2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ben rutin kontrole gittim canım sancı hissetmiyorum.gerçi kasiliyordu karnım 2gundur.bide kuku kemiklerim agriyor birkaç gündür.sancidanmi bilmiyorum

Cnm bnmde cok ağrım var
Ben şimdi gitsem feci sancım çıkar eminim.
Cok kötüyüm
Sanada cok gecmiş olsun cnm

MTA cım sana özelden msj atamadım arkadaş olmadığımız için sanırım.
yazdım ama sana okudun mu bilmem..

çok güzel olmuş valla iyi geliyor elinden maşallah...

Canım üye olurken özel mesaj arkadaşlık kısımlarını kapatmıştım. Malum eşim biraz kıskançtir. Hepiniz benim canım arkadaşımsınız zaten anılcim hepinizi çok seviyoree

Çok teşekkürler canım. Nette de biraz bakacam belki farklı örnekler vardır.:126:

anıııll bana oğluşunun odasının perdesinin resmini atarmısın bi fikir olsun dün baktım kaç yere beğenemedim ya aklımdada hiçbişey yok uuf:26:

anıııll bana oğluşunun odasının perdesinin resmini atarmısın bi fikir olsun dün baktım kaç yere beğenemedim ya aklımdada hiçbişey yok uuf:26:

atarım ciciler topiğine koyarım canım.
ama şimdi değil olur mu=((
kalkacak halim yok=(
japonun biri dolabın arkasında kaldı az bi kısmı gözüküyoo

Kızlar ben artık dışarda duramıyorum
İnanırmısınız 20. Adımda bitiyorum kasıklarım komple müthiş ağrıyor
Kalıyorum öyle o an orda doğuracak gibi oluyorum
Sırtımı anlatmıyorum bile..!
Kasılmam bugun cok oldu mesela
10 U kesinnnn geçmiştir Dr 10 geçerse gel dedi ben evdeyim
B arada ben daha sepet bulamadım bebek şekerlerim için ..!!((
Beyaz hasır istiyorum nerede vardr bilen var mı acep
Hep başla renk buldum. :/

Bugün kvdemlerde yaşlı bi teyze vardı. Eski bi tanıdıkları bana doğuma ne kadar kaldı dedi. Bende önümüzdeki ay sonu dedim. Yüzüne doğumu yakın bi gebenin siması çökmüş. Bir aya kalmaz bu dedi. Korktum

ayyy Denizzz daha 2 ay niiitcez biz böyle
bende ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum ne oturbiliyorum
ağır vasıta oldum tam...

sende benim gibi takıntılı hamiş.
ille kafamıza koyduğumuz olcek
ben görürsem alcam sana .hvulu handa gördüm gibi hatırlıyorum ama bakmam lazım tekrardan
ben şu ağaçları da çok seviyorum yaa şekerleri falan takıyorlr ya 25 tl idi sormuştum ufak boyu.

ayy bu çevremizdeki millet ne çok biliyor yaaa.
herkesten bi yoru bn yorum.
bana sinir geliyor artık sizleri bilmiyorum da

kim ne derse batıyoo..
bi azğızlarını hayra açsınlar.

atarım ciciler topiğine koyarım canım.
ama şimdi değil olur mu=((
kalkacak halim yok=(
japonun biri dolabın arkasında kaldı az bi kısmı gözüküyoo

tamam canımcımm :)

ee doktorunu aradınmııı?
nasıl dayancan böyle 2 ay daha hayatım ya yapılcak bişey yokmuu

ayy bu çevremizdeki millet ne çok biliyor yaaa.
herkesten bi yoru bn yorum.
bana sinir geliyor artık sizleri bilmiyorum da

kim ne derse batıyoo..
bi azğızlarını hayra açsınlar.

Hiç sorma ağzı olan konuşuyo. Senin doğum yakın diyorlardı o kadar çok mu var??? Aa daha çok varmış !!! Bebek dönmemiş galiba karnın yüksek!!! Bilmem neeee!!! Aynen bende bıktım.

Hamiş olan bi arkadaşım benimle aramızda bi ay vardı. Bayramın 2. Günü sancılanmis sezeryanla almışlar. Ne güzel rahatlamıştir.

Anılım bilmiyorum ya of offf
Bekliyorum kurbanlık koyun gibi (
Cok üzülüyorum kendime
Acaba kaç kg olmuştur diye düşünüp duruyorum
Aç gezmekte cabası

Valla taktım ya o hasır sepetlere ne kdrdır ki orda
Ben değil Eminönü şu yandaki Migros'a gidemem artık

Cemrecim

Çok geçmiş olsun.Yat kalkma hiç canım ya. Geçen bi arkadaşta söylüyordu doktoru her gün bi altın kadar kıymetli doğmasın şimdi demiş. Dikkat et yorma kendini canım.

Benimde belim ağrıyor. Ince. Ince ağrı giriyor oturup kalkarken. Her geçen gün yavaşlıyorum :)

b gün birine çok kötüpatlıcam ama bakalım o piyango kime vurcak!!!

ayy ne güzel tam zamanında hem de
Allah bizleri de bi avazda kurtarsın

kızlar öksürürken hapşururken kasıklarıma bi sancı saplanıyo anlatamam!!
kramp gibi iğne batma gibi ne yapcam ben=((

keçeler 25 i ama sepetler hatırlamıyorum...
internetten de bakarım belki şansa ben bulurum belli olmaz=)

Selam kızlar nasılsınız ya yazamadim bi turlu kızlar bugün alisverise çıktık eksiklerin %99u tamamlandi beşiğimizi de aldık hastane çantamizda tamam sadece puset ve arabamiz yok onu da önümüzdeki ay büyükbabamiz alacak inş şimdilik bu kadar resim koyuyorum kızlar sonra detayli koyarm beşiğimiz pierre cardin çok ucuza aldık bakım bakalım beğenecek misinizEki Görüntüle 833218 Eki Görüntüle 833219 Eki Görüntüle 833220 Eki Görüntüle 833221 Eki Görüntüle 833222
Kızlar kirmizi olan hastane çantamiz sürgülu çok mu büyük sizce kendime iki tane pijama 3atlet 3sütwyen aldım alt çamaşır henüz almadim bez olarakda molfix aldim 15tane koydum çantaya dalin pudra ve şampuan koydum nukun emziğini koydumiki havlu koydum ana kucağı koydum ped koydum yeni doğan ıslak mendil koydum....

resimler açılmıyo canım

Bende baktım buralara gizommmm
Uçmuş dediğin yerdekiler süper orda en alttaki olabilir
Hani puantiyeli kumaşı var 35 tl miş bide bi site daha buldum ben
Ordada 20 tl fln

Bu arada sırtımın solu mahvetti beni
Ağladım yine eşim masaj yaptı ama erimiyor yumuşamıo o kulunç (((

Mira Bonbon Nikah sekeri, nikah sekeri, zel tasarim nikah sekerleri, bebek sekeri, nisan sekeri, hediye sepetleri, ikolata, hediye sepetleri, kurumsal hediyeler

ben bu sepet için mail atmıştım ellerinde mevcutsa 2-3 güne gönderiyolarmış maviside çok güzeell :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…