kızlaar:)))
yarın cemredeniz'in eşinin istanbulda işi varmış buraya gelicek bizde dedik buluşalım o zaman bana gelicekler anıl'la (papatya :) ),gelebilicek olan varsa çok memnun olurumm :))üsküdarda oturuyorum :)
kızlar biberon ve emzik için hangi marka öneriliyor?
yarın cemredeniz'in eşinin istanbulda işi varmış buraya gelicek bizde dedik buluşalım o zaman bana gelicekler anıl'la (papatya :) ),gelebilicek olan varsa çok memnun olurumm :))üsküdarda oturuyorum :)
Bende geliyommm gizemmmm
:))) hehehe
Evet kızlar yarın eşim ist a müşterilere gidecekmiş laleliye
Aradı beni istersen sende gel diye
Bende papatya ya haber verdim sonra gizeme gidelim olduk
Yarın inşallah geliyorum
Gizeme gidicez dönüşte eşim beni alacak
kızlar biberon ve emzik için hangi marka öneriliyor?
Vayyy süper yaa. Bizim yerimize de kaynatın.
Sarılırken göbüşlere dikkat[/QUOTE
sizden 3 lü göbüş fotoğrafı bekliyorum :)
ayy ne güzel yaa iyi sohbetler size :) keşke ben de çalışmasaydım bi de yakın olsaydım da gelebilseydim ne güzel olurdu :)
keşke gelebilseniz gerçekten harika olurdu
gelme imkanı olanları bekliyoruz mutlaka :))
ohh ohhh :) benim yerimede sohbet edin :) ben karşıda oturuyorum o yüzden gelemiciiiimm kızlar :) ama 3lü göbüş resminizi merakla bekliyorum :)
bu arada gizem doktorun sana burun sipreyi ne verdi? yada neden vermedi? ben bgn gittim sağlık ocağına doktor burazin siprey verdi 3 günden fazla kullanmayın bişi olmaz dedi doktorumu aradım ama ulaşamadım bayram arifesi çok yoğun herhalde... kullanayımmı kullanmayımmı kararsız kaldım:26:
PAPATYA BAMBU
Bu nasıl sizce?? Daha önce kullanan var mı??
Dimi ama en şık bu gibi. Ay inşallah sizde bizde alırız. Gözüm kaldıçok güzel canımmm bizde yatak odamıza alıcaz beşik çok iyi oldu bu site :)bende senin beğediğini beğendim akşam gösteriyim eşime bi :))
karşıdan gelmek çokmu zor sanki:26:
fizyosol verdi canım istediğin kadar kullan bebeklere kullanılan sprey bi zararı yok dedi.kullanabilmen için serum fizyolojik olması gerekiyo deniz suyu gibi yani.
dut ipten bebek battaniye modelleri
kızlar battaniye nasıl örsem ii olurmu ki?
Dimi ama en şık bu gibi. Ay inşallah sizde bizde alırız. Gözüm kaldı
Gizooo bende gelemmi??
Nasıl geliniyo oraya benim herif yok hala minübüsle gelebilirmiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?