cok agrıyorrr
Dr um ayaklarının altınada yastık koy dedi
Koca yatak yastıktan geçilmiyor ztn.! Adama yer kalmadı valla
bende kendime kumaş aldım tembellik yapması bırakırsam kendime dize kadar elbise dikicem triko tarzı likralı kumaş aldım kafamda modelide belirledim ama hala dikime geçemedim :)
canım son aya kadar kullanabilmek istiyorsan göğüs altından bol,
doğumdan sonra da kulanabilmek istiyorsan mutlaka göğüse kadar düğmeli diktir ki emzirebilesin
ben de çiziyorum arada model falan, dikiş biliyorum.
Günaydın kızlar.
Cemredeniz canım karnına bayıldım maşallah. Benimkini görseniz hiç yok gibi :) Yayvan bir karnım var. Kız bebiş benimkisi.
Kızların daha yayvan erkeklerin ise sivri bir karın oldukları kanısı doğru mu oluyor bu durumda
bebişin kıyafetlerini sadece açık renk olanları makinada yıkadım
lacivert kırmızı bordo olanları elimde yıkadım
iyi ki öyle yapmışım bir boya verdi anlatamam
makinaya atsaydım hepsi birbirini boyardı.kırmızıları bir mavileri de bir atmak istemedim 3 parça için makine çalıştırmiim dedim
bordo mavi çıkardı herhalde
ellerim mahvoldu ama yaaaa.dinlenmeye geçtim
deterjanda iğrenç kokiiii zatiii=))
Geçmişi okumaktan yoruldum.
Çok şükür yaramaz bi durum yok. Lusnica geçmiş olsun canım. Cemre arala da çok geçmiş olsun canım. Gayette fit bi hamişsin takma kafana. Tüm hamişler senin gibi olsa
Özlem sonuçların da iyi çıkacak allahın izniyle. Hepimiz sorunsuz annişler ve bebisler olucaz inşallah
Bizde bugün aşımın ikinci dozunu yaptırdık. Kızıma o uyduruk ultrasonda baktık. Hiç bişe anlamadım :26:sadece kaval kemiği ve omurga kemiğini anladım.
Başı nerde dedim sağ alt kasığımdaymis sol kaburgama da ayaklarını dayamisti. Ha bire vuruyor oraya.
Artık hareket etme amaçlı değilde sıkıştığı için tekme attığını hissediyorum. Ani ve sert vurmaya başladı. Yerim ben onu fıstıkkkk
oooffff canım ya çok acır çok geçmiş olsun nasıl dayandın hamile halinle oyy oyy karnım acıdı resmen düşününce
....
ya benim kuku kemiklerim çok ağrımıyor kızlar bi tuhaflık mı var bende? 30. haftamı dolduruyorum? ara ara bıçak saplanıyomuş gibi bi ağrı geliyor gidiyo hemen... bende uyuyamıyorum ama nefessizlikten ve kalp çarpıntımdan sağa dönüyorum hızlı sola dönüyorum hızlı ne olacak benim bu halim... ölüyorum uykusuzluktan ama yatınca uyuyamıyorum bendeben daha ekstra yastıklara geçmedim uyku setini sıkıştırıyorum bacak arama
...
Aaa canım adanadaysan sana bi yer tarif edeyim belki bakarsın. Hatta mutlaka bak :)
Çarşıda küçük saat durağı var bilirsin belki. Orda inince melek girmez sokağı var orada da metin tuhafiye diye bi dükkan var. Orada iğneden ipliğe, düğmeden kurdelaya aklına hayaline gelmeyecek süsler püsler tüller var. Adam modayı yakından takip ediyor.Uygulamayı neye ne kadar gideceğini falan biliyor.
öfff çıldıriciiim daha çok varmışşş bu durumda çalışamaz raporunu da 38e girince mı alıyoruzz işyerınde doğurmayalım daa baktık olmuyor gider bozdururz raporu ne yapalım bebeişime daha çok vakıt harcamak istıyoruumm çalışayım diyorum ama gözümde de büyüyor vallahii
ben de yalnız kalmak istemiyorum, annemlerle burda yakınız zaten (allaha şükür)ooo o zaman iyi. ılık su normal hem güzel de gelir.Dr um hklıymış demek.iyi yapmışsın kuzucum sıcağa girmemekle.
biz hemen hemen her bayram oray gideriz.
Çünkü ist da sadece babaannem dedem ve annem var.Ben bayramda çok sıkılıyorum.Hep eşimin tarafını dolaşmaktan poff
herkes ankarada (anne tarafı-baba tarafıyla görüşmediğim için)tolanır
kuzenler teyzeler süper olur=)
o yüzden gidecektik ama 9 gün değil
arife çıkıp son gün döneceğiz bakalım Allah kısmet ederse.
İlçe uzak olabilir.Bizimkiler BATIKENT'te.Ankara'nın tam girişi olduğu için rahat oluyor.
Geçi 1 saat farketmez.
Druna sor izin verirse sende gitmek istersen git canım.Bayramda eşini yalnız bırakma
offff al benden de o kadar ne sıkıcı bi hava kalkıp bişey yapası gelmiyo insanınuuf ne kasvetli bi hava başım çok ağrıyo
ilk başta çok acımadı ama sonradan acımaya başladı eeeee ne uğraşırsın çolukla çocukla işteeee
işte aynı mantıkla çalışamaz raporunu da doğuma üç hafta kala yani 37+0'da alıyosun. çünkü doğum normalde tam 40+0. aslında bu yandaki artılar kafa karıştırıyor anlıyorum seniben de doğumdan sonraya aktarmak istiyodum ama bizim de taşınma işleri çıktı bayram haftası taşınıyoruz. işe gidip gelemem artık çok uzak çünkü il değiştiriyoruz. zaten sonra da ücretsiz izne ayrılacağım için bayramdan sonra ayrılıyorum ben doğum iznine. yani son 1buçuk haftam sonra evdeyim ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?