canım geçmiş olsun doktoruna sor lansinoh krem tavsiye eder belki acaba hastanede verdikleri ilaçlar mı tetikledi. inşallah geçer kısa sürede. bize de haber et emi.
sırf bambu olanları verniksiz cilasız benim hoşuma gitmedi doğal olsun diye tabi ama çocuğun kalkıp oraları dişlicek hali yok :) o yüzden ben vernikli fln alıcam benim baktıklarımda kaliteli idi parmaklıkları değişir tabi model aynı olsa da işçilikler farklıdır.
valla iş paraya bakıyor canım böyle birşeyi 1 günde alıp evine getirirsin. bizim anneannemiz alıcak beşiğimizi o yüzden de bekledik bayramdan sonra alıcaz inşallah son alışverişlerimizi yapıcaz.
eve gelince de insan daha da sabırsızlanır. bir de korkularım artıyor o zaman bunca şey aldık ya bişey olursa diye
Yarın kîmler geliyor şimdi. :44:
Ben cok duramıcam eşim işlerini bitirince beni alacak
İnş işi uzun sürer tabi..
Esselaaaa kız nerdesin sende geleydin
Ben gelmeyi düşünüyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa sen kaçta orda olursunki?
Ona göre o saatlerde gelelim yani erkense erken çıkıyım yola benim geçmem 1 saati bulur sanırım..
kızlar bir aksilik olmazsa bende geliyorum.ama ben 2den sonra gelebilicem yarın dr randevum var...en son ben katılırım aranıza:)) deniz sen kaçta geliceksin belli mi..
Mdaa
Canım sende erken doğum belirtisi oldu ya rahim de kasılma falan çıktı hatta. Rahim kasıldıkca süt salgısı da artıyor. O yüzden geliyor olabilir. Mesela doktora gitmeyip evde dursaydin bebeğini dünyaya getirseydin o bebeğinin sütü olacaktı. Anlatabildim mi canım. Kurban oldugum Allahımin insafı ışte bu. Dayan canım 2 3 gün sürer. Sonra geçer.
BUNLARI BILIYOR MUYDUNUZ
Bu arada aklınızda olsun. Doğum yaptıktan sonra sütünüz gelmezse beyaz lahana var ya. Onun yaprağını koparıp sıcak suya islayin. Yumuşayinca çıkarın. Teni yakmayacak kadar iliyinca komple göğsünuze yapıştırın bekleyin ılık ılık. O sütünüzün gelmesine yardımcı olur.
Sonra sütten kesme aşaması var bide. Mesela bebek 1 yaşına geldi.sütten kesmek istiyoruz. Biz emzirmesekte süt geliyor. Göğüsler şişiyor taş gibi oluyor ağrıyor. O zamanda yine beyaz lahana yaprağını buzlu suya islayip göğüsümüze yayıyoruz. Sütümüz çekiliyor.
Sütün kesilmesi için bide şey derler. Sütünü sağıp bi incir ağacının dibine dök sütüm senin olsun de derler. Bilmiyorum doğru muinanın o zaman geldiğinde ağrıdan her yol deneniyor. :)
kızlar bir aksilik olmazsa bende geliyorum.ama ben 2den sonra gelebilicem yarın dr randevum var...en son ben katılırım aranıza:)) deniz sen kaçta geliceksin belli mi..
Ozaman ben daha erken geliyim 2 geç olur 1 de orda olurum ay heyecanlıyım ben hihiiiKızlar biz 7:30 da yola cıkıcaz eşimle o beni papatyaların oraya bırakacak
Onunla beraber gizeme gecicez
12:30 U bulur gizemde oluşumuz ay nolur geç kalmayın
Öpüyorum hepinizi
Valla kizlar canım kestane sekeri istiyodu izmitten alirim dedim bekledim bilmiyorum ondan olur mu ama bayadir istiyodu birden boyle gece yattigimda iyiydi sabah kalktim tas kesilmis goguslerim simdi alev alev yaniyo pecete koymustum gogus pedini acmiyim dedim erimis resmen pecete gogus pedi koydum mevbur cok zor durum da yim sicak kompres yapsam daha cok gelir biliyorum yarinw doktoruma danismaliyom yada gideri muayeneye
Valla kizlar canım kestane sekeri istiyodu izmitten alirim dedim bekledim bilmiyorum ondan olur mu ama bayadir istiyodu birden boyle gece yattigimda iyiydi sabah kalktim tas kesilmis goguslerim simdi alev alev yaniyo pecete koymustum gogus pedini acmiyim dedim erimis resmen pecete gogus pedi koydum mevbur cok zor durum da yim sicak kompres yapsam daha cok gelir biliyorum yarinw doktoruma danismaliyom yada gideri muayeneye
kızlar moralim çok bozuk(
dün akşam ayakkabımılarımı giyerken karnım zorlandı ve kanamam oldu
geceyı zor sabah ettım
erkenden doktora gitim şükür yavrumda birşey yok zorlamaya bağlı rahim ağzında kanamam olmuş
kuzucum 30+3 günlük 1560 gram,4 gün istirahat verdi,progestan verdi bayram sonuna kadar evdeyım kısmetse ama ben benden geçtim akşamdan beri :2::2::2: sizlerde dikkatli olun olur mu
Yarın kîmler geliyor şimdi. :44:
Ben cok duramıcam eşim işlerini bitirince beni alacak
İnş işi uzun sürer tabi..
Esselaaaa kız nerdesin sende geleydin
sen adanadamısın :) ben de istanbul optimum sandıydım :) fiyatını merak ettim canım ya kaç liraydı dikkat ettin mi?
avm lerde 500 tl genelde yada 400 küsür. ben biyerde 380 e buldum da...
ay zormuş canım :26: dr.una danış mutlakaKizlar dun geceden beri goguslerimle uğraşıyorum tas gibi oldular sut geliyo surekli alev alev yaniyo napicagimi sasirdim
oyy ne güzel melek31 haftalık göbişim
bunları kaydetmek lazım biyerlereMdaa
BUNLARI BILIYOR MUYDUNUZ
Bu arada aklınızda olsun. Doğum yaptıktan sonra sütünüz gelmezse beyaz lahana var ya. Onun yaprağını koparıp sıcak suya islayin. Yumuşayinca çıkarın. Teni yakmayacak kadar iliyinca komple göğsünuze yapıştırın bekleyin ılık ılık. O sütünüzün gelmesine yardımcı olur.
Sonra sütten kesme aşaması var bide. Mesela bebek 1 yaşına geldi.sütten kesmek istiyoruz. Biz emzirmesekte süt geliyor. Göğüsler şişiyor taş gibi oluyor ağrıyor. O zamanda yine beyaz lahana yaprağını buzlu suya islayip göğüsümüze yayıyoruz. Sütümüz çekiliyor.
Sütün kesilmesi için bide şey derler. Sütünü sağıp bi incir ağacının dibine dök sütüm senin olsun de derler. Bilmiyorum doğru muinanın o zaman geldiğinde ağrıdan her yol deneniyor. :)
ayy çok hoş bveisDun sabah bizz :)
canım o süt bende 2 aydan fazladır geliyo. endişelenme sadece elleme göğüslerini.bende ara ara atletim ıslak uyanıyorum. ama istersen yine doktora sor. ama kesinlikle ellememelisin.Kizlar dun geceden beri goguslerimle uğraşıyorum tas gibi oldular sut geliyo surekli alev alev yaniyo napicagimi sasirdim
canım o süt bende 2 aydan fazladır geliyo. endişelenme sadece elleme göğüslerini.bende ara ara atletim ıslak uyanıyorum. ama istersen yine doktora sor. ama kesinlikle ellememelisin.
Günaydınnnn uzun zamndır ilk kez bu kadar erken kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?