2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlarr geçmiş olsunnn tüm hasta olanlara. Bende güne hasta olarak uyandım boğazlarım şiş yaaa çok acıyoo kulaklarımda kaşınıyo

Sırtım belim kalçam kukişmm hep ağrıyo zatiiii iki dak ayakta durmaya gelmiyooo nası geçcek bu son iki ay bilmiyorumm

Bide yatak odası aktı tavanı çatıdan sumu ne almış boya badana olcak 10 gün içinde herhal iş çıktı başıma eşim hiç bişeye elimi sürdürmicek biliyorum ama yinede kadın eli değmeden olmuyo ki toparlamak lazım odayı ooof offf

Bu arada bebişimin sepet beşiği de hazır teyzoşları dolabı zaten hazır nazır bekliyo içindekilerle

.

Sağlıkla doğsunlar inş

Bu arada toplamda 15 kilo almışım atın beniiii denizlereeeeee

Cumada doktora gitcem umarım bişey demez kiloma doktor civanımmm

amin...ya onların kuku kemikleri ağrıyo ya? doğum için hazırlanıyomuş gibigeliyo bana benimki hazırlanmıyor diye endişe ediyorum benimde sabahları iki baş parmağın azıcık şiş oluyo bu bile rahatsız ediyo beni Allah yardımcın olsun güzelim

aynen öyle erken gelen var geç gelen var ama hesaplar hep 40 hafta üzerinden yapılıyor işte. yoksa bebek dinler mi kırk hafta beklemem lazım diye evet çıkıyorum son günler işleri toparlıyorum yavaş yavaş. kafam nasıl rahat anlatamam geç kalkmanın hayaliyle yaşıyorum taşınma işi pek zorlamıcak beni evden eve nakliyat şirketi zaten burdan taşıyıo oraya kuracaklar. biz sadece özel eşyaları toparlıcaz kıyafetler falan, onları da eşimin annnesi teyzesi falan geliyor onlar halleder bana bişey yaptırmazlar zaten. yerleşmeyi de yaparlar bu evi de onlar yerleştirmişti zaten. evde kutular bi kenarda duruyodu, geldiler eve ertesi gün işten bi geldim ki heryer yerleşmiş, temizlenmiş süperdi valla. çok hızlı ve becerikliler maşallah. ben iki eğilip kalksam belim ağrır yorulurum normalde. bu halimle zaten yapamam hiç

sağol canım baktım şimdi morarma falan yokta acıyor (( nasıl yürücem ben yaaaa (((

çooooook beğendimmmm harikaa sepeti, kaça aldın canım ben böyle ya sepet yada ahşap beşik alayım diyorum ahşap beşik sallanıyor

seninki sallanıyor mu eşim ahşap al diyor

Son düzenleme:

Ay ayyyyy bayıldımmmm canım ne büyük dolabı var kızzz
Beşikte cok cici hazır mı aldın biri mi verdi
Bu arada gecmiş olsunnn
Gizemden hepimize gecti bu hastalık valla kırılıyoruz :)))

bende de yok o kişiden kişiye değişir bence ama uzanınca apış aramda sol tarafta batma oluyor acıyor o şekilde uzanamıyorum daha 2 ay var durun bakalım :))))

Hasene lütfen kıskanma kuku kemiğimizin ağrısını
:))
Şaka bi yana canım normal olan seninki
Bnmde ilk cocuğumda sıfır ağrım vardı inanki..

sağol canım hepimizin

harikaaaa çok güzel olmuş güle güle kullanın

canım bacak ağrıları olabiliyo hamişlerde
ben de yorulduğum günler kuyruk sokumumdan bacaklarıma doğru bi ağrı oluyo

oyy ne kokoş bi sepet buu yerim içinde uyuyacak o minnoşuu

kendini çok yorma canikom eşine yaptırmaya çalış ağır işleri... zor olur şimdi tavan işleri yaa allah kolaylık versin

çooooook beğendimmmm harikaa sepeti, kaça aldın canım ben böyle ya sepet yada ahşap beşik alayım diyorum ahşap beşik sallanıyor

seninki sallanıyor mu eşim ahşap al diyor

saol hayatım sallanıyo sallanıyo sadece ahşap diil demirden

kardeşim aldı canım saraçhaneden cumartesi günü valla yalan olmasın ya 210 dedi ya 290

ben alıcam diye tutturmuştu bende park yatak kullancam diye pahalı bişey alınsın istemedim ama 300 den az ona eminim canımm ahşaplarda çok güzel duruyo ama çok pahalı hayatım yaaa kısa süre kullancaz zaten

Ay ayyyyy bayıldımmmm canım ne büyük dolabı var kızzz
Beşikte cok cici hazır mı aldın biri mi verdi
Bu arada gecmiş olsunnn
Gizemden hepimize gecti bu hastalık valla kırılıyoruz :)))

muckk şekerimm saol aynen dolap tam isteğim gibi içi büyük canım koçtaştan aldık 180 cm di sanırım eni kampanyası vardı taş gibide dolap sapasağlam 550 tl ydi iki çocuk olunca battaniye yatak yorgan koycak yer illa gerekiyo yüklük yapcam üst gözünü

beşiğide kardeşim aldı canımm

aynen hiç sormmaaa öyle samimi olduk kii hastalıkları bile birbirimize bulaştırır oldukk tanıyo gibiyim zati artık herkesiii

sağol canım hepimizin

harikaaaa çok güzel olmuş güle güle kullanın

saol şekerimm daha güzelleri sizin olsun inşşşş

bende de yok o kişiden kişiye değişir bence ama uzanınca apış aramda sol tarafta batma oluyor acıyor o şekilde uzanamıyorum daha 2 ay var durun bakalım :))))

evet ahkkaten kişiden kişiye göre değişiyo benimde kalbimde çarpıntı nefes darlığı oluyo mesela... kalp doktoruna gittim normal doğuma engel değil dedi ama nefes nasıl alıp vericem o sıra onu düşünüyorum

Hasene lütfen kıskanma kuku kemiğimizin ağrısını
:))
Şaka bi yana canım normal olan seninki
Bnmde ilk cocuğumda sıfır ağrım vardı inanki..

ay ben benimki doğuma hazırlanmıyor diye endişelendim ayol ağrının nesini kıskanayım

benimde ilk kuku da yok ama belim çok ağrıyo sağ bacağıma vuruyo bence bende fıtık olabilir

kızlar bişi daha sorcam herkes bu aylarda bebişinin totosu nerde ayakları nerde anlıyo ben anlayamıyorum nasıl anlıyosunuz ki?

tekmelerinden anlasam? benimki hareket edip tekme atarken tam üç noktada birden tekme oluyo neresi neresi hiç anlayamıyorum ne biçim anneyim

nefes darlığı bende de var sağ tarafıma yatınca oluyor özellikle bencede 2 ay napcaz ((

hiç sorma kuzum yaaa içine Derin bebeğini koyuya bende salllıyorum uyandırmayın oğlum uyuyo diyorum çocuk gibiyim yaaa

valla hayatım geldi geçen gün ustalar baktı gitti çatıyı yapmışlar cmrtesi günü kuruyunca bana inceklermiş boya için 1o günde o tavan birden nasıl ilerledi rutubet yaptı sana anlatamam zati taşınalı 4 ay olmuştu yeni boya badanalıydı ev bidaha iş işte

ev darma duman olmaz inş yoksa eşim bi gün evde adamneyi yapcak bi günde illa o işe gidince ben yavaştan yavaştan gizli gizli yapcam dua ede ede bi yandan da:18:

bende de öyle aynı anda sağa sola vurduğuda oluyor yanlara doğru neredeyse sırtımdan cıkcak o nasıl oluyor yahuu altta hiç olmuyor pek kıvrak oldu bizim tembel kız. bende anlamıyorum doktora sorcam bakalım ne taraftaymş bu zilloş dönmüşmüü

hasene tatlım bende ikinci çocuğum olmasına rğmen anlamıyorum yalnız değilsinn

popişimi kafasımı hiç ayırt edilmiyo zaten

dediğin gibi bi yeri tekmeleyince tam tersi istikamette oynuyo iteleniyo amudamı kalkıyo napıyo belli değiil

serap ve melek teşekkür ederim rapor yorumlarınız için. baya bilgilendim sayenizde. doktorun yanına gittiğimde yorum yapabilirim artık cahil cahil gitmemiş olurum..:)

kızlar bişi daha sorcam herkes bu aylarda bebişinin totosu nerde ayakları nerde anlıyo ben anlayamıyorum nasıl anlıyosunuz ki?

tekmelerinden anlasam? benimki hareket edip tekme atarken tam üç noktada birden tekme oluyo neresi neresi hiç anlayamıyorum ne biçim anneyim [/QUOTE]

bnde totoyu anlamıyormuşum dr a gittiğimde her zameri gösterip sordum totosu var dedi bazen geriyo yoksa bende bilmiyordummm

benim de ara ara nefes darlığı oluyo tok karnına özellikleee
anlamaman da normal bence ben de pek anlayamıyorum ya da ben de ne biçim anneyim
bazen biyer daha sert ve şiş duruyo başı oluyo sanırım
bi tarafa da itekleme hissedince aha ayakları dizi burda diyorum ama her zaman anlaşılmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…