Home home sweet home
sonunda geldik Allaha şükür evime...
Ankara beni hasta etti faranjit oldum
boğazım çok fena gıcık öksür öksür
ama bugün gribe çevirdi burnum akıyor ve sesim artık boğuk..
7 aydır hasta olmadım İst da.Ankara beni hasta etti!!!
Artı belim çok ağrıyor yürüyemiyorum paytak paytak yürüyorum
kalçamdan doğru bacağıma vuruyor sol taraf...
inşallah geçer.fıtık gibi sanki......
Gecmiş olsun Anılım
Bende pertim şimdi yine kociş masaj yaptı
Mutfağı toparlayıp makineye koydu
Allah razı olsun ondan
Bnm hastanede yanımda kocam kalıcak sizin kimler kalacak
evet çocukistan pahalı beşiği o kadar uyguna verdilerki hiç beklemiyordum indirim bile yapmazlar diyordum....
t.özaldakilere baktım görüş bebeden yaptık bir alışveriş gerçekten de uygundu
valla mavi bulvar ve evren sitesinin oralara bakmadım ne tarafa düşüuor
Bebek duruyorsa neden alıo ki 35. Haftada..
Ayrıca Allah hayırlısını versin de illa normal diye düşünüp kendini üzme
Kaybettiğin yavrun 24. Haftada mı doğmuştu
Onu kilosu doğumunun kolaylığı ile zamanında doğan bi bebeğin normal doğumunu kıyaslama
3 kg doğan bi bebek sonuçta acı veriyor
Belki senin için sezeryan daha saglıklı ve hayırlı olucak
Tabi hüma içinde ...
Bence olduğumuz iğneler kullandığımız ilaçlar engelliyor bebeklerimizi benimde kizimda herşey normal doğuma uygundu ama olmadı bende normal doğum çok istoyordum o sancıyı birdaha cekemezdom sezeryan olursam diye uzuluyordum ama şimdi hiç pişman değilim boylesiymis hayırlısı bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil tabi bide bizim sağlıgimizIlk dofumumu bu doktorum yaptirmaadi dogumuma giren doktorlarin ikiside ufak bebegi dogurmak daha zor demialerdi cjnku dogumda sana yarsimci olamıyor kas yapisi gelismemis oldugu icin ama miyadinda bi bebek kendini itiyor açılma bile daha vabuk lkuyor demialerdi 5.5 saatte 10 cm acilmam okdu zatenbbwn kwndim kiyaslama yapaman ki doktorjm dedi nornal doğuma yapin musait diye . Ben dikissiz dogum hayalleri kurarken sezeryana mecbur kalicam kizim ixkn en sağlıklı si neyse o olsun dönmüyor napayim koydu kafasini ioi kaburgamin arasina orada tam makat gelis oturuyor
Gecmiş olsun Anılım
Allah razı olsun ondan
kızlarrrr hastalara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
yeni ciciler alanlar güle güle kullansınlar inş... :)
bayramı bende genelde evimde yatarak geçirdim annemlere bile gidemedim ankaradaydılar bgn geldiler istanbula... banada uğrayacaklarmış ben çıkmayım diye :) benim bebiş hala dönmedi yaaa neresi neresi anlamıyorum ama göbek üstümde dirsek gibi hareketler hissediyorum bide ayakları sağ yanımda gerilince iyice çıkıyor meydana... hıçkırıklarınıda sol kasığıma doğru hissediyorum dönmesi gerekmiyor muydu bu bebişin yaaaaa? şaşırdım kaldım...
güzel günler diliyorum hepinize
duygu kafenin aşağı tarafı mavi bulvar oluyor canım mavi bulvarın iboismona bağlandığı yerde evren sitesi canım yolun düşerse bak canım güzel süslemeler var uygun fiyata
Ahh bu benim çok büyük sorunum şuan. Ben aslında eşim kalsın istiyorum sonuçta ikimizin yavrusu onun hakkı kalmak şimdiden hayaller kuruyo ama annemde çok hevesli ve kendinin kalacağına çok emin siz ikiniz yapamazsınız panik olursunuz tecrübeli biri lazım diyo. Ay napıcam bilmiyorum iki arada bi derede kaldım. Suit oda olsaydı kociş normal koltuklarda da uyurdu ama iki gece için 600tl istiyolar suit farkı hayatta vermem. Birinden biri üzülecek artık
Home home sweet home
sonunda geldik Allaha şükür evime...
Ankara beni hasta etti faranjit oldum
boğazım çok fena gıcık öksür öksür
ama bugün gribe çevirdi burnum akıyor ve sesim artık boğuk..
7 aydır hasta olmadım İst da.Ankara beni hasta etti!!!
Artı belim çok ağrıyor yürüyemiyorum paytak paytak yürüyorum
kalçamdan doğru bacağıma vuruyor sol taraf...
inşallah geçer.fıtık gibi sanki......
bende ilk zamanlar anlamıyordum burdakilere soruyordum nasıl anlıyorsunuz diye ve 2 gündür hissediyorum, özellikle yemek yedikten yarım saat sonra falan oluyor, ardarda kalp atışı gibi oluyor, tekme desen tekme değil kalp atışı desen kalp atışı değil:)canım ya bu hıckırıgı nasıl anlıyosun ben cözemedım hangı hareketı hıckırık :26:
off Deniz öyle fenayım ki ...Gecmiş olsun Anılım
Allah razı olsun ondan
geçmiş olsun kuzucumm inş benimki gibi uzun sürmez hemen geçer dikkat et kendine çokk(
:
çok teşekkür ederim canlarımmmGeçmiş olsun canım...
Evet bizim burası böyle maalesef alışkın olmayanı çarpıyor..
Söylediğin ağrılardan bendede var inşallah geçer bide sol kasığım çok batıyor((
cm bu haberin bilgin tam bana göre ama her kremi kullanamıyoruz aKızlar kırmızı çatlaklar için madecasol diye bi krem var geçirdiğini okumuştum göğüs catlaklarim için kullandım geçti tabi düzenli kullanılması gerekiyor bence bi araştırın hemde fiyatı uygundu
slm kızlar hepınızın gecmış bayramınız kutlu olsun konyada yaşayan annelerımız varmı topıkte
çok teşekkür ederim canlarımmm
ama gribe çevirdi
tüm gece burnum tıkalıydı ağzımdan nefes almaktan boğazım kurudu
oğlumun buhar makinasını açtık kullandık
uyku girmedi gözüme...
nasıl geçecek bilmiyorum
pazartesi gidebilirsem dr a gitcem ilaç verin
sadece parol ıhlamur sıcak birşeylerle idare edebiliyorum...
eşim şimdi nar ayıkladı onu yiyorum..
off nerden çıktı bu hastalık 32 hafta oldum ilk defa hasta oluyorum
Merhaba kızlar herkesin geçmiş bayrami kutlu olsun.bugün doktora gittim.ilk kez nst ye bağladı sancim çıktı.p.tesi ye kadar dinleneceğim geçmezse ilaç tedavisi yada hastaneye yatiracakmis serum falan.bayramda biraz yoruldum ondanmidir acaba.off napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?