- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Yapıliyor canim oyle duymustum doktorundan cekinme bence baska kimseyle paylasamazsin sonucta . Bana da doktorum kizimin makat gelis oldugunu soyledi cok moralim boUk ben bi kere normal dogum yaptim bunu allahin izniyle normal istiyorum cok ahladim insallah notmal dogar sezeryan istemiyorum cok korkuyorum ameliyat olmaktan
Yapıliyor canim oyle duymustum doktorundan cekinme bence baska kimseyle paylasamazsin sonucta . Bana da doktorum kizimin makat gelis oldugunu soyledi cok moralim boUk ben bi kere normal dogum yaptim bunu allahin izniyle normal istiyorum cok ahladim insallah notmal dogar sezeryan istemiyorum cok korkuyorum ameliyat olmaktan
beni düşünen bir hamiş çıktı yaa ölsemde gam yememAnılın ayakkapları kim bağladı
beni düşünen bir hamiş çıktı yaa ölsemde gam yemem
çok teşekkür ederim aysun=)
bu iyiliğini unutmucam kocaman mucccccckkkkkkkk sana benden=9999
hehehhehehhe
Oyyyy kuzucum benim,rica ederim benim için hepinizin yeri aynı valla çok seviyorum sizi
hıııorayı burayı azcık mıncıklıyon yaanii
e naapcan yavrum olduğu kadar, hepimiz öyle
ben de iki oda süpürüyim sanki ne işler yapmış gibi nakavt oluyom
bi de senin çarpıntın var hiç yorma kendini canım
Banyo deyince ağda aklıma geldi. Bi koşu yaptım. Karnım çok ağrıdı :26:
Ayağımın altını keselemiyorum ben. Lifleyip törpülüyorum. Çıkınca da kremliyorum. Artık hareketler zorlaştı tabi. Sürekli bu göbekle dolaştığımi düşündüm debiran önce açılsın şu zayıflama topigi
hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))
Aaa kızlar demendim size medipolün ordaki üst geçitten geçerken bi kadın yolumu kesti kimse yoktu para ver die
Para para yolda kaldım sağa gidiyorum sağa geçiyo sola gidiyorum sola 5 verdim bu ne dedii daha ver 20 verdim bıraktı korktum vallahii
Ya yüreğim ağzımda geldim eve...
benim totiş boy atarken çatlamış zaten ama ben göbüşüme rosense marka vazelin ve halis zeytin yağı sürüyorum şimdilik çatlama yok...kızlaaaaaaaar imdaaaaat((
ben çatlamaya başladım afedersiniz popomda kırmızı kırmızı izler var((
O nasıl bişeymiş cnm yaa ilk defa duyuyorum:26:aksilikler gelince üst üste gelir zaten,inşallah normal olur tatlm..
Bu arada bende düşünüyorum daraltma konusunu malum 3.de normal olursa ki benim doğumlarım kesisiz ve dikişsiz oluyor tarlatan gibi açılır artık..Yaa bir de benim her ilişki sonrası makatla vajinal bölgenin arasını kesmişler gibi acıyor Bi süre onu da sorucam dktora ezgiden sonra oldu bu da offff kadın olmak ne zormuşşş
O nasıl bişeymiş cnm yaa ilk defa duyuyorum:26:aksilikler gelince üst üste gelir zaten,inşallah normal olur tatlm..
Bu arada bende düşünüyorum daraltma konusunu malum 3.de normal olursa ki benim doğumlarım kesisiz ve dikişsiz oluyor tarlatan gibi açılır artık..Yaa bir de benim her ilişki sonrası makatla vajinal bölgenin arasını kesmişler gibi acıyor Bi süre onu da sorucam dktora ezgiden sonra oldu bu da offff kadın olmak ne zormuşşş
Oy oy geçmişler olsun ben de aynı senin gibi popomdan çatladım canım hemen vazelin süt hiç nemsi bırakma daha da büyümesinler doğuma kadar sabah akşam sür. Benim de henüz küçük çizgiler halinde eğer büyümezseler kaybolurlar zaten benim baya bembeyaz totomun çamaşırımın içinde kalan kısımlar çatladı :)kızlaaaaaaaar imdaaaaat((
ben çatlamaya başladım afedersiniz popomda kırmızı kırmızı izler var((
Kızlar bizi özendirdiniz:) Çok güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan
Gizem kapı süsün harika olmuş
Günaydın Kizkar bugun oniki icin randevu aldim bakalim durumumuz nedir bayram sonrasina kadar dayansa kizim bari sun uc kere sancim okdu gece de uc de uyandim adet sancisi gibi sancin oluyor ara ara ikaclara ragmen .
Bilgisi olan varsa yarsimci oksun tam bir cevap bulamadim iki tane ciger gelistirici igne vuruldum kizim bu haftalarda dogarsa iğnelere ragmen solunum sıkıntısı yasarmi
hehehheehe
hehehheehe
Maşallah kızlar.. Çok imrendim valla ne kadar güzel vakit geçirmişsiniz :) Gizem kapı süsünü güle güle kullan, denizin ellerine sağlık :)
Değil mi canım ya valla özendik :) Bizde Ankara anneleri olarak kopya çeksek ya
ben varım kızlar, eryamandayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?