sorma canm pazar izin günümde bayrm temizliğinin arasına eşime doğum günüde yapıcam , allah yardımcım olsun :)
kızlar moralim çok bozuk(
dün akşam ayakkabımılarımı giyerken karnım zorlandı ve kanamam oldu
geceyı zor sabah ettım
erkenden doktora gitim şükür yavrumda birşey yok zorlamaya bağlı rahim ağzında kanamam olmuş
kuzucum 30+3 günlük 1560 gram,4 gün istirahat verdi,progestan verdi bayram sonuna kadar evdeyım kısmetse ama ben benden geçtim akşamdan beri :2::2::2: sizlerde dikkatli olun olur mu
çok şükür onda bir sıkıntı yok her zamankı gibiYurdanur
Geçmiş olsun canım. Bazen boş bulunuyoruz. Bende cumartesi günü yatağa yatarken karnıma bi ağrı saplandı sanki iç karnım yırtılıyor gibi alev alev acıdı. Doktoru aradım.bebeğin hareketini sordu hareket ediyor dedim. Boş bulunmuşsundur dikkat et dedi. Ilaçların iyi gelir inşallah canım bol bol dinlen.bebeğin hareketleri nasıl?
çok beğendim valla nerden bulunurki bu ip sıcakta tutar
geceyı zor sabah ettım
erkenden doktora gitim şükür yavrumda birşey yok zorlamaya bağlı rahim ağzında kanamam olmuş
kuzucum 30+3 günlük 1560 gram,4 gün istirahat verdi,progestan verdi bayram sonuna kadar evdeyım kısmetse ama ben benden geçtim akşamdan beri :2::2::2: sizlerde dikkatli olun olur mu
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen benimde bir ara kanamam olmuştu artık ağır kaldırmıyorum.
Ayakkabılarımıda kendim giyiniyorum mecbur eşim yok 2 AY DAHA sabır sonra Allah'ın izni ile bebeklerimiz gözümüzün önünde olucak...
geceyı zor sabah ettım
Optimuma hiç gitmedim güzel şeyler var mı?
ben buldum bu gün aldım ama 6 numara şiş kalın geldi siz 5 alın yüncüde dut ip diyince verdi
Ah canım çok geçmiş olsun
Dikkat et kendine belinin altına yastık koyup yat, tuvalet dışında kalkma sakın...
Bende ayakkabılarımı,çoraplarımı eşime giydirtiyorum,çıkarttırıyorum.. Antreye, kapı ağzına sandalye koydum. Oraya oturuyorum ayakkabılarımı giyerken, çıkarırken..
Yorma kendini sakın, şükür ki bebiş iyi..
teşekkür ederim canım ben haftasonu da baya bir yordum kendımı eğilip yerleri filan sildim onun da etkısı oldu galiba :18:
ohh ohhh :) benim yerimede sohbet edin :) ben karşıda oturuyorum o yüzden gelemiciiiimm kızlar :) ama 3lü göbüş resminizi merakla bekliyorum :)
bu arada gizem doktorun sana burun sipreyi ne verdi? yada neden vermedi? ben bgn gittim sağlık ocağına doktor burazin siprey verdi 3 günden fazla kullanmayın bişi olmaz dedi doktorumu aradım ama ulaşamadım bayram arifesi çok yoğun herhalde... kullanayımmı kullanmayımmı kararsız kaldım:26:
ben buldum bu gün aldım ama 6 numara şiş kalın geldi siz 5 alın yüncüde dut ip diyince verdi
geceyı zor sabah ettım
biz optimumdan beğendik bi tane ona bakacaz tekrardan
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine karnını ezmemeye çalış ben de çömelerek giyiyorum ama bacaklarımı açıyorum göbeğim araya düşüyor gibi oluyor öyle rahat oluyorum.
canım optimum da çok bebek mağazası var mı ben de bambu beşik alıcam bulabilirmiyim acaba tam olarak bu modelin aynısından arıyorum canım ;
% 100 Organik Bambu Beşik - Özkarademir Mobilya
canım bunun aynısı pufidikte vardı adana optimumda
karşıdan gelmek çokmu zor sanki:26:
fizyosol verdi canım istediğin kadar kullan bebeklere kullanılan sprey bi zararı yok dedi.kullanabilmen için serum fizyolojik olması gerekiyo deniz suyu gibi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?