- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
mesainin bitmesine son 45 dakıka daha eve gidicem yemek yapıcam çok aç oluyorum eve gittiğimde nerden baksan sofraya oturana kadar 7 oluyoorr ama akşamdan da yemek yapmaya üşeniyoruumm biri ggelse de ymeklerimi yapsaaaa bari
deniizzz bana da yolla taze fasulyedenn pilavdann
çok sinirliyiim çoook lavaboya gittim çalışanlardan birisi (koskoca adam)bana diyor ki çok göze batmaya başladıın git artııık. izne nezamn cıkıyorsuuunnnn allahım neyım göze batıyor acabaaa ağlayasım geldiii napıcaz yani o zaman bize 9 ay izin versinleeerr
kadınların üzerinde bu baskı nedir anlamıyorum zaten bir yemekhaneye giderken insan içine cıkıyoruum aptal aptal bakıyorlarr hamileyım ben yaa napabilirim sizin gözünüze batmayayım diye ortada da dolaşmayalım ozman. kızlar ya bayan olmak ne zorr birde çalışan bayan olmak
merhaba kızlar,
yazılanları okuyorum sürekli ama yazmak pek kısmet olmuyo. Ben isim konusunda fikirlerinizi almak istiyorum kısmetse oğlum olacak ve isim olarak miraç koymayı düşünüyoruz çoğu kimse ağır bi isim olduğunu söylüyo sizin fikirleriniz nelerdir
hoşgeldiin biz iyiyiz çok şükürr ağırlaşmaya başladıık artıık yuvarlanıp gidiyoruz canım. senın de oğluşun olacakmış allah sağlıkla kucağına aldırsın maşallahherkese selam anneler nasılsınız diye bi bakmaya geldim ilk göz agrım bu forum 2013 aralıkmanaları:)bilenler hatırlar bilmeyenler ben eski aralık annesiyım buradaydım malesef düşürmüştüm bebişimi ama yetiştim size durmak yok dedim tekrar hamile kaldım şimdi şubat annelerindeyim sizleri de çok özlüyorum eski arkadaşlarımı inşallah herşey yolundadır kızlar.oğluşum olucak sizleri kocaman öpüyoruz oğlumla:))
canım 1 günden bişey olmaz ama çarşamba muhakka git doktoruna. bir de sertleşip gevşemelerin zamanını tut. düzenli olarak 5 dk da bir yada 10 dk da bir geliyorsa. yani düzenli ise geldiği saat hiç iyi değil. ihmal etme.
ama normal de olabilir rahim doğuma hazırlanıyormuş. benim de sertleşiyor geriliyor artık alıştım sadece düzensiz olmalı.
kramplara magnezyum iyi geliyor canım. bana verdi doktorum aynı zamanda rahim kasılmalarını da önlüyor eğer kullanmıyorsan söyle etkili bişey versin.bende sancı olmuyor ama bel ağrısı var. ama o da kasılma zamanı değil normal zamanda oluyor. çözmeye çalışıyorum. sürekli istirahatteyim.
ercelfcim saol duyarliligin icin. dun aksam da bugun de iki ayri doktora gittim. dun aksam cok kotuydum muthis bir gobek agrisi eklendi kasilmalara hatta doktor ultrasonla bakarken bagirdim oyleki bir agri. alttan muayne etmedi dunki doktor rahim kapali dedi ultrasona bakarak. bugunku de aynisini dedi niye bakmadilar bilmiyorum. magnezyum verdi aksam onu ictigim an rahatladim sabah da agrim bitmisti inanamadim. sekere bagli olarak suyum normalin ust sinirindaymis ve doktor normal gebelerin 8. ayinda yasadigini sen simdi yasiyorsun dedi. agirlik gerginlik ve kasilma olarak bugun de diger doktoruma gittim riskli gebelik uzmani olana o da hersey yolunda dedi. cok siklasirsa ve duzenli araliklarla olursa ara dedi. yani insallah dedikleri gibidir normaldir. ne cektigimi ben bilirim ki hala ayaga kalktigimda bir tas karnim. allah hepimizin yardimcisi olsun benim bebek daha 27 haftalik cok kucuk bikac hafta daha sorunsuz gecse bu kadar korkmicam.
sen nasilsin sikayetin tamamen gecti mi?
"nerem sana battı " diyeceksin olmuyor işte. salla ya bu tür insanları, malesef hamile bayanlara heryerde pozitif ayrımcılık yapılmıyor, çalıştığım yerde de beni doğum iznine ayrılacağım diye radyasyonun bol olduğu bir odaya vereceklermiş, yani direkt gözden çıkarıyorlar. böyle örümcek beyinli insanları takıp niye hem kendini hem miniği üzüyorsunki!!!
çok sinirliyiim çoook lavaboya gittim çalışanlardan birisi (koskoca adam)bana diyor ki çok göze batmaya başladıın git artııık. izne nezamn cıkıyorsuuunnnn allahım neyım göze batıyor acabaaa ağlayasım geldiii napıcaz yani o zaman bize 9 ay izin versinleeerr
kadınların üzerinde bu baskı nedir anlamıyorum zaten bir yemekhaneye giderken insan içine cıkıyoruum aptal aptal bakıyorlarr hamileyım ben yaa napabilirim sizin gözünüze batmayayım diye ortada da dolaşmayalım ozman. kızlar ya bayan olmak ne zorr birde çalışan bayan olmak
ayy ne güzel valla az kaldı hazırlıklarınız bitmiştır biz bayramdan sonra yavaş yavaş başlıcaz almaya :)hepimizin inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza güzel dileklerin için sağol canım :)önceleri uğrayamıyodum hamile kaldıktan sonra ara ara girdim denk gelmemişizdir.her şey yolundaçok şükür kendine ii bak bebişede a.e.o.şimdiden tüm aralık annelerine hayırlı doğumlar diliyorum:)sağol denizcim göndermiş kadar olduun afiyet olsun sizeee.
çok güzel bir isim anlamı da güzeel pek de kullanılan bir isim değil sanırım buralarda hiç duymadım ama hoşuma gitti.
hoşgeldiin biz iyiyiz çok şükürr ağırlaşmaya başladıık artıık yuvarlanıp gidiyoruz canım. senın de oğluşun olacakmış allah sağlıkla kucağına aldırsın maşallahherşey yolundadır umarım arada uğra
Ay ne manyaklar var.!!! Gerizekalı adam
Gitmiyorum burda dogurucam deseydin
ayy ne güzel valla az kaldı hazırlıklarınız bitmiştır biz bayramdan sonra yavaş yavaş başlıcaz almaya :)hepimizin inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza güzel dileklerin için sağol canım :)önceleri uğrayamıyodum hamile kaldıktan sonra ara ara girdim denk gelmemişizdir.her şey yolundaçok şükür kendine ii bak bebişede a.e.o.şimdiden tüm aralık annelerine hayırlı doğumlar diliyorum:)
merhaba kızlar,
yazılanları okuyorum sürekli ama yazmak pek kısmet olmuyo. Ben isim konusunda fikirlerinizi almak istiyorum kısmetse oğlum olacak ve isim olarak miraç koymayı düşünüyoruz çoğu kimse ağır bi isim olduğunu söylüyo sizin fikirleriniz nelerdir
melek senin işyeri nerde söylesen bana gelip yolayım ben!!çok sinirliyiim çoook lavaboya gittim çalışanlardan birisi (koskoca adam)bana diyor ki çok göze batmaya başladıın git artııık. izne nezamn cıkıyorsuuunnnn allahım neyım göze batıyor acabaaa ağlayasım geldiii napıcaz yani o zaman bize 9 ay izin versinleeerr
canım yaa nasıl sevidim bilemezsin.herkese selam anneler nasılsınız diye bi bakmaya geldim ilk göz agrım bu forum 2013 aralıkmanaları:)bilenler hatırlar bilmeyenler ben eski aralık annesiyım buradaydım malesef düşürmüştüm bebişimi ama yetiştim size durmak yok dedim tekrar hamile kaldım şimdi şubat annelerindeyim sizleri de çok özlüyorum eski arkadaşlarımı inşallah herşey yolundadır kızlar.oğluşum olucak sizleri kocaman öpüyoruz oğlumla:))
aynen canım yolu yarıladık bakalım hayırlısı ile hepimize kolay doğumlar sende kendine bebişine ii bak öpüyorum:)Canım 20 leri görmüşsün yolu yarılamışsınnn
Maşallah sübhanallah
Guzel doğumlar diliyorum
Ara ara uğra canım. Allah a emanet olun...
merhaba kızlar,
slm kızlar ankarada olanlar için ARTI HAMLE PJAMASI Pijama Dnyas
bu sitenin dükkanı kızılaydaymışda bilen vardır belki linkte pijama takımını alsammı diyorum bi kişi yorum yazmış resimde net belli olmuyo ama fiyatı uygun geldi ??
Fıstık gibisin cemrecim. Kilo filan yok. Sadece göbüş var.
herkese selam anneler nasılsınız diye bi bakmaya geldim ilk göz agrım bu forum 2013 aralıkmanaları:)bilenler hatırlar bilmeyenler ben eski aralık annesiyım buradaydım malesef düşürmüştüm bebişimi ama yetiştim size durmak yok dedim tekrar hamile kaldım şimdi şubat annelerindeyim sizleri de çok özlüyorum eski arkadaşlarımı inşallah herşey yolundadır kızlar.oğluşum olucak sizleri kocaman öpüyoruz oğlumla:))
merhaba kızlar,
herkese selam anneler nasılsınız diye bi bakmaya geldim ilk göz agrım bu forum 2013 aralıkmanaları:)bilenler hatırlar bilmeyenler ben eski aralık annesiyım buradaydım malesef düşürmüştüm bebişimi ama yetiştim size durmak yok dedim tekrar hamile kaldım şimdi şubat annelerindeyim sizleri de çok özlüyorum eski arkadaşlarımı inşallah herşey yolundadır kızlar.oğluşum olucak sizleri kocaman öpüyoruz oğlumla:))
akşama muayenemiz vaaarrrr, kızımızı göreceğizzzzz, çok heycanlıyızzzzz, çokda korkuyorum hep bi şey çıkacak diyeböyle böyle delireceğim galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?