2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Doktordan çıktık 1780 gr dedi doktor. Aşağıya donmus bayram için de gidebilirsin yola dedi. Cok şükür bir sikinti yok

çok geçmiş olsun cnm ya salgın kötü cidden, ben de korkuyorum okuldan kapıcam bişey diye sürekli çocuklarla iç içeyiz sonuçta :44: doğum yapacağın hastaneye karar verdin mi bi ara gop hastanesi diodun oradan mı bahsediyorsun? fiyat fln almadım ben daha biraz tuzlu ama değer orası, sen fiyat aldın mı?

Gunaydin kızlar herkese mutlu huzurlu haftasonlari...
Neler olmus ya mdaa kardeşim allah yar ve yardımcın olsun hüma da sende iyisindir umarim dualarm sizinle kotu düşünme dua et sadece rabbim yardım eder...:26:

gecmıs olsun canım. nezmandır ıdrar yolları ıltıhabın var ? bendede cıktı antıbıyotık kullandım ama 12ydı lokosit sımdı 24 olmus senın kac acaba :26: oyuzden cok huzursuzum bende

Saol canım

Aslında enfeksiyon şikayeti diilde mantar şikayetim vardı bnm bi türlü geçmemişti verdiği fitille falan kaç aydır uğraşıyorum

Böbreğimin genişlediğini görüncede idrar tahili istedi işte

Bol lokosit bol epitel yazıyo canım kağıtta hiç sayı yok :26:

Fazlacana enfeksiyon yani sayamamışlar

Kizlar bana dua edin rahim agzi yumusamis sanxi cikti 70 kadar zeynep kamil Hastane sine yolladilar gidiyoruz dua edin

canım herşey yolundadır inşallah
iyi haberlerini bekliyoruz

aysun çok geçmiş olsun allah şifa versin
4 gün hem de şimdi iyidir umarım
odanı görmüşsün ne güzel...

gece 1.30 da mı bittii nasıl randevu sistemi falan yok ya ilginç :44:
neyse bebişkon iyiymiş canım çok sevindim ama böbreğin için üzüldüm inş gerek olmaz öyle bişeye
çok ağrıdığı için mi, böbreğe tüp takma olayını duymamıştım hiç
allah beterinden korusun canım...

Doktordan çıktık 1780 gr dedi doktor. Aşağıya donmus bayram için de gidebilirsin yola dedi. Cok şükür bir sikinti yok
gözünaydın canım bebişi görmüşsün
kaç saatlik yola gitceksiniz kendi arabanızla mı?
bizim de öyle bi ihtimal var da bayram için ondan sordum

gözünaydın canım bebişi görmüşsün
kaç saatlik yola gitceksiniz kendi arabanızla mı?
bizim de öyle bi ihtimal var da bayram için ondan sordum[/QUOTE]

Evet cok şükür ya özlüyor insan.6 saatlik yola gideceğiz istanbuldan Karabüke. Bir sorun yok dedi ama istersen haftaya gel bakalım gene dedi. Haftaya tekrar gideceğim

Bveis
Bnmde akıntım cok fazlaaa
Hap seklinde fitil kullanıyorum ama sanki dahada arttı
Don yetişmiyor yaa :)

Evet cok şükür ya özlüyor insan.6 saatlik yola gideceğiz istanbuldan Karabüke. Bir sorun yok dedi ama istersen haftaya gel bakalım gene dedi. Haftaya tekrar gideceğim
hımm bizim de 6 saat ist-ankara ama molalarla 7 saati bulur :111:
haftaya cuma benim de randevum bakalım bize ne dencek...

Son düzenleme:
günaydın kızlaar..
uykusuzluktan bayılıp kalıcam biyerlerde bütün gece sıfır uyku ya allahım yardım et diye oturup ağladım resmen gece boyunca eşim gittikten sonra dalmıışım 1 saat o da

ayuncum hayatım çok geçmiş olsunn:26:

aranıza yeni katıldım kızlar benimde muhtemel doğum tarihim 29 aralık 2013 sonundan yakalıyorum yani
kızlar karındakii çatlaklar ne zaman oluşuyor bilginiz var mı ben gebeliğin başlangıcından beri badem yağı kullanıyordum o da kızarıklık yaptı karnımda şimdi ise vasseline markasının kakao yağı kremini kullanıyorum yağdamı kullansamki baya gerginleşmeye baaşladı göbüşüm

Hoşgeldin canım

Bana doktorum ilk kontrollerimde pregnacare isminde bi krem önermişti. Hamileliğimin başından beri de duş sonrası o kremi karın,göğüs ve basenlerime sürüyorum. Çok şükür şu ana kadar bi çatlağım oluşmadı..
Çok gerilme de hissetmiyorum. Göbeğimde haftama göre büyük aslında. Her gören doğuma çok az kaldı herhalde diyor.

Kızlar geçen gün bpd ölçüsünü konuşuyordunuz. Bi arkadaş bpd ölçüsü 3 hafta önde diye üzülüyordu. Bende baktım şimdi. Bizim miniğin bpd si 29+2 de 8.07 cm çıkmış. 32+3 yazıyor yanındada. Yani bizim kızında kafası büyük. Doktor bişe söylemedi. Oğlumda öyleydi. Baş çevresi normalden büyüktü hala öyle :) velhasıl telaşlanmayin yok yere üzmeyin kendinizi

Gizemcim günaydın canım...
Neden uykusuz geçirdin anlayamadım ağrın falan mı var??:26::26::26:

kıyamam yaa çok sinir bozucu bişey o uykusuzluk
kitap okumayı denesen gizem :26:
ben gece yatakta okuyunca uykumu getiriyodu bi ara...

hoşgeldin canım
çatlaklar kiminde 4. aylarda kiminde son ay oluşuyo
değişiyo yani
bence kulandıkların yeterli gibi
herhangi bi yağ yada krem, önemli olan orayı nemlendirmek deniyo genel olarak
ama çatlayacaksa ne sürerseniz sürün engel olmuyo diyenler de var
bizimki sadece önlem...

akşama çaya misafirim var kızlar
ev görmeye gelcek eşimin arkadaşı ailecek eşini de çok seviyorum arkadaşız yani
ısrarla bişeye zahmet etme, ben tatlı yapıyorum ondan getircem dedi ama olmaz tabi
3 çeşit yapcam yeterli mi sizce :26:
2 tuzlu 1 tatlı.... bi de onun tatlısı olcak
bir de karışık çerez koyarım

az mı olur bi çeşit daha yapıyim mi kızlar???

bence yeterli tatlı ne yapacaksın tuzlu ne yapacaksın peki??

selam kızlar nasılsınız bende aranıza katılabılırmıyım...bende 2013 aralık annesı olcam ıns rabbım mucızemı tup ebek tedavısıyle gonderdı cok sukur... ondan once bır dusuk bırde dış gebelık gecirdım...rabbım bebıslerımızı hayırlısıyla saglıklı kucaklarımıza almayı nasip etsın

Aramıza hoşgeldin pelincim

Essela yeter bence yaaa ne yapıcan başka allasen
Surda doguma ne kaldı..! Yorma kendini lütfen bebişimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…