2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
çok sıkı takip edemiyorum bu sayfayı belki konuşulmuştur ama, ben 31. haftadayım, öğretmenim. eğer bi sorun çıkmazsa son 3 haftaya kadar çalışıp, 5 haftalık süreyi doğum sonrasına ekletmeyi planlıyorum. bunun için doktor-hastane raporu gerekli mi, yoksa otomatikmen kullanmadığım süre-hafta doğum sonrasına eklenir mi? :18:

canım benimde aynı yerde kırmızı kırmızı var nemlendirici sürünce iyi geldi ama ben nasıl olsa orası çatlamaz diye hiç oraya bişi sürmemiştim ilk orası çatladı ://///

aynen aynen canım
sürdüm ama 10 kere karnıma sürdüysem 3 kere totoma sürmüşümdür
nasıl çatladı anlamadım yaa kaşınma falanda olmadı
oysa karnım çok kaşınıyo ama çatlamadı..
Neyse aman oralarla atlatalım yeter ki kuzucum..
Canim daha HIc nst gurmedim yarin yine hastened gidecem bakalim
evet evet git söyle sokar nst ye bakalım
belki normal kasılmalar başlamıştır
o da kötü bir şey değil sonuçta rutin yaşayacağımız şeyler..
gittiğinde bizi de haberdar et cnm .
Kaç kere kaç dk sürdüğünün notunu tut dr a söylersin.Atıyorum 3 saatte 5 dk ya da günde 5 kere 3 dk gibi falan filan

canım çalışan olmadığım için hiç bir bilgim yok
çalışan hamişlerimiz girince sorunu görür cevaplarlar.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin de bebeğini..

Çalışabilir raporu almak zorundasın canım. Yoksa çalışsan da çalıştığın süre doğum sonrasına eklenmez.

bugün benim çok ağrım oldu. Hem karnıma hem belime aynı anda sancı girdi, iki dakikada bir. Midem bulanmaya başladı. Yarım saat sürüp geçince gitmedim hastaneye ama herkes çok korktu.

şimdilik durumum iyi, zaten oturarak anlatıyorum dersi genelde, böyle dewam ederse son 3 haftaya kadar çalışayım diyorum,
hayırlısı bakalım artık

Son düzenleme:
kızlaaar göbek deliğim ve etrafı sağı solu çok ağrıyo ya nedir bu böyleee
bide göğsümün altındaki kemikler sabah uyandığımdan beri ağrıyooo

bugün benim çok ağrım oldu. Hem karnıma hem belime aynı anda sancı girdi, iki dakikada bir. Midem bulanmaya başladı. Yarım saat sürüp geçince gitmedim hastaneye ama herkes çok korktu.

yapma yaaa
canım benim yaa
sen rapor raporunu alacaksın sanırım?iznini yani?
planın nedir ne düşünüyorsun

ayrıca o sancılarda öyle canını çok sıkarsa git dr a muhakkak.
bendde sıklaşır ve çok sancılı olursa gider sorarım normal mi diye.
kafam takılır yoksa
benimde geçen hafta ağrıyordu
ben artık gerilmesinden kaynaklandığını düşünüyorum
öyle gerildi ki içten de dıştan da ağrı yapıyor sanırsam=//

peki kaburgalarımdaki ağrı ne

hayatım ya çok geçmiş olsuunn braxton hicks dedikleri şey başladı sanırım bizi kandırmaya :44:
sağ göğüs altındaki kaburgam feci ağrıyo benimde batıyo resmen bide göbeğim ağrıyo

şimdilik durumum iyi, zaten oturarak anlatıyorum dersi genelde, böyle dewam ederse son 3 haftaya kadar çalışayım diyorum,
hayırlısı bakalım artık
İnşallah istediğin kadar çalışabilirsin canım. Sevindim durumunun iyi olmasına.

Gizemcim bebek baskı yaptığı için ağrıyor kaburgaların. Benimkinin kafası yukarıda, canımı baya acıtıyor. Doktor doğum yaklaşınca bebek aşağıya inecek, rahatlarsınız dedi. Nefes almakta da zorlanıyorum.
canım görünüşe göre bayramdan sonra devam edemeyeceğim. Yatmak belime iyi gelirse belki giderim. İşler yoğun olmasa sorun değil de koşturunca çok kötü oluyor. Belim sinyalini vermeye başlamıştı cuma günü toplantıda. Ağrılardan kolumu bacağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum:)
Sancı yine olursa giderim. Böbrek ağrısı da olabilir bugünkü. Tecrübesizlik işte, insan anlayamıyor.

Ben de öğretmenim
4 sene önce ilk gebelikte, 32 hafta bitiminde aldigım rapor ile okul müdürlüğüne dilekçe vermiştim ben. Dilekçede doğum öncesi beş haftalık iznimi doğum sonrasına aktarmak istiyorum diye belirtmiştim. Şimdi de öyle yapmayı planlıyorum ama geçen günlerde, okuldan hamile bir arkadaş rapor alırken artık raporlar sisteme işleniyor sizin kurumunuza vermenize gerek yok demişler ona hastahaneden. ama bana biraz garip geldi. En garantisi yine elden vermek;-)

hayatım ya çok geçmiş olsuunn braxton hicks dedikleri şey başladı sanırım bizi kandırmaya :44:
sağ göğüs altındaki kaburgam feci ağrıyo benimde batıyo resmen bide göbeğim ağrıyo
Saol canım. Walla bugünkü bize deneyim oldu. Ne yapacağımızı şaşırdık. Eşimin her yeri tutulmuş korkudan:)
bazen benim de göbek deliğim acıyor, bebeğin pozisyonundan diye düşünüyorum. İçine göçüyor ya da geriliyor

21inde benim randevum sorucam bunu canım ya sabahtan beri çok fena hele eğildiğimde bildiğin batıyo bişey ayağınımı dayadı diyorum acaba sağ kaburgaya olabilirmi öyle bişey tekmeleride hep yukarda zaten başı aşağıda sanırım ay anlamıyorumki neyi nerde bu çocuğunn

bilmemkiiii
ama gene içten baskı olduğu için kaburgaları zorluyor olabilir..
bende de mide yanması çok fena çok.
resmen oturur pozisyonda yatıyorum geceleri

ye Allah ye tabi.
dana gibi yiyorum bayram başladığından beri.Ankara havası yaramadı bana=)
böbreklerinde var mıydı ki sıkıntı
hakkında hayırlısı kuzum yaa
inşallah az ağrılı geçirirsin bu dönemi yatmak iyi gelirde zorluk çekmezsin...=(

hayırlısıyla bi doğursak sağ salim başka bişey istemiyorum :26:

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Lohusa pijaması alıyoruz ya, hamileyken deneyince küçük olmuş gibi geldi bana. 66-67 kilo falanım. Satan kadın medium (2 beden) verdi. Bu mu kalsa large mı alsam? Ya doğumdan sonra large büyük gelirse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…