2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ev yapımı eriştem var. Tereyağıda var. kalkıp yapacam neredeyse. Canım çekti haaa

Ama üşeniommm

Ev yapımı eriştem var. Tereyağıda var. kalkıp yapacam neredeyse. Canım çekti haaa

Ama üşeniommm

kalk yap ben su koydum bile kaynıyo
hem canımızın çektiğini yemessek bebeklerin poposunda erişte kızartma falan çıkar
benim arkadaşımın göbeğinde kocaman pastırma lekesi var

kalk yap ben su koydum bile kaynıyo
hem canımızın çektiğini yemessek bebeklerin poposunda erişte kızartma falan çıkar
benim arkadaşımın göbeğinde kocaman pastırma lekesi var

Oyy anacım kalkimde yapim bari. Kim açtı bu erişte konusunu. Öpüyorum onu burdan.

Selam kızlar,,

Bişey sorucam sizin çamaşırınızda ıslaklık oluyormu hiç ya?
benim daha önce de olmuştu, en son cumartesi kontroldeydim herşey yolunda çok şükür ama
kafam takıldı acaba neden oluyor, ya da sadece bana mı oluyor?
Muaynede suyun da iyi diyince söylemedim dr a tabi ben

ben hergün 3 çamaşır falan değişiyorum akıntı canım o hepimizdede oluyo hatta konusu olmuştu bi çok kez.
hareket halindeyken yürürken iş yaparken dahada fazla oluyo hatta..

Pişiyorrr erişteeee Herkesi makarna partisine davet ediyorum ev yapımı, hazır makarna farketmez

ben hergün 3 çamaşır falan değişiyorum akıntı canım o hepimizdede oluyo hatta konusu olmuştu bi çok kez.
hareket halindeyken yürürken iş yaparken dahada fazla oluyo hatta..

Ay sağol ya içim rahatladı ya :) tırstım valla bende birden su gibi olunca suyu mu sızıyor diye

Papoşşş valla dövcem seniiiii ne biçim şeyler duşunuosun kuzucum ya
Mrk etme uyuyordur

Gizem ben neler yiyorum bi bilsennnnn
Yine onca şeye kızartmaya ve ekmeğe rağmen
Az kilo alıyorum bence..
Kızartma yap yoğurdu da dök yeecanın istediyse yapcak bişey yok
64 kiloym ben şuan 66,600 le aralı doğurmuştum
Ana ına 45 kilo ile hamile kalmıştım
Yani bi kaç kilo daha alabilirim :hıhhhhhh
Sende bnm gibi incecikmişsin cnm hemen verirsin mrk etme

görceksiniz inceciği siz az kaldı görmenize

cemre ve gizem kaç kilo aldınız ? Ben 52 ile hamiş kaldım. 7 kilo almışım. Boyum 1.69. Zayıftım zaten. Anca ideal kiloma geldim

O yüzden kilo almama çok sevindim

İncicm bende seni optüm hayatım
kız gizo valla bak bu uçlu raki balık roka gibidir
Afiyet olsun kızlar sizlere gizo valla mi diyon pastirma lekesi mi var

cemre ve gizem kaç kilo aldınız ? Ben 52 ile hamiş kaldım. 7 kilo almışım. Boyum 1.69. Zayıftım zaten. Anca ideal kiloma geldim

O yüzden kilo almama çok sevindim

çok iyi almışsıınn 12-13 aldım ben fazlası var eksiği yok yani
İncicm bende seni optüm hayatım
kız gizo valla bak bu uçlu raki balık roka gibidir
Afiyet olsun kızlar sizlere gizo valla mi diyon pastirma lekesi mi var

ay erişteyle turşuyu düşünemiyorum bilemedim
evet kızın göbeğinde pastırma var bildiğinn

sizi okumaya oturmuştum ama kendimi erişte yaparken buldum
eşim de gecikçeğini söylemişti, yaptım oturup yedim kendi kendime

sizi okumaya oturmuştum ama kendimi erişte yaparken buldum
eşim de gecikçeğini söylemişti, yaptım oturup yedim kendi kendime

İşte bu afiyet olsun şekerimmm
bende kocişi iş yerinden çağırdım. Lojmandayım ben. Ve eşim vardiyalı çalışıyor. Kaşıklayıp gitti eriştemi

CANIM BEN ALDIM BURADAN KIZILAYDAKİ MAĞAZASINDAN ...

HALUK BAYRAM ,HAMLE 3&#39L PJAMA SABAHLIK TAKIM Pijama Dnyas

ALDIĞIM MODELDE BU 100 TL'YE ALDIM. YAKINDAN GÖREN HERKES ÇOK BEĞENİYOR.

guzelmiş canım güle güle kullan ya ben yeri nasıldır diye merak ettim fiyatını o yazıdıgım linkteki modeli uygun buldum çok pahalı alamıcam bi tane daha var penye tip evde gündelik için bunu görmeye gelenler olursa diye öyle alayım diyorumda ... bide mesela sen kaç beden aldım bnm o buldugum modelde s beden sanırım ben şuan 60kiloyum normalde 55 kiloydum hani olurmu acaba diye bilemiyorum alsam alsam 5 kilo daha alırım heralde bu son zamanda ??

İşte bu afiyet olsun şekerimmm
bende kocişi iş yerinden çağırdım. Lojmandayım ben. Ve eşim vardiyalı çalışıyor. Kaşıklayıp gitti eriştemi
ahahha size de afiyet olsun canım

Vooyt sende mi
iyi ki eriste demisim haa hepimize akşam yemeği çikti
aynen özlem sabahtan beri ne pişireyim diyodum zaten
burda da sormuştum
ihaleyi erişte aldı

gizoşş kız dün modokoya gittik...senin takımıda gördüm...arkadaş almış burdan falan filan konuştuk..arkadaş kim diyo yeşil gözlü bayan? gizemm diyorum..soyadı falan dedi..sanki seni hep tanıyomusum gibi soyadını hatırlayamadım falan diyorum:)) eşi çamaşırcı falan filan..anladı sonunda...senin takımı bizde çok beğendik ama biizm oda küçük olduğu için bizim odaya sığmazdı..birde pazarlıkta anlaşamadık babamla pazarlıkta uyuşamadılar kaldı
mutlubebeden aldık kısmet ordan almakmış...ama eşime bile seni anlatıyorum işte kadınlarkulübünden arkadaşım gizem falan eşimde bu kadınlarkulübünde garip şeyler oluyo deyip deyip durdu:52

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…