10buçuk erken mi kızz
Maşallah kim der ikinci hamileliğin diye.Dun sabah bizz :)
göğsü ellemek sıkmak bu kadar önemli mi yaa :26:
inşallah bi sıkıntı olmaz.....
herşeyi de dr.a soramııyoruz kii
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine karnını ezmemeye çalış ben de çömelerek giyiyorum ama bacaklarımı açıyorum göbeğim araya düşüyor gibi oluyor öyle rahat oluyorum.
canım optimum da çok bebek mağazası var mı ben de bambu beşik alıcam bulabilirmiyim acaba tam olarak bu modelin aynısından arıyorum canım ;
% 100 Organik Bambu Beşik - Özkarademir Mobilya
Canım bnm çok geçmiş olsun yaaa yat dinlen bu saatten sonra lütfen dikkatli giyin ayakkabını fln da ama kendini yiyip bitirme artık olan olmuş kuzumm nerden bilcektin ki böyle olcağnıı
Aynısını bende o kadar çok yapıyorum ayakkabıyı çömelmeden direk tepeden giymeye çalışıyorum karnımda sıkışıyodu ama yapmam bundan sonra. çorap giymek ayakkabı giymek işkence artık valla
Benim adama sölesem arkadaşın bu yüzden kanaması olmuş diye bi ton laf eder bana bidaha ayakkabını asla sen tek giymiceksin diye
Offff bazada kaldırdım az önce yapmiyim yapmiyim diyom ama kocayımı bekliyim diyip aceleci davranıyorum
Yapmıcam artık yok yooook
canlarımmm çok saolun allah beterinden korusun hepimizicanım yaaaa
topiği okuayacaktım seni görünce yazayımdedim şoke oldum
öyle üzüldüm ki eşime bile anlattım...
kuzum dikkat et bundan sonra
allaha şükür bebişde sorun yok....
Rabbim şifa versin beterinden korusun.
ilaç keser kanamanı
hep yat dinlen.
Geçmiş olsunnnnn
saol tatlımmgünaydınnnn kızlar
canım geçmiş olsun
aniden hareketler yapıyoruz allah korusun
bebişin iyiymiş çok şükür kendine dikkat et canım
ayy ne güzel deniz yaa buluşma ayarlanmış sonundadün hiç giremedim yeni okudum
çok isterdim deniz ama bugün evde olmam lazım servis gelcek
bi 10 dk için eve bağlıyım
gelmesem de kalbim sizinle canlarımm
size iyi muhabbetler arada uğrayın burayafoto çekin mutlakaaaaa ve koyunn buraya
öpüyorum hepinizi
gizem çok yorma kendini kuşum, susayan çayı biten kendi doldursun
çok hazırlığa da gerek yok, maksat beraber olmak sakın yorma kendiniiiiiii
ercelf mta lusnica ben de bayadır bu sepetlere bakıyorum
hamile kalmadan önce de bebeğim olunca bunlardan kullanırım diyodum çok hoşuma gidiyolar
kullanım ömrü çok uzun değil belki ama biz şimdi oda yapmadığımız için yaza kadar bizi idare etsin diye düşünerek alıyoruz
baby tech marka var çok yerde, bostancıdaki hello babyde de bikaç model var
en son eminönünde gecelikçilerin olduğu handa da görmüştüm bi model
bunlardan birini alcam ben de
ama çok uzun zaman yer tutmasın diye erteliyorum
biraz daha zaman geçsin çünkü 2 ay kadar öylece yatak odamı doldurcak
ama her ihtimale karşı çok ta geciktirmemek gerek ve havalar soğudukça çıkmak zorlaşcak
fiyatlar da 360 500 arası genelde gördüklerim...
ay zormuş canım :26: dr.una danış mutlaka
inşallah geçer allah şifa versin
oyy ne güzel melek
bunları kaydetmek lazım biyerlere
melekçim eğildim ayakkabı giyerken zorlandım kasığımda bir sızı oluştu yarım saat sonra fılanda wcye gittiğimde kan geldiyurdanur eğilmekle mi oldu kanama çok şaşırdım yeri gelıyor bu koca göbekle eğilip yerden bişeyler alıyorum ayakkabı giyiyoruz olabileck şey demek. çok çooook geçmiş olsuun dinlen istirahat et kendine dikkat et
günaydınnnn kızlar
canım geçmiş olsun
aniden hareketler yapıyoruz allah korusun
bebişin iyiymiş çok şükür kendine dikkat et canım
ayy ne güzel deniz yaa buluşma ayarlanmış sonundadün hiç giremedim yeni okudum
çok isterdim deniz ama bugün evde olmam lazım servis gelcek
bi 10 dk için eve bağlıyım
gelmesem de kalbim sizinle canlarımm
size iyi muhabbetler arada uğrayın burayafoto çekin mutlakaaaaa ve koyunn buraya
öpüyorum hepinizi
gizem çok yorma kendini kuşum, susayan çayı biten kendi doldursun
çok hazırlığa da gerek yok, maksat beraber olmak sakın yorma kendiniiiiiii
ercelf mta lusnica ben de bayadır bu sepetlere bakıyorum
hamile kalmadan önce de bebeğim olunca bunlardan kullanırım diyodum çok hoşuma gidiyolar
kullanım ömrü çok uzun değil belki ama biz şimdi oda yapmadığımız için yaza kadar bizi idare etsin diye düşünerek alıyoruz
baby tech marka var çok yerde, bostancıdaki hello babyde de bikaç model var
en son eminönünde gecelikçilerin olduğu handa da görmüştüm bi model
bunlardan birini alcam ben de
ama çok uzun zaman yer tutmasın diye erteliyorum
biraz daha zaman geçsin çünkü 2 ay kadar öylece yatak odamı doldurcak
ama her ihtimale karşı çok ta geciktirmemek gerek ve havalar soğudukça çıkmak zorlaşcak
fiyatlar da 360 500 arası genelde gördüklerim...
ay zormuş canım :26: dr.una danış mutlaka
inşallah geçer allah şifa versin
oyy ne güzel melek
bunları kaydetmek lazım biyerlere
canım o süt bende 2 aydan fazladır geliyo. endişelenme sadece elleme göğüslerini.bende ara ara atletim ıslak uyanıyorum. ama istersen yine doktora sor. ama kesinlikle ellememelisin.
kızlar benim kan degerim normalden biraz düşük. doktorum kan hapımı 1 ay önce 2 taneye cıkarmıştı. cumartesi testi yeniledi degerim ne artmış nede düşmüş. bende siyah çekirdekli kuru üzüm yesem hapla birlikte artarmı acaba? zararı olmaz dimi?
iki gündür 1 avuç yiyorum çekirdekleriyle. devam edeyim ozaman. inşallah artar degerimmmyiyebilirsin tabiki canım siyah üzüm kurusu bence işe yarar hatta içindeki çekirdeğini de çiğne. doğal bişey ne zararı olabilir ki? pekmez de ye bence faydası olur.
Ellemekten kastiniz cinsel birliktelikteellemek falan galiba daha baska neden elleyeyim gogsume zaten hamileyken eger goguse müdahale olursa dogum basliyo bunlarin hepsini biliyorum ama senin bahsettigin zaten kolostrum benim gogsumden bildigin sut geliyo
kızlar benim kan degerim normalden biraz düşük. doktorum kan hapımı 1 ay önce 2 taneye cıkarmıştı. cumartesi testi yeniledi degerim ne artmış nede düşmüş. bende siyah çekirdekli kuru üzüm yesem hapla birlikte artarmı acaba? zararı olmaz dimi?
teşekkürler canım inşallah artar yeni başladım. pekmezde alayım pek sevmem amayok yok bi sakınca olmaz eylülcüm :) ben doktoruma demiştim yiyorum diye devam et dedi bi sakıncası yok dedi... çekirdeğinide ye antikansorejen madde içeriyomuş dut pekmezi ye oda kansızlığa iyi geliyor... ama oturup bi kase bitirme her sabah bi yemek kaşığı felan yesen yeter... benimde hemoglobinim düşük ancak 1 değer arttırabildim :) Allah şifa versin Selametle :)
canım bu sepetlerin içi de oldukça derin bikere kesinlikle 6 ay yatırırsın ama benim arkadaşım inanırmısın tam 1 yaşına gelene kadar bu beşikte yatırdı kızını ama onun kızı tombuldu ve çok hareketsizdi. ben hep onu düşecek diye uyarıyordum ama uyanınca beşikte bırakmıyorum hemen alıyorum diyordu sürekli göz kulak oluyordu 1 yaşından sonra oda ve karyola aldı. hani çabuk dönen bir çocuk olsa bile 6 aydan uzun süre yatırılır bence. ben de 6 aydan sonra odasında yatmasını isterim zaten o yüzden alıcam bundan yatakodama sen de bunların demonte olanlarına bak sökülüp kaldırılabiliyor işi bitince. kafesinin çıtaları 4 parçaya bölünüyor falan. bazılarının sepeti bütün ve koskoca yer kaplıyor işin bitince kaldırmak zor oluyor. dediğin gibi heryerde var biyerden alıcaz artık hele bir bayramı geçirelim de.
Canim benim tek gogusun digerinden daha cok buyumustu doktora gosterdim uclarida kuruyo pul pul oluyor diye arada yag ve krem surdugumu soyledim biraz sivazliyarak ve doktorum yapmami tavsiye etti 37. Haftaya kadar goguslerine dokunma dedi yani sadece cinsel birliktelikteki dokunmadan bahsetmiyorlar..
Sut konusunda benim hic bi bilgim yok, benimde tek gogusum buyudu acaba sadece ordan mi sut gelir dusunuyorum
mrb hanımlar.bende suan 30.haftadayım.baslıga pek yazamasamda yazılanları genelde okuyorum.
sizlere birsey danısmak istiyorum.malum kurban bayramı gelıyor.ister istemez et elimizi dokunmamız gerekecek.
bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?çig etten biliyorsunuzki bakteri geciyor oda bebek için tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?