2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
350 tl olması lazım canım

iyiymiş. sen ordan al bana yolla cnm
şaka biryana ben 29. haftamda sancılandım ve erken doğum tehlikesi yaşadım iğne ve ilaçla durduruldu yoksa doktor sonrası hem odasının siparişini verecektim hem de beşiğini alacaktım ama erteledim durum böyle olunca. bayramdan sonraya kaldı herşey odası da yetişmezse yetişmez doğuma zaten hemen yatağında yatamicak. beşiği de bunun aynısından istiyorum genelde heryerde var ama sabırsızlanıyorum artık biran önce almak istiyor insan.

Keşke gelsennnnnnnnnnn
Ne hastalığımış bu defolsun gitsin kaka pok hastalıkkk

valla bende hasta olmamak için çok mücadele ettim denizim lakin en sonunda yakalandım

sabah akşam soğan yiyorum antibyotik etkisi var diye bi görsen cillicem yakında soğan misali...

kociş kokudan eve giremicek

Kizlar dun geceden beri goguslerimle uğraşıyorum tas gibi oldular sut geliyo surekli alev alev yaniyo napicagimi sasirdim

Canım bnm çok geçmiş olsun yaaa yat dinlen bu saatten sonra lütfen dikkatli giyin ayakkabını fln da ama kendini yiyip bitirme artık olan olmuş kuzumm nerden bilcektin ki böyle olcağnıı

Aynısını bende o kadar çok yapıyorum ayakkabıyı çömelmeden direk tepeden giymeye çalışıyorum karnımda sıkışıyodu ama yapmam bundan sonra. çorap giymek ayakkabı giymek işkence artık valla

Benim adama sölesem arkadaşın bu yüzden kanaması olmuş diye bi ton laf eder bana bidaha ayakkabını asla sen tek giymiceksin diye
Offff bazada kaldırdım az önce yapmiyim yapmiyim diyom ama kocayımı bekliyim diyip aceleci davranıyorum
Yapmıcam artık yok yooook

Kizlar dun geceden beri goguslerimle uğraşıyorum tas gibi oldular sut geliyo surekli alev alev yaniyo napicagimi sasirdim

aaaa erken değil mi yaa? aşağı yukarı aynı günlüğüz benim sat 5 mart bende bi dolgunlaşma yok hafif toparlanma var?

acaba buz felan mı koymak gerekiyor hiç bilmiyorum ki... doktoruna sor gülüm sen bi yada bi bilene... ay Allah kolaylık versin...

:))) yollayayım hemen :))) eşim bu modelin parmaklıklarını kalitesiz buldu.... bende biraz daha değişik bir model beğendim ve içi de derin aslında almak lazım bende geciktirdim diye düşünüyorum bu hafta halledicem.... fazla eksiğimiz kalmadı....

canım yaaaa
topiği okuayacaktım seni görünce yazayımdedim şoke oldum
öyle üzüldüm ki eşime bile anlattım...
kuzum dikkat et bundan sonra
allaha şükür bebişde sorun yok....

Rabbim şifa versin beterinden korusun.
ilaç keser kanamanı
hep yat dinlen.
Geçmiş olsunnnnn

çok geçmiş olsun artık çömelmek eğilmek çok zor aman dikkat et kendi işini boşver başkası halletsin az kaldı artık daha dikkatli olmalıyız.....

yurdanur eğilmekle mi oldu kanama çok şaşırdım yeri gelıyor bu koca göbekle eğilip yerden bişeyler alıyorum ayakkabı giyiyoruz olabileck şey demek. çok çooook geçmiş olsuun dinlen istirahat et kendine dikkat et

canım geçmiş olsun doktoruna sor lansinoh krem tavsiye eder belki acaba hastanede verdikleri ilaçlar mı tetikledi. inşallah geçer kısa sürede. bize de haber et emi.

sırf bambu olanları verniksiz cilasız benim hoşuma gitmedi doğal olsun diye tabi ama çocuğun kalkıp oraları dişlicek hali yok :) o yüzden ben vernikli fln alıcam benim baktıklarımda kaliteli idi parmaklıkları değişir tabi model aynı olsa da işçilikler farklıdır.
valla iş paraya bakıyor canım böyle birşeyi 1 günde alıp evine getirirsin. bizim anneannemiz alıcak beşiğimizi o yüzden de bekledik bayramdan sonra alıcaz inşallah son alışverişlerimizi yapıcaz.
eve gelince de insan daha da sabırsızlanır. bir de korkularım artıyor o zaman bunca şey aldık ya bişey olursa diye

Kizlar benim cok onceden beri geliyo sütüm zaten ama dun gece birden tas gibi olmus sabah felaketle uyandim sanki derimin altinda taslasmis etlerim alev alev yaniyo gogsumden sut geliyo surekli doktor ne yapacakki bilmiyorum lansinoh krem zaten kullanıyorum

gecmıs olsun tatlım.. cok normal artık bu tur seyler..
dınlen bugun al raporunuuu
valla ben bu halımle calıstıgımı hayal dahı edemıyorummmmm
helal olsun sızee...!!!!

çok sağol cnm aldım raporumu annem geldi sağolsun etrafı derledi topladı,çorbamı yaptı mobilya bakmayı planlamıştık bugün iyi hissettiğim için bi an önce çıksın aradan diye akşama doğru çıktık baktık en son aklımızda kalan yere de ve en sonunda verdik siparişi o yükten de kurtuldum ufak tefek şeyler kaldı artık, kafama takıodum çok ne olcak ne zaman olcak diye, bayramdan sonra gelicek inş çalışmak cidden zor ben yine şanslıyım yarım gün ki onda bile fenalaştım tam gün çalışanlara Allah kolaylık versin cidden, bu ayda öyleysem 36 haftaya kesin dayanamıcamı gördüm bugün kesin kararımı verdim üzülerek de olsa 32 den ayrılıcam en çok ona üzüldüm oğluşum da en son dönmemişti ayaklar aşağıdaydı inş dönmüştü bi idarar torbasını tekmeliyor bi kaburgamı deşiyor anlamadım kaç tur atıyor günde korkmaya başladım zaten doğum yaklaştıkça :18:

canım fazla ovulması erken doğuma sebep olurmuş nette öyle yazıyo zaten riskin var sakın elleme. sütün gelmesi normalmiş kanlı olmadığı sürece ama ağrı için ne yapılır bilmiyorum bol sütyen tak sıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…