canım benimde aynı yerde kırmızı kırmızı var nemlendirici sürünce iyi geldi ama ben nasıl olsa orası çatlamaz diye hiç oraya bişi sürmemiştim ilk orası çatladı ://///
evet evet git söyle sokar nst ye bakalımCanim daha HIc nst gurmedim yarin yine hastened gidecem bakalim
çok sıkı takip edemiyorum bu sayfayı belki konuşulmuştur ama, ben 31. haftadayım, öğretmenim. eğer bi sorun çıkmazsa son 3 haftaya kadar çalışıp, 5 haftalık süreyi doğum sonrasına ekletmeyi planlıyorum. bunun için doktor-hastane raporu gerekli mi, yoksa otomatikmen kullanmadığım süre-hafta doğum sonrasına eklenir mi? :18:
Çalışabilir raporu almak zorundasın canım. Yoksa çalışsan da çalıştığın süre doğum sonrasına eklenmez.çok sıkı takip edemiyorum bu sayfayı belki konuşulmuştur ama, ben 31. haftadayım, öğretmenim. eğer bi sorun çıkmazsa son 3 haftaya kadar çalışıp, 5 haftalık süreyi doğum sonrasına ekletmeyi planlıyorum. bunun için doktor-hastane raporu gerekli mi, yoksa otomatikmen kullanmadığım süre-hafta doğum sonrasına eklenir mi? :18:
bugün benim çok ağrım oldu. Hem karnıma hem belime aynı anda sancı girdi, iki dakikada bir. Midem bulanmaya başladı. Yarım saat sürüp geçince gitmedim hastaneye ama herkes çok korktu.aynen aynen canım
sürdüm ama 10 kere karnıma sürdüysem 3 kere totoma sürmüşümdür
nasıl çatladı anlamadım yaa kaşınma falanda olmadı
oysa karnım çok kaşınıyo ama çatlamadı..
Neyse aman oralarla atlatalım yeter ki kuzucum..
evet evet git söyle sokar nst ye bakalım
belki normal kasılmalar başlamıştır
o da kötü bir şey değil sonuçta rutin yaşayacağımız şeyler..
gittiğinde bizi de haberdar et cnm .
Kaç kere kaç dk sürdüğünün notunu tut dr a söylersin.Atıyorum 3 saatte 5 dk ya da günde 5 kere 3 dk gibi falan filan
Evet, 32+0da Alman lazım. Nasıl gidiyor hamilelik? Dayanabilecek misin son 3 haftaya kadar?o zaman 32. haftada mı alınıyor bu rapor, dolayısıyla bayramdan hemen sonra almam lazım ?
bugün benim çok ağrım oldu. Hem karnıma hem belime aynı anda sancı girdi, iki dakikada bir. Midem bulanmaya başladı. Yarım saat sürüp geçince gitmedim hastaneye ama herkes çok korktu.
benimde geçen hafta ağrıyordukızlaaar göbek deliğim ve etrafı sağı solu çok ağrıyo ya nedir bu böyleee
bide göğsümün altındaki kemikler sabah uyandığımdan beri ağrıyooo
yapma yaaa
canım benim yaa
sen rapor raporunu alacaksın sanırım?iznini yani?
planın nedir ne düşünüyorsun
ayrıca o sancılarda öyle canını çok sıkarsa git dr a muhakkak.
bendde sıklaşır ve çok sancılı olursa gider sorarım normal mi diye.
kafam takılır yoksa
benimde geçen hafta ağrıyordu
ben artık gerilmesinden kaynaklandığını düşünüyorum
öyle gerildi ki içten de dıştan da ağrı yapıyor sanırsam=//
bugün benim çok ağrım oldu. Hem karnıma hem belime aynı anda sancı girdi, iki dakikada bir. Midem bulanmaya başladı. Yarım saat sürüp geçince gitmedim hastaneye ama herkes çok korktu.
İnşallah istediğin kadar çalışabilirsin canım. Sevindim durumunun iyi olmasına.şimdilik durumum iyi, zaten oturarak anlatıyorum dersi genelde, böyle dewam ederse son 3 haftaya kadar çalışayım diyorum,
hayırlısı bakalım artık
kızlaaar göbek deliğim ve etrafı sağı solu çok ağrıyo ya nedir bu böyleee
bide göğsümün altındaki kemikler sabah uyandığımdan beri ağrıyooo
Gizemcim bebek baskı yaptığı için ağrıyor kaburgaların. Benimkinin kafası yukarıda, canımı baya acıtıyor. Doktor doğum yaklaşınca bebek aşağıya inecek, rahatlarsınız dedi. Nefes almakta da zorlanıyorum.peki kaburgalarımdaki ağrı ne
canım görünüşe göre bayramdan sonra devam edemeyeceğim. Yatmak belime iyi gelirse belki giderim. İşler yoğun olmasa sorun değil de koşturunca çok kötü oluyor. Belim sinyalini vermeye başlamıştı cuma günü toplantıda. Ağrılardan kolumu bacağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum:)yapma yaaa
canım benim yaa
sen rapor raporunu alacaksın sanırım?iznini yani?
planın nedir ne düşünüyorsun
ayrıca o sancılarda öyle canını çok sıkarsa git dr a muhakkak.
bendde sıklaşır ve çok sancılı olursa gider sorarım normal mi diye.
kafam takılır yoksa
benimde geçen hafta ağrıyordu
ben artık gerilmesinden kaynaklandığını düşünüyorum
öyle gerildi ki içten de dıştan da ağrı yapıyor sanırsam=//
çok sıkı takip edemiyorum bu sayfayı belki konuşulmuştur ama, ben 31. haftadayım, öğretmenim. eğer bi sorun çıkmazsa son 3 haftaya kadar çalışıp, 5 haftalık süreyi doğum sonrasına ekletmeyi planlıyorum. bunun için doktor-hastane raporu gerekli mi, yoksa otomatikmen kullanmadığım süre-hafta doğum sonrasına eklenir mi? :18:
Saol canım. Walla bugünkü bize deneyim oldu. Ne yapacağımızı şaşırdık. Eşimin her yeri tutulmuş korkudan:)hayatım ya çok geçmiş olsuunn braxton hicks dedikleri şey başladı sanırım bizi kandırmaya :44:
sağ göğüs altındaki kaburgam feci ağrıyo benimde batıyo resmen bide göbeğim ağrıyo
Gizemcim bebek baskı yaptığı için ağrıyor kaburgaların. Benimkinin kafası yukarıda, canımı baya acıtıyor. Doktor doğum yaklaşınca bebek aşağıya inecek, rahatlarsınız dedi. Nefes almakta da zorlanıyorum.
peki kaburgalarımdaki ağrı ne
böbreklerinde var mıydı ki sıkıntıcanım görünüşe göre bayramdan sonra devam edemeyeceğim. Yatmak belime iyi gelirse belki giderim. İşler yoğun olmasa sorun değil de koşturunca çok kötü oluyor. Belim sinyalini vermeye başlamıştı cuma günü toplantıda. Ağrılardan kolumu bacağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum:)
Sancı yine olursa giderim. Böbrek ağrısı da olabilir bugünkü. Tecrübesizlik işte, insan anlayamıyor.
Saol canım. Walla bugünkü bize deneyim oldu. Ne yapacağımızı şaşırdık. Eşimin her yeri tutulmuş korkudan:)
bazen benim de göbek deliğim acıyor, bebeğin pozisyonundan diye düşünüyorum. İçine göçüyor ya da geriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?