2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kolaymiş bunları yapmak. 5 tane yaptım şimdi.

Eklentiler

• $DSC_0226.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar dalan roxy dışında granül toz sabun kullanan varmı? Dalin in granül sabunu nasıl kokuyor acaba hacı şakirinki kötü kokuyor uş çok.
Anneme geldim kıyafetleri burdaydı bebişin ve burda yıkamaya karat verdik dalam roxy sabunum evde kaldı burda da hakmar yok nerde bulurum?
Bulamazsam da artık dalin yada hacı şakir alıp yıkicaz kötü kokuyormu yıkayan varmı?
Yoksa dalin in sıvı deterjanını mı alsam?

Kızlar aldığım malzemeler bunlar. Bi tane de denemek için yaptık annemle, gerisini de kendim yapıcam nasıl olmuş.??

Çok güsel olmuş canım tüm malzemeleri kaça aldın? Kaç tane çıkacak toplamda? Tanesi kaça geliyor çok soru sordum :9

Bizde bugün havuzlu hana gittik kızlar çok kalabalıktı eksiklerimizi aldık kendi pijama işlerimi hallettim kapı süsü ve sepetimizi aldık ikisi takım 60 tl ye aldım 30 tl sepet 30 tl kapı süsü bebekli yastıklı fln tüllü değil sürekli asılı durabilecek bişey yıkanabiliyorda.
1 tlye de çok alternatif bebek şekeri vardı.
Kendime de
1 krem lizözlü pijama takımı
1 pembe penye lohusa pijama takımı
1 kırmızı kısa kollu lohusa gecelik
2 emzirme sütyeni
2 emzirme atleti
6 tane yüksek belli alt çamaşır aldım.

Sonra da eyüp modesa ya gidip kızımın odasının siparişini verdik 25 kasım da teslim edecekler kokusunun çıkması yerleşmesi falan doğuma yetişmez belki ama sağlık olsun erken doğum riskim çıkımca erteledik gözüm hiçbişeyi görmedi kıyafetleri için kndi dolabımda yer açıcam idare edicem öyle 40 ına kadar da yerleştiririz inşallah.

Selamm kızlar nasılsınız ya yazamadim bi turlu kızlar bugün alisverise çıktık eksiklerin %99u tamamlandi beşiğimizi de aldık hastane çantamizda tamam sadece puset ve arabamiz yok onu da önümüzdeki ay büyükbabamiz alacak inş şimdilik bu kadar resim koyuyorum kızlar sonra detayli koyarm beşiğimiz pierre cardin çok ucuza aldık bakım bakalım beğenecek misiniz kızlar kirmizi olan hastane çantamiz sürgülu çok mu büyük sizce kendime iki tane pijama 3atlet 3sütwyen aldım alt çamaşır henüz almadim bez olarakda molfix aldim 15tane koydum çantaya dalin pudra ve şampuan koydum nukun emziğini koydumiki havlu koydum ana kucağı koydum ped koydum yeni doğan ıslak mendil koydum

Çok taktım kafama bizim kizin ters durmasini surwkli araştırıyorum dondurmek icin nwlr yapabilirim diye moralim cok bozuk ben elimden gelen herseyi yapicam allahin takdirine kalmis artik donmezse de sezeryan mecburen . Gurur meselesi haline getirmeye basladim sanki kendime de kiziyorum ama kizomi ilk ben görmek istiyorum . Ilk be kucaklamak istiyorum. Karnimdankocaman bi keskk ve kum torbasiyla karsilamak istemiyorum kızımı allahım nolur dönsün kizimmmmm kizlar dua edon de dönsün kizim

Merhaba kızlar

Bugün belim biraz iyi olunca dışarı çıkıp da eksikleri halledeyim dedim ama yine tutuldu, yine yatıştayım 5 dakika bile yürüyemiyorum artık. Gerçi hamile kalmadan önce yatarak geçireceğim galiba hamileliği diyordum fıtık yüzünden, şimdi halime şükrediyorum o yüzden. Bu zamana kadar iyi idare ettim. Kendimi hazırladığım için hala motive olabiliyorum az kaldı diye:)

Bebek arabasını aldığımız yerden hediye çeki vermişlerdi. Son günü yaklaşmak üzere diye mecburen bir şeyler almamız gerekiyordu. Park yatak, onun iç pamuk yatağı ve uyku setini aldık.

Pijamalarımdan da bir takımı iade ettim, büyük beden vermişler. Başka bir takımı da küçük beden vermişler, onun yerine de geceliğin pijama takımını aldım.

Geçmiş olsun canım. Günlerdir evde olduğum için havayı farketmemiştim ama bugün ciddi bir soğuk vardı. İnşallah ağrın fıtıktan değildir, hiç çekilmiyor(

Gecmiş olsun Anılım

Bende pertim şimdi yine kociş masaj yaptı
Mutfağı toparlayıp makineye koydu
Allah razı olsun ondan

Bnm hastanede yanımda kocam kalıcak sizin kimler kalacak

Geçmiş olsun canım.

Benim yanımda annem kalacak. Eşim de ben de çok acemiyiz, bütün geceyi tedirgin geçirmek istemiyorum. Ama eşim de zaten izin verdikleri müddetçe yanımızda kalır. Eve gidip uyuyamaz heyecandan

Hayırdır canım, annene neden kızgınsın? Kayınvalide olmaz zaten, insan derdini rahat rahat anlatamaz.

Geçmiş olsun. Hissediyor musun şu an sancı?

Magnezyum falan da artık kurtarmıyor di mi Denizcim? Yatakta dönerken ağlayacak gibi oluyorum acıdan

Ftoğraflarını da bekliyoruz

Canım çok takmıyor musun kafana? Gurur meselesi falan demişsin, elinde olan bir şey değil ki. Erken doğum riskin vardı, bugünlere sağlıkla geldiğine şükret canım ya. Daha dönmesi için de vakit var ayrıca. Ben de mecburen sezaryen olacağım ama bunda da bir hayır vardır diyorum, önemli olan bebeğin sağlıklı olması.

Canım takma bukadar kafana yaa zehir etme hamileliğini Allah hakkinda hayirlisini versin hem sezeryandanda bukadar korkma ben iki sezeryan oldum bi sıkıntım yok zaten belden uyuşturuyorlar hissetmiyosun bişey yine istediğin gibi ilk sen görüyosun yinede Allah gönlüne göre verir in§allah

Kızlar nasıllar?
Bu patiklerden dğıtmak için yapıcakmış büyük ablam şeker alma dedi..
Birde hastaneye bu kurabiyelerden yapıcakmış..
Diğeride ben yaptırıcam 20 cm harfler duvara yapıştırmak için hoşuma gitti ama modelini değişsemmi kadın rsim göndericek beğenicem içlerinden..

canikomm hoşgeldiiinnnnnn
güle güle kullansın eloş hanım bunları çokk güzeller
ilk aşamada nerde yatırıcaksınn park yataktamı kendi beşiğindemii?

eylül çok kilolu olursa ben normali denemem bile ki çokk istiyorum onun ve benim sağlığım herşeyden önemli.hem belli olmuyo geçen bi doğum hikayesi okudum normal doğum 20 gündür oturamıyomuş enfeksiyon kapmış vajina şişmiş kocaman olmuş.Allah herşeyin hayırlısını versin.olcak olduktan sonra normale sezeryana bakmıyo bu işler hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için...

canikomm hoşgeldiiinnnnnn
güle güle kullansın eloş hanım bunları çokk güzeller
ilk aşamada nerde yatırıcaksınn park yataktamı kendi beşiğindemii?
Hoşbulduk canım Teşekkür ederiz teyzesi:)

Aslında kendi beşiğinde yatıracağım, en başta da odasında kalacak yani. Park yatakta belki gündüz yatar, bir de benim ailem şehir dışında, oraya giderken de lazım olacak. Aslında acil ihtiyaç değildi ama hediye çekini harcayacak başka şey yoktu. Odamıza da sepet beşikten başka bir şey sığmıyor.

odasına alışsın erkendenn :))
iyi yapmışsın kullanışlı oluyo park yataklar gerçi ben almadım sıra ona gelemedi
ne zaman geliyodu oda çok sabırsızlanıyorum.kıyafetleri yıkadınmıı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…