2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bu isim konusunda birine danışmıcaksın. Hemen yok başka isim bulsana, yok anlamı güzel del,yok o olmasın falancının çocugunun adı vs vs....

Birde beğenmediklerinde bir bakışları varkii.. sinir oluyorum. O yüzden biz kimseye danışmıyoruz. Ne koyarsak koyalım sonuçta biz beğendik.

herkes kendi çocuguna ismini koysun. millet ne karışıyor hayret bişi ..

Ağır bi isim derken? Nasıl ağırmiş yani. Manevi olarak ağır olacaksa en ağır isim Peygamber Efendimizin kendi isimleri çocuklarına koydukları isimler ağır olmalı..
Ki bildiğim kadarıyla miraç ın sözlük anlamı 'merdiven'

Fikrinizi almak istiyorum demişsin canım. Bana sorarsan ben isim olarak beğenmiyorum. Tabiki senin ve eşinin fikri önemli. Beğeniyorsan koyun canım allah adıyla yaşatsin.

sabahtan beri oğlumun 1 ya da 2 hareketini hissettim
duş aldım çikolata yedim yok hareketlenmiyor
çok korktum ağladım bile
eşim dr umu aradı böyle böyle anlattı
hissel bir şey diyemem sorun var ya da yok diye dedi
dr a gözükmenizde fayda var suyuna baktırsın ama b haftalarda normal hareket yavaşlaması demiş
artı dün çok onadıysa yorulmuştur dinleniyordur tüm gün uyuyabilir de demiş.
yarın öğlen kendisine randevu aldım gitcem.
inşallah yarına kadar eç kalmış olmam bir sorun varsa...

Kuzum korkma. Birşeyin yoktur inşallah. Geçen günde benim kız hareket etmedi çok nadir tekmeledi. Snra ki gün aynı gaz dewam etti.

Bugün yorulduysan o da etkilenmiştir. İçini ferah tut.

ne kadar doğru yazmışsın
o BAKIŞ I bilmez miyim
ağız biraz büzülür falan
kise kimsein ismine yorum yapmamalı zaten anne baba beğenikten sonra kimin haddine
zevkler farklı olduu için binlerce çeşit isim var yoksa herkesin ismi aynı olurdu.
Bende isim bulsam da aile akraba kimseye söylemicem.
herkes doğumda öğrensin..
o aptal yorumları çekemiyorum çünkü geriliyorum tartışırım direk karşımdakiyle.

biliyomusun eylül geçen haftalarda 2 gün hiç hareket etmedi naptıysam 1 kere bile oynamadı çıldırcaktım haftasonuydu doktorumada gidemedim sizede bişey demedim ama delircektim.olabiliyo hayatım hareketlerde bazen azalmalar çok normalmiş korkma hiç uyuyodur gerçekten :)

Kuzum korkma. Birşeyin yoktur inşallah. Geçen günde benim kız hareket etmedi çok nadir tekmeledi. Snra ki gün aynı gaz dewam etti.
Bugün yorulduysan o da etkilenmiştir. İçini ferah tut.

işte kafamda ki soru da o incicim
ben çok yorulunca oturduğum yattığım zaman o da uyandığı için çok hareketli oluyordu
bugün hiç iş yapmadım sabahtan beri oturuyorum eşim çalışıyor.
belki de ondan hareketli değildir diyorum.

çünkü denedim ben yorulunca hareketleri çok çok daha fazla...

Son düzenleme:

Bizde soranlara daha düşünmedik diyoruz. Sonra bıdı bıdıı konuşacaklar. Hiiiççç çekemicem.

Çok istiyorsa millet dogursun cocuk, koysun istediği ismi

vala bende bugün sizlere yazacaktım yazmadım
sizin de aklınıza getirtmiim diye içime attım kendimi yedim..
insan üzülüyor Allahım onlarla sınamasın bizi gizem=((
evet labiliyormuş burda kaç defa kızlar da da oldu söylediler bugün hareketleri çok yavaş diye.

hep tekmeleyip canımızı acıtsınlar...
böyle sakin durmasınlar...

çok su içsene bi anda canım işe yarıyo bende korkma hemen o da bi insan dinleniyodur çocuk :)

Oğluşun fazla tempodan yorulmuştur annesi... Alalh korusun bişiyin olsa sancı filan kendini az çok belli eder diye düşünüyorum..

Bişiyciğin yoktur.

Geçen hafta bende kasık ağrısından o kadar kötü oldum ki. Yattım 1 saat geçmedi. Hemen eşimle apar topar hastaneye gittik.

Doktordan rica ettik hemen beni muayene etti. Bir sorun yok dedi. Ama çok ağırıyor kasıklarım dedim. Nst ye bağladı. İdrar tahlili yaptı. Aksiyon yaşadık eşimle. Allah a şükür bişiyim çıkmadı. Basit bi üşütme seninki sanırım dedi. Aslında dogru diyo. 2-3 gün öncesi incecik evde dolaşıyodum. Eşimde kızdı. Fırçayı yedik yaniSonra magnezyum verdi. Onu içince düzeldim.

Biz bayandan pimpirikliyiz sanırım. Eşimide bayağıı korkutmuştum.:18:

Içebiliyorsan bi bardak süt içmeyi dene. Içtikten sonra bi saate kadar hareket edermiş papatyacim.

hemen içiyorum bol su
3 bardak içeym

peki bu kordon dolanma ne zaman oluyor nasıl oluor nasıl anlayabilirz anlayamayız di mi?
ben ondan kortum acaba dolandı da bir yerine ondan mı hareketleri yavaşladı diye
dr um dedi ki suyun da azalırsa hareketleri yavaşlarmış.

Içebiliyorsan bi bardak süt içmeyi dene. Içtikten sonra bi saate kadar hareket edermiş papatyacim.

kuzuumm kıyamam çok sağ ol
onu da içeym hemen..

hiç hareket etmiyor değil
çok gerilerden arkalardan sanki seğirme gibi 3- 4 defa atma hissettim o kadar.
mesela demin totsunu göbek deliğimin oraya dayadı ama nasıl yavaş hareketlerle nasıl yavaş hareketlerle anlatamam
normal kıpır kıpır toto oraya kafa diğer yere ayaklar bir yere falan dolanıyodu.

dinleniyo sanırım ve umarım...

sıkmadım sizi inşallah=(

Kızlargönderdiler ikinciyi oksijenli çektiler erkek bi dr geldi yanında da stajyer nstyi ayarlıyor işte bebeğin sırtını bulmaya çalışıyor yanındaki kiza gösteriyor karnımı ve yavrumu denek yapti resmen
bak burasi uterusun başı diyor karnıma hafifce bastırarak çıkıntıli olan yerler el ayaklari düz kıvrımli olan yer sirti sırtından alıyoruz kalp atimini diyor bi adam okşuyor bi stajyer
Öyle yani şöyle hafifçe yoklayin sert olan yer kafasi zaten

anlayamazsın canım ultrason dışında ama ekim annelerinde okudum birinin bebeğinde 2 kere kordon dolanmış sadece normal doğuma engelmiş 1.5 aydır gayet dolanıkmış kordon bişey olmuyomuş dolanınca.kordon dolanıkken normal doğum süreci başlar ve bebek kanala doğru inerde kordon sıkışır ve bebek tehlikeye girer allah korusun onun dışında bi tehlikesi olmadığını biliyorum ben aklına ne saçma şeyler getiriyosun tövbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…