2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ahhh keşke yakın olsalara birbirimse yardım etsek
Bende zor yaptım yemekleri eşim gelince salata yaparım
Otururuz sofraya
Aral bügünde evde bide onla uğraşıyorum

herkese selam anneler nasılsınız diye bi bakmaya geldim ilk göz agrım bu forum 2013 aralıkmanaları:)bilenler hatırlar bilmeyenler ben eski aralık annesiyım buradaydım malesef düşürmüştüm bebişimi ama yetiştim size durmak yok dedim tekrar hamile kaldım şimdi şubat annelerindeyim sizleri de çok özlüyorum eski arkadaşlarımı inşallah herşey yolundadır kızlar.oğluşum olucak sizleri kocaman öpüyoruz oğlumla:))

"nerem sana battı " diyeceksin olmuyor işte. salla ya bu tür insanları, malesef hamile bayanlara heryerde pozitif ayrımcılık yapılmıyor, çalıştığım yerde de beni doğum iznine ayrılacağım diye radyasyonun bol olduğu bir odaya vereceklermiş, yani direkt gözden çıkarıyorlar. böyle örümcek beyinli insanları takıp niye hem kendini hem miniği üzüyorsunki!!!

sağol denizcim göndermiş kadar olduun afiyet olsun sizeee.

çok güzel bir isim anlamı da güzeel pek de kullanılan bir isim değil sanırım buralarda hiç duymadım ama hoşuma gitti.
hoşgeldiin biz iyiyiz çok şükürr ağırlaşmaya başladıık artıık yuvarlanıp gidiyoruz canım. senın de oğluşun olacakmış allah sağlıkla kucağına aldırsın maşallah herşey yolundadır umarım arada uğra

napiim canım ya beklemıyordum böyle birşeyy daha önce den hamıle olan bir arkadaşa da aynı şeyler söylenmişş... burda doğuracaksın çok kılo almışsın gibi şeylerr sanki hesabını onlar yapıyor .kadınlar bitti erkekler başladı mobbing resmen ..sizinkiler de ne vicdansızmış adi şeylerrr.

Ay ne manyaklar var.!!! Gerizekalı adam
Gitmiyorum burda dogurucam deseydin

ayy ne güzel valla az kaldı hazırlıklarınız bitmiştır biz bayramdan sonra yavaş yavaş başlıcaz almaya :)hepimizin inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza güzel dileklerin için sağol canım :)önceleri uğrayamıyodum hamile kaldıktan sonra ara ara girdim denk gelmemişizdir.her şey yolundaçok şükür kendine ii bak bebişede a.e.o.şimdiden tüm aralık annelerine hayırlı doğumlar diliyorum:)

Canım 20 leri görmüşsün yolu yarılamışsınnn
Maşallah sübhanallah
Guzel doğumlar diliyorum
Ara ara uğra canım. Allah a emanet olun...

bnım mesai bitti moralde kalmadı valla eve bir atsam kendimi rahatlıycam hadi öpüldünzü kızlar akşama belkı uğrarım kapı süsü yapıcaaam biraz neşeleneyıım zaten havada sisli puslıu yağmurlu ne kötü bir gündüü

kimsenin fikri önemli değil
sen kendi beğenmene bak canım
herkes bir kulp takar
herkese beğendiremezsin
ben keşke beğensem de milletin beğenmesi kalsa.hala bulamadım isim=((
içine siniyorsa koy.sakın takılma el diline.
melek senin işyeri nerde söylesen bana gelip yolayım ben!!
nasıl sinr oldum ya gerizekalı malo!!!
bakmazsa batmaz neye bakıyormş ona mı kalmış.
beyinsiz insanlar.kendileri nerden çıkmış acaba!
çok sinirlendim!!!!
canım yaa nasıl sevidim bilemezsin.
allah kucağına almayı nasip etsin
senin gibi gelip böye iyi haber veren arkadaşlar oluyor çok seviniyoruz
gönlümüze su serpiliyor
zamanında üzüldüğümüz için=(
ama artık geçti kötü günler
hayırlı olsun oğluşunn=))

bence ağır bi isim değil miraç güzel bi isim ben beğeniyorum gönlünden ne geçiyosa onu koy bence benden demesi tabi bu konularda kocaları iknaetmek zor oluyo biraz ben benimkini ikna edemiyorum mesela

Ay karnım çıkmadı diyorlar nasıl kıskanıyorum
Bnmki şuan böyleeee

Cok mu şişmişim yaaa :26:
Fıstık gibisin cemrecim. Kilo filan yok. Sadece göbüş var.

Hosgeldin canım. Ben hatırlıyorum seni. İyi olmanıza sevindim. Rabbim sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah...

ütüler bitti duş aldım şimdii rahatladım
ya boğaz ağrım geçti ama kaşınıyo çok parmağımı sokup kaşımama az kaldı yinemi şişcek acaba neden kaşınıyo:18:

Son düzenleme:
akşama muayenemiz vaaarrrr, kızımızı göreceğizzzzz, çok heycanlıyızzzzz, çokda korkuyorum hep bi şey çıkacak diye böyle böyle delireceğim galibaaa

miraç çok güzel bi isim bence
eşin ve senin içinize siniyorsa başkalarının zevki çok önemli değil bence
hem olumsuz eleştirenlere sor bi sence ne olsun diye, sen beğencen mi bak bakalım

ay ne ayıp bişey yaa ne demek göze batmak
ne densiz insanlar var!!!
ayıp yaa günah, böyle bişey söylenir mi insanın yüzüne
boşver melekcim kendilerini düşürüyolar, üzülmeye bile değmez de sinir bozucu işte haklısın

ayy canım çok sevindim senin adına
allahım tüm isteyenlere nasip etsin, kimselere aratmasın rabbim
hepimize de sağlıkla kucaklamayı nasibetsin.......... aamiinn

akşama muayenemiz vaaarrrr, kızımızı göreceğizzzzz, çok heycanlıyızzzzz, çokda korkuyorum hep bi şey çıkacak diye böyle böyle delireceğim galibaaa

pek görünmüyosun doktordaşım
hadi güzel haberlerle gel inşallah
gelince bize de anlat
doğum şeklini konuştunuz mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…