- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Bir de Deniz'den özenip C&A'den bot aldım:))) Çok rahatmış walla. Çok da ucuz. Akşam da hemen giydim. Akşam arkadaşın doğumgününü kutlamak için eğlenceye gitmiştik, içerisi çok soğuktu, botlar çok iyi oldu sıcak sıcakGerçi herkes oynarken ben oturmak zorunda kaldım, kurtlarımı dökemedim ama...
Merhaba kızlar,
Dün sonunda alabildim pijamalarımı:) Bu sefer akıllandım tabi, erken çıktım evden, ilgilendiler de. Lohusa şerbet bardağı için hazır satılan kelebek aldım, annem de onlara kurdela dikecek. Bebek şekerinin ve lohusa tacıyla bebek bandının siparişini verdim. Bir de aynı yere süslü bir kelebekle içi dolgulu keçe baykuş siparişi verdim. Kelebeği altın yastığına diktireceğim. Baykuşları ne yaparım bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyorlar:) Sözde hepsini evde kendim yapacaktım, gaza gelmiştim ama anladım ki dekorasyon işlerini çok sevsem de oturup kendim bir şey yapamıyorum, çok sıkılıyorum. Kızımın odasına perde de baktık, aslında karar verdim ama sanırım odası gelince ölçü aldırıp diktireceğim. Şu an tek karar veremediğim halısıyla yatağı. Halıyı bulamıyorum çünkü ince uzun olması lazım odanın şekline göre. Yatağı da Yataş öneriyorlar ama çok yüksek, bilemedim iyi midir. Aldıklarımın fotolarını koyuyorum.
Eki Görüntüle 824423 Eki Görüntüle 824424 Eki Görüntüle 824425 Eki Görüntüle 824426 Eki Görüntüle 824427 Eki Görüntüle 824428 Eki Görüntüle 824429 Eki Görüntüle 824430 Eki Görüntüle 824432
Cnm aldıklarına bayıldım güle güle giyin
Baykuşları mevlütte dağıtırsın Yada yapmıcaksan
Eve bebek görmeye gelenlere verirsin canım
Botları bugun bende giydim sıcacık valla ilk günde evde gıydım
Mont baktın m? Bulamıyorum ben yaaa
Bu arada ben şişeleri aldım okudun mu bilmiyorum
Az oncede ağlama krizi tuttu
Sırtımın solu kulunç oluşmuştu ztn hep varda
1 haftadr ağrısı şddetlenerek arttı dün eşim masaj yaptı krem sürdü
Parol içtim ama oyle bişey ki cok bastırılması gerekiyor yumuşaması için
Ama yokkk bügünde cok ağrıyor iş yapamıyorum
Ev dağınık ütüler biriktiağrıdan duramıyorum oturuo ağladım
Baya baya hemde .!!! O kdr çaresizim ki((
Eşim yine krem sürdü yatıyorum ama acıyla.!!
Pijama Dünyası'ndan aldım canım. 145 lira. Ben Ankara'da mağazasından aldım ama internet satışı da var. Hırkası gri, hafif ışıltılar var, pijaması da ekru.Ay grili pembeliye bayıldımmmm
Ne kdr o ve nerden aldın
Teşekkürler canım:)Çantamızda hazıııır
Talhanin doğumunda bi bebek çantası hediye gelmişti hiç kullanmadim. Hem o hem de yeni aldığım nike çantaya hazırladım.
2eldiven 2 şapka 3hastane çıkışı takımı, islak mendil,2çorap, 10bebek bezi, polar mont, polar battaniye, penye battaniye, alt açma bezi, ağız bezi, göbek bağı bezi,zibin koydum
. Emzik biberon koymadım siz koyacakmisiniz????
Turkuaz aldıkların hayırlı olsun canım güle güle kullan.
Cemre şişelerini de almışsın. Sende alışverişi hemen hemen bitirdin galiba. Güle güle kullan canım.
Kızlar eve şimdi geldim
Gelir gelmez fotoları yükliym dedim
Bu halamın aldığı lohusa pijaması ama hastanede giyemem açık renk sonuçta eve geçince giycem nolur nolmaz
Eki Görüntüle 824487
Eki Görüntüle 824488
Bu mevlütte dağıtıcağım şekerler bütün bunları eminönünden bakcaktım uygun olur diye ama uygun bulunca alıverdik içinde 25 tane var 30 lira
Eki Görüntüle 824493
Eki Görüntüle 824494
Bunlarıda mevlütte vercem diğerlerinden sadece bi sepet kalmıştı az olmasın diye bu biberonlardanda aldık tanesi 50 kuruş
İçinede şeker koncak ucuzundan bişey bulcam 20 tane aldım bunlardan
Eki Görüntüle 824495
Bunlar lohusa şerbeti bardaklarım 40 tanede bunlardan aldım 10 tanesi 4 liraydı mavi kurdele takıcam sadece üstlerine
Eki Görüntüle 824496
Bunlarıda hastane için aldım gelene ikram olsun diye çikolataları o küçük kaplara koyup standa yerleştircez
Aslında standa bnce hiç gerek yoktu ama kardeşim saolsun alalım alalımm diye diretti
Çikolata 20 li 10 liraydı standda 10 küçük kaplarda 20 tane aldık 5 tanesi 1 liraydı
Şimdilik bu kadarcıkk
Eki Görüntüle 824499
Merhaba kızlar, boya badana misafir ağırlamaca derkn nerdeyse 2 haftadır giremedim umarum herkes iyidir. Gece çok zor uyumak dısında bir sıkıntım yok bird kış hamileliği zormus kabanlarım olmuyor 2 ay içinde yeni kaban almak istemiyorum ne yapacagım bilmiyorum
Bu bardakları nereden aldın canım, adı ne diye geçiyor?
Hepsi çok güzel olmuş
Bveis canım hepsi cok guzel
Ama sondakilere bayıldımmmm
Ne guzel o şekerler oyle üst üste koyacaksın dimi harika
Merhaba kızlar, boya badana misafir ağırlamaca derkn nerdeyse 2 haftadır giremedim umarum herkes iyidir. Gece çok zor uyumak dısında bir sıkıntım yok bird kış hamileliği zormus kabanlarım olmuyor 2 ay içinde yeni kaban almak istemiyorum ne yapacagım bilmiyorum
Bebeğin hareketinden olabilir canım. Bende de gün içinde oluyor egilemiyorum hic tam kestiremiyorum ama buyuk ıhtimalle ayağını dayıyor olabilir. Bende de bu aralar çok idrara çıkma oluyor üşenıyorum bazenherkese slmmm ,
kızlar yaaaa benim kaburgamın altında bi ağrı var sürekli herkes adet sancısından bahsetmiş ama bende onun yerine bu ağrı var normaldir umarım :44:
Aynı derten muzdaribiz hepimiz cnm
2 ay için mont alınmaz..
Panço düşünüyoruz hem sonrada giyilebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?