2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Bendede oluyor zorlanıyoruz belki de benim de dogumda dikisim olmadi ben hic gevseme hissetmiyorum danki dogumdan j daha iyi oludu oncesinde her ilişki de aci oluyordu bakalim bu sefer ne olacak
İ
Yalnız değilim bu konuda o zaman kızlar,ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu durum ilk evlendiğimde ve Kaan doğduğunda yoktu ama
geçen yıldan beri var cinsel hayatımı bile etkiler oldu artık acıcak diye istekli olamıyorum

Cemredeniz Bursayada bir el at be arkadaşım bizde buluşalım göbüşlerimizi tokuşturalım
Çok heves ettimde

günaydın geçmiş olsun . allah yardımcın olsn ..ben sizler yazınca geçen doktoruma sordum bendede oblik duruş yani yan yatıyo oldugundan erken doğuma ebep olabilir dediya doktorum ihtimalleri söyledi pozisyon değişmezse bende dedimki madem erken olabilir diyosunz ciğer geliştirici iğne falan vuruluyomş bana yapacakmısınz dediki doktorum ciğer geliştirici iğnenin yapılma zamanı var duruma göre senin durumunda yan yatıyo ama 3 hafta arayla yaptıgım kontrolde rahim boyunda kısalma yok değişmemiş . sancın, kanaman suyunun gelmesi olmadı çok şükür yada bebek tam doğum pozisyonuna girip açılma yapmadı bu tarz durumlar olursa kesin erken dogum olabilir tanısını koyunca zaten heastaneye yatırıp ciğer geliştirici iğne yaparız ve doğumda bi kaç gün sonra olur. kafamıza göre erken olblr diye yapamayız o iğneyi onunda komplikasyonları var sonuçta dedi. bu haftalar için doğmasına da iyi bi yeni doğum ünitesi olan yerde yaşar dedi bilmiyorum senin tam ne yaşadıgını ama sorunca böyle dedi bana

umarım herkes iidir bende bebeişimde iyiyiz çok şükür 28+4 olduk Rabbimin izniyle bayram dönüşüde başka bi doktora daha gitmek istiyorum kendi doktorum iyi ama başka bi doktorada bi kere gitmem iyi olur gibi geldi siz ne dersiniz

Cemredeniz Bursayada bir el at be arkadaşım bizde buluşalım göbüşlerimizi tokuşturalım
Çok heves ettimde

Cnm buluşalım bi ara. cok guzel olur
Yatıyorum ben cokkkk başım ağrıyor migrenim tuttu dün akşamdan beri.

Ağrı kesici aldım bekliyorum

Bende biraz sonra gidicrm ya konusucam doktorumla sancilarim oluyor ara ara dun 3 kere okdu mesela ciger gelistirici igne olduk ama yuksek risk altindayim diye mi vurdular bilmiyorum rahim agzi uzunluğu 1.5 cm kalmis onlem amacli mi yaptilar bebege zararı varmi hic bilmiyorum bi saglikla dogsaydi allahin izniyle bisy adamak da istemiyorum adadigimizi da yaptik aslinda allahin dermansiz dert vermesin inşallah

adıyla yaşasın minik asya, bende isim bakıyorum anlama çok takildım "hüma, zümra" bunların anlamını çok beğendim ama söylenişi itibariyle kafam karışık. doğum yapacağım yere karar verdiğim için omuzlarımdan bir yük kalktı insallah kızımın adına da karar verince diğer yük kalkacak

:2
Cnm buluşalım bi ara. cok guzel olur
Yatıyorum ben cokkkk başım ağrıyor migrenim tuttu dün akşamdan beri.

Ağrı kesici aldım bekliyorum
tatlımmm,geçmiş olsun nazar mı deydi yoksa sana guzel anne

Bence hiç kafanı karıştırma cano,Doktorun ters bişey söylemediği sürece başka bir doktor ancak kafa karıştırır yine de sen bilirsin tabi

ters bişeyde yok şükürler olsunda iyi geçiştirmesin beni diye başka biride herşey yolunda derse içim rahatlar diye dedim doktorlarada artık çok güven yok valla ama haklısında aslında kafada karıştırmaya gerek yok canım

tamam canım süreyim evde bir sürü şey var ama fayda etse ne alaaa

ya benim bekareknde çatlaklarım vardı da beyazdı bunlar koyu kırmızı (((

Kızlar bizi özendirdiniz:) Çok güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan
Gizem kapı süsün harika olmuş

çok teşekkürler kuşuum :))

hahahhahahah halaya durmuş gibisiniz ayol ayyyy gizemmm senin göbüş hepsini döver söyleyim de maşşallah çatlaman yok göbüşte dimi ? ayyy imrendim :)

canım göbekte yok yanlarda oldu bikaç tane bide iç bacakk fecii
franksiyonel lazer yaptırıcam doğumdan sonra:26:

tamam canım süreyim evde bir sürü şey var ama fayda etse ne alaaa

ya benim bekareknde çatlaklarım vardı da beyazdı bunlar koyu kırmızı (((

asıl kalıcı olan beyaz olanlar koyu kırmızıların gitme ihtimali hala var beyaza dönüşmesi yerleşmesi anlamına geliyo canım sür bulduğun herşeyi kırmızıyken :)

neden oluyo acaba yaaa? neyi beceremiyoruz yanlış yapıyok ta oluyo gülooo? :)

canım göbekte yok yanlarda oldu bikaç tane bide iç bacakk fecii
franksiyonel lazer yaptırıcam doğumdan sonra:26:

ayyy yaranı mı deştim ya çok afedersin.... benimde totiş fena gelişme çağından kalma hamileliğimde şimdilik bişi oluşmadıı geçer inş gizoş sıkma canını be gülüm

ne sıkcam ya napiyim olcağı varmış lazerle geçiyomuş
varis gbi demi ((((
bilmiyorum ne gibi ama hoş değil hiiiçç :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…