ya benim süpürgenim vakumu çok kuvvetli bi yapışıyo halıya oynatana aşk olsun o yüzden süpremiyorm arada gırgırlıyorum ne bilim cıncıklıyorum resmenay konuşurken bile tıkanıyorum anam benim göbüş çok çıkmadı içerde biraz kerata sağa sola çok baskısı var
kız bi koşu nasıl yaptın kukunu ağda o kadan kolay mı o iş? ben geçen sefer ömrümde ilk defa jiletle aldım ay o nasıl iğrenç bişi kaktüsün üstünde oturuyorum sanki bu sefer mırın kırın ağda ile almayı düşünüyorum bakalım....
hahahhahahahhalaya durmuş gibisiniz ayol ayyyy gizemmm senin göbüş hepsini döver söyleyim de maşşallah çatlaman yok göbüşte dimi ? ayyy imrendim :)
ayyyy korkunççççç verilmiş sadakan varmış gülüm yaaa çok şükür...
benim totiş boy atarken çatlamış zaten ama ben göbüşüme rosense marka vazelin ve halis zeytin yağı sürüyorum şimdilik çatlama yok...
o bazen bendede oluyo ama hiç çocukum yok benim? bide dış dudaklar hafif kabarıyor bazen hmile kalmadan öncedende... valla zor anam zor hakkaten...
ya bişi sorcam cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor diyolar ya? bayanların boşalması şart mı? boşalmazsak kolay olmaz mı? amaç ne onu çözemedim ben
İBendede oluyor zorlanıyoruz belki de benim de dogumda dikisim olmadi ben hic gevseme hissetmiyorum danki dogumdan j daha iyi oludu oncesinde her ilişki de aci oluyordu bakalim bu sefer ne olacak
Günaydın Kizkar bugun oniki icin randevu aldim bakalim durumumuz nedir bayram sonrasina kadar dayansa kizim bari sun uc kere sancim okdu gece de uc de uyandim adet sancisi gibi sancin oluyor ara ara ikaclara ragmen .
Bilgisi olan varsa yarsimci oksun tam bir cevap bulamadim iki tane ciger gelistirici igne vuruldum kizim bu haftalarda dogarsa iğnelere ragmen solunum sıkıntısı yasarmi
Cemredeniz Bursayada bir el at be arkadaşım bizde buluşalım göbüşlerimizi tokuşturalım
Çok heves ettimde
günaydın geçmiş olsun . allah yardımcın olsn ..ben sizler yazınca geçen doktoruma sordum bendede oblik duruş yani yan yatıyo oldugundan erken doğuma ebep olabilir dediya doktorum ihtimalleri söyledi pozisyon değişmezse bende dedimki madem erken olabilir diyosunz ciğer geliştirici iğne falan vuruluyomş bana yapacakmısınz dediki doktorum ciğer geliştirici iğnenin yapılma zamanı var duruma göre senin durumunda yan yatıyo ama 3 hafta arayla yaptıgım kontrolde rahim boyunda kısalma yok değişmemiş . sancın, kanaman suyunun gelmesi olmadı çok şükür yada bebek tam doğum pozisyonuna girip açılma yapmadı bu tarz durumlar olursa kesin erken dogum olabilir tanısını koyunca zaten heastaneye yatırıp ciğer geliştirici iğne yaparız ve doğumda bi kaç gün sonra olur. kafamıza göre erken olblr diye yapamayız o iğneyi onunda komplikasyonları var sonuçta dedi. bu haftalar için doğmasına da iyi bi yeni doğum ünitesi olan yerde yaşar dedi bilmiyorum senin tam ne yaşadıgını ama sorunca böyle dedi bana
adıyla yaşasın minik asya, bende isim bakıyorum anlama çok takildım "hüma, zümra" bunların anlamını çok beğendim ama söylenişi itibariyle kafam karışık. doğum yapacağım yere karar verdiğim için omuzlarımdan bir yük kalktı insallah kızımın adına da karar verince diğer yük kalkacakGunaydin bacilar yediginiz ictiginiz kaynattiklariniz yarasin kizlar insallah bizede kismet olur benimde kk kulubundenn tanisip hala gorustugum dostlarim var cok ta tatlilar iste kader hamile kalip bir gun yazistigin gormedigin bilmedigin insanlar senin canin cigerin olmus ben memleketimin insani bu iste. Misafir perver. Yurtdisinda gebersen kimse ardina bakmaz ..bende bugun kizimi gormeye gidecektim yarina kaldi cok oZledim onu. Asmin kalksada kahvalti yapsam cok aciktim cok istah acildi buarada kizlar kizimin adi asya olacak insallalh opuldunuz kk cici merhamet kalpli anneleri
tatlımmm,geçmiş olsun nazar mı deydi yoksa sana guzel anneCnm buluşalım bi ara. cok guzel olur
Yatıyorum ben cokkkk başım ağrıyor migrenim tuttu dün akşamdan beri.
Ağrı kesici aldım bekliyorum
umarım herkes iidir bende bebeişimde iyiyiz çok şükür 28+4 olduk Rabbimin izniylebayram dönüşüde başka bi doktora daha gitmek istiyorum kendi doktorum iyi ama başka bi doktorada bi kere gitmem iyi olur gibi geldi siz ne dersiniz
:2
tatlımmm,geçmiş olsun nazar mı deydi yoksa sana guzel anne
Bence hiç kafanı karıştırma cano,Doktorun ters bişey söylemediği sürece başka bir doktor ancak kafa karıştırır yine de sen bilirsin tabi
Oy oy geçmişler olsun ben de aynı senin gibi popomdan çatladım canım hemen vazelin süt hiç nemsi bırakma daha da büyümesinler doğuma kadar sabah akşam sür. Benim de henüz küçük çizgiler halinde eğer büyümezseler kaybolurlar zaten benim baya bembeyaz totomun çamaşırımın içinde kalan kısımlar çatladı :)
Kızlar bizi özendirdiniz:) Çok güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan
Gizem kapı süsün harika olmuş
hahahhahahahhalaya durmuş gibisiniz ayol ayyyy gizemmm senin göbüş hepsini döver söyleyim de maşşallah çatlaman yok göbüşte dimi ? ayyy imrendim :)
tamam canım süreyim evde bir sürü şey var ama fayda etse ne alaaa
ya benim bekareknde çatlaklarım vardı da beyazdı bunlar koyu kırmızı(((
asıl kalıcı olan beyaz olanlar koyu kırmızıların gitme ihtimali hala var beyaza dönüşmesi yerleşmesi anlamına geliyo canım sür bulduğun herşeyi kırmızıyken :)
ayy ii bari o zaman canım yaaaa sürmem miiiiiiiiii
İ
Yalnız değilim bu konuda o zaman kızlar,ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu durum ilk evlendiğimde ve Kaan doğduğunda yoktu ama
geçen yıldan beri var cinsel hayatımı bile etkiler oldu artık acıcak diye istekli olamıyorum
canım göbekte yok yanlarda oldu bikaç tane bide iç bacakk fecii
franksiyonel lazer yaptırıcam doğumdan sonra:26:
neden oluyo acaba yaaa? neyi beceremiyoruz yanlış yapıyok ta oluyo gülooo? :)
ayyy yaranı mı deştim ya çok afedersin.... benimde totiş fena gelişme çağından kalma hamileliğimde şimdilik bişi oluşmadıı geçer inş gizoş sıkma canını be gülüm
bilmiyorum ne gibi ama hoş değil hiiiçç :26:varis gbi demi((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?