2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

kaç kiloyduki kuşuum en son gittiğinde

. Buda ben 28+1 diğeride oğluma aldığım pantolon ve gömlek çok beğenerek aldım :) annemdeyim bu arada çok giremiyorum.

Iki aydir surekli. burnum kanoyor ve yara...burun delikleri hamilelikte kuculurmus. benim yok oldu sanki hep agzimdan nefes aliyorum.
gece zaten uyunmuyor bide tikanik burun cok fenaaaa...

iki hamileligim birbirinden o kadar farkli ki. o cok rahatti son haftaya kadar bile calisabilirdim o gic vardi. sjmdiki ise. enerjim bitti bile...

37. Haftaya kadar nasi calisacam bilmiyorum...

Öyle kanamalar olabiliyormuki? Allah yardımcın olsun zor bir durum. 37.haftada çok uzun izin için neden okadar geç dinlenemeden bebeğin telaşesine düşüceksin.

Gizo maşallah çok güzel göbişin yerim senin Eylül bebişini.

tişküür ederizz canımcımmmmmm :))
sizde çok tatlısınız çıkmış sonunda karnın

esroşum benimde öyle sürekli az az kan oluyo tıkanık gerçi 2 aydır gribim ben
uyuyamıyorum hiç bütün gece belki 1 saat falan ancak
allah yardımcın olsun 37 haftaya kadar zor olcak biraz:26:

Ayy hayatım hiç sorma yaa haznedarda kolan hastanesi. İlk günden beri o takip ediyo diyo aynı doktora gidiyodum taşındım avcılara taaa nerden nereye geliyorum bi dr için ama öyle çok kalabalık oluyoki çıldırmak üzereyim artık
Karar verdim oturduğum yere yakın dr a gidicem bi tane bulup en acilinden bu şekilde her randevu bi işkencee

Bende hiç böyle bişey duymamıştım ama idrardaki enfeksiyonla böbreğin büyümesinin doğrudan ilişkisi varmış eğer verdiği antibiyotikle geçmezse enfeksiyonum ki bu şekilde ağrılarımda geçmemiş olucak sanırım böbreğin daha rahat çalışabilmesi ve enfeksiyonun geçmesi için takılcak o tüp ama umarım geçerde takmazlar o şeyi korkuyorum çok

Bveis
Bnmde akıntım cok fazlaaa
Hap seklinde fitil kullanıyorum ama sanki dahada arttı
Don yetişmiyor yaa :)

Ayy deniz o akıntıyı bana sor kuşum yaaa ne peçete havlu ne günlük ped ne de normal orkid her yolu denedim deli gibi akıntım var ve direk mantar yani nası olduğunu bildiğimden farkındayım olayın
Geçmek bilmedi bi türlü
Üç ay önce de fitil kullandıydım geçer gibi olduydu ama geçmedi hiç o zamandan bu zamana bak
Bu sfer bebek artık büyüdüğü için güçlü bi fitil veriyorum dedi bakalım geçircekmi bu :26:
Artık gına geldi iç çamaşırımın ıslaklığından bıktım resmen

Offf canım yaaa randevu sistemi yok inanabiliyomusun öyle direk gidiyosun barkodunu alıp sıranı bekliyosun tam işkence ve saatlerce karnın burnunda sandalye tepesinde gece yarılarına kadar oturuyosun özel diil devlet hastanesi sankii haznedar kolan hastanesi işte

Kızlar bu arada mevlüt ve hastane deki ikramlarımız hazır bugün aldık kardeşimle
Yarın fotosunu çekip koycam şimdi eşimin halasında kalıyoruz yarın geçicez eve
Hastanede vermek için içi çikolatalı şekilli badem şekerleri
Evde vermek içinde iki ayrı çeşit bişeyler
Anlatamıyorum tam foto koyunca daha net olur
Bide lohusa şerbeti dağıtmak için minnak bardaklardan aldık ama kurdela bağlıcam onlarada
Bide mevlütte dağıtıcağım badem şekerlerinin ayıcıklarının falan arkasına magnet olsun diye mıktanıs alıp yapıştırcam
Çok güzeller ama yaa

sağol canım yaa sorma eridi bitti kuzum walla onunla beraber bende tükendm

sağol tatlım,sende dikkat et çok kötü bir salgın var evet ortalıkta
Evet G.O.P hastanesinde yattı kaan,ben de orada doğum yapacağım inş.
Fiyat aldım ben canım,doktoruna göre değişiyor benim doktorum Deniz Özgen..
Normal doğum 1750tl,sezercik 2250tl ..suit oda farkı da 150 tl..özel sigortam %80 karşılıyor ve bana çıkarılan fiyat oda dahil 500tl başka bişey çıkmazsa tabi

aysun çok geçmiş olsun allah şifa versin
4 gün hem de şimdi iyidir umarım
odanı görmüşsün ne güzel...

sağol kuzum
evet 4 gün kaldık,Allahtan bakımı ve hizmeti çok güzeldi sıkıntı yaşamadık..
Odamı da gördüm evet Kaan'ı gezdirmek bahanesiyle koridorda gözlem yaptım sürekli

Sağol bebeim
sanada geçmiş olsun,bu yıl Kaan ve sen ne çektiniz hastalıktan ikinizde her ay hastasınız
Bende uyku problemi yaşıyorum başımda ağrıyor uykusuzluktan sabah oldu offffffff

Tatlım ya inşallah herşey yoluna girerde p.tsi çıkarsın..
Minik kuzu beklesin biraz daha inş.
dikkat et kendine aman amnn

Çok iii yaaa
gzl olmuş böyle büyüme evrelerini toparlaman
Yalnız o göbüşünü Emrah görürse ısırır seni
Esmermişsin sende benim gibi canocmm:13:

Kızlar hastane çantamı hazırladım ben..
Bugün hastane çıkışlarını ütüledim 3 tkm koydum çantaya..
havlu,ıslak mendil,tek kulanımlık altaçma,çorap
henüz bezini almadım heryerde bulunan bişey diye..
hasta bezi gerekirmi bilemiyorum bana 2 doğumumda gerekmişti..
orkid ve 2 tkm gecelik,pijama sabahlık tkmı koydum..
terlik,iç çamaşırı,tarak ve diş bakım için gerekenler..
lohusa tacımı da tabi..
şimdilik bu kadar ama doğum yaklaştıkça daha çok ıvır zıvır eklerim tatile gidiyormuş gibi 3 valiz yaparım kesin o potansiyel var bende

Tarak dis macunu dis fircasi deodorant islak ve kuru mendil kesinlikle gerekli ve evde ne kadar ic çamaşırınız varsa koyun kizlar :13:

Öyle kanamalar olabiliyormuki? Allah yardımcın olsun zor bir durum. 37.haftada çok uzun izin için neden okadar geç dinlenemeden bebeğin telaşesine düşüceksin.

Devlet ya 32. Haftada ayril diyor yada 37 ye kadar calisirsan aradaki 5 haftayi
dogum sonrasina aktarabilirsin diyor. simdi 5 haftayia aktarmak daha iyi olacak
bebegin yaninda 5 hafta dahadurmus olurum...sonrada biraz rapor hakkim var onu da kullanirsam bebek 4-5 aylik olur. mayis basi gibi okula geri donerim..sonra ver elini yaz tatiliii

keşke esmer olsam ama değilim bebeğim süt gibi bembeyazım aslında

Tarak dis macunu dis fircasi deodorant islak ve kuru mendil kesinlikle gerekli ve evde ne kadar ic çamaşırınız varsa koyun kizlar :13:

canım tek kullanımlık çamaşırlar götürülmeli hastaneye bence evdekiler olmazki öyle :26:
milkway tek kullanımlık alıcam benn:26:

Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla kucakla inşallah bebişini :)

canım benim bebişim çok kilolu doğmayabilir yarım rahimliyim ben rahmim normal bir rahimden biraz daha ufak. düşük , erken doğum, düşük kiloda doğum gibi risklerle geldim bu haftalara ki 29. haftamda sancılarım çıktı iğne ve ilaçla durduruldu. şuanki kilosu iyi dedi doktorum 2.5 kg ı geçsin sorun yok kilo önemli değil dedi. ben de öyle düşünüyorum sağlıklı olsunlar da kilo doğunca da alınır maşallah kızımın herşeysi tastamam Allahıma şükür önemli olan bu. zaten minnak doğar diye herşeyin en minnağını almıştım :)
seninkinin maşallahı var 4 kg ı görebilirsin. hayırlısı ne ise o olsun canım.

bende ilk 3 ay allerjik rinit ile boğuştum daha 7-8 haftalık hamileydim ilaç da alamadım çıldırdığım geceler oluyordu. ben çareyi breat right burun bantlarında buldum. geceleri çok işe yaradı. kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim.

ya bu hasta bezleri kesinlikle lazım mı. onları giyeceğimi düşünmek bile kötü. o kadar çok mu kanama olur? uzun gece orkidlerden al dediler bana da ilk zamanlar için. ama yepyeni pijamalarıma geçmesini istemem şahsen

Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla kucakla inşallah bebişini :)

sağol canım sen nasılsın senin de sancın olmuştu sanırım öyle hatırlıyorum.

canım geçen hafta seminer vardı benim hastanemde ünlü doğum koçu ayşe öner in. deodorantı annelere çok önermiyor. bebek anne teninin kokusunu almalıymış. koltukaltı için de deotak tarzı kokusu olmayan şeyleri öneriyor.
emzirirken anneler terlediği için koku sürmek istiyorlar ama yanlış diyor. aklınızda bulunsun.

kızlarr normal doğumda yada sezeryanda olan kanama fark ediyormu hangisinde daha yoğun oluyor ?
yepyeni cici pijamalar giycez ama batmasından endişe duyuyorum. hasta bezi hastanede verilmiyormuki?
bana da yakınlarım ilk günler için orkid in gece için olan uzun pedlerinden al dedilerç öyle yapmayı düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…