2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydın kızlar, halsizlik ve yorgunlukla başedemiyorum . Elevit ve balıkyağı içmeme ragmen

canlarımmm çok saolun allah beterinden korusun hepimizi

saol tatlımm
melekçim eğildim ayakkabı giyerken zorlandım kasığımda bir sızı oluştu yarım saat sonra fılanda wcye gittiğimde kan geldi

merhaba kızlar bazı arkadaşlarda okudum kanama falan sıkıntıları olanlar olmuşş Allah göstermesin rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşş geçmişş olsun. son zamanlar stres sıkıntıı hepsi bir arada. bende dün yoruldum çok akşam güzel yemekler yapayım dedim yıldönümümüzdü yoruldum yedik kaldırdım derken arkadaşlar arada geliyoruz diye hemen topladım ortalıgı yoruldum gelen arkadaşmda hamile bnden 2 hafta küçük o baya dinç duruyo valal ben göçmüş gibiyim hemen yoruluyorum gittilerya hemen nasıl uzandım bel sırt ağrısı oturmaktan öldüm gece deseniz yattım aman bi titreme nasıl titriyorum terleme sanırım grip başlangıcı yaşadım kasılıyo gibi hissediyorum bi yandan eşimi uyandırdım gecenin yarısı gitsekmi dr.a diye ya grip oluyosn heralde stres yapma sakin ol falan epey bi titredim uyuyamadım wc ye kalk ikide bi kötü bi geceydi yanii anlayacağınızz amann dikkat edinn sizde salgın varmışş maske takmak lazım aslında ve mecbur olmadıkça dışarı çıkmamak nasip olursa zaten raporluym şu an. bayramdan osnraki pzrtesi doğum öncesi iznim yazılacak. aktracak kadar iyi hissetmiyorum kendimi işe gidecek halim yoksa bebeğim ben sağlıklı olalımda artık düşünmüüyorum sonrasını Allah yardımcımızz olsunn

canım bu sepetlerin içi de oldukça derin bikere kesinlikle 6 ay yatırırsın ama benim arkadaşım inanırmısın tam 1 yaşına gelene kadar bu beşikte yatırdı kızını ama onun kızı tombuldu ve çok hareketsizdi. ben hep onu düşecek diye uyarıyordum ama uyanınca beşikte bırakmıyorum hemen alıyorum diyordu sürekli göz kulak oluyordu 1 yaşından sonra oda ve karyola aldı. hani çabuk dönen bir çocuk olsa bile 6 aydan uzun süre yatırılır bence. ben de 6 aydan sonra odasında yatmasını isterim zaten o yüzden alıcam bundan yatakodama sen de bunların demonte olanlarına bak sökülüp kaldırılabiliyor işi bitince. kafesinin çıtaları 4 parçaya bölünüyor falan. bazılarının sepeti bütün ve koskoca yer kaplıyor işin bitince kaldırmak zor oluyor. dediğin gibi heryerde var biyerden alıcaz artık hele bir bayramı geçirelim de.

kızlar benim kan degerim normalden biraz düşük. doktorum kan hapımı 1 ay önce 2 taneye cıkarmıştı. cumartesi testi yeniledi degerim ne artmış nede düşmüş. bende siyah çekirdekli kuru üzüm yesem hapla birlikte artarmı acaba? zararı olmaz dimi?

canım o süt bende 2 aydan fazladır geliyo. endişelenme sadece elleme göğüslerini.bende ara ara atletim ıslak uyanıyorum. ama istersen yine doktora sor. ama kesinlikle ellememelisin.

Ellemekten kastiniz cinsel birliktelikteellemek falan galiba daha baska neden elleyeyim gogsume zaten hamileyken eger goguse müdahale olursa dogum basliyo bunlarin hepsini biliyorum ama senin bahsettigin zaten kolostrum benim gogsumden bildigin sut geliyo

yiyebilirsin tabiki canım siyah üzüm kurusu bence işe yarar hatta içindeki çekirdeğini de çiğne. doğal bişey ne zararı olabilir ki? pekmez de ye bence faydası olur.

yiyebilirsin tabiki canım siyah üzüm kurusu bence işe yarar hatta içindeki çekirdeğini de çiğne. doğal bişey ne zararı olabilir ki? pekmez de ye bence faydası olur.
iki gündür 1 avuç yiyorum çekirdekleriyle. devam edeyim ozaman. inşallah artar degerimmm

Çilek > Softy

kızlar bu modeli çok beğendim aslında fikrim eyüp modesa da zeki bebe den beyaz ısmarlama bir bebek odası almaktı kristal kulplu falan. ama erken doğum riskimden dolayı gidip sipariş veremedik erteledik 1 aydan daha uzun sürede teslim ediyolar. bayramdan sonra sipariş versek doğuma yetişir mi bilemedim. aslında yetişmezse de sorun değil ama çilek alırsam daha kısa sürede gelir diye düşündüm.
kullanan var mı memnun olan? kötü yorumlar okudum hem pahalı hem o paraya kaliteli değil falan yazmışlar.

Canim benim tek gogusun digerinden daha cok buyumustu doktora gosterdim uclarida kuruyo pul pul oluyor diye arada yag ve krem surdugumu soyledim biraz sivazliyarak ve doktorum yapmami tavsiye etti 37. Haftaya kadar goguslerine dokunma dedi yani sadece cinsel birliktelikteki dokunmadan bahsetmiyorlar..
Sut konusunda benim hic bi bilgim yok, benimde tek gogusum buyudu acaba sadece ordan mi sut gelir dusunuyorum

yok yok bi sakınca olmaz eylülcüm :) ben doktoruma demiştim yiyorum diye devam et dedi bi sakıncası yok dedi... çekirdeğinide ye antikansorejen madde içeriyomuş dut pekmezi ye oda kansızlığa iyi geliyor... ama oturup bi kase bitirme her sabah bi yemek kaşığı felan yesen yeter... benimde hemoglobinim düşük ancak 1 değer arttırabildim :) Allah şifa versin Selametle :)

teşekkürler canım inşallah artar yeni başladım. pekmezde alayım pek sevmem ama 1 kaşık anca içerim zaten hahah Allah yardımcımız olsun

mrb hanımlar.bende suan 30.haftadayım.baslıga pek yazamasamda yazılanları genelde okuyorum.
sizlere birsey danısmak istiyorum.malum kurban bayramı gelıyor.ister istemez et elimizi dokunmamız gerekecek.
bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?çig etten biliyorsunuzki bakteri geciyor oda bebek için tehlikeli

evet canım 6 7 ay kesin kullanılır diye biliyorum ben de
genelde alt kısımlar sökülüyo sepeti de sökülebilen var mıydı?
hangi model biliyomusun?

olmaz canım faydası var zararı yok

hiç olur mu canım
göğsün büyüklüğü sütü bol olcak anlamına gelmez bence

bunu dr.a soralım iyi hatırlattın canım
cuma randevuda sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…