2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar bizi özendirdiniz:) Çok güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan
Gizem kapı süsün harika olmuş

O nasıl bişeymiş cnm yaa ilk defa duyuyorum:26:

O nasıl bişeymiş cnm yaa ilk defa duyuyorum:26:aksilikler gelince üst üste gelir zaten,inşallah normal olur tatlm..
Bu arada bende düşünüyorum daraltma konusunu malum 3.de normal olursa ki benim doğumlarım kesisiz ve dikişsiz oluyor tarlatan gibi açılır artık..Yaa bir de benim her ilişki sonrası makatla vajinal bölgenin arasını kesmişler gibi acıyor Bi süre onu da sorucam dktora ezgiden sonra oldu bu da offff kadın olmak ne zormuşşş

beni düşünen bir hamiş çıktı yaa ölsemde gam yemem
çok teşekkür ederim aysun=)
bu iyiliğini unutmucam kocaman mucccccckkkkkkkk sana benden=9999
hehehhehehhe

Oyyyy kuzucum benim,rica ederim benim için hepinizin yeri aynı valla çok seviyorum sizi

ya benim süpürgenim vakumu çok kuvvetli bi yapışıyo halıya oynatana aşk olsun o yüzden süpremiyorm arada gırgırlıyorum ne bilim cıncıklıyorum resmen ay konuşurken bile tıkanıyorum anam benim göbüş çok çıkmadı içerde biraz kerata sağa sola çok baskısı var

kız bi koşu nasıl yaptın kukunu ağda o kadan kolay mı o iş? ben geçen sefer ömrümde ilk defa jiletle aldım ay o nasıl iğrenç bişi kaktüsün üstünde oturuyorum sanki bu sefer mırın kırın ağda ile almayı düşünüyorum bakalım....

hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))

hahahhahahah halaya durmuş gibisiniz ayol ayyyy gizemmm senin göbüş hepsini döver söyleyim de maşşallah çatlaman yok göbüşte dimi ? ayyy imrendim :)

ayyyy korkunççççç verilmiş sadakan varmış gülüm yaaa çok şükür...

kızlaaaaaaaar imdaaaaat ((

ben çatlamaya başladım afedersiniz popomda kırmızı kırmızı izler var ((
benim totiş boy atarken çatlamış zaten ama ben göbüşüme rosense marka vazelin ve halis zeytin yağı sürüyorum şimdilik çatlama yok...

o bazen bendede oluyo ama hiç çocukum yok benim? bide dış dudaklar hafif kabarıyor bazen hmile kalmadan öncedende... valla zor anam zor hakkaten...

ya bişi sorcam cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor diyolar ya? bayanların boşalması şart mı? boşalmazsak kolay olmaz mı? amaç ne onu çözemedim ben

Bendede oluyor zorlanıyoruz belki de benim de dogumda dikisim olmadi ben hic gevseme hissetmiyorum danki dogumdan sonra daha iyi oldu oncesinde her ilişki de aci oluyordu bakalim bu sefer ne olacak

kızlaaaaaaaar imdaaaaat ((

ben çatlamaya başladım afedersiniz popomda kırmızı kırmızı izler var ((
Oy oy geçmişler olsun ben de aynı senin gibi popomdan çatladım canım hemen vazelin süt hiç nemsi bırakma daha da büyümesinler doğuma kadar sabah akşam sür. Benim de henüz küçük çizgiler halinde eğer büyümezseler kaybolurlar zaten benim baya bembeyaz totomun çamaşırımın içinde kalan kısımlar çatladı :)

Maşallah kızlar.. Çok imrendim valla ne kadar güzel vakit geçirmişsiniz :) Gizem kapı süsünü güle güle kullan, denizin ellerine sağlık :)

Kızlar bizi özendirdiniz:) Çok güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan
Gizem kapı süsün harika olmuş

Değil mi canım ya valla özendik :) Bizde Ankara anneleri olarak kopya çeksek ya

Günaydın Kizkar bugun oniki icin randevu aldim bakalim durumumuz nedir bayram sonrasina kadar dayansa kizim bari sun uc kere sancim okdu gece de uc de uyandim adet sancisi gibi sancin oluyor ara ara ikaclara ragmen .

Bilgisi olan varsa yarsimci oksun tam bir cevap bulamadim iki tane ciger gelistirici igne vuruldum kizim bu haftalarda dogarsa iğnelere ragmen solunum sıkıntısı yasarmi

Geçmiş olsun mdaa. İnşallah dayanacaksın. Kötü şeyler düşünme Allah'ın izniyle bebeğini alacaksın kucağına.

eşime söyledim oda saçmalama ne gerek var dedi ama ben kendim pimpirikleniryoum işte:)) ama eğer böyle bişey oluyorsa kesi atılmışken olsun diyorum. ama dr dan çok çekiniyorum yaa ( neyse artık cesaretimi toplayıp söylücem sanırım

Günaydın canlarım
Oğlumu okula yolladım kocamı işe yolladım
İlacımı içtim kahvaltı edicem
Bugun bebeğin cicilerini yerleştiricem dolabına
Yarın kontrolum var sonrada Kasım'da dogum yapacak olan
arkadaşıma gidicem. Kahvaltıya
Ama bugun saglık Ocağı'na gidip kan vermem lazım troid e fln bakılacaktı
Yarın sonuçları Dr uma göstermem gerek cunku
Offf hiç sevmiyorum kan vermeyi :/

ben varım kızlar, eryamandayım

Gunaydin bacilar yediginiz ictiginiz kaynattiklariniz yarasin kizlar insallah bizede kismet olur benimde kk kulubundenn tanisip hala gorustugum dostlarim var cok ta tatlilar iste kader hamile kalip bir gun yazistigin gormedigin bilmedigin insanlar senin canin cigerin olmus ben memleketimin insani bu iste. Misafir perver. Yurtdisinda gebersen kimse ardina bakmaz ..bende bugun kizimi gormeye gidecektim yarina kaldi cok oZledim onu. Asmin kalksada kahvalti yapsam cok aciktim cok istah acildi buarada kizlar kizimin adi asya olacak insallalh opuldunuz kk cici merhamet kalpli anneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…