2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ohh ne güzel bizim babannemizin aklına bile gelmez..... herşeyi kendim yaptım maalsef....

ben sepet modellerede baktım şu hasır olanlara süslemesi ile 200 tl yi buluyor 350 ye bunu almak daha mantıklı

Aman Allah korusun.... iyi düşün....

o modellerde zaten heryeri kaplı olacak bişi olmaz inşşş

Yarın kîmler geliyor şimdi. :44:
Ben cok duramıcam eşim işlerini bitirince beni alacak
İnş işi uzun sürer tabi..

Esselaaaa kız nerdesin sende geleydin

Ben gelmeyi düşünüyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa sen kaçta orda olursunki?
Ona göre o saatlerde gelelim yani erkense erken çıkıyım yola benim geçmem 1 saati bulur sanırım..

Ben gelmeyi düşünüyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa sen kaçta orda olursunki?
Ona göre o saatlerde gelelim yani erkense erken çıkıyım yola benim geçmem 1 saati bulur sanırım..

kızlar bir aksilik olmazsa bende geliyorum.ama ben 2den sonra gelebilicem yarın dr randevum var...en son ben katılırım aranıza:)) deniz sen kaçta geliceksin belli mi..

kızlar bir aksilik olmazsa bende geliyorum.ama ben 2den sonra gelebilicem yarın dr randevum var...en son ben katılırım aranıza:)) deniz sen kaçta geliceksin belli mi..

bende 2 gibi orda olurum sanırım sabah 11 de kalksam kahvaltı filan derken ancak..

Mdaa

Canım sende erken doğum belirtisi oldu ya rahim de kasılma falan çıktı hatta. Rahim kasıldıkca süt salgısı da artıyor. O yüzden geliyor olabilir. Mesela doktora gitmeyip evde dursaydin bebeğini dünyaya getirseydin o bebeğinin sütü olacaktı. Anlatabildim mi canım. Kurban oldugum Allahımin insafı ışte bu. Dayan canım 2 3 gün sürer. Sonra geçer.

BUNLARI BILIYOR MUYDUNUZ

Bu arada aklınızda olsun. Doğum yaptıktan sonra sütünüz gelmezse beyaz lahana var ya. Onun yaprağını koparıp sıcak suya islayin. Yumuşayinca çıkarın. Teni yakmayacak kadar iliyinca komple göğsünuze yapıştırın bekleyin ılık ılık. O sütünüzün gelmesine yardımcı olur.

Sonra sütten kesme aşaması var bide. Mesela bebek 1 yaşına geldi.sütten kesmek istiyoruz. Biz emzirmesekte süt geliyor. Göğüsler şişiyor taş gibi oluyor ağrıyor. O zamanda yine beyaz lahana yaprağını buzlu suya islayip göğüsümüze yayıyoruz. Sütümüz çekiliyor.

Sütün kesilmesi için bide şey derler. Sütünü sağıp bi incir ağacının dibine dök sütüm senin olsun de derler. Bilmiyorum doğru mu inanın o zaman geldiğinde ağrıdan her yol deneniyor. :)

allalhın mücizesi işte canım ya..bu bilgileri unutmayalım ileride lazımolucak bize

Kızlar biz 7:30 da yola cıkıcaz eşimle o beni papatyaların oraya bırakacak
Onunla beraber gizeme gecicez
12:30 U bulur gizemde oluşumuz ay nolur geç kalmayın
Öpüyorum hepinizi

Valla kizlar canım kestane sekeri istiyodu izmitten alirim dedim bekledim bilmiyorum ondan olur mu ama bayadir istiyodu birden boyle gece yattigimda iyiydi sabah kalktim tas kesilmis goguslerim simdi alev alev yaniyo pecete koymustum gogus pedini acmiyim dedim erimis resmen pecete gogus pedi koydum mevbur cok zor durum da yim sicak kompres yapsam daha cok gelir biliyorum yarinw doktoruma danismaliyom yada gideri muayeneye

Kızlar biz 7:30 da yola cıkıcaz eşimle o beni papatyaların oraya bırakacak
Onunla beraber gizeme gecicez
12:30 U bulur gizemde oluşumuz ay nolur geç kalmayın
Öpüyorum hepinizi
Ozaman ben daha erken geliyim 2 geç olur 1 de orda olurum ay heyecanlıyım ben hihiii

Mda canım şimdi arasan dr yokmudur o ağrı çok fena arkadaşım bebeğini sütten keserken şahit olmuştum buzlu suya bezi sokup koyuyordu ama senin farklı bence dr bir çözüm önersinde bulunacaktır..
Ondan olacağını sanmam sancın vardı ya onunla alakalı bir durum gibi..

benim memişler tembel yaaa ilk aylarda biraz dolgunlaştılardı şimdi oda gitti 75 bedeni dolduramaz memişlerim yani bıldırcın yumurtası kadarlar uçları büyüdü biraz bide kahverengi kabukumsu şeyler oldu başkada bişi olmadı memişler küçük ama gururlular başları dik

kızlar bakın ne buldum bende duymuştum bunu geçen sene doğum yapan bi hanımdan

Eğer çatlak oluştuysa çatlağı gidermek için en uygun tedavi şekli E Vitamini içerikli ürünlerdir. E Vitamini içeren kapsüller, E vitaminli kremler ya da bunu içerip aynı zamanda besleyici etkiye sahip kremler kullanılabilir. Saf E-vitamini kullanılmasının tercih edilmesi temizlenmesinin gerekmeyişidir. Bebeğe herhangi bir zararı olmadığı için anne bunu göğsüne rahatlıkla ve güvenle sürer. Bir sonraki emzirmede göğsünü bebeğe herhangi bir işlem yapmaksızın verebilir. Yaranın durumu çok ciddiyse yani kanamalı, kabuklu ve açılan yaraysa bunlarda Lansinoh, Bepanthene ve Madikasol gibi bir takım iyileştirici özelliğe sahip kremlerde E-vitaminine eklenmelidir. Bu kremlerde kullanıldığı için annenin mutlak suretle emzirmeye başlamadan önce göğsünü ılık su ile temizlemesi gerekmektedir.

Canim direk doktorunu ara erken sut gelmesi dogum habercisi olabilir derler annem rahmetli ananemmhep hamileyken gogsunu sikma Sut gelirse erken dogum olabilir derdi canim aman dikkat

günaydınnnn kızlar

canım geçmiş olsun
aniden hareketler yapıyoruz allah korusun
bebişin iyiymiş çok şükür kendine dikkat et canım

Yarın kîmler geliyor şimdi. :44:
Ben cok duramıcam eşim işlerini bitirince beni alacak
İnş işi uzun sürer tabi..

Esselaaaa kız nerdesin sende geleydin

ayy ne güzel deniz yaa buluşma ayarlanmış sonunda dün hiç giremedim yeni okudum
çok isterdim deniz ama bugün evde olmam lazım servis gelcek
bi 10 dk için eve bağlıyım
gelmesem de kalbim sizinle canlarımm
size iyi muhabbetler arada uğrayın buraya foto çekin mutlakaaaaa ve koyunn buraya
öpüyorum hepinizi

gizem çok yorma kendini kuşum, susayan çayı biten kendi doldursun
çok hazırlığa da gerek yok, maksat beraber olmak sakın yorma kendiniiiiiii

sen adanadamısın :) ben de istanbul optimum sandıydım :) fiyatını merak ettim canım ya kaç liraydı dikkat ettin mi?

avm lerde 500 tl genelde yada 400 küsür. ben biyerde 380 e buldum da...

ercelf mta lusnica ben de bayadır bu sepetlere bakıyorum
hamile kalmadan önce de bebeğim olunca bunlardan kullanırım diyodum çok hoşuma gidiyolar
kullanım ömrü çok uzun değil belki ama biz şimdi oda yapmadığımız için yaza kadar bizi idare etsin diye düşünerek alıyoruz
baby tech marka var çok yerde, bostancıdaki hello babyde de bikaç model var
en son eminönünde gecelikçilerin olduğu handa da görmüştüm bi model
bunlardan birini alcam ben de
ama çok uzun zaman yer tutmasın diye erteliyorum
biraz daha zaman geçsin çünkü 2 ay kadar öylece yatak odamı doldurcak
ama her ihtimale karşı çok ta geciktirmemek gerek ve havalar soğudukça çıkmak zorlaşcak
fiyatlar da 360 500 arası genelde gördüklerim...

Kizlar dun geceden beri goguslerimle uğraşıyorum tas gibi oldular sut geliyo surekli alev alev yaniyo napicagimi sasirdim
ay zormuş canım :26: dr.una danış mutlaka
inşallah geçer allah şifa versin

31 haftalık göbişim
oyy ne güzel melek

bunları kaydetmek lazım biyerlere

Dun sabah bizz :)
ayy çok hoş bveis
senin saçlar sarımıydı kuzuu
bi de baza maza kaldırma geçen ben de kaldırıyim diyodum gizemin bi bakışıyla bıraktım
boşver tembelliğin son zamanları
ararıs sonra bu rahatlığıı

Kizlar dun geceden beri goguslerimle uğraşıyorum tas gibi oldular sut geliyo surekli alev alev yaniyo napicagimi sasirdim
canım o süt bende 2 aydan fazladır geliyo. endişelenme sadece elleme göğüslerini.bende ara ara atletim ıslak uyanıyorum. ama istersen yine doktora sor. ama kesinlikle ellememelisin.

canım o süt bende 2 aydan fazladır geliyo. endişelenme sadece elleme göğüslerini.bende ara ara atletim ıslak uyanıyorum. ama istersen yine doktora sor. ama kesinlikle ellememelisin.

göğsü ellemek sıkmak bu kadar önemli mi yaa :26:

inşallah bi sıkıntı olmaz.....

herşeyi de dr.a soramııyoruz kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…