2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

kargoyu ara gelsin alsınlar evden sen sakın taşıyım falan deme

çok haklısın canım
benim şimdi bile şişiyor
eşim plastik eldiven getiriyor, şişiriyor onları "Bak ayaklarına arkadaş geldi" die dalga geçiyo benlee=))
Ramazan bayramından sonra da ben gittim 18 ağustosta işte sınavım vardı Ankara da
o zamanda öyl 3 kere mola verdik.ben arkada ayaklarımı uzata uzata geldim.
Ama bu sefer arabada annem ve kardeşimde olacak
o zaman ki konforu yakalayamayacağım
Millet cumadan çıkar pazar döner diye tahmin ettiğimiz için biz daha geç çıkıp daha erken döncez
yoksa o giderken istdan çıkış trafiği ve gelirken ista giriş trafiği hiiiiiiiiçç çekilmez...

kargoyu ara gelsin alsınlar evden sen sakın taşıyım falan deme

aynen öyle yaptım canım gelecekler eve.
Bekliyoruz.
zaten ben taşımazdım eşim evde biliyorsun MALUM=(
o götürürdü=))
Koca halı.Hiç gözüktüğü gibi ufak tefek değil valla.Beni aşıyor=)

evet canım mutlaka 32+'larda olmalı. yoksa önceki haftalarını aktarmazlar. mesela 33+1'de aldın diyelim. 1 hafta eksik aktarırlar doğum sonrasına.

öfff çıldıriciiim daha çok varmışşş bu durumda çalışamaz raporunu da 38e girince mı alıyoruzz işyerınde doğurmayalım daa baktık olmuyor gider bozdururz raporu ne yapalım bebeişime daha çok vakıt harcamak istıyoruumm çalışayım diyorum ama gözümde de büyüyor vallahii

bebişin kıyafetlerini sadece açık renk olanları makinada yıkadım
lacivert kırmızı bordo olanları elimde yıkadım
iyi ki öyle yapmışım bir boya verdi anlatamam
makinaya atsaydım hepsi birbirini boyardı.kırmızıları bir mavileri de bir atmak istemedim 3 parça için makine çalıştırmiim dedim
bordo mavi çıkardı herhalde

ellerim mahvoldu ama yaaaa.dinlenmeye geçtim
deterjanda iğrenç kokiiii zatiii=))

özlemcim hiç canını sıkma riskli ayları atlattık olmaz inşallah ama bi sorun olursa hemen sezeryanla alırlar su toplamasını falan beklemezler bu aydan sonra düşük kiloluda doğsa yaşıyor biliyorsun örneği var bizim ailede ayrıca sezeryandan hiç korkma canım ben iki bebeğimide sezeryanla doğurdum buda sezeryan hiç sıkıntı olmadı bundada olmaz umarım inşallah bi sorun çıkmazda gönlüne göre gününde doğurursun

Kızlar başıma iş açtım okulda öğrencim ayağıma tekme attı tırnağım çok kanadı sargıda şu an acıyor bi de kan sulamdırıcı alıyorum düşermiş tırnak ooooof

Cnm cok gecmiş olsunn
Neden tekme attı öğrencin bilerek mi kaç yaşında cocuk
Tırnağın düşerse mrk etme yeniden çıkarda cok dikkatli ol batma fln olmasın çıkarken

Geçmişi okumaktan yoruldum.
Çok şükür yaramaz bi durum yok. Lusnica geçmiş olsun canım. Cemre arala da çok geçmiş olsun canım. Gayette fit bi hamişsin takma kafana. Tüm hamişler senin gibi olsa

Özlem sonuçların da iyi çıkacak allahın izniyle. Hepimiz sorunsuz annişler ve bebisler olucaz inşallah

Bizde bugün aşımın ikinci dozunu yaptırdık. Kızıma o uyduruk ultrasonda baktık. Hiç bişe anlamadım :26:sadece kaval kemiği ve omurga kemiğini anladım.
Başı nerde dedim sağ alt kasığımdaymis sol kaburgama da ayaklarını dayamisti. Ha bire vuruyor oraya.
Artık hareket etme amaçlı değilde sıkıştığı için tekme attığını hissediyorum. Ani ve sert vurmaya başladı. Yerim ben onu fıstıkkkk

anaaaaammmm kızzzz benimde kaç gündür kulaklarım boğazım kaşınıyo hasta olucam galiba diye tuzlu gargara yapıp druyorum bendemi faranjit olacammmmmm anaaaaaaaammm !!! çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş. tez zamanda mda cım

Buda panço gibi istersen daha uzun yaptırırsın popoyu kapatır iyice canım
Sonrada giyersin bunu
bi tane panço alıcam zaten Allah nasip ederse güzelmiş modeli saolasın güzelim uğraşmışsın :)

Bu nasıl göbek kısmı bol gibi geldi bana
göbüş kısmı bol da çok klasik bişi bu canoooo

Aynennnnn dönerken cok agrıyorrr
Dr um ayaklarının altınada yastık koy dedi
Koca yatak yastıktan geçilmiyor ztn.! Adama yer kalmadı valla

ya benim kuku kemiklerim çok ağrımıyor kızlar bi tuhaflık mı var bende? 30. haftamı dolduruyorum? ara ara bıçak saplanıyomuş gibi bi ağrı geliyor gidiyo hemen... bende uyuyamıyorum ama nefessizlikten ve kalp çarpıntımdan sağa dönüyorum hızlı sola dönüyorum hızlı ne olacak benim bu halim... ölüyorum uykusuzluktan ama yatınca uyuyamıyorum bende ben daha ekstra yastıklara geçmedim uyku setini sıkıştırıyorum bacak arama

bende kendime kumaş aldım tembellik yapması bırakırsam kendime dize kadar elbise dikicem triko tarzı likralı kumaş aldım kafamda modelide belirledim ama hala dikime geçemedim :)

ya bende diksem dikerimde kalıbını çıkart teğelle otur dik eğil kalk zor ve uzun iş bizim buralarda hesaplıya diken bi hanım varmış ona diktiricem evde vardı zaten kumaşım onu değerlendiricem hem hesaplıya hemde kullanışlı bişi olmasına getirmeye çalışıyorum sanada kolay gelsin gülooo :)

göğüs altından bol istiyorum bide askılı olsun istiyorum kollu beni çok yoruyor giyinemiyorum... göğüs altından bol olsunda büzgümü olsun pile mi olsun bilemiyorum pile daha şık duruyo galiba değil mi? işte bi model belirleyemedim ki kafamda...

Canımmm cok sagol
Sizinkiler kız olduğu için daha yayvan olur tabi
Bnm ilk 3 ayda zınk diye çıkmıştı
İnşallah çatlamam çunku aralda doguma giderken bu kdr karnım vardı
3.670 doğdu. Bunda şimdiden böyle kaç kg doğar diye düşünüyorum
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ezan vakti

papatyacıım neden renk verdi ki kaç derece yıkadıın ben renkllerin hepsini bir makineye attım bir problemle karşılaşmadım bebek programında yıkadıım 30 yada 40 derecede dalan roxy ile kadife gibi olanlarda azıcık kalıntı kalmıştı ilave durulama yaptırdım oh mis dolabına da yerleştırdım işlerim bitti bi kendimi hazırlamak kaldıı emzirme sutyeni atleti lohusa donu falan alcam depend sizede tavsiye edeyıım

sizin muhabbetlerinizi okumak çok güzel sürekli giremiyorum girdiğimdede bütün zamanın okumakla geçiyo size bi soru sorcam 2 haftadır sol kasığımdan bacağıma ağrı iniyor. sol ayağıma basarken topallıyorum 2 dr a gittim cevap alamadım ne oluyo anlamadım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum fikri olan varsa cevaplarınızı bekliyorum...

Sagol canım
Oyyı yerim onun ayaklarını annesi vursun boşver
Yakında kollarımızda olucakkkk nasılsa
Sen nasıl oldun iyimisin
Moraller yerinde dimi

oooffff canım ya çok acır çok geçmiş olsun nasıl dayandın hamile halinle oyy oyy karnım acıdı resmen düşününce

ilk başta çok acımadı ama sonradan acımaya başladı eeeee ne uğraşırsın çolukla çocukla işteeee

canım daha ne istersin bende de ağrı sancı yok kalp çarpıntısı yok şişkoyum ama rahatıım şu ellerimin uyuşukluğu olmasa tadından yenmez ama bomba gibiler patlıcaklar ellerim ağır geliyor taşıyamıyoorum hepimizde ayrı bir dertt vallahi allah yardım etsinn

ayyyyy canım süpersinnn vallaaa çok sağolllllll bulurum ya bu hafta işleri bitirmek istiyorum

işte aynı mantıkla çalışamaz raporunu da doğuma üç hafta kala yani 37+0'da alıyosun. çünkü doğum normalde tam 40+0. aslında bu yandaki artılar kafa karıştırıyor anlıyorum seni ben de doğumdan sonraya aktarmak istiyodum ama bizim de taşınma işleri çıktı bayram haftası taşınıyoruz. işe gidip gelemem artık çok uzak çünkü il değiştiriyoruz. zaten sonra da ücretsiz izne ayrılacağım için bayramdan sonra ayrılıyorum ben doğum iznine. yani son 1buçuk haftam sonra evdeyim ohh miss

ben de yalnız kalmak istemiyorum, annemlerle burda yakınız zaten (allaha şükür)
bayramda da kvlere gidiyim istiyorum da gelgelelim yolculuk kısmına
görümcemler normalde de zırt pırt mola veren tiplerdir şimdi benim için de hiiç üşenmeden saat başı durabilirler
öyle olunca yol 7 saati geçiyo valla
bi oğulları var ki o da benim kadar yer kaplıyo
yani arkayı üçleyerek gidiyoruz onlarla mecbur
bu durumlar düşündürüyo işte
ama eşim biyerde ben biyerde geçsin de istemiyorum
bakalım hayırlısı olsun...

uuf ne kasvetli bi hava başım çok ağrıyo
offff al benden de o kadar ne sıkıcı bi hava kalkıp bişey yapası gelmiyo insanın

ilk başta çok acımadı ama sonradan acımaya başladı eeeee ne uğraşırsın çolukla çocukla işteeee

ayy şimdi gördüüm çok geçmiş olsuuun ağrısız acısız geçer inşallah

yahu kım 40 haftanın bitiminde doğuruyor kı acabaaaa birde sezeryan olursa durumlar zor. işyerınde doğuruuz. neyse canım sen çıkıyormusun iznee bebeğini beklersın rahat rahat şimdi iyiym hoşum rahatım bende ama yarın ne olacağı bellı mı bir ggünümüz diğerini tutmuyor hemen yamuluyoruz :):) allah kolaylık versin taşınma işi de zor bu satten sonra kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…