- 26 Haziran 2012
- 300
- 72
- 318
- 43
Selam kizlar rahim ağzı uzunluğu 1, 66 ya kadar düşmüş yumusama var rahim agzinda . Dun sancim 80 leri gordu ama bugun sancim olmadigi icin yogun bakımdan normal odaya ciktik Kızımız babasini gorunce resmen hepten keyfi yerine geldi nasıl oynasiyo babasina yirim onu
Doktorlar tuzde yu erken dogacak diyorlar ciger gelistieici igne vuruldum dun gece ikincisinide bu gece vurulucam doktor durumin iyi giderse pazaetesi taburcu okursun muhtemelen dedi bakalım inşallah sancilanmam
Selam kizlar rahim ağzı uzunluğu 1, 66 ya kadar düşmüş yumusama var rahim agzinda . Dun sancim 80 leri gordu ama bugun sancim olmadigi icin yogun bakımdan normal odaya ciktik Kızımız babasini gorunce resmen hepten keyfi yerine geldi nasıl oynasiyo babasina yirim onu
Doktorlar tuzde yu erken dogacak diyorlar ciger gelistieici igne vuruldum dun gece ikincisinide bu gece vurulucam doktor durumin iyi giderse pazaetesi taburcu okursun muhtemelen dedi bakalım inşallah sancilanmam
uykusuzluktan geberiyorum zaten uykum var ama sorun uyuyamamakta
yatağa yattığım an burnumdan sızlamaya başlıyo genzime iniyo sızı burnum tıkalı nefes alamıyorum ağzımdan nefes alınca ağzım kuruyo yapış yapış oluyo uyuyamıyorum o yüzden.Allahım bi an önce iyileşseydim ya
ben de hastaydım birkaç gündür çok şükür ilaçsız iyileştim. yatak odanı nemli tutmalısın öncelikle. burnu çok kurutuyor kuru hava. buhar makinesi varsa sabaha kadar açık tut ben öyle yaptım. ya da peteklere suluk as. bir bardak kaynamış dinlenmiş suya bir çay kaşığı tuz, bir çay kaşığı karbonat, bir çay kaşığı toz şeker koy. bu karışımı günde 3 kere burnuna çek. bir hafta devam etmelisin. bu uygulamalar yeterli gelmezse bana mesaj at başka tavsiyeler vereyim :))
Mdaa cnm aklımız sendeydi
Cok sevindim p tesi çıkarsınız inşallah
Korkma doğsa bile bişicik olmaz cnm ama doğmasın mümkünse şimdi
Azıcık daha beklesin sende yorma kendinii
Doktorlar oyle söylemiyor ama bebek doğduktan sonra ancak yorum yapılabilir durumu hakkinda diyor
Doktorlar oyle söylemiyor ama bebek doğduktan sonra ancak yorum yapılabilir durumu hakkinda diyor
1 saat uyumuşum dünyanın sonu geldi heralde :)))) 2 güne 1 saat ne kadaaar mükemmelll :))
eşimde yok bu akşam geç gelicek dışardan söylicem yemeği
deniz sana ne olduuu :26:
kızlar bi felak nas okuyun allah aşkına noluyonuz nazara geliyonuz hepiciniz
bende de sorunlar var geceleri sağa sola dönerken çok canım yanıyor
yürümekte zorluk çekiyorum
kızım uyku nedir bilmiyor gece gündüz tekmeleriyle hoplatıyor beni doğunca napcaz bu yaramazla bilmiyorum
gün içinde yan yattığımda karnımın aldığı şekilleri görünce kendiliğinden çıkacak sanıyorum :18: derimi esnetiyor resmen
zor günler yaşıyoruz ama inanın kıyafetlerini yıkayıp ütülerken onların içinde kızımı hayal ettikçe abisiyle onları yan yana uyurken düşündükçe
az daha sabır güzel annişler sabırsız bebişler
bizi inşallah çokkk güzel günler bekliyor
Ohhh sefan olsun iyi yapmışssın cnm
Uyuyabildiğin ann uyu
Bende aksam yemeği yemedim erkeklerime hazırladım onlar yedi
Ben meyve salatası ve kuruyemiş hazırladım onları yiyorum
Belki dönmüştür canım ayaklar aşağıdaysa kasıkları tekmeliyor. Dönmese de sağlıklı olsun da ben sezeryana razıyım demekki öyle rahat kızım dimdik oturuyor dopum şekline kendisi karar verecek:)ne güzel haberlerle gelmişsin canımmm çok sevindim gözün aydınnn :))
ben kasığımda uzun zamandır tekme hissetmiyorum hep karnımda oluyo bu dönmüşmü demek oluyo acaba?
benim doktor sezryancı heralde dönmüş normale uygun falan filan kelimesini etmiyo:26:
Maşallah canım vallahi keyfi nasıl istiyorsa öyle dursun dönsün dönmesin önemli değil zaten tüp bebek sürecinde çok yıprandım bebeğime doğumda bişey olur diye korkuyorum sezeryana sıcak bakıyorum.Gözün aydın canım.. İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine..
Benim pıtırcığımda 29+5 te 1500 g geldi dün :)) Benimkide aynı senin gibi dimdik oturuyor. Ayaklar kasıklarımda pıtır pıtır sürekli :))
Sağlıkla gelsinlerde sezeryan falan farketmez :))
Geçmiş olsun çok merak ettim seni bana rahimağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiğinde bir arkadaş rahimağzı uzunlupu 1.5 a düşse bile hemen açılma olmuyor demişti 3 hafta öyle kısa uzunlukla durmuş bence sen de 35 i göreceksin canım zaten 32 olmuşsunız zaten. İstirahat et yat serumlar ilaçlar çok iyi gelecek. Bana doktorum bol su iç demişti kızımın suyu bile artmış bugün gördük benim riskim geçti Allaha şükür darısı senin başına ama dikkat etmeye devam ediyorum bende hala. İlaç olarak neler veriyolar biliyosan yazarsan sevinirim.Selam kizlar rahim ağzı uzunluğu 1, 66 ya kadar düşmüş yumusama var rahim agzinda . Dun sancim 80 leri gordu ama bugun sancim olmadigi icin yogun bakımdan normal odaya ciktik Kızımız babasini gorunce resmen hepten keyfi yerine geldi nasıl oynasiyo babasina yirim onu
Denizcim nst de sancı çıkmamıştı senin rahat ol ben doktoruma bugün 1-2 tane kasılma olıyor gene de dedim. E okadar da olsun artık dedi:) doğum yaklaşıyor rahim de hazırlanıyor hiç korkma sancın da çıkmadı nst de bak benim çıkmıştı. Rahat ol. Birde sen kendini çok mu yoruyorsun gündüzleri? Geceleri de ondan ağrın olur artık son aylardayız daha çok istirahat etmeye çalış cnm.Sorma cnm aynen gece oram o kdr ağrıyor ki saha dola dönerken cok acı çekiyorum
Gündüz de kasıklarım ağrıyor ayrıca kasılmam var karnım toplanıyor ve sertleşiyor o an cok acı çekiyorum
Birde çok bulanıyor midem hele hele iş yapayım öğürerek yapıyorum
Artık son zamanlar yoruyorlar hınzırlar
Sağlıkla gelsinlerde
maşallah canımmselam kızlar nasılsınız bende aranıza katılabılırmıyım...bende 2013 aralık annesı olcam ıns rabbım mucızemı tup ebek tedavısıyle gonderdı cok sukur... ondan once bır dusuk bırde dış gebelık gecirdım...rabbım bebıslerımızı hayırlısıyla saglıklı kucaklarımıza almayı nasip etsın
canım maşallah ne güzel haberlelrle gelmişsinKızlar doktordan geldik. 1666 gr olmuş kızım.
sancılar geçti nst tertemiz.
suyu bile artmış kızımın bol sıvı tüketince :)
haftalık iğnemizi olduk. nidilat ı günde 2 ye düşürdü.
başka iğne olmicaz sanırım.
31+3 üz.
31 i gördüğümüz için çok mutlu oldu doktorumuz. erken doğum riski geçti dedi.
18 ekimde nöbetçiymiş o gün çağırdı bayramın 4. günü.
yalnız bebişimiz makat gelişli. hala dönmemiş. dimdik oturuyor. doktoruma dönmeye niyeti yok sanırım dedim. dönmezse dönmesin erken doğmasın da nasıl gelirse gelsin dedi :)
dönmezse bana sezeryan yolları görünüyor. ama olsun önemsiz öyle rahat demekki miniğim. ayaklar kasıklarda pıtır pıtır vuruyordönmediğini ordan anlıyorum. Çok mutluyum azcık rahatladım. ama dikkat etmeye devam.
r.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?