Üstüne basınca açılıyor gizem
Mira Bonbon Nikah sekeri, nikah sekeri, zel tasarim nikah sekerleri, bebek sekeri, nisan sekeri, hediye sepetleri, ikolata, hediye sepetleri, kurumsal hediyeler
ben bu sepet için mail atmıştım ellerinde mevcutsa 2-3 güne gönderiyolarmış maviside çok güzeell :)
Bu da cok guzelmişşşşşş gizem bu ne kdr canım?
Kızlar aldığım malzemeler bunlar. Bi tane de denemek için yaptık annemle, gerisini de kendim yapıcamnasıl olmuş.??
Home home sweet home
sonunda geldik Allaha şükür evime...
Ankara beni hasta etti faranjit oldum
boğazım çok fena gıcık öksür öksür
ama bugün gribe çevirdi burnum akıyor ve sesim artık boğuk..
7 aydır hasta olmadım İst da.Ankara beni hasta etti!!!
Artı belim çok ağrıyor yürüyemiyorum paytak paytak yürüyorum
kalçamdan doğru bacağıma vuruyor sol taraf...
inşallah geçer.fıtık gibi sanki......
Gecmiş olsun Anılım
Bende pertim şimdi yine kociş masaj yaptı
Mutfağı toparlayıp makineye koydu
Allah razı olsun ondan
Bnm hastanede yanımda kocam kalıcak sizin kimler kalacak
off Deniz öyle fenayım ki ...
tüm gece uyumadım..
kalma ine gelirsek de eşim kalsın isterim.
Annem kendini mecbur hisseder kalır yoksa isteyeceğini sanmam çok kızgınım ona!
kv de kesin kalmak ister ama ben kalmasını istemem=//
bakalım ne olacak
eşimden başkasını istemiyorummmm.
Merhaba kızlar herkesin geçmiş bayrami kutlu olsun.bugün doktora gittim.ilk kez nst ye bağladı sancim çıktı.p.tesi ye kadar dinleneceğim geçmezse ilaç tedavisi yada hastaneye yatiracakmis serum falan.bayramda biraz yoruldum ondanmidir acaba.off napcam ben
Kızlar ben artık dışarda duramıyorum
İnanırmısınız 20. Adımda bitiyorum kasıklarım komple müthiş ağrıyor
Kalıyorum öyle o an orda doğuracak gibi oluyorum
Sırtımı anlatmıyorum bile..!
Kasılmam bugun cok oldu mesela
10 U kesinnnn geçmiştir Dr 10 geçerse gel dedi ben evdeyim
B arada ben daha sepet bulamadım bebek şekerlerim için ..!!((
Beyaz hasır istiyorum nerede vardr bilen var mı acep
Hep başla renk buldum. :/
Bizde bugün havuzlu hana gittik kızlar çok kalabalıktı eksiklerimizi aldık kendi pijama işlerimi hallettim kapı süsü ve sepetimizi aldık ikisi takım 60 tl ye aldım 30 tl sepet 30 tl kapı süsü bebekli yastıklı fln tüllü değil sürekli asılı durabilecek bişey yıkanabiliyorda.
1 tlye de çok alternatif bebek şekeri vardı.
Kendime de
1 krem lizözlü pijama takımı
1 pembe penye lohusa pijama takımı
1 kırmızı kısa kollu lohusa gecelik
2 emzirme sütyeni
2 emzirme atleti
6 tane yüksek belli alt çamaşır aldım.
Sonra da eyüp modesa ya gidip kızımın odasının siparişini verdik 25 kasım da teslim edecekler kokusunun çıkması yerleşmesi falan doğuma yetişmez belki ama sağlık olsun erken doğum riskim çıkımca erteledik gözüm hiçbişeyi görmedi kıyafetleri için kndi dolabımda yer açıcam idare edicem öyle 40 ına kadar da yerleştiririz inşallah.
Canım çok takmıyor musun kafana? Gurur meselesi falan demişsin, elinde olan bir şey değil ki. Erken doğum riskin vardı, bugünlere sağlıkla geldiğine şükret canım ya. Daha dönmesi için de vakit var ayrıca. Ben de mecburen sezaryen olacağım ama bunda da bir hayır vardır diyorum, önemli olan bebeğin sağlıklı olması.Çok taktım kafama bizim kizin ters durmasini surwkli araştırıyorum dondurmek icin nwlr yapabilirim diye moralim cok bozuk ben elimden gelen herseyi yapicam allahin takdirine kalmis artik donmezse de sezeryan mecburen . Gurur meselesi haline getirmeye basladim sanki kendime de kiziyorum ama kizomi ilk ben görmek istiyorum . Ilk be kucaklamak istiyorum. Karnimdankocaman bi keskk ve kum torbasiyla karsilamak istemiyorum kızımı allahım nolur dönsün kizimmmmm kizlar dua edon de dönsün kizim
Çok taktım kafama bizim kizin ters durmasini surwkli araştırıyorum dondurmek icin nwlr yapabilirim diye moralim cok bozuk ben elimden gelen herseyi yapicam allahin takdirine kalmis artik donmezse de sezeryan mecburen . Gurur meselesi haline getirmeye basladim sanki kendime de kiziyorum ama kizomi ilk ben görmek istiyorum . Ilk be kucaklamak istiyorum. Karnimdankocaman bi keskk ve kum torbasiyla karsilamak istemiyorum kızımı allahım nolur dönsün kizimmmmm kizlar dua edon de dönsün kizim
Merhaba kızlar
Bugün belim biraz iyi olunca dışarı çıkıp da eksikleri halledeyim dedim ama yine tutuldu, yine yatıştayım5 dakika bile yürüyemiyorum artık. Gerçi hamile kalmadan önce yatarak geçireceğim galiba hamileliği diyordum fıtık yüzünden, şimdi halime şükrediyorum o yüzden. Bu zamana kadar iyi idare ettim. Kendimi hazırladığım için hala motive olabiliyorum az kaldı diye:)
Bebek arabasını aldığımız yerden hediye çeki vermişlerdi. Son günü yaklaşmak üzere diye mecburen bir şeyler almamız gerekiyordu. Park yatak, onun iç pamuk yatağı ve uyku setini aldık. Eki Görüntüle 833356 Eki Görüntüle 833355 Eki Görüntüle 833354
Pijamalarımdan da bir takımı iade ettim, büyük beden vermişler. Başka bir takımı da küçük beden vermişler, onun yerine de geceliğin pijama takımını aldım.
Hepsi çok güzelEki Görüntüle 833372 Eki Görüntüle 833374 Eki Görüntüle 833375
Kızlar nasıllar?
Bu patiklerden dğıtmak için yapıcakmış büyük ablam şeker alma dedi..
Birde hastaneye bu kurabiyelerden yapıcakmış..
Diğeride ben yaptırıcam 20 cm harfler duvara yapıştırmak için hoşuma gitti ama modelini değişsemmi kadın rsim göndericek beğenicem içlerinden..
Hoşbulduk canımcanikomm hoşgeldiiinnnnnn
güle güle kullansın eloş hanım bunları çokk güzeller
ilk aşamada nerde yatırıcaksınn park yataktamı kendi beşiğindemii?
Hoşbulduk canımTeşekkür ederiz teyzesi:)
Aslında kendi beşiğinde yatıracağım, en başta da odasında kalacak yani. Park yatakta belki gündüz yatar, bir de benim ailem şehir dışında, oraya giderken de lazım olacak. Aslında acil ihtiyaç değildi ama hediye çekini harcayacak başka şey yoktu. Odamıza da sepet beşikten başka bir şey sığmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?