- 26 Haziran 2012
- 300
- 72
- 318
- 43
selam kızlar nasılsınız bende aranıza katılabılırmıyım...bende 2013 aralık annesı olcam ıns rabbım mucızemı tup ebek tedavısıyle gonderdı cok sukur... ondan once bır dusuk bırde dış gebelık gecirdım...rabbım bebıslerımızı hayırlısıyla saglıklı kucaklarımıza almayı nasip etsın
selam kızlar nasılsınız bende aranıza katılabılırmıyım...bende 2013 aralık annesı olcam ıns rabbım mucızemı tup ebek tedavısıyle gonderdı cok sukur... ondan once bır dusuk bırde dış gebelık gecirdım...rabbım bebıslerımızı hayırlısıyla saglıklı kucaklarımıza almayı nasip etsın
aranıza yeni katıldım kızlar benimde muhtemel doğum tarihim 29 aralık 2013 sonundan yakalıyorum yani
kızlar karındakii çatlaklar ne zaman oluşuyor bilginiz var mı ben gebeliğin başlangıcından beri badem yağı kullanıyordum o da kızarıklık yaptı karnımda şimdi ise vasseline markasının kakao yağı kremini kullanıyorum yağdamı kullansamki baya gerginleşmeye baaşladı göbüşüm
Gizemcim günaydın canım...
Neden uykusuz geçirdin anlayamadım ağrın falan mı var??:26::26::26:
kıyamam yaa çok sinir bozucu bişey o uykusuzluk
kitap okumayı denesen gizem :26:
ben gece yatakta okuyunca uykumu getiriyodu bi ara...
.
hosbulduk canım sagol...Aramıza hoşgeldin pelincim
Essela yeter bence yaaa ne yapıcan başka allasen
Surda doguma ne kaldı..! Yorma kendini lütfen bebişimmmm
Hos geldin aramiza canim benim kizimda tup bebek nazli bebek aralik ayina kadar sorunsuz yasarsin insallah
Kızlar doktordan geldik. 1666 gr olmuş kızım.
sancılar geçti nst tertemiz.
suyu bile artmış kızımın bol sıvı tüketince :)
haftalık iğnemizi olduk. nidilat ı günde 2 ye düşürdü.
başka iğne olmicaz sanırım.
31+3 üz.
31 i gördüğümüz için çok mutlu oldu doktorumuz. erken doğum riski geçti dedi.
18 ekimde nöbetçiymiş o gün çağırdı bayramın 4. günü.
yalnız bebişimiz makat gelişli. hala dönmemiş. dimdik oturuyor. doktoruma dönmeye niyeti yok sanırım dedim. dönmezse dönmesin erken doğmasın da nasıl gelirse gelsin dedi :)
dönmezse bana sezeryan yolları görünüyor. ama olsun önemsiz öyle rahat demekki miniğim. ayaklar kasıklarda pıtır pıtır vuruyordönmediğini ordan anlıyorum. Çok mutluyum azcık rahatladım. ama dikkat etmeye devam.
mdaa ne yaptı acaba onu merak ediyorum umarım herşey yolundadır.
Selam kızlarrrr
Doktordan geliyoruz bizde az önce 1.5 ta bitti işimiz hastanede akşam 8.5 ta gittim sıra almaya doktor öyle kalabalık oluyoki nefret ediyorum bu durumdan totom acıdı 4 saat oturmaktan sandalye tepesinde sırf bu yüzden değiştircem doktorumu randevu sistemi yok bişey yok delircemm
Oğluşum 1503 gram olmuş sağlıklı çok şükürkafası aşağıda zaten göğsümün altını tekmelediğini anlıyodum nefes alamıyodum hiç ayaklarını dayayınca
Kalça ağrım için magnezyum verdi sırtımda belim arasında ki ağrıyan yerimi gösterince böbreklerine bakalım dedi bebiş böbreklerimi öyle çok tekmelemiş ki büyütmüş fazlasıyla genişletmiş böbreğini sancıların bu yüzden dedi ilaç falan verdi idrarımdaki enfeksiyon için falanda eğer sancılarım ağrım geçmezse böbreğine tüp takmak zorundayız dedi :26:
Elevite kan ilacına devam ama antibiyotiğim bittikten sonra ara veriyorum bi haftalığına
Yorgunluktan ölüyorumm bide geçmişi okiyim kızlar sizler neler yapmışsınız bakalımmm
aa geçmiş olsun canım ya...oğluşunada maşalalh...bu sırada hangi hastane bu ya saatlerce 5 saat beklediniz o halde
kızlar mdaa dan haberiniz yok dimi...çok merak ettim dün gece hep kabus gördüm doğumla ilgili...
gizoş uykusuzluk alışkanlık hale gelmeye başladı sende canım ya druna danışsana...
deniz bende de akıntı vardı 2 fitil verdi önce geçemdi sandım ama geçiyo biraz zaman....
yola gidicek annişlere şimdiden kolay gelsin..bebişlere sıkıntı olmuyo rabbim onları koruyo ama yol bizi çok yoruyo haberiniz olsun..
kızlar çok yazamıyorum ama geceleri tüm gün neler yapmışsınız hep takipteyim gündüz okuldan nete giremeyince malum gece takılıyorum
hoşgeldin canım ben de tüp bebek annesiyim Allahın izni le. bebek bebektir tüpü müpü yok bu işin diyorum ben. hayırlı doğumlar diliyorum hepimize.
canım kızarıklıklar karın genişlediği içindir badem yağının yapacağını sanmam. kişisine göre değişir çatlaklar kimisi başından daha çatlıyor kimisi hiç çatlamıyor kreme de bağlı değil bence genetik de önemli. ama nemlendirmek önemli tabi. ben de hep vazelin kullandım hiç çatlağım yok şuan sadece popmda bir iki çizgi oluştu iç karnım geniş sanırım önden değil de yanlardan çatladım basen ve bacaklarıma da sürmüştüm ama popoma sürmemiştim açıkçası
vazelin kadar nemli tutanı yok canım sabah akşam vazelinle güzelce yağla.
uykusuzluktan geberiyorum zaten uykum var ama sorun uyuyamamakta
yatağa yattığım an burnumdan sızlamaya başlıyo genzime iniyo sızı burnum tıkalı nefes alamıyorum ağzımdan nefes alınca ağzım kuruyo yapış yapış oluyo uyuyamıyorum o yüzden.Allahım bi an önce iyileşseydim ya
Kızlar doktordan geldik. 1666 gr olmuş kızım.
sancılar geçti nst tertemiz.
suyu bile artmış kızımın bol sıvı tüketince :)
haftalık iğnemizi olduk. nidilat ı günde 2 ye düşürdü.
başka iğne olmicaz sanırım.
31+3 üz.
31 i gördüğümüz için çok mutlu oldu doktorumuz. erken doğum riski geçti dedi.
18 ekimde nöbetçiymiş o gün çağırdı bayramın 4. günü.
yalnız bebişimiz makat gelişli. hala dönmemiş. dimdik oturuyor. doktoruma dönmeye niyeti yok sanırım dedim. dönmezse dönmesin erken doğmasın da nasıl gelirse gelsin dedi :)
dönmezse bana sezeryan yolları görünüyor. ama olsun önemsiz öyle rahat demekki miniğim. ayaklar kasıklarda pıtır pıtır vuruyordönmediğini ordan anlıyorum. Çok mutluyum azcık rahatladım. ama dikkat etmeye devam.
mdaa ne yaptı acaba onu merak ediyorum umarım herşey yolundadır.
ne güzel haberlerle gelmişsin canımmm çok sevindim gözün aydınnn :))
ben kasığımda uzun zamandır tekme hissetmiyorum hep karnımda oluyo bu dönmüşmü demek oluyo acaba?
benim doktor sezryancı heralde dönmüş normale uygun falan filan kelimesini etmiyo:26:
Gizem bnm bebek döndü ondan biliyorum
Seninkide dönmüş cnm cunku tekmeleri bende o bölgelerde hissediyorum
Dr unla konuş cnm bnm normal yapmam lazım bakacak kimsem yok de
Dönmüş mü mrk ediyorum de
Bu haftalarda dönüyorlar sanırım
Bence döndü senin eylüşşş üzmicek anasını
Ay kızlarrrr eşim geldi elinde koca bi torba şişe ileeee
Sadece şekerini almak kaldı geriye
Cok mutluyummm
35 tane almış
22 adette hastane için kutumuz var eşim bi bölümünü süslemişti
Onunda şekeri kaldı bi tek
Şükür Rabb'ime
Saol canım
Aslında enfeksiyon şikayeti diilde mantar şikayetim vardı bnm bi türlü geçmemişti verdiği fitille falan kaç aydır uğraşıyorum
Böbreğimin genişlediğini görüncede idrar tahili istedi işte
Bol lokosit bol epitel yazıyo canım kağıtta hiç sayı yok :26:
Fazlacana enfeksiyon yani sayamamışlar
Selam kizlar rahim ağzı uzunluğu 1, 66 ya kadar düşmüş yumusama var rahim agzinda . Dun sancim 80 leri gordu ama bugun sancim olmadigi icin yogun bakımdan normal odaya ciktik Kızımız babasini gorunce resmen hepten keyfi yerine geldi nasıl oynasiyo babasina yirim onu
Doktorlar tuzde yu erken dogacak diyorlar ciger gelistieici igne vuruldum dun gece ikincisinide bu gece vurulucam doktor durumin iyi giderse pazaetesi taburcu okursun muhtemelen dedi bakalım inşallah sancilanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?