- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
- 316
canım daha ne istersin bende de ağrı sancı yok kalp çarpıntısı yok şişkoyum ama rahatıım şu ellerimin uyuşukluğu olmasa tadından yenmez ama bomba gibiler patlıcaklar ellerim ağır geliyor taşıyamıyoorum hepimizde ayrı bir dertt vallahi allah yardım etsinn
yahu kım 40 haftanın bitiminde doğuruyor kı acabaaaa birde sezeryan olursa durumlar zor. işyerınde doğuruuz. neyse canım sen çıkıyormusun iznee bebeğini beklersın rahat rahat şimdi iyiym hoşum rahatım bende ama yarın ne olacağı bellı mı bir ggünümüz diğerini tutmuyor hemen yamuluyoruz :):)allah kolaylık versin taşınma işi de zor bu satten sonra kendine dikkat et
ayy şimdi gördüüm çok geçmiş olsuuun ağrısız acısız geçer inşallah
yahu kım 40 haftanın bitiminde doğuruyor kı acabaaaa birde sezeryan olursa durumlar zor. işyerınde doğuruuz. neyse canım sen çıkıyormusun iznee bebeğini beklersın rahat rahat şimdi iyiym hoşum rahatım bende ama yarın ne olacağı bellı mı bir ggünümüz diğerini tutmuyor hemen yamuluyoruz :):)allah kolaylık versin taşınma işi de zor bu satten sonra kendine dikkat et
Kızlarr geçmiş olsunnn tüm hasta olanlara. Bende güne hasta olarak uyandım boğazlarım şiş yaaa çok acıyoo kulaklarımda kaşınıyo
Sırtım belim kalçam kukişmm hep ağrıyo zatiiii iki dak ayakta durmaya gelmiyooo nası geçcek bu son iki ay bilmiyorumm
Bide yatak odası aktı tavanı çatıdan sumu ne almış boya badana olcak 10 gün içinde herhal iş çıktı başıma eşim hiç bişeye elimi sürdürmicek biliyorum ama yinede kadın eli değmeden olmuyo ki toparlamak lazım odayı ooof offf
Bu arada bebişimin sepet beşiği de hazır teyzoşlarıdolabı zaten hazır nazır bekliyo içindekilerle
Eki Görüntüle 819459 . Eki Görüntüle 819460 Eki Görüntüle 819461
Sağlıkla doğsunlar inş
Bu arada toplamda 15 kilo almışım atın beniiii denizlereeeeee
Cumada doktora gitcem umarım bişey demez kiloma doktor civanımmm
Kızlarr geçmiş olsunnn tüm hasta olanlara. Bende güne hasta olarak uyandım boğazlarım şiş yaaa çok acıyoo kulaklarımda kaşınıyo
Sırtım belim kalçam kukişmm hep ağrıyo zatiiii iki dak ayakta durmaya gelmiyooo nası geçcek bu son iki ay bilmiyorumm
Bide yatak odası aktı tavanı çatıdan sumu ne almış boya badana olcak 10 gün içinde herhal iş çıktı başıma eşim hiç bişeye elimi sürdürmicek biliyorum ama yinede kadın eli değmeden olmuyo ki toparlamak lazım odayı ooof offf
Bu arada bebişimin sepet beşiği de hazır teyzoşlarıdolabı zaten hazır nazır bekliyo içindekilerle
Sağlıkla doğsunlar inş
amin...ya onların kuku kemikleri ağrıyo ya? doğum için hazırlanıyomuş gibigeliyo bana benimki hazırlanmıyor diye endişe ediyorumbenimde sabahları iki baş parmağın azıcık şiş oluyo bu bile rahatsız ediyo beni Allah yardımcın olsun güzelim
amin...ya onların kuku kemikleri ağrıyo ya? doğum için hazırlanıyomuş gibigeliyo bana benimki hazırlanmıyor diye endişe ediyorumbenimde sabahları iki baş parmağın azıcık şiş oluyo bu bile rahatsız ediyo beni Allah yardımcın olsun güzelim
Sağlıkla doğsunlar inş
canım bacak ağrıları olabiliyo hamişlerdesizin muhabbetlerinizi okumak çok güzel sürekli giremiyorum girdiğimdede bütün zamanın okumakla geçiyo size bi soru sorcam 2 haftadır sol kasığımdan bacağıma ağrı iniyor. sol ayağıma basarken topallıyorum 2 dr a gittim cevap alamadım ne oluyo anlamadım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum fikri olan varsa cevaplarınızı bekliyorum...
Sağlıkla doğsunlar inş
çooooook beğendimmmm harikaa sepeti, kaça aldın canım ben böyle ya sepet yada ahşap beşik alayım diyorum ahşap beşik sallanıyor
seninki sallanıyor mu eşim ahşap al diyor
Ay ayyyyy bayıldımmmm canım ne büyük dolabı var kızzz
Beşikte cok cici hazır mı aldın biri mi verdi
Bu arada gecmiş olsunnn
Gizemden hepimize gecti bu hastalık valla kırılıyoruz :)))
sağol canım hepimizin
harikaaaa çok güzel olmuş güle güle kullanın
bende de yok o kişiden kişiye değişir bence ama uzanınca apış aramda sol tarafta batma oluyor acıyor o şekilde uzanamıyorum daha 2 ay var durun bakalım :))))
Hasene lütfen kıskanma kuku kemiğimizin ağrısını
:))
Şaka bi yana canım normal olan seninki
Bnmde ilk cocuğumda sıfır ağrım vardı inanki..
canım bacak ağrıları olabiliyo hamişlerde
ben de yorulduğum günler kuyruk sokumumdan bacaklarıma doğru bi ağrı oluyo
oyy ne kokoş bi sepet buuyerim içinde uyuyacak o minnoşuu
kendini çok yorma canikom eşine yaptırmaya çalış ağır işleri... zor olur şimdi tavan işleri yaa allah kolaylık versin
kızlar bişi daha sorcam herkes bu aylarda bebişinin totosu nerde ayakları nerde anlıyo ben anlayamıyorum nasıl anlıyosunuz ki?
tekmelerinden anlasam? benimki hareket edip tekme atarken tam üç noktada birden tekme oluyo neresi neresi hiç anlayamıyorum ne biçim anneyim
benim de ara ara nefes darlığı oluyo tok karnına özellikleeeevet ahkkaten kişiden kişiye göre değişiyo benimde kalbimde çarpıntı nefes darlığı oluyo mesela... kalp doktoruna gittim normal doğuma engel değil dedi ama nefes nasıl alıp vericem o sıra onu düşünüyorum
ay ben benimki doğuma hazırlanmıyor diye endişelendim ayol ağrının nesini kıskanayım
benimde ilk kuku da yok ama belim çok ağrıyo sağ bacağıma vuruyo bence bende fıtık olabilir
kızlar bişi daha sorcam herkes bu aylarda bebişinin totosu nerde ayakları nerde anlıyo ben anlayamıyorum nasıl anlıyosunuz ki?
tekmelerinden anlasam? benimki hareket edip tekme atarken tam üç noktada birden tekme oluyo neresi neresi hiç anlayamıyorum ne biçim anneyim
hiç sorma kuzum yaaa içine Derin bebeğini koyuya bende salllıyorum uyandırmayın oğlum uyuyo diyorum çocuk gibiyim yaaa
valla hayatım geldi geçen gün ustalar baktı gitti çatıyı yapmışlar cmrtesi günü kuruyunca bana inceklermiş boya için 1o günde o tavan birden nasıl ilerledi rutubet yaptı sana anlatamam zati taşınalı 4 ay olmuştu yeni boya badanalıydı ev bidaha iş işte
ev darma duman olmaz inş yoksa eşim bi gün evde adamneyi yapcak bi günde illa o işe gidince ben yavaştan yavaştan gizli gizli yapcam dua ede ede bi yandan da:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?