2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

gizom odası kurulduktan sonra o yeni cicileri yerleştirmek çok zevkli olur kuzum hiç gözünde büyütme!
biz oda yapmadık biliyosun, benim odada yer açmam lazım kii o kadar şey nereye yerleşcek onu düşünüyorum ben de kara kara :26:

yok hayatım nerde bende o enerji 1 günde bitiriyim gibi bi düşüncem hiç yok :))
yapıcaz artık bi şekilde bakalım ya olur inş herşey zamanında :)

yazlıklarını yada çok sık giymediklerini vakumlu hurca koy canım epeyce yer açılmazmıı ?

evet en iyisi öyle sanırım
vakumlu hurcum yok alıyım bari
yine de rahat sığar mı bakıp görces bi yığın kıyafet

canım ben carrefourdan aldım içine yorganlar battaniyeler neler neler koydum 2 tane al gerekirse süpürgeylede vakumunu yapıyosun minicik kalıyo zaten çok rahat sığar yani

ay kızlar ben kışlıkları da hallettım yerleştirdiim ohh iyikide yapmışıım. şimdi gözümde büyürdüü. bayramdan dönünce perdeler yıkanacak ve halılar silinecek silip süpürülecek tmamadırr

2. ve 3. gebeliklerde karın daha çabuk çıkarmış. ilk gebeliklerde o kadar çabuk çıkmazmış. ondandır canım ama çok cici duruyor maşallah. ben vazelin kullanıyorum. bio oil aldım bir de onu sürüyorum. ama vazelin süper nemlendiriyor sabah akşam sürüyorum daha hiç çatlağım yok kaşıntı bile olmuyor. muhakkak bişey sür artık ne çıkarsa bahtımıza. Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin şu 2 ayı sağ salim atlatmayı nasip etsin...ben kucağıma almak için sabırsızlanıyorum. ilk mürüvetimiz.

cevap alamaman ilginç canım resmen siyatik ağrısından bahsediyorsun kendi kadın doğum doktorun ne diyor. benim bildiğim iğnesi fln varmış ama dayanabilirsen yaptırma derim ben. doğumdan sonra geçiyormuş canım. inşallah çok zorlamaz.

Kızlar yarın için sabah 9 da eşimi iş görüşmesine çağırdılar.
Bizim için dua eder misiniz=((

Şimdiden Allah razı olsun=((

hadi hayırlısı. Allah utandırmasın. inşallah şartları size de uygundur. bak bebek kısmeti ile gelir. bakarsın daha çok maaşla işe girer :)

ayy hadi hayırlısı olsun inşallah
dua ederiz tabi
olmasa da üzülmek yok!
en güzeli, hakkınızda en hayırlısı neresiyse o olur inşallah

Canikom nasılsın sana yazamadım kusura bakma
İş yemek bitmiyor araldada girip kızlara cvp yazabildim
Ne edionn ar yu okeyyyy

ayy maşallah de
öyle kardeş herkesin başına
bende 1 yardım eden bile yok
öyle hevesli biri olsa benim hevesim 3 katına çıkar.
uçuk da fena ya aman su değdirip dağıtma dağılmasın iyice kuzummm..
vay vay vay sen yaptın he o uyuz işi
tebrik tebrik tebrik=)))
Bende halı tül perde işini bitirdim ama naaaaaberrrrr çatla da patla melek=pPpP
Ay canım inşallah olur..
Dualarımız sizinle
hadi hayırlısı. Allah utandırmasın. inşallah şartları size de uygundur. bak bebek kısmeti ile gelir. bakarsın daha çok maaşla işe girer :)
oyyy canlarım benim yaaaa
Allah razı olsun
inşallah inşallah...Allah utandırmasın
muaaahhh=)

canım ben carrefourdan aldım içine yorganlar battaniyeler neler neler koydum 2 tane al gerekirse süpürgeylede vakumunu yapıyosun minicik kalıyo zaten çok rahat sığar yani
tamam gizoş
bunun dandiği mandiği varmıdır ona çatmıyim bari
gidip herhangi bi yerden de alsam hepsi aynı şekilde iş görür mü acep
olmadı carrefourdan alalım
hatta geçen a101 de görmüştüm ordan da alabilirim

Canikom nasılsın sana yazamadım kusura bakma
İş yemek bitmiyor araldada girip kızlara cvp yazabildim
Ne edionn ar yu okeyyyy

estafurullah canikoo ne kusuru
ayem okey end yuu
yuvarlanıp gidiyoz denizim
dün eşim süpürmüştü evi bugün de dip köşe sildim bi de toz alcam
ne yemek yaptın kuşum yaa ne etçem bilemedim :26:

bilmiyorumki kuzucum hiç ben ilk kez carrefourdan almıştım yoktur heralde ya boy olarak belki farklılaşabilir ama :26:

Z yağlı fasulye pilav yaptım
Sırtımın sol tarafı cok ağrıyor
Gecen günde bnmki supurmuştu ay koptum
Çunku köşelerde tozlar uçuşuyordu havale uçuşuyordu
Hiçççç oralara girmemiş :)))
Olsun yapmış ya Allah razı olsun :))
Essela sen nerde oturuodun belki biliodum ama unuttum

canikom bu vakumlu hurçlar yün ve pamuk çeyizlik yorganları da küçülyütormu

afiyet olsun cicim
aynen yapsın da hiç yoktan iyidir
ben soğanlıkta oturuyorum canım maltepeden sonra kartaldan önce
ama çok gezeriz biz, çok yerle bağlantılıyız heryerliyiz

biz girsek bizi bile küçültebilir canım ben herşeyi koymuştum yani o derece :))

ya vakumlu poşetleri seviyorum yer kaplamıyo
ama çıkartınca açınca kırış kırış oluyo yaaa
uyuz oluyorum o olayına
kırıştırmayanı yok mu=))))

mesainin bitmesine son 45 dakıka daha eve gidicem yemek yapıcam çok aç oluyorum eve gittiğimde nerden baksan sofraya oturana kadar 7 oluyoorr ama akşamdan da yemek yapmaya üşeniyoruumm biri ggelse de ymeklerimi yapsaaaa bari

deniizzz bana da yolla taze fasulyedenn pilavdann

merhaba kızlar,

yazılanları okuyorum sürekli ama yazmak pek kısmet olmuyo. Ben isim konusunda fikirlerinizi almak istiyorum kısmetse oğlum olacak ve isim olarak miraç koymayı düşünüyoruz çoğu kimse ağır bi isim olduğunu söylüyo sizin fikirleriniz nelerdir

çok sinirliyiim çoook lavaboya gittim çalışanlardan birisi (koskoca adam)bana diyor ki çok göze batmaya başladıın git artııık. izne nezamn cıkıyorsuuunnnn allahım neyım göze batıyor acabaaa ağlayasım geldiii napıcaz yani o zaman bize 9 ay izin versinleeerr

kadınların üzerinde bu baskı nedir anlamıyorum zaten bir yemekhaneye giderken insan içine cıkıyoruum aptal aptal bakıyorlarr hamileyım ben yaa napabilirim sizin gözünüze batmayayım diye ortada da dolaşmayalım ozman. kızlar ya bayan olmak ne zorr birde çalışan bayan olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…