2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
PAPATYA BAMBU
Bu nasıl sizce?? Daha önce kullanan var mı??

C nm kullanan birine danis bu besigi odayi aldigiz yerdeki adam devriliyo bu besikler cocuk ayaklandikca dusebiloyo dedi ama biiyor bende cok begeniyorum bunlari
Gizos kacta geliyo kizlar ogleden sonra gelebilirsem gelmeye calisicm eve gecince msj atarm sana tel icin

Son düzenleme:

öğlen gibi canım işte kaçta çıkıyosun okuldan?
mesaj atıyorum numaramı hayatım bekleriiizzz :))

sallanıyomu bu acabaa:44:

gelirsin tabi canım üsküdar zeynep kamilde nerden gelceğini bilmiyorum ama :))
kadıköye geçip gelebilirsinn sanırım

Evet canım sallanıyormuş. Özellikleri çok hoşuma gitti. Acaba gerçekten 1 yaşına kadar sığar mı? Lovelady nin dediği gibi kullanan birine soralım canım. Çok çok çok begendim ama

Evet canım sallanıyormuş. Özellikleri çok hoşuma gitti. Acaba gerçekten 1 yaşına kadar sığar mı? Lovelady nin dediği gibi kullanan birine soralım canım. Çok çok çok begendim ama

yok 1 yaş çok fazla bence dönmeye falan başlar ağırlaşır rahat edemez bence hayatım.ben zaten maksimum 5- 6 ay yanımda yatırırım sonra naşnaş odasında beşiğine :))
bende çok beğendim akşam emraha gösteriyim bi :)
alırsan internettenmi alcan satış noktasındanmıı?

Son düzenleme:
Bu talhanin doğumunda hediye gelmişti. Yıkadım da ütülemedim daha. Eli yatkın olanlara bi örnek olur belki.

Eklentiler

• $DSC_0183.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 22
kızlar moralim çok bozuk (
dün akşam ayakkabımılarımı giyerken karnım zorlandı ve kanamam oldu
geceyı zor sabah ettım
erkenden doktora gitim şükür yavrumda birşey yok zorlamaya bağlı rahim ağzında kanamam olmuş
kuzucum 30+3 günlük 1560 gram,4 gün istirahat verdi,progestan verdi bayram sonuna kadar evdeyım kısmetse ama ben benden geçtim akşamdan beri :2::2::2: sizlerde dikkatli olun olur mu

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım...
Dün kızımin evde olan cicileri yıkadim akşamda ütüledim pert oldum
sonra hastane çantasına konacakları koydum 6tane ağız bezi koydum kızlar kendime de 8tane ped koydum 6tane de hasta bezi koyarm yeterli mi sizce:26:
Hastane çıkışlarını da alınca yıkayıp koycam daha çok eksik var kendime hiçbirşey almadim daha:18:
Bi de bayram temizliği çıktı
Cuma gunu de görümcek geliyor

Aa adanada da antepte de satış noktası varmiş. Canım dur bayramda adana da ben bi satış noktasına bakayım güzel mi? Öyle karar vereyim. Tabi son söz babamızın

Aa adanada da antepte de satış noktası varmiş. Canım dur bayramda adana da ben bi satış noktasına bakayım güzel mi? Öyle karar vereyim. Tabi son söz babamızın

biz optimumdan beğendik bi tane ona bakacaz tekrardan

Cnm bnm gecmiş olsun
Ay bende zorluyorum karnımı eğilirken fln
Şimdi iyisiniz şükür. Dikkatlı Ol tatlım valla artık
Nasıl yaparız bilmiyorum ama böyle 2 ay yaşıcaz

ah canım yaa çok geçmiş olsun eğilipmi giymeye kalktın yoksa
oturup giyip kalıyorum ben artık ://
çok geçmiş olsun dikkat et kendinee

Cnm bnm gecmiş olsun
Ay bende zorluyorum karnımı eğilirken fln
Şimdi iyisiniz şükür. Dikkatlı Ol tatlım valla artık
Nasıl yaparız bilmiyorum ama böyle 2 ay yaşıcaz

çok teşekkür ederiz teyzesi 8 haftalıktan beri ilk defa kanamam oldu ( yıkıldım resmen bilmiyorum nasıl geçecek son günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…