- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
kansızlığım yok bildiğim kadarıyla zaten olmasın diyede demir ilacım var her gün aldığım, nedenini çözemedim ben de cuma kontrolüm var sorucam bakalım, millet üşüyor ben yanıyorum cam kapı açtırıyorum okulda nefes alamıyorum yoksa, mide için daha önce söylediğimde hap olarak da pulcet vermişti ama yararını gördüğümü söyleyemicem, gece uyandırıp yatakta oturtuyo resmenAllah yardımcımız olsun herkesin kendine göre var bi sıkıntısı son aylar zorlayacak belli oldu... sağlıkla doğsun da napalım
slm güzel anneler:) bende dün tetenoz aşımın 2. dozunu oldum ama bu sefer koluma ağrı yaptı bu gün hala ağrıyor dün annemlere gittim denizin verdiği ve aralık annneleri keki olan tariften kek yaptım valla gerçekten çok pofidik oldu:) biirazda alışveriş yaptım kendime bir tane pijema takımı aldım normal günlük kullanmaya english home dan kendime nevresim takımı aldım doğumda yeni olsun dedim havalar güzelken kendi alışveriş işimi bitireyim diorum bayram sonuda yıkar çantamı hazırlarım bayramda bizde ankaraya gidiyoruz doktora sormadım eşim biletleri almış herhalde bir sakıncası olmaz perşembe randevum var yinede sorarım doktora perşembe gelsede kızımı görsem nerdeyse 1 ay oldu çok merak ediyorum...
canım belki döner bebeğin pozisyonuna takılma çok doktor da sana olabilecek şeylerden bahsetmiş benimkisi de makat gelişli şuanda hep kasıklarımı tekmeliyor kanama da olabilir su da gelebilir ama bunlar normal gebelerde bile olabilir. rahimağzı uzunluğun iyi ise açılman da olmaz zaten içini ferah tut. benim miniğim de 31 de 1700 gr. belki 3 kg doğmaz ama ben 2500 gr a bile razıyım sağlıklı olsun organları tam olsun da kilo doğunca da alınır.
yok artık takılmıyorum yapacak bişey yok böyle rahat ediyosa :) erken doğuma sebep olmasın pozisyonu yoksa en kötü sezeryan olur duruştan ötürü 35.haftayı atlarsak inş Allahın izniyle biraz daha rahatlıcam senin bebek baya iyi ben dün 30+3 günlüktü 1470 gr geldi ama ultrasona 5 -6 gün daha küçük dedi. sende 31.haftada 1700 iyi maşallah. bana bile bu durumda minyon bi bebek olacak 2900-3200 arası doğabilir dedi senin bence 3500ü geçer .ya gerçi sağlıklı olsnlar gelişimini tamamlasınlarda kilo çok sorun değill sütümüz olurda emziririzz inşallahh
valla ben de yarım rahimliyim. doğuştan uterin anomalim var. düşük kiloda doğum yabailirim ama yine de iyi şuana kadar çok şükür dedim ya 2500 gr ı geçsin ben razıyım canım. iri bebek doğurmak lazım dedil. senin hedef önce 32 yi doldurmak. benim doktorum 31 i doldurduğumuza bile sevindi. önce hedef 32 idi. şimdi 35 bizim hedef :)
cogumuzda var canım artık alıştık .. ben sormuştum doktoruma bnm cok ağrıyor gecelerı.. saga sola dönerken ınanılmaz yanı..
dr um artık bebegın ağırlığının fazzlalastıgını bunun ıcın normal olduğunu soyledı
ayaklarının altına yastık alıp yat dedı ama kar etmıyor yanı
selam canımcımmm
ya evet bende dr uma sorucm.. sanırım aralı sadece suyun altına tuttular
oyle şampuan fln yok yanı :)
bende ıstemıyorum yıkanmasını
ayse oner ın bende kıtabı var canım arala hamıleyken arkadaşım hedıye etmıstı cıdden cok güzel bılgıler var ıcınde
cuma gunu sorucam
kitabı bende de var canım hatim ettim çok faydalı bilgiler var. zaten öyle şamğuan fln yapmazlar canım ya hemen kanını temizlerler. o vücudundaki koruyucu madde de bir suyun altından geçirme ile gitmez bence.
slm güzel anneler:) bende dün tetenoz aşımın 2. dozunu oldum ama bu sefer koluma ağrı yaptı bu gün hala ağrıyor dün annemlere gittim denizin verdiği ve aralık annneleri keki olan tariften kek yaptım valla gerçekten çok pofidik oldu:) biirazda alışveriş yaptım kendime bir tane pijema takımı aldım normal günlük kullanmaya english home dan kendime nevresim takımı aldım doğumda yeni olsun dedim havalar güzelken kendi alışveriş işimi bitireyim diorum bayram sonuda yıkar çantamı hazırlarım bayramda bizde ankaraya gidiyoruz doktora sormadım eşim biletleri almış herhalde bir sakıncası olmaz perşembe randevum var yinede sorarım doktora perşembe gelsede kızımı görsem nerdeyse 1 ay oldu çok merak ediyorum...
canım nevresim takımını kaça aldın? ben de doğumdan sonra şöyle bebeğin beşiği ile yeni yeni olsun diye temiz birtane istiyorum eğer fotosu varsa yükleyebilirmisin. özdilek yada english home almayı düşünüyorum bende ama oldukça pahalı 100 tl den aşağı yok.
ben de dün tedi den 1 takım pijama aldım 25 tl ye doğumdan sonra evde giymek için.sen de güle güle kullan canım.
valla ben de yarım rahimliyim. doğuştan uterin anomalim var. düşük kiloda doğum yabailirim ama yine de iyi şuana kadar çok şükür dedim ya 2500 gr ı geçsin ben razıyım canım. iri bebek doğurmak lazım dedil. senin hedef önce 32 yi doldurmak. benim doktorum 31 i doldurduğumuza bile sevindi. önce hedef 32 idi. şimdi 35 bizim hedef :)
kitabı bende de var canım hatim ettim çok faydalı bilgiler var. zaten öyle şamğuan fln yapmazlar canım ya hemen kanını temizlerler. o vücudundaki koruyucu madde de bir suyun altından geçirme ile gitmez bence.
canım english home da 100 liraya felan geliyor nevresim takımı benim aldığım desene beyaz ve pembe çarşaf kombinesi yapmışlar bendede beyaz çarşaf olduğu için sadece nevresim ve yastıklarını aldım 68 lira tuttu sanırım birde düz beyaz kenarında dantel olanlar vardı çok sadeve kibardı lohusa için güzel olur belki onlarda 120 felan geliyor takımı aslında düz beyaz olanlardan belki ben kendim dikerim tabi üşenmessem:) resmini çeker koyarım inş..
english home da beyaz bir tane gormuştumm onu ıstıyorum bende yaaa kenarları dantel gıbıydııı
sen nasıl bısey aldın kaça aldınnnn hemen bılgı ıstıyorummmm
kekte afıyet olsun canımmmm
bende bu aksam yapıciimmmmm
Kızlar işyerinden bi arkadaşım bebiş için akıllı olsun diye bi poşet dolusu ceviz getirmiş köyünden bana
Öğle arası masama bırakmış.. Üstüne de not düşmüş.. ''Elif hanım ve güzel annesi afiyetle yiyin'' diye :))
Ay nasıl duygulandım ya.. İnsanların kızım için böyle düşünceli hareketleri beni çok mutlu ediyor
ayy ne ıyı etmışşşş
bende bu yaz cok taze cevız yedım kendı topladığımız cevızlerı
ama artık yemıyorum yaa
ben markettekılerı yıyemıyorummm
pazrdan bıraz daha alayım da yıyeyım barımeee :26:
kızlar bugün bende okulda fenalaştım 2. dersten sora eve attım kendimi, bu kaç oldu oluyo bana bi anda ateş basıyo gibi olup başım uyuşuyo sersem gibi ayakta duramaz hale geliyorum düştüm düşücem sanki tansiyon oynaması gibi, aç da değildim oysa.. midem zaten kaç gecedir uyutmuyo renee yi kafama dikip içiom banamasın demiyo uyutmuyo, yetmiyo gündüz konuşmakta zorlanıyorum asit cayır cayır yakıyoyemekten soğudum bişi yiyesim yok gözüm korktu bu aya kadar hiç bi şikayetim yoktu hatta 36. haftaya kadar çalışır raporu alıcaktım bugün fikrim değişti 32 de çıkıcam izne olmucak böyle yığılıp kalcam yoksa okulda, merdiven çıkmak ölüm belim bacağıma vuruyo zor oynatıyorum nereye dokunsan bişi var anlayacağınız off, eve geldiğimde de sebepsiz bi ağlama krzine girdim ağladım ağladım sesimle ne oluyosa ortada hiçbişi yok şimdi kendime geldim artık gidip sağlık ocağından bugün için rapor alıcam mecbur çıktım geldim çünkü dersi bırakıp
merhaba arkadaşlar. ben bu sabah vajinada kemiklerde ağrıyla uyandım. hala devam ediyo. randevum ayın 25 inde. benimle aynı durumda olan arkadaşlar acaba doktora sordunuz mu? nedenmiş, tehlikesi varmıymış, şimdi doktora gitmeme gerek var mı? beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Aysun
Misafirlere yemek mi yapıyorsun canım. :26:
Ben yatağımdan bile kalkmam. Kalkarsamda bebeğim için kalkarım.
Sezeryan doğum mu yapmıştın?
ayy kimseye veremem fasulyelerımııı onlar bnm dar zaman yemeklerım olcak ınsallahhhh
valla sen 3. ye hamıle kaldığında tesellı etmıstı senı uzulme kızım bakılır buyutulur dıyee
sımdı nıyee oralı olmuyor kiii :26:
sakın kendını yorma artık 3 olacaklar ..... 3
biri daha minnacık zati diğeri okula başladı
ayyy cok zor bırde mıllete yemek mı yapcan canımmm
Kızlar işyerinden bi arkadaşım bebiş için akıllı olsun diye bi poşet dolusu ceviz getirmiş köyünden bana
Öğle arası masama bırakmış.. Üstüne de not düşmüş.. ''Elif hanım ve güzel annesi afiyetle yiyin'' diye :))
Ay nasıl duygulandım ya.. İnsanların kızım için böyle düşünceli hareketleri beni çok mutlu ediyor
çok teşekkür ederim canım cevabın için. bu aralar çok çeşitli ağrılar başladı. endişelenmiyorum ama bilgi sahibi olmak için sorayım dedim. bazı sitelerde doktor doğum sancısı belden inip oraya vuruyor falan demiş. ben öyle olduğunu sanmıyorum o nedenle doktoruna soran varmı diye merak ettim
annişler mrb , grip nezle arası bişi oldum olucam gibi bişey , pazar dedimki tabakları akıtırken
allahım cokkk şükür hava soğuk ,soğuktakilere yardım et rabbim cokkk şanslıyız farkında değiliz
hiç dedim , aaaaaaaaaa :26: dememle beraber kombi bi durdu f 16 mı 17 mi ne bi arıza verdi ,
yok geldik yok geliyoruz diye salı oldu hala adamlar yok , mübarek ankaranın ayazıda erken
bastırdı bu yıl , iki gündür ne çektik , kayın validem büyük kynım ve ondan bir küçük kaynımla a
ynı binadayız , bir gün birinde bi günde birinde kaldık, ona rağmen ben kapmış gibiyim şifayı ve
burnumun ucuda her sene grip oldugumdaoldugu gibi ibiş kıvamında kırmızı olarak geziyorum,
dün işe gelemedim zaten , bugün daha iyi gibiyim kalktım geldim , sıcak su var diye şükrederken
kendi kendime nazar değirdim sanırım :26:, ama yine şükretmye devam ediyorum , ya bu 3 günlük
süre aralıkta olsaydıda bebeğimin varlığına enk gelseydi , Allahtan cokk şükür ki bozulduda o zamana
bakımı yapılmış arıza çıkartmıyor olucak inşallah , akşam gelicek bakalım servis , inşallah bugün hallolur:18:
geçmiş olsun canım,aynı durumu ben de 21 aralık 2012 de yaşamıştım..
Kar yağıyordu ve bizim kombi arızalandı,elektrik sobasını takıp hepimiz aynı oda yatmıştık..Tarihi unutmadım çünkü 21 aralık kıyamet seneryoları vardı o aralar,dedim 21 aralıkta bizim evde koptu kıyamet
:))) bizim küçük kıyametimizde nyseki bebiş gelmeden koptu canm, geçmiş olsun ikimizede
slm anışler nasıl durumunuz bayram temizlıgıyle aranız nasıl bakayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?