2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar, 4,5 sene sonra bebeğimsiz geçirdğiim son bayramım insallah, bir dahaki bayrama minnaklarımıza bayramlık telaşına düşeceğiz

Kurban bayramınız mübarek olsun kızlar Allah bebeklerimizle sağlıklı sıhhatli nice bayramlara erdirsin bizleri.
Kendinizi çok yormayın emi. Benim bayramın 4. Günü kontrolüm var o günden önce anneme gidemicem ne yazıkki herşey sorunsuz olsun da kafam rahat gideyim istiyorum hem belki kociş izin verirse kalırım son bir havuzlu han çıkartması yaparım :)
Erken doğum riskimden sonra annemde bişey olur doktorum uzakta kalır diye yollamıyo artık annen gelsin diyo ama alışverişlerimizde yarım kaldı. Hem artık 33 haftalık olduk :)

Simdi raporu 32. Haftada alacaksin herhangi bir gunu olur. Anck. 32. Haftann basinda alirsan daha iyi olur. Ornegin raporu pzt. Alirsan pzts 37. Hafta iznne ayrilirsin persembr alirsa persem e ayrilirsin. Bende normalde 25 ekimde gel raporunu veriiim. Dedi dr. Sat 17 mart benmde..
Ama 21 ekimde andevu aldim. Pzt. 37. Hafta izne ayrilirim..

Yani 32+4 de alirsan 36+4 de diger raporinu almak zorinda kalirsin...

Herkese iyi. Bauramlar kizlarrrr...

Merhaba kızlar. Umarım herkes iyidir.

Bayramınız kutlu olsun. Bebişlerle nice güzel bayramlara.

Benim fıtık yüzünden belim kötü tutuldu Son 6 haftam böyle geçecek galiba(

Herkese iyi bayramlar kızlar :))

Sağlıklı, bereketli, mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
Bidahaki bayrama bebişlerimizle mutlu huzurlu kavuşabilmek ümidiyle.. Kendinize ve bebişlere iyi bakın :)))

Hepininize hayırlı bayramlar canlarııım yavrularınız eşleriniz ve sevdiklerinizle nice gUzel bayramlara inşallah hepinizi öpüyorum

kızlarrr hepimizin bayramı mutlu huzurlu mübarek olsun

güzel göbüşlerimizi de bebelerimizi de allah nazarlardan korusun

bidahaki bayrama elimizi öptürceğimiz bi bebişkomuz mu olcak yaa yerim onlarıı

merhaba kızlar bayramınız mübarek olsun allah nice bayramlar nasip etsin sevdiklerimizle sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah bidahakı bayrama bebişlerimizle nasip olur allaha emanet olunnn

tüm anaların ve kuzucuklarının bayramını kutlar sağlık mutluluk ve huzurlu nice bayramlar diliyorum
hepinizi öpüyorum
allaha emanet olun

ayy kızlar bana bayram hediyesi geldi=))ÇATLAK=)
banyo yaparken totoma baktım uzun zaman sonra
ya önceden oluştu ya da yeni oldu
totom çatlamış kırmızı kırmızı!!
Allahtan görünmüyor yani ....
çok çirkinmiş yaaa inşallah görünen yerlerimizde çok olmaz...

canım benimde aynı yerde kırmızı kırmızı var nemlendirici sürünce iyi geldi ama ben nasıl olsa orası çatlamaz diye hiç oraya bişi sürmemiştim ilk orası çatladı ://///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…