2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

selam canımmm;

bende de aylardır o bacak ve kalça ağrısı var canım topallıyorum aynen dediğin gibi doktorada söylemememiştim ama dayanılcak gibi değil artık bu sefer gidince söylicem ilaç yazsın kalsiyum magnezyum eksikliğidir mutlaka takviye almadan geçmiyo yada bol bol süt

Kızlar yarın için sabah 9 da eşimi iş görüşmesine çağırdılar.
Bizim için dua eder misiniz=((

Şimdiden Allah razı olsun=((

Sagol canım
Oyyı yerim onun ayaklarını annesi vursun boşver
Yakında kollarımızda olucakkkk nasılsa
Sen nasıl oldun iyimisin
Moraller yerinde dimi

Evet canım inşallah..
Ben iyiyim allaha şükür. Bugün aile hekimi herhangi bi şikayetin var mi dediğinde yok iyiyim diyebilmek ne güzelmiş. Allaha şükür ikimizde iyiyiz.
Doktor bide kan ve idrar tahlili istedi. Tokluk kan şekeri 112 çıktı. Idrar yolumda temizmiş. Kan değerimde 9.7 çıktı bence kan vermeye gerek yok dedi. Sevindim. Iki hafta önce 9.2 di. Inşallah bayrama kadar 10 u geçeriz.

Şu benimle uğraşan eltimde bu aralar out oldu. gıcıklık verip kahkahalar atan kadın kedi gibi oldu. Birlikte olduğumuz her ortamda gözü bende. Kıskanıp merak ediyor her halimi.
Ne değişti derseniz?? Bana yaptıklarını ona yapıyorum. Ama seviyemi düşürmeden

yazık yaa aynen dediğin gibi iş işte!
neyse allah beterinden korusun
dinlenerek yap canım son aylarımız allah korusun yanlış bi hareketten
ben de bir odayı silip bi buraya bakıyorum dinlene dinlene
akşama bitcek bu gidişle
ne yemek yapcam bi de onu belirleyeydim iyiydi

uuf ne kasvetli bi hava başım çok ağrıyo
Al benden de o kadar.
Böyle sıkıcılık olur mu yaaaaa.
bizim havamız güzel olsun gizoooo=)meteoroloji önemli değil=)
yok melekcim makinada yıkamadım elde yıkarken renk verdi.normal duş suyu sıcaklığında.
makine da yıkasam demek ki ne olacak dedim=)
ben diğerlerini kısa programda 30 derecede yıkadım valla
ohh sen bitirmişsin
ben benim pijamaları yıkamadım daha bi de ütüleri var=))
keyifle yapıyorum hepsini
Rabbim ağzımızın tadını bozmasın...
Amin canım.
Ben çok durmayı da sevmiyorum daralıyorum
bir an önce varmak istediğimiz yere gitmek istiyorum=)
kıyamam eşten de ayrılamıyor insan.
dur bakalım daha var karar verirsin

ayy hadi hayırlısı olsun inşallah
dua ederiz tabi
olmasa da üzülmek yok!
en güzeli, hakkınızda en hayırlısı neresiyse o olur inşallah

Bveiissss
kız neer almışsın yapmışsın bitirmişsin sen yaa=)
yerleşmiş bile şuna bak=)
kucağa almak kalmış sadece
fırfırlı sepetini yerim onun ben=))
Güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim...
Geçmiş olsun ayrıca.Dikkat edelim gerçekten dirençlerimiz düştü hemen vuruyor mikrop bizi
bu kadar da vitamin alıyoruz
Bak vitamin demişken ben bugün gene hiç bi ilacı içmedim gidip içeyim şimdi=//

ayy hadi hayırlısı olsun inşallah
dua ederiz tabi
olmasa da üzülmek yok!
en güzeli, hakkınızda en hayırlısı neresiyse o olur inşallah

kuzuummm çok sağ ol..mucksssss en kocamanından.
Hep öyle diyorum
Hakkımızda hayırlısı ise olsun....

ayyy ben bu odayıda o odaya gelicek miniğide yeriiiimmmmmmm zaten pırt sesine ağlayasım var bugün gördükçe böyle bebişlerimizin odalarını eşyalarını çok duygulanıyorum :)
güle güle kullansın sağlıkla büyüt canııımmmmm çok beğendimmmm :)

Ay ayyyyy bayıldımmmm canım ne büyük dolabı var kızzz
Beşikte cok cici hazır mı aldın biri mi verdi
Bu arada gecmiş olsunnn
Gizemden hepimize gecti bu hastalık valla kırılıyoruz :)))

ne boğaz ağrım varmış hepinize bulaştırdım ahahh
portakal sıkın için canikomlar geçiyo ertesi güne

Çok sevindim canımmmm ben hissediyorum demiştim bak olucak bu iş görürsün Allah'ın izniyle :)

koca 2 sepet çamaşır katladım ütülencekler var bide daha,evi süpürdüm yarın da silerim toz alırım aynı gün yapamıyorum hepsiniii çorap çekmecemi düzelttim..biri gelip şu kışlıkları indirip yazlıkları kaldırsa ne kadaar güzel olurdu

Son düzenleme:
Amin canım.
Ben çok durmayı da sevmiyorum daralıyorum
bir an önce varmak istediğimiz yere gitmek istiyorum=)
kıyamam eşten de ayrılamıyor insan.
dur bakalım daha var karar verirsin

aynen canım çok durmaktan normalde hiç hoşlanmıyorum biran önce varmak istiyorum ben de

Canim ben söyledim doktoruma benim agrim igne yerimdeb girip topuguma kadar oluyor kalcam bosa çıkıyor sanki diye anlattim siyatik dedi bunun bi caresi yok gibi agri yapan tarafi kullanmak lazim kullanmayinca daha kötü oluyor

bende bi aceleci hevesli kardeş var kii sormaa papoşummm

bi bakıyorum arıyo sana geliyorum kıyafeetleri yıkıcaz diyo yıkıyoruz asıyoruz kurumadan alıyo eline ütüyü hadi ütüleyelim yerleştirelim hızına yetişilmiyo valla e bizde normal değliz ki koştur koştur yapamıyoruz geçen de bi baktım yatağı almış getirmiş demonteydi bu hadi kuralım hemen diyo

bende hevesliyimde o benide geçtii

boğazımda bişeyler yiyince daha az acıyo şimdi canım c vitamini takviyesi yapıyorum sabahtan berii bide uçukta çıkmışşş az önce gördümm bağışıklık sistemim çökmüş demekki tatlımm

saol gizommm ben de sürekli gidip dolaba bakıyorum sanki bişeyler değişcek içinde yarım saat arayla bakınca gidip buzdolabını açıp açıp bakarsın yaaa canın bişeyler çektiğinde sonra boş boş geri kapatırsınnnn o hesap iştee

kızın dolabını açtığım yok ama yazlıkları kaldırılıp kışlıkları koncak onun dolabına bakmadan es geçiyorummmm

daha bide bnm kışlıklar varrr offff

kızlar,
1 haftadır bacaklarımın birleşim yerinde tutulmuş ya da zorlanmış gibi ağrılar var yürüdükçe daha da artıyor kramp gibi filan sürekli de ayakta olduğumdan çok zorlanıyorum sizde de var mı böyle ağrılar???
resmen bacağımı ayırıcam diye yataktan kalkamıyorum

Canim ben söyledim doktoruma benim agrim igne yerimdeb girip topuguma kadar oluyor kalcam bosa çıkıyor sanki diye anlattim siyatik dedi bunun bi caresi yok gibi agri yapan tarafi kullanmak lazim kullanmayinca daha kötü oluyor

eyvaaaahhh deme kuzum yaaa :2:

nası geçer ki o zaman buu :18: yokmu bi hal çaresiiii

daha önce ki hamilelğimde de topallıyomuşum ben bazen aynı olaydan dolayı ben tam hatırlamıyorumda halam söyledi

bunda çok şiddetli geçiriyorum ama uzandıysam resmen inleyerek gözlerim dolarak doğrulup kalkıyorum koltuktannn

bende gidip eşya yığınıyla dolu odaya bakıyorum sürekli
ay odası gelmeden o eşyaları başka odaya taşımamız lazımki kurulsun oda sonra yerleştirelim bi ton iş var gözümde büyüyo nasıl altından kalkıcam tek başıma hiç bilmiyorum.emrahın yüzünü gören cennetlik zaten oooof offf

kuzum bi başladınmı allahın izniyle kalkarsın altındannn

ama sakın bi günde bitirmeye çalışma herşeyini

bi gün eşyayı taşırsın ağırları emraha bırak işten gelince halleder

bi diğer gün odası gelir bi ara yıkarsın ertesi gün ütülersin

ama sakın bi günde yapiyim diye zorlama kendini zaten o ütüler varya minik minik kolay gibi görünüyo ama zorluyo insanı saatlerce kalkamıyosun başından yarısını kardeşim ütüledi yarısını ben daha da yıkancak var bi sürü battaniyesi nevresimi e sürekli kıyafet de geliyo bi yandan

herşey bi anda olmuyo yani kuzummm dikkat et kendineee

Evet canım sebepli sebepsiz ağrı oluyor. Hemde ciddi ağrı yatarken kalkarken mahvediyo ara ara artıyor. Sanırım hızla kilo aldığımızdan. Ben normal olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…