2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

hadi hayırlısı sağ sağlim düzelmiş durumunuz hiç belli olmaz canım hep 32. haftaya gelebilmekti isteğin geldin inşallah allah 9. aya kadarda gitmenizi nasip eder

çok geçmiş olsun rabbim bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin senin yaramaz biraz daha dursun yerinde acele etmesin:) daha şimdiden babaya cilvelermi yapmayı başlamış mşl yesinler onu:) kızlar biraz babacı olur zaten..

ben de hastaydım birkaç gündür çok şükür ilaçsız iyileştim. yatak odanı nemli tutmalısın öncelikle. burnu çok kurutuyor kuru hava. buhar makinesi varsa sabaha kadar açık tut ben öyle yaptım. ya da peteklere suluk as. bir bardak kaynamış dinlenmiş suya bir çay kaşığı tuz, bir çay kaşığı karbonat, bir çay kaşığı toz şeker koy. bu karışımı günde 3 kere burnuna çek. bir hafta devam etmelisin. bu uygulamalar yeterli gelmezse bana mesaj at başka tavsiyeler vereyim :))

Ay canımm allah razı olsun dur yapıyım hemen.çok teşekkürler.buhar makinasını açtım akşam ses çıkartıyo diye kapadım bugün sabaha kadar kapatmam düzelirim inş

mdaa çok geçmiş olsun yüreğim ağzıma geldi valla inş bişiyin olmazda sağ sağlim taburcu olursunuz... Allah kolaylık versin dualarımız seninle güzelim... Allaha emanet olun

Mdaa cnm aklımız sendeydi
Cok sevindim p tesi çıkarsınız inşallah
Korkma doğsa bile bişicik olmaz cnm ama doğmasın mümkünse şimdi
Azıcık daha beklesin sende yorma kendinii

gecmis olsun insallah tedaviler ise yarar bekler biraz daha kizin belliki babasi icin acele ediyo:)

benim de basim dertte bu kasilmalarla aklim gidiyo bisey olucak diye 27. haftadayim daha allah hepimizin sonunu hayir etsin

Mdaa cnm aklımız sendeydi
Cok sevindim p tesi çıkarsınız inşallah
Korkma doğsa bile bişicik olmaz cnm ama doğmasın mümkünse şimdi
Azıcık daha beklesin sende yorma kendinii

Doktorlar oyle söylemiyor ama bebek doğduktan sonra ancak yorum yapılabilir durumu hakkinda diyor

Doktorlar oyle söylemiyor ama bebek doğduktan sonra ancak yorum yapılabilir durumu hakkinda diyor

cnm geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
sen içini ferah tut inşallah hümamız sağlıcakla gelecek
doktorlar elbette bizden iyi biliyorlar herşeyi ama her dedikleri de çıkacak diye bişey yok
benimde içimden bir his kızım erken gelecek diyor
hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler inşallah
benim arkadaşım geçen sene erken doğum yaptı hatta yaşamaz dediler diye kız perişan oldu şimdi 8 aylık oldu cadımız hemde çok sağlıklı gelişimide önde aydaşlarına göre maşallah
sende içini ferah tut ayetel kürsi oku sağ elin karnında rabbime emanet inşallah hiççç bişey olmayacak

deniz sana ne olduuu :26:
kızlar bi felak nas okuyun allah aşkına noluyonuz nazara geliyonuz hepiciniz
bende de sorunlar var geceleri sağa sola dönerken çok canım yanıyor
yürümekte zorluk çekiyorum
kızım uyku nedir bilmiyor gece gündüz tekmeleriyle hoplatıyor beni doğunca napcaz bu yaramazla bilmiyorum
gün içinde yan yattığımda karnımın aldığı şekilleri görünce kendiliğinden çıkacak sanıyorum :18: derimi esnetiyor resmen
zor günler yaşıyoruz ama inanın kıyafetlerini yıkayıp ütülerken onların içinde kızımı hayal ettikçe abisiyle onları yan yana uyurken düşündükçe
az daha sabır güzel annişler sabırsız bebişler
bizi inşallah çokkk güzel günler bekliyor

Gecmis olsun cnm kizlar aceleci valla ins erken dogmazzz

kızlar tedirgin oldum okuyunca allah korusun erken doğum tehlikesi olanlar varmış bnm gbi allah yardımcımız olsun hepimizin inşş vakti zamanını doldurup gelir miniklerimiz dua edelim hep inş şöyle 36-37. haftaları geçiriz hepimiz hayırlısı ile bende pazartesi gidicem kontrole bakalım bizim dr. ne dicek bebişimiz duruşunu değiştimi bi ara değişti sandım ama sanırım hala yan yatıyo geceleri uyanıyorum kasıklarımda acı ağrı biraz dikkat ediyorum dua ediyorum korku dolu geçio günler geceler dün akşam eşim diyo çantanı hazırla nee olur ne olmaz hazırda dursun rabbim güç versin hepimize inş gelişimini tamamlar hepsi öyle dünyaya gelirler müjdeli haberler paylaşırız allahın izniyle inşş

Ne diyorlar ..?
Kasım anneleri 27 haftalık doğuran bile var cnm artık tıp cokkk ilerledi
Kaldı ki bizim bebeler cok daha büyükler
Sen hep iyi düşün endişeni anlıyorum
Ama gönlünü ferah tut bebişi de uzme

1 saat uyumuşum dünyanın sonu geldi heralde :)))) 2 güne 1 saat ne kadaaar mükemmelll :))

eşimde yok bu akşam geç gelicek dışardan söylicem yemeği

1 saat uyumuşum dünyanın sonu geldi heralde :)))) 2 güne 1 saat ne kadaaar mükemmelll :))

eşimde yok bu akşam geç gelicek dışardan söylicem yemeği

Ohhh sefan olsun iyi yapmışssın cnm
Uyuyabildiğin ann uyu
Bende aksam yemeği yemedim erkeklerime hazırladım onlar yedi
Ben meyve salatası ve kuruyemiş hazırladım onları yiyorum

Sorma cnm aynen gece oram o kdr ağrıyor ki saha dola dönerken cok acı çekiyorum
Gündüz de kasıklarım ağrıyor ayrıca kasılmam var karnım toplanıyor ve sertleşiyor o an cok acı çekiyorum
Birde çok bulanıyor midem hele hele iş yapayım öğürerek yapıyorum
Artık son zamanlar yoruyorlar hınzırlar
Sağlıkla gelsinlerde

Ne zamandir yazmiodum kizlar ben hala disle ugrasiyorum
Anestesi almadan kanal tedavisi cok zormus mahvoldum
Daha da devam edilecek offff

Kizlar bisey sorcam bazen yuruyuste sanki bacaklarimin arasinda baski hissediyorum boyle cisim gelmis gibi oluyor korkutuyor beni ne ki bu acaba

Mdaa Cnm 32 hafta cok onemli neyseki yakalamissin o haftalari korkma sakin dualarim seninle

Cemre sancilarin azalmadimi canim doktor ilac vermiomu

Hepimizin evlatlarina Rabbim sihhat versin
Ben yasadim kimse yasamasin evlat acisini insallah
Saglikla vakitlice dogumlarimizi yapalim
Kizimin saglikla dogmasina o kadar muhtacim ki yasadigim uzuntu belki bi nebze dinecek insallah
Dua edelim kizlar bolca Allaha emanet olun insallah

Belki dönmüştür canım ayaklar aşağıdaysa kasıkları tekmeliyor. Dönmese de sağlıklı olsun da ben sezeryana razıyım demekki öyle rahat kızım dimdik oturuyor dopum şekline kendisi karar verecek:)

Maşallah canım vallahi keyfi nasıl istiyorsa öyle dursun dönsün dönmesin önemli değil zaten tüp bebek sürecinde çok yıprandım bebeğime doğumda bişey olur diye korkuyorum sezeryana sıcak bakıyorum.

Geçmiş olsun çok merak ettim seni bana rahimağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiğinde bir arkadaş rahimağzı uzunlupu 1.5 a düşse bile hemen açılma olmuyor demişti 3 hafta öyle kısa uzunlukla durmuş bence sen de 35 i göreceksin canım zaten 32 olmuşsunız zaten. İstirahat et yat serumlar ilaçlar çok iyi gelecek. Bana doktorum bol su iç demişti kızımın suyu bile artmış bugün gördük benim riskim geçti Allaha şükür darısı senin başına ama dikkat etmeye devam ediyorum bende hala. İlaç olarak neler veriyolar biliyosan yazarsan sevinirim.

Denizcim nst de sancı çıkmamıştı senin rahat ol ben doktoruma bugün 1-2 tane kasılma olıyor gene de dedim. E okadar da olsun artık dedi:) doğum yaklaşıyor rahim de hazırlanıyor hiç korkma sancın da çıkmadı nst de bak benim çıkmıştı. Rahat ol. Birde sen kendini çok mu yoruyorsun gündüzleri? Geceleri de ondan ağrın olur artık son aylardayız daha çok istirahat etmeye çalış cnm.

maşallah canımm
hoşgeldin aramıza
son hamişimiz sensin demek=)
Allah aynı acıları göstermesin .Vakti gelince kucağına almayı nasip etsin arkadaşımmm.
canım maşallah ne güzel haberlelrle gelmişsin
ama hala benim bebeğim kadar tombişini duymadım.
normal doğuramıcam her halde
artı benimkide dönnmemiş bende sordum dr a
bu aylarda dönen oluyor ama son hafta da dönxse sorun yok dedi.
yani karar vermek için çooooooook erken dedi
öyle allta alta vuruyor ki çişimi kaçırıyorum altıma=))
bende oradan anlıyorum daha dönmediğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…