2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

geçmiş olsun canım neyse ki müdahale ediliyor farkında olunması iyi sonuna kadar gideceğine inan canım benımm herşey güzel olacak sağlıkla kavuşacaksın inşallah yavruna

turkuazcım benım neredeyse 3 hafta öndeydi tombik. şimdi bir hafta ileride normalleşmiş geçen ay çok uçuyorduuu bizim kız. kız dediğin zarif olur:) normal doğum için uygunuz 3 kg civarı olur muhtemelen

bide ben yokken ne çok kaynatmışsınız ya? ben nisa hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum inş. yapan yada duyanlar varmı hastane bakımı ilgi alaka nasıl? ben tırsıyorum biraz [/QUOTE]

Ben de Yenibosna nisa da yapacağım inşallah.

günaydın kızlar dün yazamadım fazla yogun bi gün oldu akşam üzeri doktora gittimya. çok şükür şimdilik bi sorun yok oğluşum 30+3günlüğüz sata göre. ultrasona göre 5 ün gerideyiz. 1470 gr olmuş 38 cm. rahim ağzı uzunlugu değişmemiş çok şükür. kısalırsa sorun olabilir bebegin duruşundan dolayı baskı yapıp kısaltabilir kanama yada su gelmesi olaiblir dedi ama 3 haftayı atlattık bişey olmadan dedi. yan yatıyo hala duruşu. dedim doktora geçen sefer beni çok korkuttunuz bu 3 haftayı ben tedirginlikle geçirdim . olabilecek herşeyi söylüyorum illa olacak diye bişey yok belkide hiç bişey olmadan sona kadar böyle gidecez dedi dönecek belki dedi bilemiyoruz yani şu an. aynen dikkat edecem ama ben tabi çok ayakta kalmamak çok yorulmamak çok yürümemek. ilacıma devam bide zayıf değilmi dedim haftasına göre bi 200 gr kadar daha olsa baya iyi olurdu ama minyon bebek olacak dedi son anda atak yapmazsan dedi 5 kilo aldım bende . vitamin falan versenz bebege yarıcak dedim verdi. onu almaya başlıcam bide yediklerime dikkat etmeye :) çok tatlı poz verdi bücürüküm . rabbim hayırlısı ile 35.haftayıda gerçirmeyi nasip etsin inşş sonrası bakalım doktorun dediği tabi gönül ister tam süreci doldurmak ama hayırlısı nasip... bayramdan sonra 21nde gidecez kontrole ve 21nde 8haftalık doğum öncesi iznimde başlatılacak. bayrama gitmeme bişey demedi gidebilirsn yorma kendini falan ...
araba alıyoruz bu arada akşam onun hesabı vardı biraz borçlar krediler havada uçuşuyo ev de aldıkda biz haziran ayında epey bi borcumuz var bebeğimz kısmetiyle gelir inşş ama çok sıkışıcaz (( bakıcıya baktırmaya yani para kalmıcak gibi nerdeyse hesaplarımıza göre çok feci kemer sıkma politikası olacak bilemiom napacaz sağlık olsunda herşey olur inşş

ay hadi sevindim yaa dikkat et canım sonuna kadar gider inşallah kuzucuk erken davranmasın acelemiz yok büyüsün daha. vitaminde yarasın bebeğine canım. Allah ödemeyi nasip etsin borçsuz hiçbirşey olmuyor hep aynı durumdayız krediler borçlar. hayırlı olsun eviniz arabanız.

canım aynı durumdayız seninle ama benim 27. haftamda kısalma farkedildi, 35 mm ölçmüştü kendi doktorum, başka doktora gittim 37 mm dedi, ama bunlar önemli farklar değilmiş, bana yorulma, fazla yürüme, fazla ayakta kalma, kesinlikle yolculuğa çıkma dedi doktorum hayırlısıyla 32 yi atlatırsam daha az endişe duyacağım tabiki gönül isterki günümüzü tamamlayıp doğuralım ama bu pek mümkün görünmüyor simdilik benim fındığım da yan duruyor ve bu duruş düzelmeyecek belliki, zaten mecburen sezaryen olcam, Allah vaktinde sağlıklı doğum nasip etsin hepimize

Canım hakkında hayırlısı olsun.. Sağlıkla kucakla bebişini :) Evinizde,arabanızda hayırlı olsun.. Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin. Darısı bize inşallah. Bizim arabanın borcuda temmuzda bitiyor, Eşimle oturup temmuza kadar harcama planı yaptık kağıt üzerinde.. Bizimde çok açılmamamız lazım.. İnşallah ev alabiliriz ondan sonra.. Bebişler kısmetiyle gelirler inşallah.. Ay ne kadar çok inşallah dedim dimi? Adnan oktar'ın kızlar gibi

Günaydın kızlar hem sizlere hem de dünya tatlısı ve kıymetlisi bebeklerinize:) Yavaş yavaş herşeyi tamamladık sayılır. Bebek odası, bebek arabası, ana kucağı, ciciler(zıbın, patik, ayakkabı, bere, emzik, battaniye,...vb), saç fırçası, küvet, tırnak makası, küvet termometresi..falan filan. Hastane için pijama, gecelik, sabahlık. Bebek çikolataları için daha çok erken ona bir ay kala falan konuşmaya gideceğim. Sizce başka ne eksiklerimiz olabilir? Tecrübesizlik böyle birşey işte. Atlayacağız birşeyi diye korkuyor insan. Bebişimin hiçbirşeyi eksik olmasın...:18:

Canım guzel haberler le gelmişsin
Hep iyi düşün. Maşallah öyle böyle bebeklerimiz onca şeye rağmen güçlüler
Ev ve arabanızda hayırlı olsun
Bizim şu dünyada sadece bi arabamız var
İnşallah bizde ev sahibi oluruz.
İzne çıktığında bol bol dinlen

bide ben yokken ne çok kaynatmışsınız ya? ben nisa hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum inş. yapan yada duyanlar varmı hastane bakımı ilgi alaka nasıl? ben tırsıyorum biraz

Ben de Yenibosna nisa da yapacağım inşallah.[/QUOTE]

Canim nisa hastanesini bende duydum ama cok kalabalik dediler gidemedim bende hastane ariyorum dogum icn

Cnnm bak ne güzel haberlerle dönmüşsün. Inşallah sonuna kadar sorunsuz devam edersin. Maddiyat konusunda herkes aynı durumda sanırsam. Hamilelikler, bebek kıyafetleri, masrafları, bide bize extra okul masrafı oldu. Ayy bide üstüne bayramdı, kurbanlikti. Önümüzdeki ayda doğum parası bilmem ne derken yelken gibi açıldıkça açıldık.

Canımız sağolsun. Bu heyecanları yaşatan rabbime şükürler olsun. Bizim bi komşumuz var. Uzun yıllardır bebekleri olmuyor. Herşey denediler ikiz hamileliğide düşükle sonuçlandı. Kadın akşama kadar evde tekim ne bi ses ne ortada dolanan çocuk yok diyor. ona da rabbim hayırlısını versin.
Ben diyorum ki ne kadar şükretsek az. Eşimiz çocuğumuz yuvamiz hayattan güzel beklentilerimiz var elhamdülillah.

bende kısalma farktmedi önceki gittiğimle aynı çok şukur ama duruşundan dolayı olabilir diyo ihtimaller duruşu değişmezse mecbur sezeryan tabi. Benim yol 1.5 sa bayrama gidecgm gidebilrsn dedi bakalım inş sorunsuz gider geliriz . Aminn allah hepimize saglıkla nasip etsn kucağımıza almayı ..

:) evet adnan hocanın maşallah inşallah kızları gibi :)) darısı size inşş biz evi hazıranda aldık krediylede. şimdide araba çocukda olacak diye şart oldu. Hayırlısı inş kimseye mahcup muhtaç olmadan öderiz allahın izniyle inşş..

darısı sizin başınıza deniz inş allah herkese nasip etsn kıracılık zor boşa gidiyo para..

Bu arada bambudan oval beşikler var ya onlardan istiyorum dedim eşime. Bakarız ama duruma göre söz vermeyim dedi. Çok seviyorum onları. Inşallah alırız ya. Nette baktım gurdamar diye bi site var bayıldım o beşiklere.

32. Haftaya girdik ya ben çok mutluyum içim içime sığmıyor. Her geçen gün heyecan artıyor. Sanki ilk bebeğim gibi. Kaşı gözü nasıl olur diyorum eşime hayırlısını iste diyor. Herkes yeşil gözlü olur diyo. Yeşil gözlü olursa önce benim nazarım değer kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…