2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bayanlar catı kemiğim çok agrıyor.. :44: gece yatakda dönerken, kalkarken yere egılıp bişey aldığımda vs çıtır çıtır edıyo sankiii :18:
sanki geçmişte düşmüşüm kırmışımda onun acısı gıbi..
internette bakıyorum hep normal doguma hazırlanıyor vucut diyor ama ben ilk hamileliğimdede kızımı normalle dogurdum hiç böyle bişey yaşamadım.. :44: o hamileliğimde magnezyumda kullanmıyodum üstelik.. :44: doktor kontrolume daha 3hafta var

Bugün hastaneye gidicektim kolum kanadım kalkmıyo gitmiycem..
Off sağ kolum çok ağrıyo çıkmış gibi sanki kımıldatamıyorum..
Ağda nasıl yapıyonuz kızlar ya ben denedim yapamadım bu gün bi kez daha deniycem
Ne zor işler ya yaparım aslındada bebek çok sıkışıyo kendimi zorlayıp suyumu filan patlatırım die korkuyorum..

Bire bir aynıyız canım.
Bnmde ilk normal oldu ve hiiiiççççç ağrım sızım olmadı
Sadece eleviti ve kan hapı kullanıyordum onda
Magnezyum kalsiyum hiç kullanmamıştım
Bunda aynı senin gibiyim bide bnm göbüş çok aşağıda
Gece saga sola dönerken cokkk ağrıyor
Nolcak böyle yaaaa

acaba ilk dogum sırasında bişeymi olduki bize ya :44:
nekadarda rahat soyluyorum dimii
valla dusunuyorum anlam veremıyorum dıyolarki cocuk başı aşagıda oyuzden.. e kızımda aşağıdaydı...
biri dıyokı kg artıyo oyuzden.. e bu bebiş daha 2 kg bişey.. kızım 3.5 kg dogdu doğumdan bıgun once bile bu cıtırtıyı duymadım.. :44: internettekilerde nromal doguma hazırlanıyor dıyor benım bıldıgım rahim kasılarak hazırlar kendını yalancı sancılar olur vs.. kızımdada normaldi.. magnezyum eksikliği dıyolar kullanmadıgım halde yoktu kullanıyorum nıye var mademm :44:
e çık işin içinden... :44::44:
öyle de bi acıyokı hele o sesi duyunca ınsan panikliyor.. ayıptır soylemesi ilişkiden korkar oldumm sanki oraya gelse kırılacak gbiii :18:

çok lanet bişey migren ya iyi bari geçmiş dün yoruldun çok ondan oldu heralde dinlen birazcıkk

Gizemcim ben pek takip edemedim bu ara ev falan taşıdım ama senin hello kitty sevdiğini biliyorum gezerken nette gördüm halı aldın mı bilmem ama bak bakalım unnado da gördüm bunu 75 lira fiyatıda

Gizemmmmmmmm
Valizin resmini koyarmısın cokkk güzeldi ya
Bide nerden almıştın onu unuttum

Ay canımm benim yaaa çok düşüncelisin teşekkür ederim çok beğendimmmm bayıldım ama aldım halı ya:26:
çok çok teşekkürler düşünmen yetti bana halıyı alamicak olsamda :))

Gizemmmmmmmm
Valizin resmini koyarmısın cokkk güzeldi ya
Bide nerden almıştın onu unuttum

koyuyorum aşkım 5 dk ya :)
maltepeden aldım kuşuuuumm :))

Kızlar size iki sorum olacak.
Birincisi
Bebek bezi olarak babystar nasıl kullanan var mı ? Hangisine alışırsa öyle gider diyorlar doğru mudur acaba yoksa prima mı alsam?
İkincisi
Bu activia tarzı prebiyotik yoğurtlar faydalı bakteriler içeriyor hamilelikte yenmesi faydalı, bebeğe bu faydalı bakteriler geçsin diyorlar.
Sizce var mıdır böyle birşey ?
Prebiyotik yoğurt yiyen var mı ve yiyen varsa hangisini tavsiye edersiniz ?

ben activia meyveli yiyorum canım çünkü demir hapı aşırı kabızlık yapıyo bu yoğurdun ona faydası oluyo diğer ekstra faydalarıda varsa ne güzel iyiki yiyomuşum :)

ay ben bilmiyordum geçtiğinide o yüzden dedim kız iyi iyi geçiyosa bende gelişme çağında oluşanlara mı gitsem totişe onlarda gider mi kız ?

geçirir canım ama acılı oluyomuş biraz :)
gelişme çağında olanları sen yağla kremle önleyebilirsin yerleşmeden bence:44:
harikaaa capcanlı ne güzeeelll mutlulukla doldur içini.

aminn canım inş :))
Peki normal mideyi,bağırsakları bozar mı gizem :)

sanmam günde 1 taneden bişey olucağını canım :)

Ay cok cici yaaa gizem

Kereviz yemeği yaptım ama eşim hayatta yemez aral da yemez
Onlara yemek yapıcam şimdi offf

merhaba güzel anne adayları uzuuunn zaman oldu giremedim nete nasıl gidiyor gebelik :) çantalat hazır mı? bebeklerin boyları kiloları nasıl? birde doktorunuzla doğumu konuştunuz mu yoksa daha erken mi ya ben zaman yaklaştıkça çok sitres yapıyorun her gece rüyamda doğuma gitmişim olmuyor sancı çekiyorum bazen sezeryan oluyorum gözümün önünde karnımı kesiyolar... aslıda ben 4 düşük yaşadım ve kızımı çok istiyorum kuçağıma almak o günü özlemle çekiyorum ama bu belirsizlik beni mahvediyor ilk doğumum olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…