maşallah canımm
hoşgeldin aramıza
son hamişimiz sensin demek=)
Allah aynı acıları göstermesin .Vakti gelince kucağına almayı nasip etsin arkadaşımmm.
canım maşallah ne güzel haberlelrle gelmişsin
ama hala benim bebeğim kadar tombişini duymadım.
normal doğuramıcam her halde
artı benimkide dönnmemiş bende sordum dr a
bu aylarda dönen oluyor ama son hafta da dönxse sorun yok dedi.
yani karar vermek için çooooooook erken dedi
öyle allta alta vuruyor ki çişimi kaçırıyorum altıma=))
bende oradan anlıyorum daha dönmediğini...
Iki aydir surekli. burnum kanoyor ve yara...burun delikleri hamilelikte kuculurmus. benim yok oldu sanki hep agzimdan nefes aliyorum.
gece zaten uyunmuyor bide tikanik burun cok fenaaaa...
iki hamileligim birbirinden o kadar farkli ki. o cok rahatti son haftaya kadar bile calisabilirdim o gic vardi. sjmdiki ise. enerjim bitti bile...
37. Haftaya kadar nasi calisacam bilmiyorum...
Gizo maşallah çok güzel göbişin yerim senin Eylül bebişini.
Iki aydir surekli. burnum kanoyor ve yara...burun delikleri hamilelikte kuculurmus. benim yok oldu sanki hep agzimdan nefes aliyorum.
iki hamileligim birbirinden o kadar farkli ki. o cok rahatti son haftaya kadar bile calisabilirdim o gic vardi. sjmdiki ise. enerjim bitti bile...
gece 1.30 da mı bittiinasıl randevu sistemi falan yok ya ilginç :44:
neyse bebişkon iyiymiş canım çok sevindim ama böbreğin için üzüldüm inş gerek olmaz öyle bişeye
çok ağrıdığı için mi, böbreğe tüp takma olayını duymamıştım hiç
allah beterinden korusun canım...
Bveis
Bnmde akıntım cok fazlaaa
Hap seklinde fitil kullanıyorum ama sanki dahada arttı
Don yetişmiyor yaa :)
aa geçmiş olsun canım ya...oğluşunada maşalalh...bu sırada hangi hastane bu ya saatlerce 5 saat beklediniz o halde
kızlar mdaa dan haberiniz yok dimi...çok merak ettim dün gece hep kabus gördüm doğumla ilgili...
gizoş uykusuzluk alışkanlık hale gelmeye başladı sende canım ya druna danışsana...
deniz bende de akıntı vardı 2 fitil verdi önce geçemdi sandım ama geçiyo biraz zaman....
yola gidicek annişlere şimdiden kolay gelsin..bebişlere sıkıntı olmuyo rabbim onları koruyo ama yol bizi çok yoruyo haberiniz olsun..
kızlar çok yazamıyorum ama geceleri tüm gün neler yapmışsınız hep takipteyim gündüz okuldan nete giremeyince malum gece takılıyorum
Günaydın canlarım
Aysunummm canım denek Kaan hasta off yaa içim eriyor inanki
Şimdi nasıl kilo kaybetmiştir iştah gitmiştir kıyamamm kuzuya
Tez vakitte toparlanır inşallah şehzade
Op yerimize sende dikkat et hastanelerde cok hastalık oluyor bulaşmasın başkalarından
Gecmiş olsun cnm
çok geçmiş olsun cnm ya salgın kötü cidden, ben de korkuyorum okuldan kapıcam bişey diye sürekli çocuklarla iç içeyiz sonuçta :44: doğum yapacağın hastaneye karar verdin mi bi ara gop hastanesi diodun oradan mı bahsediyorsun? fiyat fln almadım ben daha biraz tuzlu ama değer orası, sen fiyat aldın mı?
aysun çok geçmiş olsun allah şifa versin
4 gün hem deşimdi iyidir umarım
odanı görmüşsün ne güzel...
günaydın kızlaar..
uykusuzluktan bayılıp kalıcam biyerlerde bütün gece sıfır uyku ya allahım yardım et diye oturup ağladım resmen gece boyunca eşim gittikten sonra dalmıışım 1 saat o da
ayuncum hayatım çok geçmiş olsunn:26:
Selam kizlar rahim ağzı uzunluğu 1, 66 ya kadar düşmüş yumusama var rahim agzinda . Dun sancim 80 leri gordu ama bugun sancim olmadigi icin yogun bakımdan normal odaya ciktik Kızımız babasini gorunce resmen hepten keyfi yerine geldi nasıl oynasiyo babasina yirim onu
Doktorlar tuzde yu erken dogacak diyorlar ciger gelistieici igne vuruldum dun gece ikincisinide bu gece vurulucam doktor durumin iyi giderse pazaetesi taburcu okursun muhtemelen dedi bakalım inşallah sancilanmam
Çok iii yaaa
Kızlar hastane çantamı hazırladım ben..
Bugün hastane çıkışlarını ütüledim 3 tkm koydum çantaya..
havlu,ıslak mendil,tek kulanımlık altaçma,çorap
henüz bezini almadım heryerde bulunan bişey diye..
hasta bezi gerekirmi bilemiyorum bana 2 doğumumda gerekmişti..
orkid ve 2 tkm gecelik,pijama sabahlık tkmı koydum..
terlik,iç çamaşırı,tarak ve diş bakım için gerekenler..
lohusa tacımı da tabi..
şimdilik bu kadar ama doğum yaklaştıkça daha çok ıvır zıvır eklerim tatile gidiyormuş gibi 3 valiz yaparım kesin o potansiyel var bende
Öyle kanamalar olabiliyormuki?Allah yardımcın olsun zor bir durum. 37.haftada çok uzun izin için neden okadar geç dinlenemeden bebeğin telaşesine düşüceksin.
Sağol bebeim
sanada geçmiş olsun,bu yıl Kaan ve sen ne çektiniz hastalıktan ikinizde her ay hastasınız
Bende uyku problemi yaşıyorum başımda ağrıyor uykusuzluktan sabah oldu offffffff
Çok iii yaaa
gzl olmuş böyle büyüme evrelerini toparlaman
Yalnız o göbüşünü Emrah görürse ısırır seni
Esmermişsin sende benim gibi canocmm:13:
Tarak dis macunu dis fircasi deodorant islak ve kuru mendil kesinlikle gerekli ve evde ne kadar ic çamaşırınız varsa koyun kizlar :13:
Belki dönmüştür canım ayaklar aşağıdaysa kasıkları tekmeliyor. Dönmese de sağlıklı olsun da ben sezeryana razıyım demekki öyle rahat kızım dimdik oturuyor dopum şekline kendisi karar verecek:)
Maşallah canım vallahi keyfi nasıl istiyorsa öyle dursun dönsün dönmesin önemli değil zaten tüp bebek sürecinde çok yıprandım bebeğime doğumda bişey olur diye korkuyorum sezeryana sıcak bakıyorum.
Geçmiş olsun çok merak ettim seni bana rahimağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiğinde bir arkadaş rahimağzı uzunlupu 1.5 a düşse bile hemen açılma olmuyor demişti 3 hafta öyle kısa uzunlukla durmuş bence sen de 35 i göreceksin canım zaten 32 olmuşsunız zaten. İstirahat et yat serumlar ilaçlar çok iyi gelecek. Bana doktorum bol su iç demişti kızımın suyu bile artmış bugün gördük benim riskim geçti Allaha şükür darısı senin başına ama dikkat etmeye devam ediyorum bende hala. İlaç olarak neler veriyolar biliyosan yazarsan sevinirim.
Denizcim nst de sancı çıkmamıştı senin rahat ol ben doktoruma bugün 1-2 tane kasılma olıyor gene de dedim. E okadar da olsun artık dedi:) doğum yaklaşıyor rahim de hazırlanıyor hiç korkma sancın da çıkmadı nst de bak benim çıkmıştı. Rahat ol. Birde sen kendini çok mu yoruyorsun gündüzleri? Geceleri de ondan ağrın olur artık son aylardayız daha çok istirahat etmeye çalış cnm.
maşallah canımm
hoşgeldin aramıza
son hamişimiz sensin demek=)
Allah aynı acıları göstermesin .Vakti gelince kucağına almayı nasip etsin arkadaşımmm.
canım maşallah ne güzel haberlelrle gelmişsin
ama hala benim bebeğim kadar tombişini duymadım.
normal doğuramıcam her halde
artı benimkide dönnmemiş bende sordum dr a
bu aylarda dönen oluyor ama son hafta da dönxse sorun yok dedi.
yani karar vermek için çooooooook erken dedi
öyle allta alta vuruyor ki çişimi kaçırıyorum altıma=))
bende oradan anlıyorum daha dönmediğini...
Kızlar hastane çantamı hazırladım ben..
Bugün hastane çıkışlarını ütüledim 3 tkm koydum çantaya..
havlu,ıslak mendil,tek kulanımlık altaçma,çorap
henüz bezini almadım heryerde bulunan bişey diye..
hasta bezi gerekirmi bilemiyorum bana 2 doğumumda gerekmişti..
orkid ve 2 tkm gecelik,pijama sabahlık tkmı koydum..
terlik,iç çamaşırı,tarak ve diş bakım için gerekenler..
lohusa tacımı da tabi..
şimdilik bu kadar ama doğum yaklaştıkça daha çok ıvır zıvır eklerim tatile gidiyormuş gibi 3 valiz yaparım kesin o potansiyel var bende
Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla kucakla inşallah bebişini :)
Tarak dis macunu dis fircasi deodorant islak ve kuru mendil kesinlikle gerekli ve evde ne kadar ic çamaşırınız varsa koyun kizlar :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?