- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
hoşgeldiiiinmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır :) Bende aralık annesiyim.bir kızım olacak kısmetse:)
çok heycanlı ve zevkli oluyor bebek alışverişi yapmak. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucamıza almayı nasip etsin inşAllah.
Dün kızıma aldığım patikler CH]
kızlar eldivenleri çorapları ayırdım yıkancak ama o kadar miniklerki makinaya sıkışır bunlar kesinn nasıl yıkancak kii:44:
çamaşır yıkama filesimi almak lazım bunlar için acaba:44:
ben lansinoh kremimi aldım bile:) avent in göğüs kalkanını da alcam , güzel bilgiler vermişssin, ben karbonatı kullanmayı düşünüyordum ama şuanda biraz tereddüt ettim:26: bişey sorcam ayrıcaaaa ya sütyen kullanmak zorundamıyız??? benim zaten sarktı şuanda daha tövbe toparlanmaz ben sütyende çok daralıyorum hamileliğimden bu yana???Lansinoh tamamen bitkisel kızlar doğumdan sonra da bebeğin yutmasında bir sakınca yokmuş. E vitamini kapsülü de çok iyi geliyormuş göğüsleri besliyormuş.
Yalnız ilk gün sürekli emzirmek ertesi gün alev alev yanmalarına ve kızarmalarına sebep olurmuş ilk günden emzirmeye fazla yüklenme ek gerekli doğum koçu ayşe öner in tavsiyesi. 20 şer dakika sağ göğüs sol göğüs emzirildikten sonra bırakılması gerekiyormuş sürekli memede kalmamalı yara olmaması için. Ağrı varsa eğer süt kanallarında ovarak sıvazlayarak uca doğru masaj yapmak iyi gelirmiş koltukaltından başlayıp uca doğru sıvazlayarak masaj yapın.
Birde bebek mikrop kapmasın diye meme ucunun karbonatla falan bastırarak silinmesi daha çok tahrişe neden olurmuş.
Emzirdikten sonra göğüs pedi ile hemen kapatmak mantara sebep olur buyüzden birsüre geceliğin altında emzirme sütyeninin ucı açıl havalandırmalısınız. Kurursa yara olmaz. Nem li asla bırakmayın.
Nacizhane ayşe öner eğitim semineri tecrübelerim :)
ben lansinoh kremimi aldım bile:) avent in göğüs kalkanını da alcam , güzel bilgiler vermişssin, ben karbonatı kullanmayı düşünüyordum ama şuanda biraz tereddüt ettim:26: bişey sorcam ayrıcaaaa ya sütyen kullanmak zorundamıyız??? benim zaten sarktı şuanda daha tövbe toparlanmaz ben sütyende çok daralıyorum hamileliğimden bu yana???
ben lansinoh kremimi aldım bile:) avent in göğüs kalkanını da alcam , güzel bilgiler vermişssin, ben karbonatı kullanmayı düşünüyordum ama şuanda biraz tereddüt ettim:26: bişey sorcam ayrıcaaaa ya sütyen kullanmak zorundamıyız??? benim zaten sarktı şuanda daha tövbe toparlanmaz ben sütyende çok daralıyorum hamileliğimden bu yana???
100 bedene çıkınca panik oldum ama gerçekten çok sarktı göğüslerim karnıma yapışıyor göğüslerim altları da pişik olcak sanırım sürekli dikkat ediyorumSakınnnn cnm yaaa salmasana kendini
Onlar toparlanır mrk etme bnmkiler kafam kdrdı ilk seferde
Ama cok guzel sıkılasıp toparlandılar asıl sütyen takmazsan cok feci olur
Elbet emzirme Dönemi'de bitcek
Cok daraldıgında çıkar ama ben geceleri bile çıkarmıyorum
file bulamazsan benim tavsiyem kıyafetlerle aynı renge yakın bi ağzı fermuarlı yastık kılıfına koyup yıkayabilirsin tatlım yinede içine sinmezse sen bilirsin :)))))
100 bedene çıkınca panik oldum ama gerçekten çok sarktı göğüslerim karnıma yapışıyor göğüslerim altları da pişik olcak sanırım sürekli dikkat ediyorumdaha önce bende sütyenle yatıyordum ama doktorum gece kansere karşı bir hormonun salgılandığını , sütyen kullanılması durumunda bu hormonun çok az salgılandığını söyleyince çıkardım sütyeni:) inşallah bu kadar büyük olmaları bir işe yarar da süt dolu olur, fıs çıkacak diye korkuyorum
buarada ben deterjan olarak kararsız kaldım ve hem dalan roxy aldım, hemde dalinin sıvı deterjanını. sizler ne ile yıkayacaksınız, tecrübeli anneler ne öneriyorsunuz, burdaki yorumlardan dolayı dalan roxy aldım ama , dalin de iyi marka hani???
aa çok mantıklıymış canımmm teşekkürler :)
Eki Görüntüle 831180
canım bunun gibi bi torba buldum evde bez büzmeli içine koyup lastiğini sıksam aynı görevi görür heralde dimii:44:
Cnm inanır mısın ben artıkoturmaya yakın pozisyonda uyuyorum basuxumda gabıscon ama bı saat sonra etkisi geçiyo o salak surubunda offhepınıze sevdıklerınızle iyi bayramlar :))
buarada cok asırı mıde yanmam var bogazıma kadar gelıyo gavıscon mu ne var onu ıcıyorum ama fayda etmıyo nasıl gecer acaba tursu fılanda yemıyorum
Cnm inanır mısın ben artıkoturmaya yakın pozisyonda uyuyorum basuxumda gabıscon ama bı saat sonra etkisi geçiyo o salak surubunda off
bende fenalardayım
hep solntatafıma da yatamıyorum dön dur tüm gece
yemek borum delıncek jesin diyorum
ben bu sıra yağlı yiyorum ama yemesemde oluyo artık
mideye yer kalmadı ki her yer bebişlerimizin
Cnm arkadaslarım
Hepinizin ve ailenizin bayramını kutlarım şimdiden.
BaYramimiz mubarek olsun canlarim
Bebislerimiz bu bayramda bol hareketli bol saglikli olsun
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Kotu gozlerden nazardan bizleri bebeklerimizi korusun insallah
evet gizemcim ağzı açılmazsa yıkama esnasında olar niye olmasın :) ben öyle yapıyorum yastık kılıfı kullanıyorum :)
bu arada herkesin bayramı mübarek olsun kendinizi çok yormayın hanımlar :)
güzel bi bayram diliyorm hepimize :)
Kızlarrr
henuz bayram başlamamış olsa sa yarın telaşeden yazamayacağım iiçin simdiden size hayırlı bayramlar
allah ağzınızın tadınızı bozmasın
Ailenşzle sevdiklerinizle nice bayramlara inşallah:))
Öpüldünüz hamişler azzz yiyin benşm gibi şişmeyinn:)))
hepınıze sevdıklerınızle iyi bayramlar :))
buarada cok asırı mıde yanmam var bogazıma kadar gelıyo gavıscon mu ne var onu ıcıyorum ama fayda etmıyo nasıl gecer acaba tursu fılanda yemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?