2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

geçmiş olsun kuzucumm inş benimki gibi uzun sürmez hemen geçer dikkat et kendine çokk (

Gecmiş olsun Anılım

Bende pertim şimdi yine kociş masaj yaptı
Mutfağı toparlayıp makineye koydu
Allah razı olsun ondan

Bnm hastanede yanımda kocam kalıcak sizin kimler kalacak

benimde eşim kalıcak başkasının kalması olmaz zaten ilk gece yanımızda olması gerekir onun, gerçi başka kalıcak kimse de yok zaten yanımda

Son düzenleme:

duygu kafenin aşağı tarafı mavi bulvar oluyor canım mavi bulvarın iboismona bağlandığı yerde evren sitesi canım yolun düşerse bak canım güzel süslemeler var uygun fiyata

Ilk dofumumu bu doktorum yaptirmaadi dogumuma giren doktorlarin ikiside ufak bebegi dogurmak daha zor demialerdi cjnku dogumda sana yarsimci olamıyor kas yapisi gelismemis oldugu icin ama miyadinda bi bebek kendini itiyor açılma bile daha vabuk lkuyor demialerdi 5.5 saatte 10 cm acilmam okdu zatenbbwn kwndim kiyaslama yapaman ki doktorjm dedi nornal doğuma yapin musait diye . Ben dikissiz dogum hayalleri kurarken sezeryana mecbur kalicam kizim ixkn en sağlıklı si neyse o olsun dönmüyor napayim koydu kafasini ioi kaburgamin arasina orada tam makat gelis oturuyor

Bence olduğumuz iğneler kullandığımız ilaçlar engelliyor bebeklerimizi benimde kizimda herşey normal doğuma uygundu ama olmadı bende normal doğum çok istoyordum o sancıyı birdaha cekemezdom sezeryan olursam diye uzuluyordum ama şimdi hiç pişman değilim boylesiymis hayırlısı bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil tabi bide bizim sağlıgimiz

Gecmiş olsun Anılım

Allah razı olsun ondan

Ahh bu benim çok büyük sorunum şuan. Ben aslında eşim kalsın istiyorum sonuçta ikimizin yavrusu onun hakkı kalmak şimdiden hayaller kuruyo ama annemde çok hevesli ve kendinin kalacağına çok emin siz ikiniz yapamazsınız panik olursunuz tecrübeli biri lazım diyo. Ay napıcam bilmiyorum iki arada bi derede kaldım. Suit oda olsaydı kociş normal koltuklarda da uyurdu ama iki gece için 600tl istiyolar suit farkı hayatta vermem. Birinden biri üzülecek artık

Kızlar kırmızı çatlaklar için madecasol diye bi krem var geçirdiğini okumuştum göğüs catlaklarim için kullandım geçti tabi düzenli kullanılması gerekiyor bence bi araştırın hemde fiyatı uygundu

canım ya bu hıckırıgı nasıl anlıyosun ben cözemedım hangı hareketı hıckırık :26:

duygu kafenin aşağı tarafı mavi bulvar oluyor canım mavi bulvarın iboismona bağlandığı yerde evren sitesi canım yolun düşerse bak canım güzel süslemeler var uygun fiyata

evet evren sitesini biliyorum oraya gidince dükkanı bulabilirmiyim acaba

bebek hemşirelerinin zaten sürekli yardımcı olcağını anlat bence annene gerçekten eşinin hakkı canım sonuçta :26:

Geçmiş olsun canım...
Evet bizim burası böyle maalesef alışkın olmayanı çarpıyor..
Söylediğin ağrılardan bendede var inşallah geçer bide sol kasığım çok batıyor ((

slm kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun sıkıntısı olan arkadaşlarada rabbim kolaylık versin bizde dün akşam ankaradan döndük yol biraz sıkıntılı geçti bir süredir bendede göbeğimin üzerinde sağ tarafta batmalar başladı iğne saplanır gibi oluyor şimdiye kadar rahattım ama artık sıkıntılar başladı hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz inş ..bende 10 günde 1 kilo almışım artık kilo alışı hızlanmaya başladı sanırım kocişim sen benim minik devimsin diye sevmeye başladı:))

canım ya bu hıckırıgı nasıl anlıyosun ben cözemedım hangı hareketı hıckırık :26:
bende ilk zamanlar anlamıyordum burdakilere soruyordum nasıl anlıyorsunuz diye ve 2 gündür hissediyorum, özellikle yemek yedikten yarım saat sonra falan oluyor, ardarda kalp atışı gibi oluyor, tekme desen tekme değil kalp atışı desen kalp atışı değil:)

Gecmiş olsun Anılım

Allah razı olsun ondan

off Deniz öyle fenayım ki ...
tüm gece uyumadım..
kalma ine gelirsek de eşim kalsın isterim.
Annem kendini mecbur hisseder kalır yoksa isteyeceğini sanmam çok kızgınım ona!
kv de kesin kalmak ister ama ben kalmasını istemem=//
bakalım ne olacak
eşimden başkasını istemiyorummmm.

geçmiş olsun kuzucumm inş benimki gibi uzun sürmez hemen geçer dikkat et kendine çokk (
:
Geçmiş olsun canım...
Evet bizim burası böyle maalesef alışkın olmayanı çarpıyor..
Söylediğin ağrılardan bendede var inşallah geçer bide sol kasığım çok batıyor ((
çok teşekkür ederim canlarımmm
ama gribe çevirdi
tüm gece burnum tıkalıydı ağzımdan nefes almaktan boğazım kurudu
oğlumun buhar makinasını açtık kullandık
uyku girmedi gözüme...
nasıl geçecek bilmiyorum
pazartesi gidebilirsem dr a gitcem ilaç verin
sadece parol ıhlamur sıcak birşeylerle idare edebiliyorum...
eşim şimdi nar ayıkladı onu yiyorum..
off nerden çıktı bu hastalık 32 hafta oldum ilk defa hasta oluyorum

cm bu haberin bilgin tam bana göre ama her kremi kullanamıyoruz a
sen sordun mu cnm dr una falan kullanabilir miyiz çatlak için diye?
ben kas gevşetici krem sürdüm diye çok kızmıştı
ilaçtan aha zararlı direkt emilim olduğu için demişti
eğer yasak değilse hemen kullanırım totomdakiler için.evde de var hem

slm kızlar hepınızın gecmış bayramınız kutlu olsun konyada yaşayan annelerımız varmı topıkte

Merhaba kızlar herkesin geçmiş bayrami kutlu olsun.bugün doktora gittim.ilk kez nst ye bağladı sancim çıktı.p.tesi ye kadar dinleneceğim geçmezse ilaç tedavisi yada hastaneye yatiracakmis serum falan.bayramda biraz yoruldum ondanmidir acaba.off napcam ben

bana faranjit için penos verdi kuşuum antibiyotik,burun tıkanıklığınada sana tek tavsiyem vicks sür burun diplerine ancak o açıyo biraz uyursun en azından.spreyde fizyosol kullanmıştım.2 ay sonunda şükürler olsun geçti:26:
inş senin hemenn geçer:26:
bide ben kafama göre boğazım için sıcak süt falan içtim sakın içme bakterileri çoğaltıyomuş boğazdaki benim o yüzden uzun sürdü :26:

inş çıkmaz canım çok geçmiş olsuun.kaç çıktı sancın çokmu fazla?

Kaç çıktı bilmiyorum canım anlamadım kağıttan ama agrin falan varmı diye sordu.sancin var daha çok erken dedi.kızım sancidanmi sinirmi oldu bilmiyorum karnimdaki alete tekme attı durdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…