2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ya ben tesettürlü olduğum için en ideali o olur diye düşünmüştüm bugün sordum bitane 15 liramıydı neydi evdeki kumaşlarıma bakıcam dikerim muhtemelen... doğru söylüyosun bende zaten nasıl dikilmiş fiyatı nasılmış felan diye bakıcaktım 10 olsa alırdım evdekilere bakıcam olmadi kundak mundak kenarına bi kurdele dikerim boynuma asmak için böylece hem battaniye hemde emzirme önlüğü gibi kullanabilirim hemde uğraşmam

valla bende çok zorlandım annem ki dolaşırken oturan hanımları bile kaldırdı kızım hamile çok yoruldu diyerek oturttu beni saolsun :) zaten gittim geldim boğazımın yanması çoğaldı daha eşimede bişi demedim kızacak diye... geldim sesimi çıkarmadan bide onun yemeğini hazırladım...

bgün gittik ucuz bi pijama aldım kızlar korkuttunuz beni kanama çok oluyo felan diye benim aldığım kremdi kıyamadım kremi belkide evde kullanırım iki pijama bi gecelik bi sabahlık götürürüm herhalde ben hastaneye yetmez mi?

pijama takımlarıma uygun bi dolama başörtü aldım pudra pembesi... hem iki pijamam bir geceliğim pembe uysun diye hemde krem pijamamada uyar dedim krem baktım yüzüme gitmedi...

2-3 tane kilot aldım beyaz benimkiler hep renkli benekli felan çocuk donları gibi :) ayıp olur diye beyaz aldım bide adlet aldım ama emzirmek için özel bişi almadım bundanda sıyrılır diye düşündüm

mevlüt yapmamaya karar verdik sanıyorum... 40na kadar herkes gelir görür zaten ben bi kerede gelsinler görsünler bitsin bu işkence diye istiyodum :) annemlerde 40 na kadar 40 kere görürler mevlüte gerek yok evde hazırlığın olur ikramın olur rahat edersin dedi... hastane için çikolata yaptırırız gelenlere ikram edilir ki çok gelenimde olmaz herhalde... akrabalardan kimse ilgilenipte nasılsın iyimisin nasıl gidiyo bile demedi - ki benim kalp çarpıntım var 100 ün altına düşmez kalbim benden bukadar şimdilik kızlar umarım herkes iyidir...

bu arada mdaa naptı hastanedeydi en son? pazartesi taburcu olma ihtimalim var diyodu oldumu acaba bilginiz var mı?

hayatımmm bavulu çektim usb kablomu bulamıyorum yarın temzliik var çıkar bi koltugun altından koyucam yani aklımda :)))

ay ne güldümm çocuk donları gibi demenebenimkilerde anane donu gibi dümdüüzz

Evde sıkıntı yaşamışsın ama onun dışında ne güzel alışveriş yapmışsın, kaynanan insafa gelmiş
Güle güle kullan aldıklarını kuzum. Eylül'ün de maşallahı var.

Güle güle kullansın Ali cicilerini, hepsi birbirinden güzel

Hasene ciktim canim imza attim oyle ciktim bugun muayeeye gittim kendi doktoruma ilacimin dozunu yukaelttik bebegin gwlisimi haftasiyla uyumlu milimetrik dedi cuma gunu kontrole cagirdi gribim icin ilavclar yazdi bu şekilde

Buda ıki büklüm kızım doktorun dik otur dedi rahatsiz olsun takla atrin dedi

Eklentiler

• $20131007_122219.webp
    12 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Evde sıkıntı yaşamışsın ama onun dışında ne güzel alışveriş yapmışsın, kaynanan insafa gelmiş
Güle güle kullan aldıklarını kuzum. Eylül'ün de maşallahı var.

evet canım sorma çok aksiyonlu bi gündü şuan popomun üstüne oturamıyorum ama kalçam öyle bi sancıyoki yorgunluktan
teşekkürler canımm benimm :))

Hasene ciktim canim imza attim oyle ciktim bugun muayeeye gittim kendi doktoruma ilacimin dozunu yukaelttik bebegin gwlisimi haftasiyla uyumlu milimetrik dedi cuma gunu kontrole cagirdi gribim icin ilavclar yazdi bu şekilde
Geçmiş olsun canım. Ağrın sancın yok di mi? Ailenin yanında mısın?
Senin bebiş önde gitmiyor muydu?

vlla banada uyar hayır işlerine nasıl hayır denilebilinir ki? ben zaten hergün düzenli fetih suresi felan okumaya çalışıyorum hergün okuyamadığımdada Meryem suresi açıyorum dinletiyorum yavruma... tabi kuşun ötmesinden duyabiliyormu yavrucağızım onu bilmiyorum:26: bende hatim başladımda biticek gibi görünmüyor... Meryem süreside doğumu kolaylaştırıyomuş kızlar...

iyi hamdolsun yola geliyor galiba gizem :) benimkide birlikte büyütürüz diyor ama benden çok sahiplenmesinden müdehale etmesinden endişe ediyorum kıl olurum böyle şeylere
ay ne güldümm çocuk donları gibi demenebenimkilerde anane donu gibi dümdüüzz

hahahhaha ama öyle gizem bi görsen çekmeceyi bi açıyorum rengarenk çiçekler mi dersin böcekler mi dersin... sanarsın çocuk çekmecesi evli bayan çekmecesi demezsin hoşuma gidiyodu alıyodum ama şimdi düz beyaz ihtiyaç :)) doktora giderken bulamıyorum canoooooo

bu arada tesisatınıza çok üzüldüm ya işte bu yüzden ben ev duası ederken tesisatıda düzgün olsun diyorum hep millet gülüyo bana Allah yardımcın olsun

bide ben yokken ne çok kaynatmışsınız ya? ben nisa hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum inş. yapan yada duyanlar varmı hastane bakımı ilgi alaka nasıl? ben tırsıyorum biraz

maşallah sübhanallah eylüle
güle güle giyin gizemcim aldıklarını
nasıl olursa olsun, sağlıkla kolaylıkla olsun inşallah doğumlarımız...

ayy hepsi çok güzel deniz güle güle kullanın canikoo
o ayıcık tuluma bayıldım yaaa ben de istiyommmm
kaça aldınız?

off ne sinir yaa evdeyken de olmaz arkadaş! dışardayken olur böyle şeyler!!!
neyse allah beterinden korusun

Geçmiş olsun canım. Ağrın sancın yok di mi? Ailenin yanında mısın?
Senin bebiş önde gitmiyor muydu?

Ağrım var bel kemigim zonkluyo bh bir kuki kemigim agriyo o kadat ama etken dogumu bu sefer grip tetikledi dedi doktorum . Sindi ailemin yanindayim kizimin gelisimi ondeydi ama bu grip cok etkiledi kızımı yiyemedim iştahım gitti beslenemedi kızım hayirlisiyla dogsun haftasiyla uyumlu olsun yeterki kizima bisey olmasin

O ağrılar normal galiba Neyse ki önlediler sancılarını.
Tabi ki haftasıyla uyumlu olması yeterli, agresifmelek de yanlış hatırlamıyorsam ilerideyken şimdi haftasıyla uyumlu yazmış, ondan merak ettim de sana da sordum.

ayy valla bende bugün seni soruyodum çok geçmiş olsun güzelim daha iyisin inş... olmaz inş olmaz sıkma canını... bende grip oluyorum galiba bayram arifesi hakkımızda hayırlısı inş...dualarımızdasın ama unutma :)

ben de tesettürlüyüm canım olsun yine de bana fazlalık gibi geliyo, 2 pijama 1 gecelik yeter hastaneye bence de
aldıklarını da güle güle giy canım
şark hana gittin mii

Ya benkm kizimin iki kilodan fazla okmasi lazin ama erken dogacak çünkü doktorun bir ay daha sık dişini diyo baska bisey demoyo ben disimi degil otami da sikiyorum ayni zamanda saglikla helsin kizim kuvezde birakip eve gidemem ben

Allah razi olsun canım hep dua edelim birbirimize inşallah sogum cok zor gorunce hatırladım o günü insallah nu dogumum kolay olur :18:

Ya benkm kizimin iki kilodan fazla okmasi lazin ama erken dogacak çünkü doktorun bir ay daha sık dişini diyo baska bisey demoyo ben disimi degil otami da sikiyorum ayni zamanda saglikla helsin kizim kuvezde birakip eve gidemem ben
İnşallah öyle şeylerle karşılaşmazsın canım.
Yatacak mısın yine hep?

ben de tesettürlüyüm canım olsun yine de bana fazlalık gibi geliyo, 2 pijama 1 gecelik yeter hastaneye bence de
aldıklarını da güle güle giy canım
şark hana gittin mii

geceliğim biraz dar olabilir ama bilmiyorum evlenmeden önce almıştım yeni farkettim meğer lohusa geceliği imiş :))

saolasın güzelim daha güzelleri sizin olsun. :) ahım şahım bi güzellikleri yok ama hesaplıydı parasınıda annem verince külfet etmek istemedim :) renk uysun yeter dedim

yok girmedim annemlere uyum sağladım mecbur... kürkçü hana girdik 2 saat çıkamadı hanımlar ablamda vardı sonra havuzlu handan yorgan aldık hazır aldı annem artık o ısıtmazsa yün yapılır temiz yün var nasıl olsa...

Cnm o tulum 24 tl idi
Bordosu laciverti koyu yeşili vardı
Ayaklı astronot kar tulumlarıda vardı
Ayaklardaki patikler cıkabılıyordu
Ya hastane cıkışı arkadasım almış hemde büyük set
Bana verecekmiş ben bunrenkli takımı verip yerine büyük bişiler alayım bari
Ev hast çıkışı doldu offff

en mantıklısı olur deniz, ben idil babyden 20li hastane çıkışı aldım başka da almicam,
0-3 aylık kıyafetler daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…