Noolduu kızlar size yaaa daha çok erken
mdaa inş. kötü bir durum olmaz canımcm
deniz senin nie kasılman oluyor canoo:26:
...........
kızlar bende 2 haftadır kaanın hastalığıyla uğraşıyordum..kusma ve ishal vardı,mide üşütmesi dedi doktor 4 gün yattık hastanede..Çocuklarda bir salgın varmış hastanede boş oda bile yoktu düşünün bizi doğumhane katında kontrol altına aldılar..
bizden başka herkesin kapısında bebek süsü vardı,pembeler maviler,viyaklamalar fln doğumdan önce doğum yapacağım hastanenin doğumhane katında bulunmak enteresandı gerçekten..Ama gözlemlediğim ve araştırdığım şeyler oldu..mesela normal odaların dışında 150 tl fark karşılığı 2 tane suit odaları var,içi geniş ve anne ve bebeğin yattığı kısım ayrı misafirlerle arada sürgülü cam kapıyla ayrılmış bu da gelen giden olunca bebeğin mikrop kapmasını engeller die çok iyi düşünülmüş..bizde eşimle o odayı tercih edeceğiz biraz fiyat farkı var ama olsun..odayı cinsiyetin ve seçimlerine göre süslüyorlar,kuaförü ve fotoğrafçısıda var bakalım inş. herşey istediğim gibi olur
gecmıs olsun canım. nezmandır ıdrar yolları ıltıhabın var ? bendede cıktı antıbıyotık kullandım ama 12ydı lokosit sımdı 24 olmus senın kac acaba :26: oyuzden cok huzursuzum bende
Kizlar bana dua edin rahim agzi yumusamis sanxi cikti 70 kadar zeynep kamil Hastane sine yolladilar gidiyoruz dua edin
Noolduu kızlar size yaaa daha çok erken
mdaa inş. kötü bir durum olmaz canımcm
deniz senin nie kasılman oluyor canoo:26:
...........
kızlar bende 2 haftadır kaanın hastalığıyla uğraşıyordum..kusma ve ishal vardı,mide üşütmesi dedi doktor 4 gün yattık hastanede..Çocuklarda bir salgın varmış hastanede boş oda bile yoktu düşünün bizi doğumhane katında kontrol altına aldılar..
bizden başka herkesin kapısında bebek süsü vardı,pembeler maviler,viyaklamalar fln doğumdan önce doğum yapacağım hastanenin doğumhane katında bulunmak enteresandı gerçekten..Ama gözlemlediğim ve araştırdığım şeyler oldu..mesela normal odaların dışında 150 tl fark karşılığı 2 tane suit odaları var,içi geniş ve anne ve bebeğin yattığı kısım ayrı misafirlerle arada sürgülü cam kapıyla ayrılmış bu da gelen giden olunca bebeğin mikrop kapmasını engeller die çok iyi düşünülmüş..bizde eşimle o odayı tercih edeceğiz biraz fiyat farkı var ama olsun..odayı cinsiyetin ve seçimlerine göre süslüyorlar,kuaförü ve fotoğrafçısıda var bakalım inş. herşey istediğim gibi olur
gece 1.30 da mı bittiiSelam kızlarrrr
Doktordan geliyoruz bizde az önce 1.5 ta bitti işimiz hastanede akşam 8.5 ta gittim sıra almaya doktor öyle kalabalık oluyoki nefret ediyorum bu durumdan totom acıdı 4 saat oturmaktan sandalye tepesinde sırf bu yüzden değiştircem doktorumu randevu sistemi yok bişey yok delircemm
Oğluşum 1503 gram olmuş sağlıklı çok şükürkafası aşağıda zaten göğsümün altını tekmelediğini anlıyodum nefes alamıyodum hiç ayaklarını dayayınca
Kalça ağrım için magnezyum verdi sırtımda belim arasında ki ağrıyan yerimi gösterince böbreklerine bakalım dedi bebiş böbreklerimi öyle çok tekmelemiş ki büyütmüş fazlasıyla genişletmiş böbreğini sancıların bu yüzden dedi ilaç falan verdi idrarımdaki enfeksiyon için falanda eğer sancılarım ağrım geçmezse böbreğine tüp takmak zorundayız dedi :26:
Elevite kan ilacına devam ama antibiyotiğim bittikten sonra ara veriyorum bi haftalığına
Yorgunluktan ölüyorumm bide geçmişi okiyim kızlar sizler neler yapmışsınız bakalımmm
gözünaydın canım bebişi görmüşsünDoktordan çıktık 1780 gr dedi doktor. Aşağıya donmus bayram için de gidebilirsin yola dedi. Cok şükür bir sikinti yok
hımm bizim de 6 saat ist-ankara ama molalarla 7 saati bulur :111:Evet cok şükür ya özlüyor insan.6 saatlik yola gideceğiz istanbuldan Karabüke. Bir sorun yok dedi ama istersen haftaya gel bakalım gene dedi. Haftaya tekrar gideceğim
Hayırlısı inşallah izin verir ama 2 saatte bir mola vermeye dikkat et. Molalarda in dolas. O onemliymishımm bizim de 6 saat ist-ankara ama molalarla 7 saati bulur :111:
haftaya cuma benim de randevum bakalım bize ne dencek...
aranıza yeni katıldım kızlar benimde muhtemel doğum tarihim 29 aralık 2013 sonundan yakalıyorum yani
kızlar karındakii çatlaklar ne zaman oluşuyor bilginiz var mı ben gebeliğin başlangıcından beri badem yağı kullanıyordum o da kızarıklık yaptı karnımda şimdi ise vasseline markasının kakao yağı kremini kullanıyorum yağdamı kullansamki baya gerginleşmeye baaşladı göbüşüm
günaydın kızlaar..
uykusuzluktan bayılıp kalıcam biyerlerde bütün gece sıfır uyku ya allahım yardım et diye oturup ağladım resmen gece boyunca eşim gittikten sonra dalmıışım 1 saat o da
ayuncum hayatım çok geçmiş olsunn:26:
günaydın kızlaar..
uykusuzluktan bayılıp kalıcam biyerlerde bütün gece sıfır uyku ya allahım yardım et diye oturup ağladım resmen gece boyunca eşim gittikten sonra dalmıışım 1 saat o da
ayuncum hayatım çok geçmiş olsunn:26:
hoşgeldin canımaranıza yeni katıldım kızlar benimde muhtemel doğum tarihim 29 aralık 2013 sonundan yakalıyorum yani
kızlar karındakii çatlaklar ne zaman oluşuyor bilginiz var mı ben gebeliğin başlangıcından beri badem yağı kullanıyordum o da kızarıklık yaptı karnımda şimdi ise vasseline markasının kakao yağı kremini kullanıyorum yağdamı kullansamki baya gerginleşmeye baaşladı göbüşüm
akşama çaya misafirim var kızlar
ev görmeye gelcek eşimin arkadaşı ailecek eşini de çok seviyorum arkadaşız yani
ısrarla bişeye zahmet etme, ben tatlı yapıyorum ondan getircem dedi ama olmaz tabi
3 çeşit yapcam yeterli mi sizce :26:
2 tuzlu 1 tatlı.... bi de onun tatlısı olcak
bir de karışık çerez koyarım
az mı olur bi çeşit daha yapıyim mi kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?