2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
selam güzel aralık annişleri hepinize hayırlı hafta sonları diliyorum
mda cım canım inşallah hayırılısıyla sancıları atlatmışsındır umarım herşey yolundadır en kısa zamanda bizi haberdar et canım

Hos geldin aramiza canim benim kizimda tup bebek nazli bebek aralik ayina kadar sorunsuz yasarsin insallah

hoşgeldin canım ben de tüp bebek annesiyim Allahın izni le. bebek bebektir tüpü müpü yok bu işin diyorum ben. hayırlı doğumlar diliyorum hepimize.

canım kızarıklıklar karın genişlediği içindir badem yağının yapacağını sanmam. kişisine göre değişir çatlaklar kimisi başından daha çatlıyor kimisi hiç çatlamıyor kreme de bağlı değil bence genetik de önemli. ama nemlendirmek önemli tabi. ben de hep vazelin kullandım hiç çatlağım yok şuan sadece popmda bir iki çizgi oluştu iç karnım geniş sanırım önden değil de yanlardan çatladım basen ve bacaklarıma da sürmüştüm ama popoma sürmemiştim açıkçası
vazelin kadar nemli tutanı yok canım sabah akşam vazelinle güzelce yağla.

Gizemcim günaydın canım...
Neden uykusuz geçirdin anlayamadım ağrın falan mı var??:26::26::26:

kıyamam yaa çok sinir bozucu bişey o uykusuzluk
kitap okumayı denesen gizem :26:
ben gece yatakta okuyunca uykumu getiriyodu bi ara...
.

uykusuzluktan geberiyorum zaten uykum var ama sorun uyuyamamakta
yatağa yattığım an burnumdan sızlamaya başlıyo genzime iniyo sızı burnum tıkalı nefes alamıyorum ağzımdan nefes alınca ağzım kuruyo yapış yapış oluyo uyuyamıyorum o yüzden.Allahım bi an önce iyileşseydim ya

Kızlar doktordan geldik. 1666 gr olmuş kızım.
sancılar geçti nst tertemiz.
suyu bile artmış kızımın bol sıvı tüketince :)
haftalık iğnemizi olduk. nidilat ı günde 2 ye düşürdü.
başka iğne olmicaz sanırım.
31+3 üz.
31 i gördüğümüz için çok mutlu oldu doktorumuz. erken doğum riski geçti dedi.
18 ekimde nöbetçiymiş o gün çağırdı bayramın 4. günü.

yalnız bebişimiz makat gelişli. hala dönmemiş. dimdik oturuyor. doktoruma dönmeye niyeti yok sanırım dedim. dönmezse dönmesin erken doğmasın da nasıl gelirse gelsin dedi :)
dönmezse bana sezeryan yolları görünüyor. ama olsun önemsiz öyle rahat demekki miniğim. ayaklar kasıklarda pıtır pıtır vuruyor dönmediğini ordan anlıyorum. Çok mutluyum azcık rahatladım. ama dikkat etmeye devam.

mdaa ne yaptı acaba onu merak ediyorum umarım herşey yolundadır.

Aramıza hoşgeldin pelincim

Essela yeter bence yaaa ne yapıcan başka allasen
Surda doguma ne kaldı..! Yorma kendini lütfen bebişimmmm
hosbulduk canım sagol...
Hos geldin aramiza canim benim kizimda tup bebek nazli bebek aralik ayina kadar sorunsuz yasarsin insallah

hosbulduk canım amın ıns bızım bebısler nazlı cıktı ama cok sükür rabbım nasip ettı...sende prensesını saglıklı kucaklarsın ıns...benımde oglusum olcak ıns...

ne güzel haberlerle gelmişsin canımmm çok sevindim gözün aydınnn :))
ben kasığımda uzun zamandır tekme hissetmiyorum hep karnımda oluyo bu dönmüşmü demek oluyo acaba?
benim doktor sezryancı heralde dönmüş normale uygun falan filan kelimesini etmiyo:26:

hosbulduk canım...tabıkı bebek bebektır bızımkısı sadece dısarda dollenıyo normal gebelık gecırıyoruz...bende senın gıbı düşünüyorum...amın ıns rabbım hayırlısıyla saglıklı dogurmamızı nasip eder...

Çok geçmiş olsun eylül hanımın kıymetli annesi ... İyi bak kendine :))

Gözün aydın canım.. İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine..

Benim pıtırcığımda 29+5 te 1500 g geldi dün :)) Benimkide aynı senin gibi dimdik oturuyor. Ayaklar kasıklarımda pıtır pıtır sürekli :))
Sağlıkla gelsinlerde sezeryan falan farketmez :))

Gizem bnm bebek döndü ondan biliyorum
Seninkide dönmüş cnm cunku tekmeleri bende o bölgelerde hissediyorum
Dr unla konuş cnm bnm normal yapmam lazım bakacak kimsem yok de
Dönmüş mü mrk ediyorum de
Bu haftalarda dönüyorlar sanırım
Bence döndü senin eylüşşş üzmicek anasını

inş denizim ya Allah en en en normalini nasip etsin isteyen herkese AMİNNN :)))

Ay kızlarrrr eşim geldi elinde koca bi torba şişe ileeee
Sadece şekerini almak kaldı geriye
Cok mutluyummm
35 tane almış
22 adette hastane için kutumuz var eşim bi bölümünü süslemişti
Onunda şekeri kaldı bi tek
Şükür Rabb'ime

ooh çoğu gitti azı kaldı canım şeker en kolayı zaten hadi gözün aydınnn :)))

o mantar bendede var canım hemde hamılelıgımın basından berı ama bi turlu gecmedı ne inatcı bıseyse senınde gecmemiş
bendede bolca var o dedıklerınden antıbıyotık kullandım ama gecmedı sımdı bı antıbıyotık daha verdı ama c katogorısınde hamılelıkte bende içmiyorum kafam karısık :/
agrın fılan olmaz inşallahta tüpe gerek kalmaz

Selam kizlar rahim ağzı uzunluğu 1, 66 ya kadar düşmüş yumusama var rahim agzinda . Dun sancim 80 leri gordu ama bugun sancim olmadigi icin yogun bakımdan normal odaya ciktik Kızımız babasini gorunce resmen hepten keyfi yerine geldi nasıl oynasiyo babasina yirim onu

Doktorlar tuzde yu erken dogacak diyorlar ciger gelistieici igne vuruldum dun gece ikincisinide bu gece vurulucam doktor durumin iyi giderse pazaetesi taburcu okursun muhtemelen dedi bakalım inşallah sancilanmam

adet sancısı gıbı sancı cekıyorum arada bı kasıklarım agrıyo bu dogum sancısı böyle olmaz dımı neden oluyo boyle acaba :26:

canımm çok geçmiş olsun ya allahtan sancın durmuş olmaz inş tekrar da çıkarsın pazartesi günü.moralini yüksek tut dikkat et kendine çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…