sağol canım sen nasılsın senin de sancın olmuştu sanırım öyle hatırlıyorum.
canım geçen hafta seminer vardı benim hastanemde ünlü doğum koçu ayşe öner in. deodorantı annelere çok önermiyor. bebek anne teninin kokusunu almalıymış. koltukaltı için de deotak tarzı kokusu olmayan şeyleri öneriyor.
emzirirken anneler terlediği için koku sürmek istiyorlar ama yanlış diyor. aklınızda bulunsun.
kızlarr normal doğumda yada sezeryanda olan kanama fark ediyormu hangisinde daha yoğun oluyor ?
yepyeni cici pijamalar giycez ama batmasından endişe duyuyorum. hasta bezi hastanede verilmiyormuki?
bana da yakınlarım ilk günler için orkid in gece için olan uzun pedlerinden al dedilerç öyle yapmayı düşünüyorum ben.
Kızlar hastane çantamı hazırladım ben..
Bugün hastane çıkışlarını ütüledim 3 tkm koydum çantaya..
havlu,ıslak mendil,tek kulanımlık altaçma,çorap
henüz bezini almadım heryerde bulunan bişey diye..
hasta bezi gerekirmi bilemiyorum bana 2 doğumumda gerekmişti..
orkid ve 2 tkm gecelik,pijama sabahlık tkmı koydum..
terlik,iç çamaşırı,tarak ve diş bakım için gerekenler..
lohusa tacımı da tabi..
şimdilik bu kadar ama doğum yaklaştıkça daha çok ıvır zıvır eklerim tatile gidiyormuş gibi 3 valiz yaparım kesin o potansiyel var bende
ohhh rahata ermişsin dirAy kızlarrrr eşim geldi elinde koca bi torba şişe ileeee
Sadece şekerini almak kaldı geriye
Cok mutluyummm
35 tane almış
22 adette hastane için kutumuz var eşim bi bölümünü süslemişti
Onunda şekeri kaldı bi tek
Şükür Rabb'ime
canım sevindim tehlikenin büyük olmamasınaSelam kizlar rahim ağzı uzunluğu 1, 66 ya kadar düşmüş yumusama var rahim agzinda . Dun sancim 80 leri gordu ama bugun sancim olmadigi icin yogun bakımdan normal odaya ciktik Kızımız babasini gorunce resmen hepten keyfi yerine geldi nasıl oynasiyo babasina yirim onu
Doktorlar tuzde yu erken dogacak diyorlar ciger gelistieici igne vuruldum dun gece ikincisinide bu gece vurulucam doktor durumin iyi giderse pazaetesi taburcu okursun muhtemelen dedi bakalım inşallah sancilanmam
gizo bence22. haftadan sonra durmuşsun=9nasıl bi değişim ama :))))
hevuk kısss. Buda ben 28+1 diğeride oğluma aldığım pantolon ve gömlek çok beğenerek aldım :) annemdeyim bu arada çok giremiyorum.
valla canım çoğumuzda başladı bu adet sancısı gibi ağrılaradet sancısı gıbı sancı cekıyorum arada bı kasıklarım agrıyo bu dogum sancısı böyle olmaz dımı neden oluyo boyle acaba :26:
ohhhh onu da bitirmişsin bveis harikasın vallaKızlar bu arada mevlüt ve hastane deki ikramlarımız hazır bugün aldık kardeşimle
Yarın fotosunu çekip koycam şimdi eşimin halasında kalıyoruz yarın geçicez eve
Hastanede vermek için içi çikolatalı şekilli badem şekerleri
Evde vermek içinde iki ayrı çeşit bişeyler
Anlatamıyorum tam foto koyunca daha net olur
Bide lohusa şerbeti dağıtmak için minnak bardaklardan aldık ama kurdela bağlıcam onlarada
Bide mevlütte dağıtıcağım badem şekerlerinin ayıcıklarının falan arkasına magnet olsun diye mıktanıs alıp yapıştırcam
Çok güzeller ama yaa
ohhhh onu da bitirmişsin bveis harikasın valla
en hızlılarımız arasına alıyorum seni=)
foto at ama merak ettim
fikir olsun herkese...
bakalım ben niiittcemmm.
en son hazırlayan ben olurum herhaldiinnnn=)
sor bakalım kuzum nası hallettim o işide
Tabiki kardeşim!!
Herşey yapılsın istiyo bi an önce deli kız
Lohusa takımıda bi tane almış halam
Bi hastane çantam kaldı sanırım ilk bakışta
Bugün eve geçince koycam fotoları kuşum fiyatlarıyla beraber
kızlarr normal doğumda yada sezeryanda olan kanama fark ediyormu hangisinde daha yoğun oluyor ?
yepyeni cici pijamalar giycez ama batmasından endişe duyuyorum. hasta bezi hastanede verilmiyormuki?
bana da yakınlarım ilk günler için orkid in gece için olan uzun pedlerinden al dedilerç öyle yapmayı düşünüyorum ben.
ay doğru di mi yaaa
senin her eve lazım bi kardeşin vardııı onu unuttum ben tabi=))
maşallah onaa
ya evet bende onu soracaktım topikte bak iyi hatırlattın kuzum
Bu hastane çantası denilen şey nedir?
evdeki ufak valizlerimiz olmaz mı.
ufak derken mesela benim çekçekli hafta sonu kaçamakları için kullandığım bi bavulum var.
yoksa o da mı farklı bir şey??
nasıl bir şey almayı düşünüyorsun tatlım?
ay doğru di mi yaaa
senin her eve lazım bi kardeşin vardııı onu unuttum ben tabi=))
maşallah onaa
ya evet bende onu soracaktım topikte bak iyi hatırlattın kuzum
Bu hastane çantası denilen şey nedir?
evdeki ufak valizlerimiz olmaz mı.
ufak derken mesela benim çekçekli hafta sonu kaçamakları için kullandığım bi bavulum var.
yoksa o da mı farklı bir şey??
nasıl bir şey almayı düşünüyorsun tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?