sen adanadamısın :) ben de istanbul optimum sandıydım :) fiyatını merak ettim canım ya kaç liraydı dikkat ettin mi?
avm lerde 500 tl genelde yada 400 küsür. ben biyerde 380 e buldum da...
hastayım gülüm hasta hasta bakkala git desen gidemem yanı maalesef.. galiba bana verilen serum fizyolojik değil... tuzlu suya devam o zaman
350 tl olması lazım canım
Keşke gelsennnnnnnnnnn
Ne hastalığımış bu defolsun gitsin kaka pok hastalıkkk
kızlar moralim çok bozuk(
dün akşam ayakkabımılarımı giyerken karnım zorlandı ve kanamam oldu
geceyı zor sabah ettım
erkenden doktora gitim şükür yavrumda birşey yok zorlamaya bağlı rahim ağzında kanamam olmuş
kuzucum 30+3 günlük 1560 gram,4 gün istirahat verdi,progestan verdi bayram sonuna kadar evdeyım kısmetse ama ben benden geçtim akşamdan beri :2::2::2: sizlerde dikkatli olun olur mu
Kizlar dun geceden beri goguslerimle uğraşıyorum tas gibi oldular sut geliyo surekli alev alev yaniyo napicagimi sasirdim
iyiymiş. sen ordan al bana yolla cnm
şaka biryana ben 29. haftamda sancılandım ve erken doğum tehlikesi yaşadım iğne ve ilaçla durduruldu yoksa doktor sonrası hem odasının siparişini verecektim hem de beşiğini alacaktım ama erteledim durum böyle olunca. bayramdan sonraya kaldı herşey odası da yetişmezse yetişmez doğuma zaten hemen yatağında yatamicak. beşiği de bunun aynısından istiyorum genelde heryerde var ama sabırsızlanıyorum artık biran önce almak istiyor insan.
kızlar moralim çok bozuk(
dün akşam ayakkabımılarımı giyerken karnım zorlandı ve kanamam oldu
geceyı zor sabah ettım
erkenden doktora gitim şükür yavrumda birşey yok zorlamaya bağlı rahim ağzında kanamam olmuş
kuzucum 30+3 günlük 1560 gram,4 gün istirahat verdi,progestan verdi bayram sonuna kadar evdeyım kısmetse ama ben benden geçtim akşamdan beri :2::2::2: sizlerde dikkatli olun olur mu
31 haftalık göbişim
Kizlar dun geceden beri goguslerimle uğraşıyorum tas gibi oldular sut geliyo surekli alev alev yaniyo napicagimi sasirdim
:))) yollayayım hemen :))) eşim bu modelin parmaklıklarını kalitesiz buldu.... bende biraz daha değişik bir model beğendim ve içi de derin aslında almak lazım bende geciktirdim diye düşünüyorum bu hafta halledicem.... fazla eksiğimiz kalmadı....
Melekcim ne cici olmuşşsun kız=)
maşallah size
te tatlı bi göbek yuvarlak.
ne sivri ne yayık=)))
aaaa erken değil mi yaa? aşağı yukarı aynı günlüğüz benim sat 5 mart bende bi dolgunlaşma yok hafif toparlanma var?
acaba buz felan mı koymak gerekiyor hiç bilmiyorum ki... doktoruna sor gülüm sen bi yada bi bilene... ay Allah kolaylık versin...
canım geçmiş olsun doktoruna sor lansinoh krem tavsiye eder belki acaba hastanede verdikleri ilaçlar mı tetikledi. inşallah geçer kısa sürede. bize de haber et emi.
sırf bambu olanları verniksiz cilasız benim hoşuma gitmedi doğal olsun diye tabi ama çocuğun kalkıp oraları dişlicek hali yok :) o yüzden ben vernikli fln alıcam benim baktıklarımda kaliteli idi parmaklıkları değişir tabi model aynı olsa da işçilikler farklıdır.
valla iş paraya bakıyor canım böyle birşeyi 1 günde alıp evine getirirsin. bizim anneannemiz alıcak beşiğimizi o yüzden de bekledik bayramdan sonra alıcaz inşallah son alışverişlerimizi yapıcaz.
eve gelince de insan daha da sabırsızlanır. bir de korkularım artıyor o zaman bunca şey aldık ya bişey olursa diye
gecmıs olsun tatlım.. cok normal artık bu tur seyler..
dınlen bugun al raporunuuu
valla ben bu halımle calıstıgımı hayal dahı edemıyorummmmm
helal olsun sızee...!!!!
Bi sorayım ben çubukta biter ne kadar fiyatı
Kizlar benim cok onceden beri geliyo sütüm zaten ama dun gece birden tas gibi olmus sabah felaketle uyandim sanki derimin altinda taslasmis etlerim alev alev yaniyo gogsumden sut geliyo surekli doktor ne yapacakki bilmiyorum lansinoh krem zaten kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?