2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ben de okudum öyle bir şey, benim okuduğumda enfeksiyon yoktu ama dikişleri baya çokmuş, 1 aydır oturamıyorum yazıyordu.

Ben de okudum öyle bir şey, benim okuduğumda enfeksiyon yoktu ama dikişleri baya çokmuş, 1 aydır oturamıyorum yazıyordu.

Burdakinide okudum canım başka bi site var hikayelerini takip ettiğim ordada okumuştum.
benim doktora ısrarla normal yapmam lazım dedim tamam denicez ama sezeryana öyle kötü bakma ben 5.gün araba kullanıyodum dedi demekki zor değil:44:

Benim kuzenimde tansiyon çıktı normal doğum yapamadı sezeryan yaptı ve ertesi gün hastaneden yürüyerek çıktı suan çocuğu 10 günlük ve kendi kendine tüm işlerini yapıyor ve hiç ağrısı yokmuş. kendini sakınmadan dikkatlice hareket et ve sezeryanda tümden uyu diyor zaten odaya çıkarmadan ayıltıyorlar odaya çıktığında ayık oluyorsun demişti.

odasına alışsın erkendenn :))
iyi yapmışsın kullanışlı oluyo park yataklar gerçi ben almadım sıra ona gelemedi
ne zaman geliyodu oda çok sabırsızlanıyorum.kıyafetleri yıkadınmıı:44:
Eli mecbur alışacak:) Duruma bir bakacağız bakalım, olmazsa sepeti doğumdan sonra alırız.

En büyük park yatak buydu. Aslında Graco'nun bir modelini beğendim ama hem küçüktü hem de satıcı park yatakta o kadar da önemli değil markaları dedi. Fiyatı da iki katıydı.

Bizim oda 4 Kasımda gelecek canım. O zamana kadar da boya badana işleri yapılacak, evi düzenlememiz gerekecek. Oda şu an ağzına kadar dolu. Kıyafetleri de yıkamadım henüz. Odanın kokusu çıkana kadar kirlenir diye korkuyorum. Belki bu hafta yıkayıp hurca koyarım.

Perdeye karar verememişsin galiba. Ben buldum evlenirken aldığım perdecide. Ama oda gelince sipariş vereceğim. Kokusu çıksın diye odanın camı hep açık kalacak çünkü. Bizim perde bebek perdesi gibi değil. Düz renkli olacak.

allah bağışlasın canım :)
ben genel anestezi istemem sezeryan olursamda spinal istiyorum kesinlikle çünkü geçen yaz ameliyat olmuştum narkoz beni çok etkilemişti 3 gün kendime gelemedim gülerken ağzım falan yamuluyomuş gibi geliyodu kus kus ölmüştüm bi aksilik olmazsa spinal olurum sezeryana girersem eğer..

Çok güsel olmuş canım tüm malzemeleri kaça aldın? Kaç tane çıkacak toplamda? Tanesi kaça geliyor çok soru sordum :9

Sağol canım tanesi 1tlye geliyor. malzemeler 55 tl tuttu. Sepette15 tl. Oturunca dayanamadim yarısını yaptım. Toplamda 50 tane çıkacak.

Ayy kukum ağrıdı

Eklentiler

• $DSC_0229.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 16
Benim sezaryen yapan arkadaşlarım çabuk ayaklandılar. Hatta ilk haftasında süpürge yapan vardı. Başta çok üzülmüştüm doktor sezaryen deyince ama elden ne gelir, bu fikre de alıştım.

bizimde oda doluydu epeyce bayramda eşimle o eşyaları yan odaya taşıdık ki mobilya geldiğinde kurulabilsin
kıyafetlerin hepsini yıkadım ben kocaman bi bavul vardı içine çarşaf serdim yerleştirdim güzelce oda gelip kokusu çıkıncada ütüleyip yerleştiriirm çünkü minik minikler ama o kadaar çok ki 1 haftada bitti yıkaması kuruması vs..
şapkası eldivenleri için çamaşır filesi aldım çok iyi bişey sıkışırdı yoksa minicik şeyler makinaya..

perde konusunda beni aydınlat lütfen kararsızımmm:26:
ben güzel bi tül yanlarada pudra pembe fon düşündüm ama gidermi bebek odasına bilmiyorum:44:

Son düzenleme:

Epidural olan arkadaşım akşama kadar yürüyemedim, genel anestezi daha iyi demişti. Başka bir arkadaşım da zor uyanmıştı genel anesteziden, başta bebeği bile görmek istememişti. Kişiye göre değişiyor galiba.

Amin canım :) Ben kararsızım canım normal doğumu çok istiyorum ama benim bebiş hala dönmedi ve 2. olarakta kordonu çenesine çok yakın bu ikisi düzelmeden normale yönelemiyorum. Sezeryan olursamda tümden uyurum diye düşünüyorum suan için normalde belden istiyordum ama belden uyusturma çok tehlikeli diyorlar genelde aklım karıştı o yüzden

Sağol canım tanesi 1tlye geliyor. malzemeler 55 tl tuttu. Sepette15 tl. Oturunca dayanamadim yarısını yaptım. Toplamda 50 tane çıkacak.

Ayy kukum ağrıdı
Çok hamaratsın walla, okumaya başladığımda örnek gösteriyordun, bi baktım sepet dolmuş:))

Doktorum önce epidural düşünürüz diyor. Önemli olan anestezi ekibi. İşini bilen hiç bir arıza bırakmadan yapıyor anesteziyi. Doktorun yanı sıra ameliyathanedeki anestezi ekibini de araştırmak lazım. Gerektiğinde dışarıdan bile getirilebiliyor.

kişiden kişiye göre değişebilir canım mesela benim eltim epidural oldu rahattı ama teyzemde tehlikeli oldu iğneyi vururken bel kemiğindeki sıvıyı boşaltmışlar bu yüzden 1 ay boyunca yürümekte zorluk çekti Artık hakkımızda hayırlısı olsun diyelim tatlım.

Benim sezaryen yapan arkadaşlarım çabuk ayaklandılar. Hatta ilk haftasında süpürge yapan vardı. Başta çok üzülmüştüm doktor sezaryen deyince ama elden ne gelir, bu fikre de alıştım.

bende kendimi alıştırıyorum normali denicem inş ama belli olmuyo hiç valla son dk herşey olabilir:26:

bende normali çoook istiyorum eylül dönmüş ama şişko olcak dedi doktor zorlar biraz falan dedi tedirgin olmadım değil aslında ama bilmiyorum:26:
son zamanlarda herkes belden uyuşturma yapıyo doktorlar bile artık tavsiye etmiyo çok fazla geneli doğumlarda canım ya korkulcak bişeyi yok bence.kişiden kişiye değişiyo tabiki ama genel beni mahvetmişti :)

Bizim oradan oraya taşınıp duruyorlar:)) Yakında bizi bırak temizlikçi abla isyan edecek, kadın her seferinde yığıyor bir yere, sonra ya değiştirilecek bir şey oluyor ya da başka bir sebeple çıkarılması gerekiyor hooop baştan düzenliyor:))

Ben de yıkayayım diyorum ama bu hafta hep yattım( İnşallah biraz toparlarım da işleri bitiririm. Çamaşır filesini bizim eşyalarla karışmasın diye kullanıyorlar sanıyordum, aklıma gelmemişti minik parçaların sıkışacağı, almak lazım o zaman. Bizim kocaman çoraplar bile kayboluyor

Benim beğendiğim tül mor renkte, ama ışığı kesmeyecek şekilde. Fonu da pembe yaptıracağım. Yanlardan toplanacak. Oda çok güneş alıyor, o yüzden bize en uygunu böyle olacaktı. Mobilyalarımız da beyaz ama bir kapak tarafı mor olacak, beğendiğim halı da pembe. Sen de beyaz tül pembe fon yaptırabilirsin, yanlardan toplanır. Her zaman kullanılacak bir model olur. Bebeksi yapmak için üzerine kelebek ya da kuş figürü iğneleyebilirsin. Hobi mağazalarında oluyor, mesela MTA'nın biraz önce gösterdiği pembe kelebeklerden olabilir.

oda gelicek yerleştiricem sonra bende temizlik için alıcam tekrar bizim ablayı kadın oh der heralde şu karmaşanın bitmesine en çok o sevinir
bizim çamaşırlardan ayrı yıkadım hayatım ben uzunca bi sürede öyle yaparım minikler filede rahat oluyo çok:)
hafta içi bakıcam perdeyede inş bulurum istediğim gibi.perde konusunda iş satıcıda bitiyo baktım bikaç yere adam anlamıyo ne dediğimi fon diyorum aval aval bakıyo suratıma deli oldum.
beğenemezsem ıkea'dan kumaş alıp diktirmeyi düşünüyorum en son çare

Haklısın, perdecinin yönlendirmesi gerekiyor. Zaten çok çeşit var. Perdeci konusunda şanslıyım, eve yaptırırken de çabuk anlaşmıştık. Şimdi de bebek odası deyince önce pembe kelebek işli bir tül çıkardı, güzeldi ama çok tuzlu oluyordu. Fon ve tül olsun deyince çok şık şeyler çıkardı. Başka bir yerde de beyaz tül turkuaz fon bulmuştum, sanırım pembe mor ikilisi olacak:)
İkea'dan baya ucuza gelir., birkaç çeşit bile diktirebilirsin. Ben orada az desenli bir model bulamadım.

bizim eve yaptırdığımız biyer var ama adam aşırı derecede geçirmişti fiyatta korkuyorum ona gitmeye onun dışındaki bütün perdecilerede baktım bildiğim bulamadım.napsam bilmiyorum:26:
merak ediyorum senin odanın bitmiş haliniii

:) Ben de merak ediyorum, daha ortada da bir şey yok:))) Halıyı Laura Ashley'den sipariş ettim, gelince perdeyle uyarsa kalacak yoksa iade edeceğim. Benim en büyük sorun halı oldu. Oda çok biçimsiz. Daha kapı süsümüz yok.

Bi gidip fiyat al bakalım. Bizimki 400 lira olacak. Aslında pahalı ama daha ucuzunu bulamadım istediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…