çok teşekkür ederim canlarımmm
ama gribe çevirdi
tüm gece burnum tıkalıydı ağzımdan nefes almaktan boğazım kurudu
oğlumun buhar makinasını açtık kullandık
uyku girmedi gözüme...
nasıl geçecek bilmiyorum
pazartesi gidebilirsem dr a gitcem ilaç verin
sadece parol ıhlamur sıcak birşeylerle idare edebiliyorum...
eşim şimdi nar ayıkladı onu yiyorum..
off nerden çıktı bu hastalık 32 hafta oldum ilk defa hasta oluyorum
cm bu haberin bilgin tam bana göre ama her kremi kullanamıyoruz a
sen sordun mu cnm dr una falan kullanabilir miyiz çatlak için diye?
ben kas gevşetici krem sürdüm diye çok kızmıştı
ilaçtan aha zararlı direkt emilim olduğu için demişti
eğer yasak değilse hemen kullanırım totomdakiler için.evde de var hem
bana faranjit için penos verdi kuşuum antibiyotik,burun tıkanıklığınada sana tek tavsiyem vicks sür burun diplerine ancak o açıyo biraz uyursun en azından.spreyde fizyosol kullanmıştım.2 ay sonunda şükürler olsun geçti:26:
inş senin hemenn geçer:26:
bide ben kafama göre boğazım için sıcak süt falan içtim sakın içme bakterileri çoğaltıyomuş boğazdaki benim o yüzden uzun sürdü :26:
bende mustela kullanıyorum ama kafama göreSormadım sanırım canim ya hatırlamıyorum doğumdan sonraki döneme denk geldiği içinkendimde değildim pek hatırladığım doğal bi krem olduğu içinde itir bitkisinin olduğu kullanılabileceği prospektuse bak istersen kk da yorumlar da vardi sanırım ben doğumdan sonra göğüslerinde kullandım sonuçta mustela da kullanıyordum
kardelencim sen rutin kontrole mi gittin yoksa sancın oldu da mı gittin?Kaç çıktı bilmiyorum canım anlamadım kağıttan ama agrin falan varmı diye sordu.sancin var daha çok erken dedi.kızım sancidanmi sinirmi oldu bilmiyorum karnimdaki alete tekme attı durdu:)
ayyy gizem ne iyi yaptın yazdın
demek ki verilebilecek ilaç var
gittiğimde söylerim
şimdi zaten gidemem pazartesi ancak..
sütüne zararları varmış demek vay bee=))
işte bilip bilmeden bir şey yiyip içmemek lazım.
oyy ne zor bu hamişlik=)
Kaç çıktı bilmiyorum canım anlamadım kağıttan ama agrin falan varmı diye sordu.sancin var daha çok erken dedi.kızım sancidanmi sinirmi oldu bilmiyorum karnimdaki alete tekme attı durdu:)
var hayatım tabi hatta ben kbb'ye gittiğimde doktora ilaç kullanamıyorum geçmiyo demiştim o da bu tarz boğaz enfeksiyonları grip vs için hamilelikte b kategorisinde kullanılabilecek çok ilaç var demişti ama doktoruma göstermiştim reçeteyi sende sormadan kullanma verilen ilacı, belli olmaz etraf dengesiz doktor dolu :))
tabi cnm sormadan gözükmeden almam kafama göre ilaç
b kategorisinde bir sürü ilaç var ama gitmem lazım dr a işte..
ağzımdan nefes aldığım için nabzımda 100 ün altına düşmüyor
gümbür gümbür duyuyorum kalbimin sesini sinir gel....
ve burnumu silmekten burnum daha da kocaman oldu =)şişti etrafı soyuldu kıpkırmızıı.poff..
Ben rutin kontrole gittim canım sancı hissetmiyorum.gerçi kasiliyordu karnım 2gundur.bide kuku kemiklerim agriyor birkaç gündür.sancidanmi bilmiyorum
bende ilk zamanlar anlamıyordum burdakilere soruyordum nasıl anlıyorsunuz diye ve 2 gündür hissediyorum, özellikle yemek yedikten yarım saat sonra falan oluyor, ardarda kalp atışı gibi oluyor, tekme desen tekme değil kalp atışı desen kalp atışı değil:)
tabi cnm sormadan gözükmeden almam kafama göre ilaç
b kategorisinde bir sürü ilaç var ama gitmem lazım dr a işte..
ağzımdan nefes aldığım için nabzımda 100 ün altına düşmüyor
gümbür gümbür duyuyorum kalbimin sesini sinir gel....
ve burnumu silmekten burnum daha da kocaman oldu =)şişti etrafı soyuldu kıpkırmızıı.poff..
uuuff canım tatlı bişeyler istiyo yapmak istemiyorum ama dayanamıyorum
hımm.tabi sancıdan baskı yapıyordur ondan ağrıyordur bence kemiklerinBen rutin kontrole gittim canım sancı hissetmiyorum.gerçi kasiliyordu karnım 2gundur.bide kuku kemiklerim agriyor birkaç gündür.sancidanmi bilmiyorum
aynı bennnnnnuuuff canım tatlı bişeyler istiyo yapmak istemiyorum ama dayanamıyorum
canı bende elma kabuğı toz tarçın ,ezilmiş çörek otu,limon kabuğu ve mandalina kabuğu koydumCanım bende yakalndım gribe çok şükür 1 haftada atlatım burnuma viks sürdüm ve boğazıma dışarıdan sürüp tülbentle bağladım sıcak olsun diye birde boğazımda ağrıyordu onun için 1 elmanın kabuğu 1 adet çubuk tarçın 2-3 adet karanfil 2 su bardağı su bunları 10 dk kaynatıp balla tatlandırıp günda 2 defa içtim canım çok faydasını gördüm vücut direncini arttırıyor Hasta olmasanızda bu karışı içebiliyorsunuz çok iyi geliyor tatlım
Benimde canım çok istiyor yaa :)
aynı bennnnnn
bene istyorum ama yapacak halim yok
babaannem geliyor yanımda durmaya hastayım ya sağ olsun.o da olmasa...
ona yaptırcam=)
puding yapsa yeter..
canı bende elma kabuğı toz tarçın ,ezilmiş çörek otu,limon kabuğu ve mandalina kabuğu koydum
bi yemek kaşığı da ıhlamur koydum
korkuma yoksa çok koyardım ıhlamuru
onu suyla kaynattım bal döküp bolca bi de limon sıkıp içiyorum ama bakalım..
o viks den aliim bari pazartesi dr yazsa da yazmasa da...
ayy bi haftaya razıyım inşallah geçer 1 haftaya..
İnş. geçer canım geçmiş olsun...
ayy ben korkuma içemyorum ablam da dr umda adaçayı ve ıhlamuru yasaklamıştı=/napsak acabaaa
bende yapıcam temizliği yeni bitirdim ama beni öyle puding falan kesmez şerbetli hamurlu bişeyler yapmam lazım
ayrıca ıhlamur istediğin kadar iç serbest canımcımmm nane yasak
çok sağ ol canımsssss..
ayy ben korkuma içemyorum ablam da dr umda adaçayı ve ıhlamuru yasaklamıştı=/
azıcık azıcık içiyorum işte..
beni de kesmez ama kestiği kadar ne yapam
yapamam hamur işi bir şey..
sen yap gönder gizooo bu tarafa doğruu
Kızlar aldığım malzemeler bunlar. Bi tane de denemek için yaptık annemle, gerisini de kendim yapıcamnasıl olmuş.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?