canım maşallah helal olsun sana nasıl ağda yapıyorsun yaaaaaa valla şaşırdım, göbeğim çok çıkmamasına rağmen biraz eğilince rahatsız oluyorum gerçi öncesinde de kendim yapamıyordumBanyo deyince ağda aklıma geldi. Bi koşu yaptım. Karnım çok ağrıdı :26:
Ayağımın altını keselemiyorum ben. Lifleyip törpülüyorum. Çıkınca da kremliyorum. Artık hareketler zorlaştı tabi. Sürekli bu göbekle dolaştığımi düşündüm debiran önce açılsın şu zayıflama topigi
kızlar doktor serviks uzunluğu kısalmış, bebeğin eşi aşağıda deyince erken doğum korkusu sardı beni, gittiği yere kadar insallahama hazır yatağa mahkum olmamışken hastane çantasını ufaktan hazırlayım dedim, hastane çıkışı, battaniye, her ihtimale karşı biberon ve yenidoğan için huggies aldım. ıslak mendil kullanmak istemiyorum pamuk alacağım şu ıslatılanlardan ...huggies kullanan tecrübeli anne varmı? memnunmusunuz, bebek için başka ne lazım ya çok acemiyim
kolay gelsin canımHadi ben mutfağa kaçıyoree. Akşam maç varmış. Yemeği erken hazırla dedi. Görüşürüz kızlar
insallah canım. ya prima daha sert ve dışına çıkarıyor yazmışlar nette, o yüzden huggies aldım, en iyisi birde prima almak
Eki Görüntüle 827343
kızlar kapı süsümüz deniz sayesinde hazır :)
çok çokk çokkk güzel bi gündü keşke herkes olabilseydii :/
Oooo kapi susu cok guzel eminim guzel bir gun gecirmissinizdir kismetimizde varsa bir gun elbet bulusuruz. Ellerine saglik denizim guzel fikir bende yapabilirim ee gizem denizmi geldi birtek
yok canımm deniz, anıl(papatya),hevuk,lovelylady :)))
oo gizem çok güzel olmuşşş kapı süsünüz.
bu arada nasıl geçtiii biraz anlatıın
hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))
evet canım 6 7 ay kesin kullanılır diye biliyorum ben de
genelde alt kısımlar sökülüyo sepeti de sökülebilen var mıydı?
hangi model biliyomusun?
olmaz canım faydası var zararı yok
hiç olur mu canım
göğsün büyüklüğü sütü bol olcak anlamına gelmez bence
hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))
Gizem,Deniz,Papatya ve loveleydy çoookk teşekkür ederim harika bir gündü
Gizemm çok yormuştu kendini üzüldüm onun için birsürü şey hazırlamıştı ellerine sağlık harikaydı..
Ayrıca misafirperverliğide süperdi inşallah tekrarını yapabiliriz..
Ooo yılın fotosu budur kızlar
Durun neler oldu tahmin edeyim. Önce göbüşler sonra siz sarıldınızsonra hoşbeş yeme içme derken. Kocalar kv lerin kulakları cinlatildı.Şuran çıkmış ,benim ki sezeryan falan Doğru mu
Keşke hep birlikte olsaydık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?