2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Yurdanur

Geçmiş olsun canım. Bazen boş bulunuyoruz. Bende cumartesi günü yatağa yatarken karnıma bi ağrı saplandı sanki iç karnım yırtılıyor gibi alev alev acıdı. Doktoru aradım.bebeğin hareketini sordu hareket ediyor dedim. Boş bulunmuşsundur dikkat et dedi. Ilaçların iyi gelir inşallah canım bol bol dinlen.bebeğin hareketleri nasıl?

cok cok gecmiş olsun canim benım kendıne dıkkat et cok üzüldüm ama

çok şükür onda bir sıkıntı yok her zamankı gibi kendımı affedemıyorum ya sorun o

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen benimde bir ara kanamam olmuştu artık ağır kaldırmıyorum.
Ayakkabılarımıda kendim giyiniyorum mecbur eşim yok 2 AY DAHA sabır sonra Allah'ın izni ile bebeklerimiz gözümüzün önünde olucak...

teşekkür ederim canım ben haftasonu da baya bir yordum kendımı eğilip yerleri filan sildim onun da etkısı oldu galiba :18:

Ah canım çok geçmiş olsun
Dikkat et kendine belinin altına yastık koyup yat, tuvalet dışında kalkma sakın...
Bende ayakkabılarımı,çoraplarımı eşime giydirtiyorum,çıkarttırıyorum.. Antreye, kapı ağzına sandalye koydum. Oraya oturuyorum ayakkabılarımı giyerken, çıkarırken..
Yorma kendini sakın, şükür ki bebiş iyi..

çok teşekkür ederim canım,öff bende tez canlıyım oturmak yatmak bana göre değil daha bugunden patladım sıkıntıdan

teşekkür ederim canım ben haftasonu da baya bir yordum kendımı eğilip yerleri filan sildim onun da etkısı oldu galiba :18:

Galibamı canım onadan olmuştur kesin bırak işi gcü artık ben artık hiç bir iş yapmıyom bayramdan sonra halıları verip kadın alıcam
Günlük işleride eşim yapsın.
keyfini çıkarıyorum her hamileliğin tadı başka

Oh neguzel bende merterde oturuyorum anam uzaksin olmasa gelirdim

Yarın kîmler geliyor şimdi. :44:
Ben cok duramıcam eşim işlerini bitirince beni alacak
İnş işi uzun sürer tabi..

Esselaaaa kız nerdesin sende geleydin

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine karnını ezmemeye çalış ben de çömelerek giyiyorum ama bacaklarımı açıyorum göbeğim araya düşüyor gibi oluyor öyle rahat oluyorum.

biz optimumdan beğendik bi tane ona bakacaz tekrardan

canım optimum da çok bebek mağazası var mı ben de bambu beşik alıcam bulabilirmiyim acaba tam olarak bu modelin aynısından arıyorum canım ;

% 100 Organik Bambu Beşik - Özkarademir Mobilya

canım bunun aynısı pufidikte vardı adana optimumda

canım bunun aynısı pufidikte vardı adana optimumda

sen adanadamısın :) ben de istanbul optimum sandıydım :) fiyatını merak ettim canım ya kaç liraydı dikkat ettin mi?

avm lerde 500 tl genelde yada 400 küsür. ben biyerde 380 e buldum da...

karşıdan gelmek çokmu zor sanki:26:
fizyosol verdi canım istediğin kadar kullan bebeklere kullanılan sprey bi zararı yok dedi.kullanabilmen için serum fizyolojik olması gerekiyo deniz suyu gibi yani.

hastayım gülüm hasta hasta bakkala git desen gidemem yanı maalesef.. galiba bana verilen serum fizyolojik değil... tuzlu suya devam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…