2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

şuan m oluyosa azten doğumdan sonra hertürlü m bedende büyük gelicek canım.karnın indiğinde rahat edersin kilo şiş hepsi gidicek.ama doğuma kadar daha illaki kilo alıcaz dar gelirmi alttan falan m beden:44:

hayırlısıyla bi doğursak sağ salim başka bişey istemiyorum :26:

şuan m oluyosa azten doğumdan sonra hertürlü m bedende büyük gelicek canım.karnın indiğinde rahat edersin kilo şiş hepsi gidicek.ama doğuma kadar daha illaki kilo alıcaz dar gelirmi alttan falan m beden:44:
Alt kısımları rahat. Ama göğüs kısmı biraz dar gibi geldi. Göğüsler süt dolunca kasar mı acaba? Çok kararsız kaldım

hayırlısıyla bi doğursak sağ salim başka bişey istemiyorum :26:

benimkinin başı yukarıda ama yumrukluyor galiba midemi, ayaklarını da aşağıya vuruyor.

böbreklerde taş var canım. Ağrı gelince şiddetli oluyor. Bu sefer anlayamadım hangisi olduğunu.
Allah hepimize kolaylık versin

Aynen. Doğuma az kaldı desek de sanki geçip gidiverecek gibi geliyordu, artık daha gerçekçi ve tüm hazırlıklardan daha önemli geliyor

bugün son alışverişimizi yaptık hastane çantası için o da bitti hazırlarım hafta içi :)
sabun tarak diş macunu fırçası makyaj malzemeleri ıslak mendil hasta bezi selpak falan birsürü ıvır zıvır aldım.
bide english homeden pembe nevresim takımı aldım

Alt kısımları rahat. Ama göğüs kısmı biraz dar gibi geldi. Göğüsler süt dolunca kasar mı acaba? Çok kararsız kaldım
canım nasıl rahat etceğine inanıyosan öyle yap m bedende sonradan rahat edemem diyosan değiş tabi ziyan olmasın

Benim eksikler var ama bayramdan sonra bakacağım artık. Çoğu şeye karar verdim. English home'dan yastık kılıfı aldım ben de:) bir de Karaca home'dan nevresim takımıyla battaniye.
Cumartesi değişim için son günüm, bi daha deneyip son kararı vereceğim, baya da pahalılar, düzgün olsun istiyor insan

Arkadaşlar beşik için uyku seti aldınızmı ?? aldıysanız nasıl bişey aldınız ben kararsız kaldım sizden yardımcı olmanızı rica edicem :))))

Arkadaşlar beşik için uyku seti aldınızmı ?? aldıysanız nasıl bişey aldınız ben kararsız kaldım sizden yardımcı olmanızı rica edicem :))))
Ben uyku seti almayı planlıyordum. Hem korumalıkları hem de yorganı işe yarar diyordum. Ama baktım korumalıkları her nevresimle uymayacak, yorganı da nevresimlerde uyuşmuyor diyorlar, vazgeçtim. Baya da pahalı. Uyku seti almak istiyorsan Funna Baby'de güzel modeller var.
Karaca home'dan 39,90a yorgan, 9,90a yastık aldım. Aldığım nevresim takımına uygun korumalığı da diktirecğim. Böyle çözdüm bakalım şimdilik:)

canım onun için çalışabilir raporu alman gerektiğini biliyorum..

aynen korumalıklar düz bi renk olmalıki herşeye uysun funny baby güzel ama fiyatları oldukça pahalı. özdilekte baktım ordada tek bir model var ayıcıklı filan kaba geliyor ..bakalım bayramdan sonra havuzlu hana gidebilirsem ordan bakıcam kısmet :)

Desen olunca başka takımla kullanılamıyor korumalıklar. Bakalım istediğim gibi dikebilecek mi terzi. Hazır satılıyor mu acaba? Bir de ona bakmak lazım.

Selam kızlar istanbuldayız.
Yollar cok fenaydı cokkkk inanılmaz trafik vardı :/
Hayatımda geçirdiğim en stresli bayramı geçiriyorum
Cok mutsuzum
Hiç bi yere sığamıyorum
Birde sırtımdan sonra belimde feci ağrıyor
Korkmaya mı başlasam.

Turkuazcım sanada gecmiş olsun cnm
Artık cok sıkıldım ve yoruldum ben bu süreçten
Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.

Gizom bebeğin totosu ittiriyordur oraları o dan agrıyordur canım
Sanırım döndü senin bebiş
Hadi inşallah canım.

Saol canım, sana da geçmiş olsun. Az kaldı, sabretmemiz lazım. Hadi ben kafama göre yatabiliyorum da senin işin daha zor, Aral var. Allah kolaylık versin.

Benim kasıklarım da ağrımaya başladı. Normaldir inşallah. Bugünkü sancıdan sonra her şey korkutmaya başladı

Saol canım, sana da geçmiş olsun. Az kaldı, sabretmemiz lazım. Hadi ben kafama göre yatabiliyorum da senin işin daha zor, Aral var. Allah kolaylık versin.

Senin dogum ne zamana olucak canım?
Gün verdimi takribide olsa
Bnm sanırım 38. Haftada olucak suni sancı verip dogurabilir beni :/

Deniz hoş geldin tatlımmm..
Annen nasıl,iyidir umarım..
Yaa suni sancıyla doğurma nolurrr çok acısı oluyo bu defa Araldaki konforu bulamayabilirsin..
Benim Kaan suni sancıyla olmuştu 9 saat çektim sancıyı,Ezgide deneyimliydim evde 4 cm açılmam olmuş kasılmaların farkındaydım ama sancım yoktu,7 cm olana kadar taktırmadım suni sancıyı sonra takınca acı başladı hafif epidural olduğum halde suninin şiddetini baskıdan hissedebildim..Velhasılıkelam kendi sancınla doğum yapmak çok daha kolay,suni resmen işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…