2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım maşallah helal olsun sana nasıl ağda yapıyorsun yaaaaaa valla şaşırdım, göbeğim çok çıkmamasına rağmen biraz eğilince rahatsız oluyorum gerçi öncesinde de kendim yapamıyordum bende ayaklarımın altına vazelin sürüyorum çok memnunum vazelinden yumuşacık oluyor lif kese hayal tabi , ayakta banyo yapmayı öneriyor doktorlar buarada...

canım hastane çıkışı zaten eldiveni şapkası vardır + yedek tulum iç zıbın dış zıbın, çorap, ağız mendili...
hazır listeler vardır canım bi göz at hatırlatıcı olur

Hadi ben mutfağa kaçıyoree. Akşam maç varmış. Yemeği erken hazırla dedi. Görüşürüz kızlar
kolay gelsin canım
benim eşim gecikçekmiş yemek yapmicam

kızlar ikl doğumumu normal yaptım. 6. ayımda plesanta aşağıya kaymıştı sonradan yukarı çıktı çok şükür. bundada aynı şey oldu rahim ağzını kapatmamış şuan normal doğum olabilir ama takip etmemiz gerekiyor dedi. moralim bozuldu böyle olan varmı? birde bişey sorucam normal doğumda kesi atıyolar malum. bu ikinci nasıl olsa kesi atıcaklar acaba bu sırada vajina sıkılaştırmada yapılıyormu bir bilginiz varmı dr ile ona göre konuşucam. erkek dr olduğu için utanıyorum.

dün kocam saolsun izinliydi.. kaç gundur ona dıyorumkı yardım et bayram gelmeden su evın kabasını bı al dip köşe, ben bayrama bıkac gun kala yapabıldıgım kadar yaparım.. 2 gun once beşiğimizde geldiydi.. onuda kurucaktık..
neyse anam dün kalktık öğlende zaten yemekti bılmemneydı, arkadasının işi vardı ona gıttı vs saat oldu 4..
bebeğin beşiği yatak odasına kurulcaktı cıkması gereken esyalar da vardı çıkardı onları koydu evin girişine
beşiği kurduk kurmasınada pc suan yatak odasında camın onunde herif resmen bıraktı gıttı hıc demıyokı bu karı nası camı acacak nası camasır asacak.. yatak odası tamamda evın dıger yerlerını mahvettı heryer toz onu oraya cektı onu oraya halıları kaldırdı vs suan ev rezil.. kısacası kocam saolsun biyeri hakladı biyeri b.kladı... birde aramıs dıyorkı dun zorlandım galba belim agrıyo.. e nolcak bu işlerrr katil olsam afffa kalırmıyım onu dusunuyorum... bu halimle yersüpürdüm kocamın oraya buraya kaldırdıgı ıvırı zıvırı yerlerıne koydum halil sezai isyan parcası ıstyorumm

Kizlar bisi sorcam sizjn ic camasirlarinizda islanma varmi az az su gibi geliyor ecrinde hic gro sizj yasamadim boyle seylerde bu bir baska

Selam kızlar ya bugün boğazım acıyor galiba bende hastalancam
Bayram agzida hastalık çıkmasa başıma
bugün gizemgilin buluşmasi vardi galiba ne yaptılar acaba keşke bende olabilseydim

kızlar kapı süsümüz deniz sayesinde hazır :)
çok çokk çokkk güzel bi gündü keşke herkes olabilseydii :/

Kizlar yoldayim gemiyle yalovaya geciyoruz suan
Harika birgundu.
Yetmedi doyamadimmmmm
Eve gecnce yazicammmm

hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))

Eklentiler

• $091020132319.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 15
oo gizem çok güzel olmuşşş kapı süsünüz.

bu arada nasıl geçtiii biraz anlatıın

saol hayatımm :))
mükemmeldiiiii yedik içtik sohbet muhabbet valla çok çok güzeldii :)) kaç yıllık arkadaşımla buluştugumda bu kadar sohbet edicek şeyi bulamıyorum bulsamda bu tadı hiç almamıştım daha önce :))çok güzeldi yanii :)

Son düzenleme:

Evet sepeti de 4 parçaya ayrılanları var satıcıya sor zaten sepetlere bak kenarlarından birleştirilmiş oluyor ek yerleri var anlarsın yani canım.

Gizem,Deniz,Papatya ve loveleydy çoookk teşekkür ederim harika bir gündü
Gizemm çok yormuştu kendini üzüldüm onun için birsürü şey hazırlamıştı ellerine sağlık harikaydı..
Ayrıca misafirperverliğide süperdi inşallah tekrarını yapabiliriz..

hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))

Ooo yılın fotosu budur kızlar
Durun neler oldu tahmin edeyim. Önce göbüşler sonra siz sarıldınız sonra hoşbeş yeme içme derken. Kocalar kv lerin kulakları cinlatildı.Şuran çıkmış ,benim ki sezeryan falan Doğru mu

Keşke hep birlikte olsaydık.

zevkle yaptım canımm çok teşekkürler geldiğiniz için :))
tekrarı bebeklerle inşş

kısmen eveet doğruu
keşke gelebilseydiniizz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…