2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Çok doğru söylüyosun canım hamdolsun bugünümüze :)
Benim de bi komşum var, eşiyle kuzenler ondanmı bilmiyorum ama 4 yıllık evliler çocukları olmuyor. Her hastalandığında hayal kırıklığı yaşıyor. Benden de sürekli dua istiyo. Sen hamilesin duan kabul olur diyo. İnşallah Allah isteyen herkese evlat nasip etsin. :26::26:

saol cnm inş erken davranmaz şöyle bi 35-36 yı görsek hayırlısı ile rahatlıcaz biraz daha inş büyür... Aminn çok teşekkür ederim .darısı olmayan herkesin başına gerçi herşey borçla oldu nakit oldugundan değil ama allah yardım eder inş öderiz ..

günaydınnnnn :))
tesisatçı geldi sabah kalorifer vanalarının hepsi gevşemiş durduk yere nasıl olmuş anlamadım allahtan bütün hepsi patlamamış evde yüzerdik artık
temizlik var bi yandan bende ütü yapıcam totişimi kaldırırsamm :))
burnum o kadar tıkalı ki açcam diye uğraşmaktan çok kanadı su gibi kan aktı birsürü:26:
ama sonunda açıldı

Günaydınnnn
herkes iyidir umarım kızlar..
oğluşu okula gönderip geliyorm,öptm

gönderdim balböcüğümü geldim kızlar
Bende temizliğe dün başladım hava bu kadar güzelken
Aslında heryeri temiz ve düzenli tutmaya çalışırım herzaman onun içinde öyle büyük temizlik diye birşey yok benim için..
Halıları bayramdan sonra yıkamaya vericem,dün de mutfağın camını silip perdelerini yıkayıp ütüleyip taktım..
o perde ütüsü zaten 1 saat sürüyor çok yordu beni..İş güç zoruma gitmiyor da eşimin ailesi görüyor da hiç aldırmıyor ya ona çok güceniyorum..perdeyimi yıkadın diyor da k.validem nasıl takacaksın yardım edelim tırmanma bi yerlere demiyor..
Ama ne demişler bilirsiniz,balta döner sap döner,gün gelir hesap döner
Zaten doğum yapıncada k.v bakmıcak adım gibi eminim,ezgide de 6 günlük lohusaydım evime gelen misafire kalkıp yemek yapmıştım da o da içerde çene çalmıştı milletle bu defa yapmıcam kimseye yemek fln ne yiyolarsa yesinler umrumda bile diiill
Neyse temizlikten nerelere geldik yawww benim içim doldu bacikolarr,buzluğa attığım taze fasulyeleri görünce''iyi yapmışsın doğumda gelen misafirlerine yaparsın''diyen sevgili k.valideciğimi boğmak istiyorumda birazzzzzzzzzz

bide ben yokken ne çok kaynatmışsınız ya? ben nisa hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum inş. yapan yada duyanlar varmı hastane bakımı ilgi alaka nasıl? ben tırsıyorum biraz

Ben de Yenibosna nisa da yapacağım inşallah.[/QUOTE]

doktorunda orda mı fairy? benimkisi Mürvet hanım ama doğuma kim girer bu süreçte neler olur bilinmez :) hastane ile ilgili güzel şeyler duydun mu ya? seneler önce doğum yapan akrabalarım çok güzel şeyler söylüyolar ama şimdi durum ne bilmiyorum.. Allah yardımcımız olsun...

geçmiş olsun gizem kaloriferler için :) bende hafta sonu eşim in zoru ile tuzlu gargara yapmadım tuz diyeti yapıyosun sonra gargara yapıyosun ne anladık bu işten dedi kızdı boğazının yanması tahriş etmenden bırak bişi olmicak dedi... sonuç dün akşam iyice fenalaştım bugünde yanıyo boğazım burnum İstanbul trafiği gibi... soğan ın antibyotik etkisi var diye soğan yiyorum bol bol ama sağlık ocağınada çıkacağım artık 3 metreden fazla yaklaşmam doktora o doktorda bişiden anlamıyo ya bi minoset yazdırayım bide demir ilacımı yazdırım bari... offf

Bende oturdum ütü yapıyorum
Yoruldum sabah bi sürü iş yaptım bide içi su dolu bardak kırdım
Tekrar topla kırıkları bul süpür sil öldüm ya
Kıçımla dagları devirıyorum resmen :26:

Bende oturdum ütü yapıyorum
Yoruldum sabah bi sürü iş yaptım bide içi su dolu bardak kırdım
Tekrar topla kırıkları bul süpür sil öldüm ya
Kıçımla dagları devirıyorum resmen :26:

nazar çıkmıştr canooo
Dayannnn az kaldı dayaannnnnn,kendimde dahil bütün topiğe gelsin bu teselli

kızlar bugün bende okulda fenalaştım 2. dersten sora eve attım kendimi, bu kaç oldu oluyo bana bi anda ateş basıyo gibi olup başım uyuşuyo sersem gibi ayakta duramaz hale geliyorum düştüm düşücem sanki tansiyon oynaması gibi, aç da değildim oysa.. midem zaten kaç gecedir uyutmuyo renee yi kafama dikip içiom banamasın demiyo uyutmuyo, yetmiyo gündüz konuşmakta zorlanıyorum asit cayır cayır yakıyo yemekten soğudum bişi yiyesim yok gözüm korktu bu aya kadar hiç bi şikayetim yoktu hatta 36. haftaya kadar çalışır raporu alıcaktım bugün fikrim değişti 32 de çıkıcam izne olmucak böyle yığılıp kalcam yoksa okulda, merdiven çıkmak ölüm belim bacağıma vuruyo zor oynatıyorum nereye dokunsan bişi var anlayacağınız off, eve geldiğimde de sebepsiz bi ağlama krzine girdim ağladım ağladım sesimle ne oluyosa ortada hiçbişi yok şimdi kendime geldim artık gidip sağlık ocağından bugün için rapor alıcam mecbur çıktım geldim çünkü dersi bırakıp

merhaba arkadaşlar. ben bu sabah vajinada kemiklerde ağrıyla uyandım. hala devam ediyo. randevum ayın 25 inde. benimle aynı durumda olan arkadaşlar acaba doktora sordunuz mu? nedenmiş, tehlikesi varmıymış, şimdi doktora gitmeme gerek var mı? beni aydınlatırsanız çok sevinirim

canım ben geçen hafta eşimle medikal park da seminer vardı oraya gittim ünlü doğum koçu ayşe öner geldi. bebeklerin doğumdan sonra yıkanmamasını öneriyor. çünkü ilk doğduklarında ciltlerinde bir jel oluyormuş ilk 24 saat derisini dış etkenlerden korumak için. o tabakanın gitmemesi gerekiyormuş. eğer çok kanlı ise şöyle bir suyun altına tutulabilir demişti.genelde siliyolarmış. bakalım ben de konuşmak istiyorum bu tarz şeyleri.

geçmişler olsun canım Allah birdaha yaşatmasın. böyle bizi korkutuyolar ama bak görürsün bu kadar iğne ve ilaçtan sonra Allah bilir şimdi de doğmak bilmezler :)35 haftayı geçtik mi tehlike olmaz zaten. 36 ya da pek bişey kalmadı ama inşallah hepimiz 38 leri görürüz. Amin.

canım belki döner bebeğin pozisyonuna takılma çok doktor da sana olabilecek şeylerden bahsetmiş benimkisi de makat gelişli şuanda hep kasıklarımı tekmeliyor kanama da olabilir su da gelebilir ama bunlar normal gebelerde bile olabilir. rahimağzı uzunluğun iyi ise açılman da olmaz zaten içini ferah tut. benim miniğim de 31 de 1700 gr. belki 3 kg doğmaz ama ben 2500 gr a bile razıyım sağlıklı olsun organları tam olsun da kilo doğunca da alınır.

bence 30 un altına düşmediği sürece rahimuzunluğu sıkıntı yok canım. benim de hep 35 falan ölçüyordu doktorum doğuma kadar götürecek bizi dedi son gidişimde. ben atlattım 32 yi çok şükür bu hafta dolduruyoruz darısı senin başına. önlem alındı bak hiçbirşey olmayacak korkma.

Geçmiş olsun canım kansızlık mi var ondan mi kötülendin acaba?
Mide yanmasını bana sor ölüyorum bende

slm güzel anneler:) bende dün tetenoz aşımın 2. dozunu oldum ama bu sefer koluma ağrı yaptı bu gün hala ağrıyor dün annemlere gittim denizin verdiği ve aralık annneleri keki olan tariften kek yaptım valla gerçekten çok pofidik oldu:) biirazda alışveriş yaptım kendime bir tane pijema takımı aldım normal günlük kullanmaya english home dan kendime nevresim takımı aldım doğumda yeni olsun dedim havalar güzelken kendi alışveriş işimi bitireyim diorum bayram sonuda yıkar çantamı hazırlarım bayramda bizde ankaraya gidiyoruz doktora sormadım eşim biletleri almış herhalde bir sakıncası olmaz perşembe randevum var yinede sorarım doktora perşembe gelsede kızımı görsem nerdeyse 1 ay oldu çok merak ediyorum...

Cnthy
Canım o konuda nette araştırma yaptım. Hemen hemen bütün sitelerde bebeğin büyümesi ile ilgili olduğu, normal olduğu yazıyor. Bende de o kemikte bazı günler az bazı günler çok şiddetli ağrı oluyor

Aysun
Misafirlere yemek mi yapıyorsun canım. :26:
Ben yatağımdan bile kalkmam. Kalkarsamda bebeğim için kalkarım.
Sezeryan doğum mu yapmıştın?

cogumuzda var canım artık alıştık .. ben sormuştum doktoruma bnm cok ağrıyor gecelerı.. saga sola dönerken ınanılmaz yanı..
dr um artık bebegın ağırlığının fazzlalastıgını bunun ıcın normal olduğunu soyledı
ayaklarının altına yastık alıp yat dedı ama kar etmıyor yanı

selam canımcımmm
ya evet bende dr uma sorucm.. sanırım aralı sadece suyun altına tuttular
oyle şampuan fln yok yanı :)
bende ıstemıyorum yıkanmasını
ayse oner ın bende kıtabı var canım arala hamıleyken arkadaşım hedıye etmıstı cıdden cok güzel bılgıler var ıcınde
cuma gunu sorucam

mide yanması geçiren arkadaşlar benimde midem feci durumdaydı yemek yemek işkence olmuştu reni felanda hiç fayda etmiyordu doktorum bana bir ilaç verdi baştan içmedim ama dayanamayınca içtim normalde günde bir tane diyor ama ben bir hap içiyorum 4 gün midem rahat hiç yanma felan yok artık keyifle yemek yiyorum bence doktorunuza bu durumu bir sorun belki ilaç felan yazar..

çok teşekkür ederim canım cevabın için. bu aralar çok çeşitli ağrılar başladı. endişelenmiyorum ama bilgi sahibi olmak için sorayım dedim. bazı sitelerde doktor doğum sancısı belden inip oraya vuruyor falan demiş. ben öyle olduğunu sanmıyorum o nedenle doktoruna soran varmı diye merak ettim

Geçmiş olsun canım kansızlık mi var ondan mi kötülendin acaba?
Mide yanmasını bana sor ölüyorum bende

kansızlığım yok bildiğim kadarıyla zaten olmasın diyede demir ilacım var her gün aldığım, nedenini çözemedim ben de cuma kontrolüm var sorucam bakalım, millet üşüyor ben yanıyorum cam kapı açtırıyorum okulda nefes alamıyorum yoksa, mide için daha önce söylediğimde hap olarak da pulcet vermişti ama yararını gördüğümü söyleyemicem, gece uyandırıp yatakta oturtuyo resmen Allah yardımcımız olsun herkesin kendine göre var bi sıkıntısı son aylar zorlayacak belli oldu... sağlıkla doğsun da napalım

ayy kimseye veremem fasulyelerımııı onlar bnm dar zaman yemeklerım olcak ınsallahhhh
valla sen 3. ye hamıle kaldığında tesellı etmıstı senı uzulme kızım bakılır buyutulur dıyee
sımdı nıyee oralı olmuyor kiii :26:
sakın kendını yorma artık 3 olacaklar ..... 3
biri daha minnacık zati diğeri okula başladı
ayyy cok zor bırde mıllete yemek mı yapcan canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…