hasene yaa ne gerek var emzirme önlüğüne
habire onu mu tak çıkar yapcan bana çok gereksiz geliyo
biyere gidince yanıma ince şallardan koycam ben
gerekirse onu atcam omzumdan aşağı hem hafif
sen bilirsin tabi ama onun yerine daha gerekli bişey alınabilir gibi
ay cnm ınşallah bulursun güzel bişey .. ben varya artıkk hiççç dolanamıyorum hiççç
eşimsiz ben bir hiçimmm
ve muhakkak yakınımda bi yerde park edilmiş olucak araba..
eşim arabada kullandırmıyor cok saçma ama hamıleyken araba kullanılmaz mışş allah korusun kaza fln olursa aırbag
karnıma vurur ve bebegı kaybedermışım.. kac aydır araba kullanmıyorum((
arada calıp bı yerlere gıdıyordum muzıgı açıp tey teyyyy
doğurayım fızık tedaviye fln gıderken alıcam kocadan arabayı..
eminonu cok guzeldır hasene bebek sekerı flnda bakıcakmısın uygun bı suru sey var orda.. bızım ıcınde gez bacımmmm
bence cok güzel ıdeal... bnmkıde sırt desteklı poşetın ıcınde duruo toz olmasın dıee
bırde cıcılerını çantaya koycaz yaa bı takımı ayrı bı takımı ayrı poşetlemek cok ıyı bır fıkır bencede..
buzdolabı opşetlerı varya buyuk boy oyle seylerın ıcıne koyarız
valla bende çok zorlandım annem ki dolaşırken oturan hanımları bile kaldırdı kızım hamile çok yoruldu diyerek oturttu beni saolsun :) zaten gittim geldim boğazımın yanması çoğaldı daha eşimede bişi demedim kızacak diye... geldim sesimi çıkarmadan bide onun yemeğini hazırladım...
bgün gittik ucuz bi pijama aldım kızlar korkuttunuz beni kanama çok oluyo felan diye benim aldığım kremdi kıyamadım kremi belkide evde kullanırım iki pijama bi gecelik bi sabahlık götürürüm herhalde ben hastaneye yetmez mi?
pijama takımlarıma uygun bi dolama başörtü aldım pudra pembesi... hem iki pijamam bir geceliğim pembe uysun diye hemde krem pijamamada uyar dedim krem baktım yüzüme gitmedi...
2-3 tane kilot aldım beyaz benimkiler hep renkli benekli felan çocuk donları gibi :) ayıp olur diye beyaz aldım bide adlet aldım ama emzirmek için özel bişi almadım bundanda sıyrılır diye düşündüm
mevlüt yapmamaya karar verdik sanıyorum... 40na kadar herkes gelir görür zaten ben bi kerede gelsinler görsünler bitsin bu işkence diye istiyodum :) annemlerde 40 na kadar 40 kere görürler mevlüte gerek yok evde hazırlığın olur ikramın olur rahat edersin dedi... hastane için çikolata yaptırırız gelenlere ikram edilir ki çok gelenimde olmaz herhalde... akrabalardan kimse ilgilenipte nasılsın iyimisin nasıl gidiyo bile demedi - ki benim kalp çarpıntım var 100 ün altına düşmez kalbimbenden bukada r şimdilik kızlar umarım herkes iyidir...
bu arada mdaa naptı hastanedeydi en son? pazartesi taburcu olma ihtimalim var diyodu oldumu acaba bilginiz var mı?
ayyy öldüm bittimmm turşu gibi oldum resmennnnn
üsküdara c&a'ya gittim birsürü şey aldımmm pantlon aldım kalın kot uzun hırka aldım bayaa kalın mont gibi hatta idare eder beni bu kışbişeyler daha aldımda hatırlayamıyorum yorgunluktan.lcw'dan kadife tayt aldım bide kazak aldım.
hastaneyede gitttiimmm eylülü görmeye hiç aklımda yoktu çıkmışken gidiyim dedim
30+0 bugün ultrason 32 gösteriyo
1800 kg 41 cm olmuşş
ama doktor böyle şişko olursa normali unut dedi.bende dedim bu sefer bi aksilik olmadığı sürece normali denicem bakıcak kimsem yok dedim tamam normali bekleriz ama kilolu olursa olmaz dedi son haftalarda belli olucak yani:26:
carrefourdan'da alışverş yapım geldim 10 kere oturup dinlendim çok çokkkk çok yoruldummmm
yarın temizlik var evi toparlamam lazım daha
bu yorgunlukla geldim banyoya bi girdimki kaloriferden su akmış bütün banyoyu su basmış ve hem normal banyoyu hem bizim yatak odasındaki banyoyu ağlaya ağlaya sildim temizledim.altınada kova koydum akıtan yerlerin.vanası gevşemiş heralde
aynen hayatım napalım ya kadere kalmış artık :))
kayınvalidem dedikii geçen gün;evdeki kadını gönderirim 1 ay sende kalır yemekleri temizliği falan yapar.hastanede 1-2 gün emrah kalır bizde akşamları geliriz.eve çıkınca 1 hafta bende dururum kadınla beraber.2.hafta ben işe giderim mecbur 3.mağazayı açıyolar ya ondan gitmesi gerek zaten.teyzen izin alır 3-5 günde dedi..alışana kadar da yardımcı abla benle kalcak işte.idare ederiz dedi.nasıl şaşırdım anlatamam.emrah mı bişey çıtlattı acaba böyle imana geldi birden:44:
Güle güle kullansın Ali cicilerini, hepsi birbirinden güzelKızlar gece gece alışverişe gittik
Kayınvalidem ne zmndr bişeyler alıcam beni götürün deyip duruyordu
Malum araba sadece bizde var ve kadının dizleri çok ağrıyor tek gidemez
Bende hep atlatıyordum anne gerek yok fln diyordum yada
Durumları olmadıgı için :/
Bugun giyinmiş bize cıktı hadi gidelim diye
Mecbur çıktık bu kez aysen bebeye gittik
Renkli hastane çıkışı
Zıbın
İçi tüylü ayıcık seklinde tulum
Bî tane penye ayaklı tulum
Projeksiyon dönence aldı
Evde sıkıntı yaşamışsın ama onun dışında ne güzel alışveriş yapmışsın, kaynanan insafa gelmiş
Güle güle kullan aldıklarını kuzum. Eylül'ün de maşallahı var.
Geçmiş olsun canım. Ağrın sancın yok di mi? Ailenin yanında mısın?Hasene ciktim canim imza attim oyle ciktim bugun muayeeye gittim kendi doktoruma ilacimin dozunu yukaelttik bebegin gwlisimi haftasiyla uyumlu milimetrik dedi cuma gunu kontrole cagirdi gribim icin ilavclar yazdi bu şekilde
Bugün itibariyle 31. Haftamiz da doldu bizim
Kızlar bakın ne dicem.. Son haftalarda kuran okuyabilen arkadaşlar birer yasin okusak, bilmeyenler de ayetel kürsi okusa. Hepimiz birbirimize bağışlasak. Yada bizim cuma günleri sohbet günümüz oluyor. Hocamıza toplu bağışlama ve dua ettirebilirim. Tabi isterseniz. Düşünürseniz farklı fikirler de üretebiliriz. :44:
aynen hayatım napalım ya kadere kalmış artık :))
kayınvalidem dedikii geçen gün;evdeki kadını gönderirim 1 ay sende kalır yemekleri temizliği falan yapar.hastanede 1-2 gün emrah kalır bizde akşamları geliriz.eve çıkınca 1 hafta bende dururum kadınla beraber.2.hafta ben işe giderim mecbur 3.mağazayı açıyolar ya ondan gitmesi gerek zaten.teyzen izin alır 3-5 günde dedi..alışana kadar da yardımcı abla benle kalcak işte.idare ederiz dedi.nasıl şaşırdım anlatamam.emrah mı bişey çıtlattı acaba böyle imana geldi birden:44:
ay ne güldümm çocuk donları gibi demenebenimkilerde anane donu gibi dümdüüzz
maşallah sübhanallah eylüleayyy öldüm bittimmm turşu gibi oldum resmennnnn
üsküdara c&a'ya gittim birsürü şey aldımmm pantlon aldım kalın kot uzun hırka aldım bayaa kalın mont gibi hatta idare eder beni bu kışbişeyler daha aldımda hatırlayamıyorum yorgunluktan.lcw'dan kadife tayt aldım bide kazak aldım.
hastaneyede gitttiimmm eylülü görmeye hiç aklımda yoktu çıkmışken gidiyim dedim
30+0 bugün ultrason 32 gösteriyo
1800 kg 41 cm olmuşş
ama doktor böyle şişko olursa normali unut dedi.bende dedim bu sefer bi aksilik olmadığı sürece normali denicem bakıcak kimsem yok dedim tamam normali bekleriz ama kilolu olursa olmaz dedi son haftalarda belli olucak yani:26:
carrefourdan'da alışverş yapım geldim 10 kere oturup dinlendim çok çokkkk çok yoruldummmm
yarın temizlik var evi toparlamam lazım daha
ayy hepsi çok güzel deniz güle güle kullanın canikooKızlar gece gece alışverişe gittik
Kayınvalidem ne zmndr bişeyler alıcam beni götürün deyip duruyordu
Malum araba sadece bizde var ve kadının dizleri çok ağrıyor tek gidemez
Bende hep atlatıyordum anne gerek yok fln diyordum yada
Durumları olmadıgı için :/
Bugun giyinmiş bize cıktı hadi gidelim diye
Mecbur çıktık bu kez aysen bebeye gittik
Renkli hastane çıkışı
Zıbın
İçi tüylü ayıcık seklinde tulum
Bî tane penye ayaklı tulum
Projeksiyon dönence aldı
off ne sinir yaa evdeyken de olmaz arkadaş! dışardayken olur böyle şeyler!!!bu yorgunlukla geldim banyoya bi girdimki kaloriferden su akmış bütün banyoyu su basmış ve hem normal banyoyu hem bizim yatak odasındaki banyoyu ağlaya ağlaya sildim temizledim.altınada kova koydum akıtan yerlerin.vanası gevşemiş heralde
Geçmiş olsun canım. Ağrın sancın yok di mi? Ailenin yanında mısın?
Senin bebiş önde gitmiyor muydu?
O ağrılar normal galiba Neyse ki önlediler sancılarını.Ağrım var bel kemigim zonkluyo bh bir kuki kemigim agriyo o kadat ama etken dogumu bu sefer grip tetikledi dedi doktorum . Sindi ailemin yanindayim kizimin gelisimi ondeydi ama bu grip cok etkiledi kızımı yiyemedim iştahım gitti beslenemedi kızım hayirlisiyla dogsun haftasiyla uyumlu olsunyeterki kizima bisey olmasin
Ağrım var bel kemigim zonkluyo bh bir kuki kemigim agriyo o kadat ama etken dogumu bu sefer grip tetikledi dedi doktorum . Sindi ailemin yanindayim kizimin gelisimi ondeydi ama bu grip cok etkiledi kızımı yiyemedim iştahım gitti beslenemedi kızım hayirlisiyla dogsun haftasiyla uyumlu olsunyeterki kizima bisey olmasin
ben de tesettürlüyüm canım olsun yine de bana fazlalık gibi geliyo, 2 pijama 1 gecelik yeter hastaneye bence deya ben tesettürlü olduğum için en ideali o olur diye düşünmüştüm bugün sordum bitane 15 liramıydı neydi evdeki kumaşlarıma bakıcam dikerim muhtemelen... doğru söylüyosun bende zaten nasıl dikilmiş fiyatı nasılmış felan diye bakıcaktım 10 olsa alırdım evdekilere bakıcam olmadi kundak mundak kenarına bi kurdele dikerim boynuma asmak için böylece hem battaniye hemde emzirme önlüğü gibi kullanabilirim hemde uğraşmam
valla bende çok zorlandım annem ki dolaşırken oturan hanımları bile kaldırdı kızım hamile çok yoruldu diyerek oturttu beni saolsun :) zaten gittim geldim boğazımın yanması çoğaldı daha eşimede bişi demedim kızacak diye... geldim sesimi çıkarmadan bide onun yemeğini hazırladım...
bgün gittik ucuz bi pijama aldım kızlar korkuttunuz beni kanama çok oluyo felan diye benim aldığım kremdi kıyamadım kremi belkide evde kullanırım iki pijama bi gecelik bi sabahlık götürürüm herhalde ben hastaneye yetmez mi?
pijama takımlarıma uygun bi dolama başörtü aldım pudra pembesi... hem iki pijamam bir geceliğim pembe uysun diye hemde krem pijamamada uyar dedim krem baktım yüzüme gitmedi...
2-3 tane kilot aldım beyaz benimkiler hep renkli benekli felan çocuk donları gibi :) ayıp olur diye beyaz aldım bide adlet aldım ama emzirmek için özel bişi almadım bundanda sıyrılır diye düşündüm
mevlüt yapmamaya karar verdik sanıyorum... 40na kadar herkes gelir görür zaten ben bi kerede gelsinler görsünler bitsin bu işkence diye istiyodum :) annemlerde 40 na kadar 40 kere görürler mevlüte gerek yok evde hazırlığın olur ikramın olur rahat edersin dedi... hastane için çikolata yaptırırız gelenlere ikram edilir ki çok gelenimde olmaz herhalde... akrabalardan kimse ilgilenipte nasılsın iyimisin nasıl gidiyo bile demedi - ki benim kalp çarpıntım var 100 ün altına düşmez kalbimbenden bukadar şimdilik kızlar umarım herkes iyidir...
bu arada mdaa naptı hastanedeydi en son? pazartesi taburcu olma ihtimalim var diyodu oldumu acaba bilginiz var mı?
O ağrılar normal galiba Neyse ki önlediler sancılarını.
Tabi ki haftasıyla uyumlu olması yeterli, agresifmelek de yanlış hatırlamıyorsam ilerideyken şimdi haftasıyla uyumlu yazmış, ondan merak ettim de sana da sordum.
ayy valla bende bugün seni soruyodum çok geçmiş olsun güzelim daha iyisin inş... olmaz inş olmaz sıkma canını... bende grip oluyorum galiba bayram arifesi hakkımızda hayırlısı inş...dualarımızdasın ama unutma :)
İnşallah öyle şeylerle karşılaşmazsın canım.Ya benkm kizimin iki kilodan fazla okmasi lazin ama erken dogacak çünkü doktorun bir ay daha sık dişini diyo baska bisey demoyo ben disimi degil otami da sikiyorum ayni zamanda saglikla helsin kizim kuvezde birakip eve gidemem ben
ben de tesettürlüyüm canım olsun yine de bana fazlalık gibi geliyo, 2 pijama 1 gecelik yeter hastaneye bence de
aldıklarını da güle güle giy canım
şark hana gittin mii
maşallah sübhanallah eylüle
güle güle giyin gizemcim aldıklarını
nasıl olursa olsun, sağlıkla kolaylıkla olsun inşallah doğumlarımız...
ayy hepsi çok güzel deniz güle güle kullanın canikoo
o ayıcık tuluma bayıldım yaaa ben de istiyommmm
kaça aldınız?
off ne sinir yaa evdeyken de olmaz arkadaş! dışardayken olur böyle şeyler!!!
neyse allah beterinden korusun
Cnm o tulum 24 tl idi
Bordosu laciverti koyu yeşili vardı
Ayaklı astronot kar tulumlarıda vardı
Ayaklardaki patikler cıkabılıyordu
Ya hastane cıkışı arkadasım almış hemde büyük set
Bana verecekmiş ben bunrenkli takımı verip yerine büyük bişiler alayım bari
Ev hast çıkışı doldu offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?