- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
- 316
sizin muhabbetlerinizi okumak çok güzel sürekli giremiyorum girdiğimdede bütün zamanın okumakla geçiyo size bi soru sorcam 2 haftadır sol kasığımdan bacağıma ağrı iniyor. sol ayağıma basarken topallıyorum 2 dr a gittim cevap alamadım ne oluyo anlamadım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum fikri olan varsa cevaplarınızı bekliyorum...
Sagol canım
Oyyı yerim onun ayaklarını annesi vursun boşver
Yakında kollarımızda olucakkkk nasılsa
Sen nasıl oldun iyimisin
Moraller yerinde dimi
hiç sorma kuzum yaaa içine Derin bebeğini koyuya bende salllıyorum uyandırmayın oğlum uyuyo diyorum çocuk gibiyim yaaa
valla hayatım geldi geçen gün ustalar baktı gitti çatıyı yapmışlar cmrtesi günü kuruyunca bana inceklermiş boya için 1o günde o tavan birden nasıl ilerledi rutubet yaptı sana anlatamam zati taşınalı 4 ay olmuştu yeni boya badanalıydı ev bidaha iş işte
ev darma duman olmaz inş yoksa eşim bi gün evde adamneyi yapcak bi günde illa o işe gidince ben yavaştan yavaştan gizli gizli yapcam dua ede ede bi yandan da:18:
Al benden de o kadar.uuf ne kasvetli bi hava başım çok ağrıyo
yok melekcim makinada yıkamadım elde yıkarken renk verdi.normal duş suyu sıcaklığında.papatyacıım neden renk verdi ki kaç derece yıkadıın ben renkllerin hepsini bir makineye attım bir problemle karşılaşmadım bebek programında yıkadıım 30 yada 40 derecede dalan roxy ile kadife gibi olanlarda azıcık kalıntı kalmıştı ilave durulama yaptırdım oh mis dolabına da yerleştırdım işlerim bitti bi kendimi hazırlamak kaldıı emzirme sutyeni atleti lohusa donu falan alcam depend sizede tavsiye edeyıım
Amin canım.ben de yalnız kalmak istemiyorum, annemlerle burda yakınız zaten (allaha şükür)
bayramda da kvlere gidiyim istiyorum da gelgelelim yolculuk kısmına
görümcemler normalde de zırt pırt mola veren tiplerdir şimdi benim için de hiiç üşenmeden saat başı durabilirler
öyle olunca yol 7 saati geçiyo valla
bi oğulları var ki o da benim kadar yer kaplıyo
yani arkayı üçleyerek gidiyoruz onlarla mecbur
bu durumlar düşündürüyo işte
ama eşim biyerde ben biyerde geçsin de istemiyorum
bakalım hayırlısı olsun...:
Kızlar yarın için sabah 9 da eşimi iş görüşmesine çağırdılar.
Bizim için dua eder misiniz=((
Şimdiden Allah razı olsun=((
BveiissssKızlarr geçmiş olsunnn tüm hasta olanlara. Bende güne hasta olarak uyandım boğazlarım şiş yaaa çok acıyoo kulaklarımda kaşınıyo
Sırtım belim kalçam kukişmm hep ağrıyo zatiiii iki dak ayakta durmaya gelmiyooo nası geçcek bu son iki ay bilmiyorumm
Bide yatak odası aktı tavanı çatıdan sumu ne almış boya badana olcak 10 gün içinde herhal iş çıktı başıma eşim hiç bişeye elimi sürdürmicek biliyorum ama yinede kadın eli değmeden olmuyo ki toparlamak lazım odayı ooof offf
Bu arada bebişimin sepet beşiği de hazır teyzoşlarıdolabı zaten hazır nazır bekliyo içindekilerle
Sağlıkla doğsunlar inş
Bu arada toplamda 15 kilo almışım atın beniiii denizlereeeeee
Cumada doktora gitcem umarım bişey demez kiloma doktor civanımmm
ayy hadi hayırlısı olsun inşallah
dua ederiz tabi
olmasa da üzülmek yok!
en güzeli, hakkınızda en hayırlısı neresiyse o olur inşallah
Kızlarr geçmiş olsunnn tüm hasta olanlara. Bende güne hasta olarak uyandım boğazlarım şiş yaaa çok acıyoo kulaklarımda kaşınıyo
Sırtım belim kalçam kukişmm hep ağrıyo zatiiii iki dak ayakta durmaya gelmiyooo nası geçcek bu son iki ay bilmiyorumm
Bide yatak odası aktı tavanı çatıdan sumu ne almış boya badana olcak 10 gün içinde herhal iş çıktı başıma eşim hiç bişeye elimi sürdürmicek biliyorum ama yinede kadın eli değmeden olmuyo ki toparlamak lazım odayı ooof offf
Bu arada bebişimin sepet beşiği de hazır teyzoşlarıdolabı zaten hazır nazır bekliyo içindekilerle
Eki Görüntüle 819459 . Eki Görüntüle 819460 Eki Görüntüle 819461
Sağlıkla doğsunlar inş
Bu arada toplamda 15 kilo almışım atın beniiii denizlereeeeee
Cumada doktora gitcem umarım bişey demez kiloma doktor civanımmm
Ay ayyyyy bayıldımmmm canım ne büyük dolabı var kızzz
Beşikte cok cici hazır mı aldın biri mi verdi
Bu arada gecmiş olsunnn
Gizemden hepimize gecti bu hastalık valla kırılıyoruz :)))
Kızlar yarın için sabah 9 da eşimi iş görüşmesine çağırdılar.
Bizim için dua eder misiniz=((
Şimdiden Allah razı olsun=((
İnşallah gizomm.Çok sevindim canımmmm ben hissediyorum demiştim bak olucak bu iş görürsün Allah'ın izniyle :)
Amin canım.
Ben çok durmayı da sevmiyorum daralıyorum
bir an önce varmak istediğimiz yere gitmek istiyorum=)
kıyamam eşten de ayrılamıyor insan.
dur bakalım daha var karar verirsin
İnşallah gizomm.
3 haftaya falan netleşiyor görüşmeler.
O sektör de bürokrasi çok fazla.
olsun hemen ilk size yazcam zaten=)
selam canımmm;
bende de aylardır o bacak ve kalça ağrısı var canım topallıyorum aynen dediğin gibi doktorada söylemememiştim ama dayanılcak gibi değil artık bu sefer gidince söylicem ilaç yazsın kalsiyum magnezyum eksikliğidir mutlaka takviye almadan geçmiyo yada bol bol süt
Bveiissss
kız neer almışsın yapmışsın bitirmişsin sen yaa=)
yerleşmiş bile şuna bak=)
kucağa almak kalmış sadece
fırfırlı sepetini yerim onun ben=))
Güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim...
Geçmiş olsun ayrıca.Dikkat edelim gerçekten dirençlerimiz düştü hemen vuruyor mikrop bizi
bu kadar da vitamin alıyoruz
Bak vitamin demişken ben bugün gene hiç bi ilacı içmedim gidip içeyim şimdi=//
ayyy ben bu odayıda o odaya gelicek miniğide yeriiiimmmmmmm zaten pırt sesine ağlayasım var bugün gördükçe böyle bebişlerimizin odalarını eşyalarını çok duygulanıyorum :)
güle güle kullansın sağlıkla büyüt canııımmmmm çok beğendimmmm :)
Canim ben söyledim doktoruma benim agrim igne yerimdeb girip topuguma kadar oluyor kalcam bosa çıkıyor sanki diye anlattim siyatik dedi bunun bi caresi yok gibi agri yapan tarafi kullanmak lazim kullanmayinca daha kötü oluyor
saol gizommm ben de sürekli gidip dolaba bakıyorum sanki bişeyler değişcek içinde yarım saat arayla bakıncagidip buzdolabını açıp açıp bakarsın yaaa canın bişeyler çektiğinde sonra boş boş geri kapatırsınnnn o hesap iştee
kızın dolabını açtığım yok ama yazlıkları kaldırılıp kışlıkları koncak onun dolabına bakmadan es geçiyorummmm
daha bide bnm kışlıklar varrr offff
bende gidip eşya yığınıyla dolu odaya bakıyorum sürekli
ay odası gelmeden o eşyaları başka odaya taşımamız lazımki kurulsun oda sonra yerleştirelim bi ton iş var gözümde büyüyo nasıl altından kalkıcam tek başıma hiç bilmiyorum.emrahın yüzünü gören cennetlik zaten oooof offf
kızlar,
1 haftadır bacaklarımın birleşim yerinde tutulmuş ya da zorlanmış gibi ağrılar var yürüdükçe daha da artıyor kramp gibi filan sürekli de ayakta olduğumdan çok zorlanıyorum sizde de var mı böyle ağrılar???
resmen bacağımı ayırıcam diye yataktan kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?