2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlaar:)))
yarın cemredeniz'in eşinin istanbulda işi varmış buraya gelicek bizde dedik buluşalım o zaman bana gelicekler anıl'la (papatya :) ),gelebilicek olan varsa çok memnun olurumm :))üsküdarda oturuyorum :)

Son düzenleme:
Bende geliyommm gizemmmm
:))) hehehe
Evet kızlar yarın eşim ist a müşterilere gidecekmiş laleliye
Aradı beni istersen sende gel diye
Bende papatya ya haber verdim sonra gizeme gidelim olduk
Yarın inşallah geliyorum
Gizeme gidicez dönüşte eşim beni alacak

yarın cemredeniz'in eşinin istanbulda işi varmış buraya gelicek bizde dedik buluşalım o zaman bana gelicekler anıl'la (papatya :) ),gelebilicek olan varsa çok memnun olurumm :))üsküdarda oturuyorum :)

Vayyy süper yaa. Bizim yerimize de kaynatın.
Sarılırken göbüşlere dikkat

ayy ne güzel yaa iyi sohbetler size :) keşke ben de çalışmasaydım bi de yakın olsaydım da gelebilseydim ne güzel olurdu :)

sizden 3 lü göbüş fotoğrafı bekliyorum :)

Son düzenleme:
ay çok güzel keşke ben de istanbulda olaydım da geleydım ne hoş olurdu valla...
size ıyı sohbetler canlar deniz gizem ve papatya...

ohh ohhh :) benim yerimede sohbet edin :) ben karşıda oturuyorum o yüzden gelemiciiiimm kızlar :) ama 3lü göbüş resminizi merakla bekliyorum :)

bu arada gizem doktorun sana burun sipreyi ne verdi? yada neden vermedi? ben bgn gittim sağlık ocağına doktor burazin siprey verdi 3 günden fazla kullanmayın bişi olmaz dedi doktorumu aradım ama ulaşamadım bayram arifesi çok yoğun herhalde... kullanayımmı kullanmayımmı kararsız kaldım:26:

karşıdan gelmek çokmu zor sanki:26:
fizyosol verdi canım istediğin kadar kullan bebeklere kullanılan sprey bi zararı yok dedi.kullanabilmen için serum fizyolojik olması gerekiyo deniz suyu gibi yani.

Kızlar ilk günden beri gizli sapık olarak sizi takipteyim. keyifli sohbetletinizi okuyorum. Lakin riskli gebelik geçirdiğim için buralara gelmeye cok moralim yoktu. Cicilerinizi bile gördüm. :) daha önce erken doğum yapmış biri olarak bebeklere iyi bakın lütfen. :) ugrarım artık size de.... :)

karşıdan gelmek çokmu zor sanki:26:
fizyosol verdi canım istediğin kadar kullan bebeklere kullanılan sprey bi zararı yok dedi.kullanabilmen için serum fizyolojik olması gerekiyo deniz suyu gibi yani.

Gizooo bende gelemmi??
Nasıl geliniyo oraya benim herif yok hala minübüsle gelebilirmiyim??

Dimi ama en şık bu gibi. Ay inşallah sizde bizde alırız. Gözüm kaldı

sallanıyomu bu acabaa:44:

Gizooo bende gelemmi??
Nasıl geliniyo oraya benim herif yok hala minübüsle gelebilirmiyim??

gelirsin tabi canım üsküdar zeynep kamilde nerden gelceğini bilmiyorum ama :))
kadıköye geçip gelebilirsinn sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…