2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bir de Deniz'den özenip C&A'den bot aldım:))) Çok rahatmış walla. Çok da ucuz. Akşam da hemen giydim. Akşam arkadaşın doğumgününü kutlamak için eğlenceye gitmiştik, içerisi çok soğuktu, botlar çok iyi oldu sıcak sıcak Gerçi herkes oynarken ben oturmak zorunda kaldım, kurtlarımı dökemedim ama...

Cnm aldıklarına bayıldım güle güle giyin
Baykuşları mevlütte dağıtırsın Yada yapmıcaksan
Eve bebek görmeye gelenlere verirsin canım
Botları bugun bende giydim sıcacık valla ilk günde evde gıydım
Mont baktın m? Bulamıyorum ben yaaa
Bu arada ben şişeleri aldım okudun mu bilmiyorum

Az oncede ağlama krizi tuttu
Sırtımın solu kulunç oluşmuştu ztn hep varda
1 haftadr ağrısı şddetlenerek arttı dün eşim masaj yaptı krem sürdü
Parol içtim ama oyle bişey ki cok bastırılması gerekiyor yumuşaması için
Ama yokkk bügünde cok ağrıyor iş yapamıyorum
Ev dağınık ütüler birikti ağrıdan duramıyorum oturuo ağladım
Baya baya hemde .!!! O kdr çaresizim ki ((
Eşim yine krem sürdü yatıyorum ama acıyla.!!

Ay grili pembeliye bayıldımmmm
Ne kdr o ve nerden aldın

Teşekkürler canım. Nar çiçeği olan pijamayı şimdi giymek için aldım, diğerlerini hastane için. Baykuşlardan 2 tane yaptırıyorum, belki de baykuşlu olan bir nevresim var, ona da dikebilirim. Buna benzetmesini istedim, meleğinelinde pahalı bunlar.

Mont hiç bakmadım, idare etmeye çalışacağım. Dün mesela hamile gömleği üzerine uzun ve bol hırka, onun üstüne de trençkot giydim, bi de ince atkı taktım. Trençkotun önü kapanmıyor ama diğer aksesuarlarla önüm kapanmış oldu Hamile kıyafetleri çok pahalı, zaten bir dünya masraf yapıyoruz, bi de o çıkmasın diyorum ama daha ne kadar direneceğim bakalım.

Evet gördüm, şişeleri bulmuşsunuz, size geçen gün link koymuştum süsleme için. Dün bardak için kelebek alırken baktım, mağazada her türlü malzeme var, hazır kesilmiş keçeler dahil. Badem şekerli şişeleriniz güzel olacak Ben de bir ara renkli ve değişik kokulu kolonya mı koysam demiştim ama babamız istemedi, meleğe karar verdik, o da pahalı oldu biraz.

Sırtına sıcak havlu koyun, eşin de fön makinasını çalıştırsın, daha rahatlarsın canım. Belim tutulunca ben öyle yapıyorum. İnsan çaresiz kalınca ağlama geliyor, ben de geçen sabah işe giderken ağladım. Hazırlanırken belim ağrıdı, servise de geç kaldım, bi anda sinirim bozuldu. O zaman da eşim ne yapacağını şaşırıyor, adamın da dengesini bozdum:)

Çantamızda hazıııır

Talhanin doğumunda bi bebek çantası hediye gelmişti hiç kullanmadim. Hem o hem de yeni aldığım nike çantaya hazırladım.

2eldiven 2 şapka 3hastane çıkışı takımı, islak mendil,2çorap, 10bebek bezi, polar mont, polar battaniye, penye battaniye, alt açma bezi, ağız bezi, göbek bağı bezi,zibin koydum
. Emzik biberon koymadım siz koyacakmisiniz????

Turkuaz aldıkların hayırlı olsun canım güle güle kullan.

Cemre şişelerini de almışsın. Sende alışverişi hemen hemen bitirdin galiba. Güle güle kullan canım.

Ay grili pembeliye bayıldımmmm
Ne kdr o ve nerden aldın
Pijama Dünyası'ndan aldım canım. 145 lira. Ben Ankara'da mağazasından aldım ama internet satışı da var. Hırkası gri, hafif ışıltılar var, pijaması da ekru.
Geceliği de ekru aldım. Diğer sabahlıklı takımlardan biri pembe biri kırmızı.

Teşekkürler canım:)
Ben emzikle biberon da koyacağım. Ne olur ne olmaz. Hazır almışken gerekirse almak için koşturmayalım, hem evde kaynatırız da. Ben de göbek bağı bezi almadım. Satan yer de görmedim, çok gerekli mi?

Kızlar bakın, Sedef-Kıvanç Kasabalı da sizin şişelerden yapmış, çitli kutuyla da çok güzel olmuş.

Eklentiler

• $Adsız.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar eve şimdi geldim
Gelir gelmez fotoları yükliym dedim
Bu halamın aldığı lohusa pijaması ama hastanede giyemem açık renk sonuçta eve geçince giycem nolur nolmaz

Bu mevlütte dağıtıcağım şekerler bütün bunları eminönünden bakcaktım uygun olur diye ama uygun bulunca alıverdik içinde 25 tane var 30 lira

Bunlarıda mevlütte vercem diğerlerinden sadece bi sepet kalmıştı az olmasın diye bu biberonlardanda aldık tanesi 50 kuruş
İçinede şeker koncak ucuzundan bişey bulcam 20 tane aldım bunlardan

Bunlar lohusa şerbeti bardaklarım 40 tanede bunlardan aldım 10 tanesi 4 liraydı mavi kurdele takıcam sadece üstlerine

Bunlarıda hastane için aldım gelene ikram olsun diye çikolataları o küçük kaplara koyup standa yerleştircez
Aslında standa bnce hiç gerek yoktu ama kardeşim saolsun alalım alalımm diye diretti
Çikolata 20 li 10 liraydı standda 10 küçük kaplarda 20 tane aldık 5 tanesi 1 liraydı
Şimdilik bu kadarcıkk

Bu bardakları nereden aldın canım, adı ne diye geçiyor?

Hepsi çok güzel olmuş

Bveis canım hepsi cok guzel
Ama sondakilere bayıldımmmm
Ne guzel o şekerler oyle üst üste koyacaksın dimi harika

Merhaba kızlar, boya badana misafir ağırlamaca derkn nerdeyse 2 haftadır giremedim umarum herkes iyidir. Gece çok zor uyumak dısında bir sıkıntım yok bird kış hamileliği zormus kabanlarım olmuyor 2 ay içinde yeni kaban almak istemiyorum ne yapacagım bilmiyorum

Ayyy o standtamı hazır poşette hani
Süper ya koy masaya o standı tamamdır olay

Aynı derten muzdaribiz hepimiz cnm
2 ay için mont alınmaz..
Panço düşünüyoruz hem sonrada giyilebiliyor

Bu bardakları nereden aldın canım, adı ne diye geçiyor?

Hepsi çok güzel olmuş

Saoll cnmmm
Haznedardan aldım bunları pasta malzemelri şeker hamuru falan satan bi dükkan vardı kadına lohusa şerbeti bardağı diyince direk biliyolarmış zaten her çeşit bardak vardı

Bveis canım hepsi cok guzel
Ama sondakilere bayıldımmmm
Ne guzel o şekerler oyle üst üste koyacaksın dimi harika

Canım tadına hiç bakmadım ama içi çikolatalı dedi kadın tadı güzeldir inş bizde tipine bakıp kandık çikolatanın işte
20 tanecik aldık yeter heralde yetmezsede yapcak bişe yok
Üst üste dizcem kuzum aynen

Benimde hiçbi kabanımın montumun düğmesi kapanmıyo fermuarı çekilmiyooo birleşmiyo bile fermuarr
Tek bi tane çok büyük kabanım vardı ama onu giyincede sumo güreşçisi gibi oldum bi kerecik giydim çıkardım hemen psikolijimi bozdu manyak kaban
Önü açık falan giycem valla yenisini alamıcam herşey masraf
Şal takarım atkı takarım kapatırım önümüü

herkese slmmm ,

kızlar yaaaa benim kaburgamın altında bi ağrı var sürekli herkes adet sancısından bahsetmiş ama bende onun yerine bu ağrı var normaldir umarım :44:
Bebeğin hareketinden olabilir canım. Bende de gün içinde oluyor egilemiyorum hic tam kestiremiyorum ama buyuk ıhtimalle ayağını dayıyor olabilir. Bende de bu aralar çok idrara çıkma oluyor üşenıyorum bazen

Son düzenleme:
Herkese selam canlarım ben bebeğim için alışverişimi bitirdim kendim için alış veriş yapmak kaldı 1-2 tane pijama alacam gögüs pedi falan temizlik ürünlerini hallettim bakalım bi çanta hazırlamak kaldı onda hallettimi ben rahat ederm galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…