druna sorarsan cok sevınırım canım.benım randevum bayramdan sonra maalesef o zamanda iş işten gecmıs oluyor.bunu dr.a soralım iyi hatırlattın canım
cuma randevuda sorcam
hiç olur mu canım
göğsün büyüklüğü sütü bol olcak anlamına gelmez bence
ayy çok hoş bveis
senin saçlar sarımıydı kuzuu
bi de baza maza kaldırma geçen ben de kaldırıyim diyodum gizemin bi bakışıyla bıraktım
boşver tembelliğin son zamanları
ararıs sonra bu rahatlığıı
Maşallah kim der ikinci hamileliğin diye.
Ay ne güldüm canım
Evet önemli de bizim de pek dikkat ettiğimiz söylenemez
:) gulme ama biri hic buyumedi :) arada gozle gorunur bi buyukluk farki var hatta doktor buyuyen gogusum icin cok sıkı camasir giy yoksa dahada buyur dedi.. İnsallah sutumuzde bol olur dogum hikayeleri kadar emzirme hikayeleride cok fena sutu olmayan, gogusu yara olan bebegi emmek istemeyeninsallah bunlari yasamayiz
:) gulme ama biri hic buyumedi :) arada gozle gorunur bi buyukluk farki var hatta doktor buyuyen gogusum icin cok sıkı camasir giy yoksa dahada buyur dedi.. İnsallah sutumuzde bol olur dogum hikayeleri kadar emzirme hikayeleride cok fena sutu olmayan, gogusu yara olan bebegi emmek istemeyeninsallah bunlari yasamayiz
Röfleli canım evet uçları açık renk kaldı diplerde uzadı baya röfle istiyoda saldık kendimizi artık bebişten snra inş
Kuzummm bu bedende fazladan 16 kilo saklı
Öyle imreniyorum ki 3-5 kilo alanlara su içsem yarıyo be tartıya çıkıyorum 500 gram artmış
Yarın kontrolümüz var :87::124:
yok canım normal krem sürerken falan hemen gelmeye başlıyo benimde bildiğin süt. elleme dememin sebebi uyarılınca süt geliyo göğüslerden. şimdi krem falanda sürmüyorum hiç dokunmuyorum o nedenle.Ellemekten kastiniz cinsel birliktelikteellemek falan galiba daha baska neden elleyeyim gogsume zaten hamileyken eger goguse müdahale olursa dogum basliyo bunlarin hepsini biliyorum ama senin bahsettigin zaten kolostrum benim gogsumden bildigin sut geliyo
hanımlar bende bgn bebek bakım çantamı yıkadım elde güneş varken astım kurusun diye... çamaşır mamaşır yıkadım evide cıncıklayarak temizledim valla süpürge açamıyorum kasılmam çok oluyo o zaman vileda ile şöyle bi yerleri sildim bide yalancıktan toz aldımşimdide banyo dan çıktım... bişi sorcam ya siz banyo yaparken ayaklarınızın altını nasıl keseliyosunuz göbüşten?:26:
ellerine sağlık kuzum, oh bayram temizlikleri yapılıyo içim açılıyo ben de buzdolabını temizledim bugün
ay kaç saat alıyo o da bitmedi bi
evi cıncıklayarak temizlemek nasıl oluyo hasenee
kız ayağının altını keselemeyiver,
ben kaldırıp lifliyom bi güzel okadar
ayacığmız kayar maazallah dikkat etmek gerek
hanımlar bende bgn bebek bakım çantamı yıkadım elde güneş varken astım kurusun diye... çamaşır mamaşır yıkadım evide cıncıklayarak temizledim valla süpürge açamıyorum kasılmam çok oluyo o zaman vileda ile şöyle bi yerleri sildim bide yalancıktan toz aldımşimdide banyo dan çıktım... bişi sorcam ya siz banyo yaparken ayaklarınızın altını nasıl keseliyosunuz göbüşten?:26:
hıııkız ev süpürmeden temizlik mi yapılır ?hafta sonları eşime süpürttürmeye çalışıyorum hafta arasıda parkeleri fayansları vileda ile siliyorum valla ellerimle silmeyi özledim yerleri ama çorap bile giyinirken zorlanıyorsam eğilip silsem kim bilir nolar işte cıncıklayarak temizlik böyle oluyo gülooo dip köşe güzelceeee yapamayınca böyle orayı burayı azıcık cıncıklıyosun öyle oluyo kız napıyım valla çamaşır bile asarken yoruluorum soluk soluğa kalıp tıkanıyorum bi saat önce nabzım 115 atıyodu çarpıntım ok oluyoreeee bende öyle yapıyorum da korka korka
seninde eline sağlık güzelim benimde buz dolabım temizlencekçok oyalıyo o işte uzun sürüyo hemde bel dayanmıyor ki anam
kızlar doktor serviks uzunluğu kısalmış, bebeğin eşi aşağıda deyince erken doğum korkusu sardı beni, gittiği yere kadar insallahama hazır yatağa mahkum olmamışken hastane çantasını ufaktan hazırlayım dedim, hastane çıkışı, battaniye, her ihtimale karşı biberon ve yenidoğan için huggies aldım. ıslak mendil kullanmak istemiyorum pamuk alacağım şu ıslatılanlardan ...huggies kullanan tecrübeli anne varmı? memnunmusunuz, bebek için başka ne lazım ya çok acemiyim
Banyo deyince ağda aklıma geldi. Bi koşu yaptım. Karnım çok ağrıdı :26:
Ayağımın altını keselemiyorum ben. Lifleyip törpülüyorum. Çıkınca da kremliyorum. Artık hareketler zorlaştı tabi. Sürekli bu göbekle dolaştığımi düşündüm debiran önce açılsın şu zayıflama topigi
insallah canım. ya prima daha sert ve dışına çıkarıyor yazmışlar nette, o yüzden huggies aldım, en iyisi birde prima almakCanim insallah zamaninda dogum nasip olur ben huggies ten memnun kalmadim surekli prima kullandim hala kullaniyorum memnunummecrine huggies alerji yapmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?