2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
zevkle yaptım canımm çok teşekkürler geldiğiniz için :))
tekrarı bebeklerle inşş

kısmen eveet doğruu
keşke gelebilseydiniizz:26:

Hepimizi evine davet ettin canım. Melek gibi bi kalbin var.Gelmiş kadar olduk. Ne güzel böyle arkadaşlar edinebilmek. Göbüşlerimız ayrı olsada kalplerimız bir

Hepimizi evine davet ettin canım. Melek gibi bi kalbin var.Gelmiş kadar olduk. Ne güzel böyle arkadaşlar edinebilmek. Göbüşlerimız ayrı olsada kalplerimız bir

kesinlikle öyle hayatım kalpler bir:)
insanın en yakınlarından bile böyle samimiyet görmediği bi devirde hepimiz cidden çok şanslıyız birbirimizi tanıdığımız için :)

Son düzenleme:
ayy süper yaaa ama kandırmaca varr lovly ile sen siyah giymişsinz göbeğin boyutunu kestiremedim

Lovly nin gobişimi vardıki çıksın hiçç göbişi yoktu psikolojimizi bozdu
Resmi kim çekti sorsanıza resim çekicez diye ne hallere düştük sizler için

Çooook tatlısınız kızlar yaaaa,keşke ben ve diğer arkadaşlarda katılabilseydik( Neler çektim şu mesajı yazmak için tel.den..internet yapılmadı henüz,ahh ah androit telefonu değiştirip win8 alanda kabahat..
Çok duygulandım o göbuşleri görünce..Keşke bana da gelebilseniz ben biyere çıkamıyorum..
Arnavutköydeyim çok. Uzak bana her yer(
Ama Denize helal olsun,şehir dışı fln demedi geldi
Gerçii kocasına da bravoo,tebrikler..Benimki olsa tanımıyrm fln die zinhaarr bırakmazdı

Kızlar ben evdeym ancak yazıyorum
Rüzgar gibi geldi gecti yaaaa
Neydi o öyleee bi pok anlamadım:26:
Ben nerdeyim noluo fln oldum :)))))
Gizem ellerine saglık canım anlamıştım dün buralara az uğramandan
Bişeyler yaptığını kaç kere dedim yapma die oysaki
Sırtım pert bu arada
Anılım benim için ne kdr ugrastın bugun yaaa
Otobüs maceralarımız harikaydı :))))
Ayrıca eşine cok teşekkür ederim karı koca ne guzel insanlarınız
Beni eşime kdr götürdünüz
Havuk gülaycım cokkk tatlı dilli düşünceli hoş sohbet ve guzel bi kadınsın maşallah cnm
Birde lovelylady yasemin ay kadın bi geldi bunalıma girdik göbüş kibarcık
Birde ne kdr rahat hareket ediyor biz tıs tus ettik yanında :)))

Keşke daha uzun kalabilseydim
Cok guzel bigundu tadı damağımda kaldı

yarasın kuşuuummmm oohhh aliye kilo yağ kuvvet olsunnnnn
emrahla 2.parti sofrayı kurduk devirdik bi kez daha hepsiniii
senin keki yiyo şuan benimkine ben bunu yemiştim diye bakmadı bile ahha
Kapıyada bayıldıı çok teşekkür ediyoruzz cicimmm :)

Son düzenleme:

Kız ben olmasam kimsenin buluşacağı yoktu.
Gizemde cokkkk rahat ettik valla sagolsun
Kocamda sagolsun 2008 Haziran annelerinden alışkın hala onlarla görüşüp buluştuğum için :)))
O beni ablama bırakacaktı aslında ama ben kızlara bi soyliym dedim
Ve gizem Anıl da müsait olunca size söyledik :)
İyide oldu harika olduuu oyyy ne yedik yaaa

Ayyyy kızlar çok güzel yaa inşallah bi gün hepberaber buluşuruz

evet kızlar ya harika bir gündü benim için o kadar olumsuzluktan sonra mükemel moral oldu...her şey için teşekkürler kızlar..tekrarını kesinlikle yapalım...

kzı çatlak seni...azcık göbüşüm var ama sizden önce doğurucam nerdeyse ya....şişmeden doğuracam ben...bekmaya geliceksiniz bu gidişle...herşey çok güzeldi vallahi...her şey için teşekkürlerr

Oy Gizo yaa fazla yiyemedim ben şimdi gözümün önünde uçuşuyorlar stok yapsaydım keşke..

Canım ya sen hele sen nasıl bal bişeysin öyle neşe katıyorsun her ortama hepinizi çok sevdim
Anıl'ı da çooook sevdim iyiki tanıdım sizleri.. çok içten söylüyorum..:103:

Aaa kızlar demendim size medipolün ordaki üst geçitten geçerken bi kadın yolumu kesti kimse yoktu para ver die
Para para yolda kaldım sağa gidiyorum sağa geçiyo sola gidiyorum sola 5 verdim bu ne dedii daha ver 20 verdim bıraktı korktum vallahii
Ya yüreğim ağzımda geldim eve...

Ohhh afiyet olsun kuşum hepinize,gizoşumun ellerine sağlık
2008 anneleriyle hâlâ görüşebilmek ne kadar güzel bizim nisan anneleri topiğinde doğuran Bi daha girmedi salla koptuk iice
Bir de kafalı resim ekleyin canoo ya hangi göbüş kime ait bilelim

kızlaaaaaaaar imdaaaaat ((

ben çatlamaya başladım afedersiniz popomda kırmızı kırmızı izler var ((

Yapıliyor canim oyle duymustum doktorundan cekinme bence baska kimseyle paylasamazsin sonucta . Bana da doktorum kizimin makat gelis oldugunu soyledi cok moralim boUk ben bi kere normal dogum yaptim bunu allahin izniyle normal istiyorum cok ahladim insallah notmal dogar sezeryan istemiyorum cok korkuyorum ameliyat olmaktan

Tatlımm ona yapck bişey yok malesef,dua et karnında olmasın benimde orda hafif var,sorun olmuyor..bikini fln giyiyorsan pareonu unutmayacaksn mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…