2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

gecmıs olsun tatlım.. cok normal artık bu tur seyler..
dınlen bugun al raporunuuu
valla ben bu halımle calıstıgımı hayal dahı edemıyorummmmm
helal olsun sızee...!!!!

canım nevresim takımını kaça aldın? ben de doğumdan sonra şöyle bebeğin beşiği ile yeni yeni olsun diye temiz birtane istiyorum eğer fotosu varsa yükleyebilirmisin. özdilek yada english home almayı düşünüyorum bende ama oldukça pahalı 100 tl den aşağı yok.
ben de dün tedi den 1 takım pijama aldım 25 tl ye doğumdan sonra evde giymek için. sen de güle güle kullan canım.

Kansızlığı olanlar için siyah erik kurusunu tavsiye ederim kızlar. hatta içindeki çekirdeğini de dişlerinizle ezin ve öyle yiyin.
ben hergün 2 tane ceviz, 4 tane gün kurusu kayısı yada hurma 1-2 tane.erik kurusu gibi faydalı yemişler yiyorum. arada fındık çamfıstığı... bunlar bebeğimiz için faydalı yağlar. hergün süt için. peynirli yumurtada inanılmaz kalsiyum varmış ve kıvırcık marulda. ayrıca keçi peynirine oranla eski kaşarda daha çok kalsiyumvarmış..

english home da beyaz bir tane gormuştumm onu ıstıyorum bende yaaa kenarları dantel gıbıydııı
sen nasıl bısey aldın kaça aldınnnn hemen bılgı ıstıyorummmm
kekte afıyet olsun canımmmm
bende bu aksam yapıciimmmmm

Kızlar işyerinden bi arkadaşım bebiş için akıllı olsun diye bi poşet dolusu ceviz getirmiş köyünden bana
Öğle arası masama bırakmış.. Üstüne de not düşmüş.. ''Elif hanım ve güzel annesi afiyetle yiyin'' diye :))
Ay nasıl duygulandım ya.. İnsanların kızım için böyle düşünceli hareketleri beni çok mutlu ediyor

evet canım beyaz olanlar çok güzeldi ama dikimide çok kolay aslında o dantelleri satan yerlerde var yarın çarşıya çıkabilirsem araştırıcam dikimi kaça gelicek... bu arada kekide afiyetle yedim mide ilacı içmeye başladıktan sonra benim iştahda düzeldi 7 aydır almadığım kiloyu inş son iki ayda almam:))

ayy ne ıyı etmışşşş
bende bu yaz cok taze cevız yedım kendı topladığımız cevızlerı
ama artık yemıyorum yaa
ben markettekılerı yıyemıyorummm
pazrdan bıraz daha alayım da yıyeyım barımeee :26:

Ye canım ye ali bebiş akıllı olsun :))
Valla ben her türlüsünü yiyorum ama iç ceviz çok pahalı biliyosun
Bende ara ara sosyete pazarından alıp yiyorum :) Ama bu çok iyi oldu bi poşet baya gider bize :)))

Geçmiş olsun cnm aynı haftalarda benimde çok oluyordu hatta serum fln yedim sonunda ama şimdi geçti,ara sıra biraz oluyor

walla bende yok ama sanırım Deniz diyordu kuku kemiğim sürekli ağrıyor diye,bazı arkadaşlarda söylemişti norml bi durum olabilir

Aysun
Misafirlere yemek mi yapıyorsun canım. :26:
Ben yatağımdan bile kalkmam. Kalkarsamda bebeğim için kalkarım.
Sezeryan doğum mu yapmıştın?

Yok tatlım ikisi de normal oldu da,iş başa düşünce kalkılıyor malesef benim kaynananın ödü patlıyor gelin 40 gün yatar die,göstericem bu defa yatmak nasıl oluyormuş
1 haftalık lohusayken getirdi evime eltisiyle kaynını uzaktan geliyorlar bide mecbur kalkıp yemek yaptım ama çok sancılanmıştım sonrasında eşim alıp yatağa götürmüştü

Heeaa onu diyen kadın şimdi petekleri açmadık daha diyerek kızıma bile bakmıyor benim işim var bir sürü,Ezgiye biraz bakın dedim,bizim ev soğuk dedi yaaa gerizekalı aç o zaman d.gazı
Yaa bırak geçen hafta annem geldi 1 hafta kaldı da bizde yiyip içtiler hep,tutupta bir çay koyayım bi kerede ben çağırayım demez..Ezgi de annem vardı yanımda bizim akrabalarımızdan fazla gelen olmaz uzaktalar zaten,kendi akrabaları gelicez die k.vye telefon ediyolarmış o da gelip anneme Misafiriniz var ne yemek yapcksınız diyordu..Ayyy bırak şunu yaaa nefret ediyorum bazen huyundan,bana yardımcı oluyor bazen ama benim emrivakimle,benim arsızlığımlaa

ayyy ne güzel yaaa,ben bile duygulandım burdan walla

Hmm sormadım canım. Çok şükür sırt bel ağrısı falan yok bende. Sadece o kemik ağrısı ve inanılmaz derecede mide yanması var.

annişler mrb , grip nezle arası bişi oldum olucam gibi bişey , pazar dedimki tabakları akıtırken
allahım cokkk şükür hava soğuk ,soğuktakilere yardım et rabbim cokkk şanslıyız farkında değiliz
hiç dedim , aaaaaaaaaa :26: dememle beraber kombi bi durdu f 16 mı 17 mi ne bi arıza verdi ,
yok geldik yok geliyoruz diye salı oldu hala adamlar yok , mübarek ankaranın ayazıda erken
bastırdı bu yıl , iki gündür ne çektik , kayın validem büyük kynım ve ondan bir küçük kaynımla a
ynı binadayız , bir gün birinde bi günde birinde kaldık, ona rağmen ben kapmış gibiyim şifayı ve
burnumun ucuda her sene grip oldugumdaoldugu gibi ibiş kıvamında kırmızı olarak geziyorum ,
dün işe gelemedim zaten , bugün daha iyi gibiyim kalktım geldim , sıcak su var diye şükrederken
kendi kendime nazar değirdim sanırım :26:, ama yine şükretmye devam ediyorum , ya bu 3 günlük
süre aralıkta olsaydıda bebeğimin varlığına enk gelseydi , Allahtan cokk şükür ki bozulduda o zamana
bakımı yapılmış arıza çıkartmıyor olucak inşallah , akşam gelicek bakalım servis , inşallah bugün hallolur:18:

geçmiş olsun canım,aynı durumu ben de 21 aralık 2012 de yaşamıştım..
Kar yağıyordu ve bizim kombi arızalandı,elektrik sobasını takıp hepimiz aynı oda yatmıştık..Tarihi unutmadım çünkü 21 aralık kıyamet seneryoları vardı o aralar,dedim 21 aralıkta bizim evde koptu kıyamet

:))) bizim küçük kıyametimizde nyseki bebiş gelmeden koptu canm , geçmiş olsun ikimizede

benimde geçen sene kar yağarken bozulmuştu kombim çok para istedikleri için eşim yaptırmak istemedi servise 15 gün ufo da ısınmak zorunda kalmıştık... Allah yardımcınız olsun inş halolur kolayca :)

kızlar ben sağlık ocağına gittim kloroben gargara ile burazin burun sipreyi verdi doktor bunlar dokunmaz diye kadın doğum doktoruma da sorayım dedim aradım ulaşamıyorum yaaa kullananınız var mı?

slm anışler nasıl durumunuz bayram temizlıgıyle aranız nasıl bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…