2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Cnm maşallah sende kolaylaşın artık
Hepimiz hazır gibiyiz bi tek çantalarımız kaldı
Bebek şekerini ne yaptın

Ayy allahım bizim kız hıçkırıyo arada da sinirlenip tekme atıyo devam ediyor hıçkırmaya :))

Bveis bende o şekerli tüllerden ayarlıcam. Hepsi çok güzel hayırlı olsun canım.

Turkuaz, bebeğin göbeği 5 7 günde düşüyor ya. Hergün batikon sürülüyo. Üzeri kirlenmesin diye göbek bağı bezi kullanacam. Hastane setinin içinde vardı. Extra zibinda koydum. Temiz bi bezde koyabilirsin.. Haklısın bende emzikleri kaynatıp koyayım.

Göğüs pediyle önlük alicam başka ne kaldı bilmiyorum :44:
Bu arada 1 numara prima bez ne kadar küçükmuş. :) minik kelebeğim benim

Cnm maşallah sende kolaylaşın artık
Hepimiz hazır gibiyiz bi tek çantalarımız kaldı
Bebek şekerini ne yaptın
Bebek şekerini daha hazırlayamadım canım benimkinin cinsiyeti tam belli değil bayramdan sonra kontrolümüz var eğer ordada cinsiyet kesin olmazsa ben beyaz renkte yapmayı düşünüyorum bakalım canım sen naptın şekerlerini hazırladınmı

Slm güzeller :)

Bizim hastane çantamız da dahil olmak üzere tüm eksiklerimiz bitti çok şükür...
Kapı süsünü de sipariş verdik annanemiz alacak :)
Şimdi alışverişten geliyoruz bi arabamız kalmıştı onu da tamamladık hayırlısıyla...

Bu da benim zilloşun arabası :))

bu arada sabah kalktığımda ayaklarımın tabanları ağrıyo diyodum ya ellerimde eklendi :2:
ayy o sabah kalkınca ilk ayağa kalktığım anda ki topuk acısı berbat birşey
resmen ezildiğini hissediyorum çok acıyoooo=((
bak bak bak ne dalga geçiioo
benim ki gayet güzel oldu dedi dalga mı geçti aca??? =/,
tabi o örgüydü mantıklı değildi.

Tamam kuzucum o valizi hazırlarım o zaman...
bence montluk panço modelleri daha çıkmadı piyasaya kış daha bu hafta var çünkü.
yeni üretiliyordur bu kadar erken soğukların geleceğini sanmıyorlardır
umudum o yönde=))

Çantaya neler koydum onu da yazayım eksik varsa hatırlatın kızlar :/

Kendi çantam (daha doğrusu valizim:)

2 takım pijama
1 gecelik
1 takım sabahlıklı pijama takımı (burada paylaşmıştım lohusa pijama seti ama hastanede giymeyi düşünmüyorum, fotğraf falan çektirirsek diye koydum)
1 tek alt pijama
el havlusu, banyo havlusu (duş aldırırlarsa diye)
yastık kılıfı
patik
çorap (3 çift)
5 adet külot
2 adet atlet
2 adet ince kolay açılabilen sütyen (aslında 2 adet emzirme atleti aldım çok beğendim nbb'den. Ama evde güzel lohusa takımımla giymeyi düşünüyorum o yüzden koymadım:)
önü kapalı plastik süslü terlik :)
kalınlarından ve uzunlarından kadın pedi (1 paket)
ıslak mendil
sıvı sabun
şampuan
diş macunu,fırçası
saç fırçası
kalın uzun hırka
göğüs pedi, göğüs kremi

birde kendime eşofman takımı aldım hastaneye giderken onu giyicem kısmetse:)

Bebiş için

1 takım 10'lu hastane çıkışı
1 alt üst yeni doğan takım
çorap
1 tane yenidoğan külotlu çorap
hırka
yelek, patik
bebe yağı
pişik kremi
bebek bezi
polar battaniye
tütümüz:)
biberon,emzik (her ihtimale karşı)

Birde kızımla kendim için yaptığım anne-bebek saç bantımız ve aynısından baba broşumuz :)

ooo turkuaz ne işler halletmişsin sen.
tatilin acısını çıkarmtışsın(izin gününün =)) )
gelirsem bakarım artık=))
ya sen kaç gecelik kaç pijama adlın öyle ben sayamadım
ben az mı aldım yaaaaaa..yetmez mi ki acabaaa..
Kızlar eve şimdi geldim
Gelir gelmez fotoları yükliym dedim
Bu halamın aldığı lohusa pijaması ama hastanede giyemem açık renk sonuçta eve geçince giycem nolur nolmaz
ohh ohh fotolor yüklenmiş
gecelikler sergilenmiş=))
süper süper
o standa bende bayıldım ne kullanışlı şey öylee.
şekerlerinde çok kibar iyi yapmışsın uğraştığına değmez
hakikaten ucuzmuş ...
ben de de krem rengi var pijama ben onu giycem hastane de 2. gün valla.ne yapamm..=//
bana da annecim panço örüyormuş :)
ayy ne şanslısın
keşke benim annemde örseeeee=((
onun güzelliği ayrı olur.keyifle giy inşallah tezcelciğim...
güle güle kullan sultancığım(yenildik gene bu arada=((ühühüühüühü )
arabada çok güzel..biz daha almadık.erteledim o işi malum biliyorsun. markası ne
memnun kaldın madem markasını modelini de paylaş bizle fikir olsun=)
kapı süsü de gelşnce foto istiyoruz ona göreeeeeee

Güle güle kullanın sultancım
Artık dinlenme vakti herşeyin hazır oldğuna göre

Sağol canım inşallah :) Hep birlikte güzel günlerde kullanalım cicilerimizi :)
Evet hayırlısıyla 2 hafta sonra doğum iznine ayrılıyorum, dinlenebileceğim günler yakın Allah'ın izniyle :)

Kuzummm ben bi tane alıcam lohusa takımı çünkü sadece bu var mavili falanmı alsam onu bilemiyorum direk doğurduktan sonra giymek için alcam ucuz yollu bişe olsun istiyorum çeyizimden iki takım hiç kullanılmamış pijamam var ama onlarda pembeli beyazlı krem olaydı iyi olurduuu
Annemle ananem gelcek bana yakında onlar alır artık pijamamı benim bişe alma düşüncem yok herşeye yetişmek çok zor artık
Hastane çantamın eksiklerini tamamlarım yavaş yavaş ben sadece

Maşallah canım herşeyiniz hazır allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Havalar iyice soğuyor. Bebeğimizi üşütmekten korkuyorum ben :26:Talha ağustosta doğdu. Çıtçıtlı atletle gezdi hep :)

Havalar iyice soğuyor. Bebeğimizi üşütmekten korkuyorum ben :26:Talha ağustosta doğdu. Çıtçıtlı atletle gezdi hep :)

Derin de ağustos doğumlu canım çok rahattım bende cıbıl cıbıl geziyodu
En büyük derdimiz sıcaktan isilik olurduu
Şmdi napcaz bilmiyorum

amin canım :) genelımızde oluyosa sıkıntı yok ozman :)

Çok sağol şekercim. Daha güzelleri sizin olsun. :)
Chicco lite way plus travel sistem bu aldığımız model. Çok kullanışlı geldi bana özellikleri.
Katlanınca çok az yer kaplıyo, hafif, sürüşü rahat (her ne kadar mağaza içinde denesemde)
Benzer özellikteki ve aynı kalitedeki diğer markalara göre fiyat olarakta uygun geldi bana. 600 tl'ye aldık 7 taksitle.
Benzer özelliklerde Pierre cardin de de var travel sistem fiyatıda daha uygun. Ama kalite olarak ben beğenmedim.
Kapı süsümüzü de annanemiz getirince yüklerim :)

Güle güle kullan canım hepsi çok güzeller :)))
Bu arada pijama takımımız aynı sanırım ne güzel yaaa :)) Keşke yanyana giyebilseydik :)))

biz geldikkk :))
ananemdeydim tabikii
babam aradı bize niye gelmiyosun diye evdeyim yatıyorum dedim söylemedim ona ananemde olduğumu hastayım dedim gel burda yat dedi çıkasım yok hiç dedim ettiği laf gerçi biz daha kaloriferi açmadık daha beter olursun gelirsen üşürsün gerizekalı gelirsen açarız demiyoda ay allahım ya deliriyorum beyinsiz herif.bide gel diye arıyo ne diye gitceksem acaba.

yarında çok işim vaar.üsküdar'da ki c&a'ya bakıcam bende hamile kazakları falan gördüm online mağazasında kalın bi pantlon bi kazak alırım popom dondu bugün bayramdada giyerim hem çapulcu gibiyim mutfak alışverişi yapıcam salıda temizlik var ama temizlik malzemelerim bitmişşş onaları alıcam :))

herkes çantaları hazırlamıışşş ben daha yıkama işine bile girişmedim odamız 30 ekimde gelicek şimdi yıkayıp ütülesem yine toz olur ütüsü bozulur diye düşündüm oda geldikten sonra yapsam geçmi kalmış olurum sizce??

Son düzenleme:
Ben ve oğluşum geldik kızlar sırtım cok kötü. Dr uma ancak cumaya randevu alabildik
Birde karnımın şişmeye başladıgı yer yani midemin solu
Cok sızlıyor.
Ben aralda da böyle olmuştum. Ama son ay olmuştu
Dr ayakları orayı geriyor artık yeri kalmadığı için demişti
Sanki tırnaklıyor orayı ya
2 ay oncesinden başladıysa bu naparım ben yaaa
Sırtımdan dolayı cok acım var ztn
Dogumdan sonra emar çektircem ve hemen tedavi olucam
6 senedir çekiyorum psikolojim bitti.

Gizem ben c&a da özellikle hello kityli cok guzel ciciler gördüm
Ama sana söylemedim :/
Gitme gitmeee alırsın sen yine

kıyamam sana noldu ya çok geçmiş olsun canım iş falan yapma hiç yorma kendini barii yapılcak bişey de yok sanırım ağrı kesiciden başka uuf:26:

ay ne fenasınnnnndur yarın bakıyım
gitmem lazım totom çıplakmı kalsınnn
sen baktınmı hiç hamile kıyafeti c&a'da ?
evmanyada çok tatlı yastıklar gördüm hello kittyli onlara bakıyorum şimdi 3-4 tane alıp yere minder gibi atılabilir odasında dekor olsun diye kararsız kaldım ama çok çeşit var işin yoksa baksana bi ara fikir ver arama yerine hello kitty yazman yeter hayatımm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…